121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem csak azután leszek csaló miután beizzitom a készüléket? Már az rendelés ténye is csalóvá tesz?
Még meg se jött a cucc...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.11. 12:24:51 -
Bandicoot #67700 Az vidám haver valami 20ezres fost vett codhoz az hibátlan.
Horinál akkor valami jol el van baszarintva. -
Idézőjelek nélkül. Fixd. Te egy csaló vagy. Nézz szembe vele. -
Ezt rendeltem még xim4 mellé :D Hogy kényelmesen az ágyból tudjak "csalni" 
-
>ott a legutolsó szarral is 1/1 egeret kapsz.
Hát nem. A hori egy moslék. Ha lassan húzod az egeret nem csinál semmit konkrétan. De itt egy videó horiról, xim4-ről, meg natívról.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.11. 12:15:08 -
Bandicoot #67696 Játéka válogatja. Azokban a játékokban ahol a kamera ""gyorsul" tehát elhúzod mondjuk ballra x szögben az analógkart és a képen a forgás lassan megindul majd gyorsul) szar szinte az összes, a ximmel is bohóckodni kell hogy jó legyen (a többivel elérhetetlen kb). Ilyen mondjuk a killzone. Viszont azokban a játékokban ahol analóg mozdításra fix sebességen fordulsz ( értsd amennyire tolod az analógot olyan gyorsan forogsz, nincs "felgyorsulás)) ott a legutolsó szarral is 1/1 egeret kapsz. Max a sebessége gyengébb és nagyobbat kell mozdítani. Ilyen a Cod, Battlefield. Azokban a maxikínai fos is szuperál....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.11. 11:58:39 -
Áhááá, szal te akkor azért váltasz, hogy rosszabb legyél, hogy végre kihívást jelentsen a játék!
Ééééértelek.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.11. 10:54:15 -
A hori féle, hivatalos az olyan. Fos. Viszont a xim az kurvajó. A full pécé érzet. -
Miért jelenleg mekkora javulási értékkel dolgoznak az adapter egér kombinációk? Van erre valami külön mértékegység vagy ezt statban mérik?
Amúgy ezeknek az egereknek köze sincs a valodi pc-s érzéshez. Finomhangolva is pontatlanabb mint az analog ez inkább hátrány :D -
Majd ha az első egységsugarú-fakezű egy arcade stickkel olyan drámai javulást fog elérni az eredményekben, mint az egérrel a kontrolleresek ellen bármelyik, akkor szerintem elővesszük ezt a kérdéskört is
-
És hogyan fékezel joystickel, miközben a gázon állsz + közben kanyarodsz is? (beugratós!! ;) )
Az exkluzivitásnak nyilván gazdasági okai vannak, valahogy rá kell venni az embereket a playstation vásárlására - ez néha a multiplatformokkal nem megy.
Egyébként ott a kiadók előtt a lehetőség: lehet finanszírozni 3rd person akciókalandot, bármikor.... nincs levédve a mechanika ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.11. 09:16:59 -
Ulthane #67690 Csupa csupa pc fanatikus sztereotípiákat tolsz egy konzolos topikba egy adag önigazolással.
Az exkluzivitásos baromságokat meg sem említve....
Én ezt már tegnap megmondtam neki, kb. három hozzászólás után..Örülök, hogy egy félnapos csúszással ugyan, de másnak is feltűnt! -
Ulthane #67689 Jól van, nem csak én vagyok nyelv-ész! :) -
Ulthane #67688 
Rémálmaimban se jöjjön elő az a csontvázaberráció!
Mit összeszoptam vele! :( Persze, ha hamarabb nézek fel a Te Tubusodra, vagy 4 órát megspóroltam volna magamnak... -
Ulthane #67687 Lehet lemaradtam, de miért lettél Darksector? -
Ulthane #67686 
Ez is nagyon jó, tetszik! -
Ezeket az árkád & fight stickeket is be kellene tiltani mert nincs esélyem ellenük tekkenben
-
Bandicoot #67684 "Valamiért" mindig is voltak konzol exkluzív címek. Ahogy pc exkluzív címek is. Senkit nem érdekel hogy ez szerinted csak lehúzás.
Menjünk ennyi erővel vissza a c64/amiga korszakba is duzzogni.
A kontrollert meg tényként tálaltad holott ordas baromság, kezdve az autoaim-al folytatva azzal hogy ez az analóg kontrollerezés a legszarabb. Örülök hogy neked a joy jó volt. Én hánytam attól hogy azzal adok gázt, féket amivel kormányzok is. Repszimeken kívül alkalmatlan autós és egyéb stuffokra.
És de bizony van sztereotípia, egy pc konzol vitában a pc vérpistik mindig ezeket az érveket lövik el...Aautoaim meg szar a kontroller....Annyira szar hogy pc-n is a legtöbb játékot inkább azzal tolom mintsem a cirka 30ezres bill/egér kombómmal.
A Fade pedig biza konzol cím is volt kontrollerestül. De kit érdekel mi honnan mikor indult. És kit érdekel hogy "valamiért" egy iszonyat rakás játék csak konzolra van. Rajtad kívül kb senkit.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.11. 01:31:32 -
Próbáltam anno. Joyyal könnyebb volt, de annyi előnyöm volt, hogy mindig is repszimeztem, ezért joyhoz vagyok szokva.
