PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert amikor utánvét van az jobb, vagy bemegy a postán."
Ez a három mondat így egymás után leírva az értelmetlenség olyan esszenciáját alkotja, amit ha elég ideig bámulunk, megláthatjuk benne az emberiség teljes történelmét az őskortól az őskorig.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.01. 12:20:37
Adversus solem ne loquitor
Manapság miért nem szeretnek annyian neten fizetni? Utalgatni?
Mert amikor utánvét van az jobb, vagy bemegy a postán.
Mi tudjuk hogy ez bizalom kérdése, odafigyeléssel nincs akkora rizikó, de sokan nem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagy a konzolbolt az a valami lenne, ami néha egy kis áfacsalás miatt bezár? :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem vagy korlátozva ebben,hogy profilra vásárolj!Előbb utóbb sokan rákapnak!
EULA szerint te a vásárláskor csak használati joghoz jutsz, amit nem értékesíthetsz tovább. Amint eladod a játékodat, azonnal megsérted a forgalmazó és közötted az adásvétellel létrejött szerződést.
Tehát én vigyáznék azzal a pumpával.
Ha veszel egy mozijegyet és megnézed a filmet, azt sem tudod utána eladni. A kétórás filmért fizetsz 1500-at, a 20 órás játékért 15 ezret (ha képtlen vagy egy akciót megvárni). Ugyanott vagy. Mégis, a játékot továbbértékesíted, de csak mert megteheted. Ha pedig kitalálnak valamit az illegális tevékenységed ellen, megy a sírás. És ezzel (pl. állandó és indokolatlan online jelenlét egyre több játékban) azokat is szopóágra teszed, akik nem sértik meg a szerződést.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...de gondolom egy kicsit sem érzed a korlátozó hatásait az egésznek? Sőt, szerinted ez jó.
....pusztulásra értettünk.....vagy csak nagyobb szállítmány pumpára? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:50:05
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
röghöz kötés,
online állandóság,
kereskedelmi szféra romboló hatások,
te is pumpát szeretnél? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:25:08
Szerencsére a fizikai adathordozók erősen kikopóban vannak, az iOS- és Android-generáció már azt sem tudja, mik azok. A digitális eladások évről-évre nagyobb hányadát teszik ki a vásárlásoknak, a növekedés robbanásszerű, a folyamat visszafordíthatatlan.
A hirdetések szövege nálam ez !!!
Profilon digitálisan eladó XY játék!!Ez garantáltan karc mentes!A Profilhoz tartozó összes adat le ellenőrizhető,módosítható.
Nem kell túl misztifikálni,ha felhívnak értelmesen elmagyarázom a dolgot,minden adatomat megadom...Mi ebben a rizikó!?
Sőt előbb szoktam oda adni a játékot mint ahogy jön az utalás!!!Miért,mert ha még se utal akkor én még simán tudom módosítani a jelszót 30 napig!!!!És többet nem használja....
Viszont,ha megjön az utalás hívom telón szólok,hogy lépjen be xbox.com ra kérjen új tel számra(sajátjára) másod lépcsős ellenőrzést.Megjön hozzám a kód bediktálom beírja és KÉSZ!!!! ennyi... Minden JOG nála van soha többet NEM tudok hozzá férni!!!
És ő pontosan ugyan így adja tovább!!!!!
Lemezesnél ugyan ennek a minimális bizalomnak meg kell leni!Mit tudod mit hoz a postás!!Mit tudod mit veszel vadidegentől át az utcán!Csak otthon derül ki amikor beteszed,hogy szar vagy nem is az ami!Csak volt 1 jó DVD nyomtatója az eladónak...
Ha mást nem nézek csak azokat az előnyöket amiket leírtam a SOKKAL olcsóbb ár,ha VPN el veszed és a 2 en használhatod már akkora előny amit csak a nagyon óckodók utasítanak el.És teszem hozzá azok se ész érvek alapján!!!
Ha gondolod berakok pár üzenetet azoktól akik már vettek tőlem profilt és vissza térőek vagy egy friss megjelenés után rám írnak,hogy nincs e véletlenül eladó profilom!<#kacsint>#kacsint>
Amúgy első 2 játékom lemezes volt x1 en !!! DR3 és Forza 5,de soha többet nem akarok annyi kretént mint akikkel össze hozott a sors eladás kapcsán.
Én kapásból 3-at még tudnék mondani.
Fene tudja, én örülök mindig a mának, az hogy most ami van még elfogadható nekem, azt ráérek aggódni később ha gebasz lesz.
Amúgy meg közbe unokaöcsémnek vettem egy GTA5-öt ps3-ra ami gépem megmaradt régebbről, neki adom, használja egészséggel.
