PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.19. 19:20:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Addig sem zuhannak vissza a sima ps4 eladások.<#ravasz1>#ravasz1>
Én tartom hogy a VR-al együtt max pár hét eltéréssel de rajtol...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/abban sem vagyok biztos, hogy a gyerek valóban Kratos fia
Adversus solem ne loquitor
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
<#zavart2>#zavart2>
"Értem én hogy istenölő, de úgy érzem lemaradtam valamiről"
Hát a reggeli bogyókat nem vetted be, az biztos! <#banplz>#banplz>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy én is így voltam, nekem kb egészen eddig minden multi(mód) skip, CSÉ óta - és most nem a GO-ra gondolok, amit ugyan toltam egy 1-2 évet megjelenéstől számítva, de azóta nincs rálátásom; bár mindenki veri a nyálát rá hogy most ez az esport meg anyámkínja, de ez már ez sem AZ a CS, szvsz.
De még talán el is lennék vele, de nem gémelek pécén. szóval számomra nincsen normális és fogyasztható FPS multi, egyedül Overwatchnak sikerült ezt megdöntenie. (más multi meg max bohóckodás szintjén léteznek nálam)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 22:21:47
AW után kihagytam a BO3-at, mert a BO sorozat nem annyira a kedvencem, de ezt majd lenyomom valamin akciós áron. Tuti.
Nyugi, én ez az állapotot konzerválom. Pont ugyanúgy leseszarom ezt sem, ahogy a bf1-et sem 😊 Nekem aztán hótmindegy melyik katonás multilúzerségről van szó.
Inkább játszanának az emberek az 1-2 évvel ezeötti résszel ahol szervereket választhatnak, ahol a szervereket be lehet állítani kényünk kedvünk szerint,mintsem ezt a lobbizós minden idiotizmust megengedő szemetet amit évek óta nyomnak a COD-okban... A COD multi színvonala a béka valaga alatt van minden létező tekintetben hosszú évek óta, gyakorlatilag mióta megszüntették a dediszerver támogatást (és a beállítási és modolási lehetőségeket) csak zuhan lefelé a szint...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
vagy valami hasonlóval. csak ne egy hanyagul felhasznált Unreal legyen, mert akkor megint nem vagyunk előrébb 😄
Az a baj ezeknek annyit jelent az innováció meg a fejlődés, hogy beleskinnelik a játékot egy új settingbe és jónapot. Lényegi fejlődés az sajnos nem történik benne. És sajnos úgy néz ki már nem is fog történni.
lehet. bár activision fosatja évenként ki az újabb részeket, így tényleg nehéz lenne 0-ról felhúzni egy másikat. meg igazából minek, teljesen elvannak ezzel, nép se fortyog annyira, minek szenvedjenek új/más technológiával...
Meg jajjj, mintha nem emlékezne kurvajól arra, hogy milyen engine-ből lett... 😄DDD hát, a színészet se megy, de nem is ez a dolga 😄
de jó, igazából tényleg tagadhatatlan, hogy nyilván azért sokkal szebbek a mai CoD-ok, mint évekkel ezelőtt, viszont annyira tipik sajátosságai vannak, amik sose változnak... (animációk eléggé darabosak szvsz még mindig - és most nem az átvezetőkre kell gondolni).
BO3 egész pofás, rondának nem mondanám, de nyilván egy Frostbite lekörözi látványban és fizikában.
De ez az IW-s gameplay is egész meglepett engem, pedig nem ugrálok a sci-fi-ért (meg a kállofdátiért
@Totti5 #53762:
Valós. El kell ismerjem, Splinter Cell-ek egész faszák voltak (bár Double Agent / Conviction nekem sajna kimaradt, de nagyon jókat hallottam anno róluk).
Rayman / South Park hálaégnek mind zseniális, várós rohadtul a kövi rész 😊 Raymanből jó lenne egy olyasmi "továbbjutós" platformer, mint az első rész volt. Bár ilyet gondolom nem véletlenül nem akarnak, vagy nem tudom...
NA DEEEE a Zombi(U) az botrány, kritikán aluli szvsz. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 21:20:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.06.18. 21:02:21
"valamennyire hozza"
Annyira Quake mint a Frosbite Refractor.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:54:26
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 20:49:24
De azt mondom, full mindegy min fut, szerintem megállja így a helyét a mai átlag közt.
az elején látszik a karaktereken hogy zír, a fények, minden, most annyi hogy a fegyverek még minddig ilyen pózban vannak, a karakter kezében az télleg jellegzetes a codra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 20:47:21
De ez szerintem nem 15 éves látvány. AKKOR fogtam csak gyanút, hogy mintha ezt láttam volna már, amikor a gránátokat hajigálta, azt az AW-ből szedték.
3:50-nél az a fegyver nekem nagyon bejön. 😄