Semmiféle trollokdás nincs ebben, sztereotípia meg végképp.
Az exluzivitásos rész meg inkább tőled trollkodás. Egy rakás TPS advanture játékot adtak ki PC-re sőt, azon indul el az egész a Fade To Back című játékkal. Kontrollerről szó sem volt. "Valamiért" a TLoU és Uncharted nem jelent meg PC-re, mikor gyakorlatilag játékmenetben semmiben sem térnek el a későbbi TR-ektől... A konzol exkluzívnak tervezett Alan Wake-ből is simán lett PC-s játék. Talán azért, mert bukott egy nagyot Xboxon és kellett a pénz. A TLoU-nál nem volt meg ez a kényszer. Ennyi...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.01.11. 01:15:37 -
Bandicoot #67682 Jó szar is volt vele autós stuffot tolni.
Ki ne találd már hogy autós játékot jobb joy-al tolni mint egy kontrollerrel....Kezd trollkodás szagú lenni a dolog....
Autoaim...A legszarabb irányítás....Csupa csupa pc fanatikus sztereotípiákat tolsz egy konzolos topikba egy adag önigazolással.
Az exkluzivitásos baromságokat meg sem említve....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.11. 01:11:28 -
Mielőtt nem volt kormány, azelőtt is joystick volt az egyetlen alternatíva, mert az volt analóg. -
Tolom-tolom, csak beszippantott a bf4 :DD -
hidj - ez milyen nyelven van? -
-
-
Nem teljesen az egész DS teljesítményed alapján, hanem konkrétan ez miatt kezdtem el ezt a nevet használni. :D
GRAVELORD NITO
Talán még emlékszel eme szép pilanatokra, vagy Lbandi, vagy Nooorbi, Seth vagy a többiek akik szurkoltak még neked..... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.10. 22:38:16 -
Bárhogy hívod magad, mi tudni fogjuk ki vagy! :D
Nekem mindig a nevem mögé kellett valamit írnom, xxx vagy HT vagy US vagy HU vagy bármi...ahogy volt szabad név amikor halahová regisztártam, a legtöbb helyen a HT vagy xxx véggel enged regisztárélni. :D
-
és lassabban is ... ;) tehát amit nyersz a vélt precizitáson, már bukod is el máshol... -
Na igen ez meg a másik. Horizon videókat megnézem, nagyon tetszik a világ, a main karakter és a gameplay is. Világmegváltó történetet én GGtől nem vártam, ettől még nem fogom kihagyni, mert biztosra veszem, hogy jól fogok szórakozni. -
eddig a pillanatig azt hittem, hogy még c64en a sammy lightfoot highscore listájába a bill-re tenyerelve írtam be egy random nevet, ami arty volt és megtetszett... de youtuben most láttam, hogy ott csak 3 karaktert lehetett beírni :(((
tehát fogalmam sincs, melyik volt a játék, ahol a highscore listára betolt random betűk adták a nevem :(((
nincsenek gyökereim
-
milyen az az okos fps? -
Na ez fasza, inkább erre költök mint játékra. De gondolom 20k alap hangon. -
akarok egyet :y
-
Hát pron is a végén voltak nagyon durva lassulások, de szerencsére korábban csak pár alkalommal jött elő -
képzeletben add hozzá a fix25frémet!
na? megvan?
akkor tudod, miért útálom.
kevés játékot tesz tönkre a techno, ez köztük van. -
Moby, toljad le te is TLGt. Több órája fejeztem be, de még mindig...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.10. 21:50:02 -
Soha. :)
Ezt nem idő kérdése. :)
Egy és ugyanaz a rendszer, csak teljesítmény más, ez nem más rendszer, kompatibillitás az 100%, nem az van mint 2 generációnál, vagy mint pc-n mikor jön egy új win....:)
Itt a legesleges legrosszabb ami történhet, hogy belefosnak a ps4 butitásba, és nem hozzák ki azt amit lehetne optimalizálás terén, és szar fps lesz, vagy a kelleténél több grafikai butítás...:)
De ha felmegyek a store-ba 10 év múlva, ugyanazokat a játékokat fogom látni mint te. :) Te csak annyit kapsz pluszban hogy egy utólagos peccset tölt le a gép....:)
De behűtöttem a sört, 2-3 év múlva ne feledd szavad, megtárgyaljuk. :)
Valszeg a PS4-em meglesz, ha váltok is pro-ra, mert ahogy számítgattam nem lesz szükséges eladnom majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.10. 21:45:42 -
Ulthane #67664 Na jo, ket ev mulva! -
No!
Jövőre te fogsz, arra ráébredni, hogy nincs összeesküvés-elmélet....:D
/ úgy lettem, hogy azt hiszem xbox-ra szerettem volna régebben regisztrálni, de nem volt már több lehetőség....a 90. próba után beleszartam és beírtam 3 x-et a nevem után....csodálatomra ez szabad volt...ezért hagytam így...vagyis véletlen. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.10. 21:41:26 -
Ulthane #67662 Te hogy lettel darksectorxxx?