Itt mondjuk áldom az eget hogy van lemez.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:01:46
De azért azt tegyük hozzá, hogy egy profilt eladni, nem olyan egyszerű mint a lemezest.
Szerintem még mindig kevésbé bíznak sokan ezekben manapság.
Oké hogy neked elmennek hamar, de azért szerintem a legtöbb ember inkább bízik egy lemezben, mert esetleg nem látják át mit vesznek, mire kell odafigyelni. stb.
Én szeretem mind2-őt.
Steam-en annyira nem, mert ott aztán kész vége. Lehetne ott is trükközni, de ott azért sokakakt elrettent a ki be lépegetés szarság, amit ps4-en a primary ugye kijátszik.
Steam-en is árulnak profilokat, de szerintem, nem tudok számokat, csak gyanítom hogy elenyésző, akik így vásárolnak.
Amúgy halkan megjegyzem, hogy Steam-en azért nincsen akkora para a digit mivoltával, mert kezdésnek majdnem feleannyiba kerülnek a dolgok.
Azért ezt is vegyük számításba. 😄
Megosztás van ugyanúgy, igaz nem egyidejűleg.
És ha még jobban megvizsgálod a dolgot!
Jelenlegi helyzetben is "olcsóbbra" jön ki a digit...
Lemezesnél mi van ? Megveszed használod minimális bukóval eladod.
Digitnél mi van? Megveszed 2 en használjátok és megtartod!De már feleződik a pénz!
VAGY megveszed másik profilra ugyan úgy 2 en használjátok és minimális bukóval olcsóbban eladod.
Ebben az évben 12 játékot adtam el profilon!Egyiken se buktam 2000 forintnál többet és mindet olcsóbban vettem mintha lemezen vettem volna VPN jóságnak köszönhetően.Sőt volt amin kerestem is 3 hét használat után(és itt nulladik napon vett játékról beszélünk!!!(Divisiont 9200 ft ér vettem argentin storeban és 11500 ér adtam el 3 hét után!!!!5 percet hirdettem és azonnal elvitték.És az új tulaj még így is olcsóbban kapta mintha lemezen vette volna és természetesen ők is 2 en használják!!!<#kacsint>#kacsint>
Ja és nem beszélve arról,hogy nem foglalja a helyet a sok kacat "lemez+tok+ egyéb baszás "és a kényelmi digit előnyről nem is szólva!
Tehát remélem kiirtódik ez a lemezes dolog és beárazódik a digit a jelenlegi lemezes árhoz...Vagy teszem azt a steames jóságra,ha már úgy is mindig ez van PC vonalon előhozva,hogy ott a kánaán...És érdekes módon ott nincs gond senkinek a digit mivoltával!<#vigyor0>#vigyor0>
Sőt, a Battlefronthoz nem kapsz ingyenes internet-előfizetést, pedig anélkül sem fog működni.
Az infrastruktúrát fenn kell tartani és fejleszteni kell. Láttuk az ingyenes multit PS3-on, köszönöm szépen, én inkább fizetek évente egyszeri 15 ezret egy gördülékenyebb infrastruktúráért.
Nem, egyszeri 15 ezerről beszélünk.
Forza.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.01. 09:34:25
Forza.
ezek max olyan érvek, hogy miért nem AKKORA szutyok, tetű, féreg szolgáltatás (fizetősmulti!), mint/mert.......
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
janem.
Forza.
Még pár nap.
És mindez annyit eszik mint a 1080... Nincs túlzás. Alig várom hogy ha sikerül kiadniukvalamit ami megközelíti a 1080 szintjét, mennyit fog zabálni.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A véres szájú vásárló aki joggal fogja tépni a száját,hogy most már alternatíva sincs az olcsóbbra így miért is drága.<#kacsint>#kacsint>
Végülis ps4-ből a hetediket aprítottam fel, fúrtam-vágtam széjjel. Az sem indokolatlanabb lépés a korábbi hattal együtt mint ez 😄
/maradóban, játékra valszeg 1070 lesz, de ehhez most még nem is annyira a megfelelő 1070 hiányzik, hanem a játék, amiből egyet sem indítok el mostanában. Inkább csak veszem őket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.30. 22:09:54
moby-nak volt mar 970-ese, csak techbuzul picit.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most nézem csak...Ha ennyire nem tudtál várni a 1070-re miért nem 970? A 480 alig valamivel tud többet a ref 970-nél (rengeteg játékban ráadásul le is marad), fűt mint a barom,hangos, húzni szinte nem lehet. Egy 970 OC oda vissza elveri a fenébe.... És mindez annyit zabál mint egy 1080-as... Minek??? <#wilting>#wilting>
AMD újabb sikerterméke....Csak bő 2 évet késtek vele...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hiszen akkor nem lesz ellenfél, nem? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Playdead <#eljen>#eljen>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''