121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #67661
-
Ulthane #67660 Majd nezel nagyot jovore, amikor jonnek a Pro-exkluziv jatekok. :) -
Elnézést, igazad van. :) -
Jó persze én elhiszem, hogy sokakat megtéveszt a mostani generációban zajló esemény, de nincs ok a pánikra....még. :D
Sőt szinte 100%, hogy a PS5 sem lesz teljesen külön, új generáció.
Valszeg maradnak ennél a receptnél. Most valszeg megtalálták azt a táptalajt, amiire egy sor generációt elültethetnek.... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.10. 21:38:23 -
Ulthane #67657 Darky, az higgy! -
Ulthane #67656 En is arra tippelek, hogy csirkekutya meg a kis pocs is megmurdal. -
LBandi77 #67655 Darky te még mindíg nem tudod,erőt és mindent lebíró akaratot csak a ps4 pro ad,jobb mint a puffin lekvár. -
Sőtt, továbbmegyek, ez szerint csak kizárólag PS4-re jön, slim meg pro-ra nem... :P -
Csak hidj nekem. :D
NEM LÉTEZIK OLYAN HOGY PS4 VAGY HOGY PS4 PRO JÁTÉK, ILLETVE PLATFORM!
A PS4=PS4 Slim=PS4 Pro mind mind PS4....-----> mind mind PS4 (ugyanaz a generáció, egy a felület, minden!), ugyanaz, egyforma, mind egyforma. :D
EZ EGY GENERÁCIÓ, EGY PLATFORM. SEMMI TÖBB......:)
ITT AMI MAX PS4 PRO KIVÁLTSÁG AZ A 4K MINŐSÉG MEG A GRAFIKAI APRÓ TUNNING, DE ENNYI, AZ ALAP AZ UGYANAZ, MÉG HA RATYI FELELŐTLEN HANYAG MÓDON IS, DE A JÁTÉKOK MIND3 TIPUSÚ PS4-RE MEGJELENNEK! :D
EZ NEM PS5, NEM MÁSIK GEN!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.10. 20:54:12 -
Totya42 #67652 Na jó, akkor most hibernálom magam megjelenésig. De messze van még, pedig nem is hittem volna, hogy igén egyáltalán kiadják. -
Jesszusom, ne kezd. :) -
TLG után gagyik az animok :(
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De "gyereksírás" is van. Szerintem is azzal van ott, aki életben maradt még rajta kívül és az egyik hím másik nőstény volt így lett kistrico :) -
Totya42 #67647 Haverok Tamás helyett Totyának hívnak, mert az egyik régi csajom így hívott. A 42 meg a válasz a világmindenségre (Galaxis utikalaúz stopposoknak). :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja, mennek a találgatások, hogy az, akivel harcoltak először, mert az "antenna" széthullása után elvileg csak ő maradt még életben - van még pár ilyen apróság, ha érdekel privátban elmondom, amiket ismerek -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem :o de ott nem csak trico volt, láttam még egy szempárt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kört véletlenül nem nyomkodtad, amikor a láncos barlanghoz ért a kamera? (felvillannak Trico szarvai egy-egy gombnyomásra :)) -
A nyávogós, életképtelen, irányíthatatlan kölköt nem sajnálnám, amikor játszottam sokszor azt éreztem, hogy én magam fojtanám meg, mikor már huszadjára se arra ugrott, amerre akartam. :D -
Ezt tudasd a Sony-val is. Az új Uncharted kiegészítőnél + The Last of Us Part 2-nél is csak a PS4 Pro-t reklámozzák, sima PS4 nincs említve. Biztos tudnak valamit.
-
Najó most felröhögtem :D -
Bandicoot #67640 Van a szomorú szmájli mellett egy éljen jel is...Tehát gondolom nem csak a blöki hal meg hanem a baltaarcú gyerek is. 
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.10. 18:59:49 -
Pont rád gondoltam, miután posztoltam. Tudtam, hogy így fogsz rá reagálni :D -
SlickAdam #67638 az a baj, hogy ennel a jateknal egy szomoru szmajli is szpojleres szerintem. mert hat mi mas törtenne...
(gondolom latatlanban. de ne legyen igazam! nem kell cafolat se, az is szpojler! :) MINDEN SZPOJLER!!!! waaaaa. kö#$ög géming
)
-
Persze -

Ugye,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivártad a legeslegvégét, a credits után is?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.10. 18:22:33 -
Bandicoot #67635 Ez rendben de nyilván nem ilyenre gondolt.
Mondjuk ott hiteltelenné válik az egész hogy "konzol autoaim" "analógnál nincs rosszabb" stbstb. -
Pekmenhez még okés volt, illevte a dedikált verekedős játékokhoz készült joy padok frankók. -
Bandicoot #67633 És ott kb ki is merült a joy minden előnye. -
Bandicoot #67632 Mi lenne ha a barátkozást privátban folytatnátok?
-
"Szimulátort mindig is joystcikkal kell játszani"
Mármint repülő szimulátort. -
Javaslom a szövegértést legalább alapfokon elsajátítani. Sehol nem hülyéztem le senkit. Ellenben te nyitottá ezzel.
Ahhoz képest, hogy szövegértés nem megy elég nagy arcod van.. -
Nekem a két Wargame játékban 1500 órám van. Én nagyon kevés játékkal játszom, de arra rászánom az időt. -
Ulthane #67628 Bejöttél a egy konzolos topikba, és minden megmozdulásodban kvázi lehülyézted azt, aki kontrollerrel játszik, mert az mekkora ördögtől való dolog, és milyen vacak, és PC, és hát csak egér meg billentyűzet, és milyen szar az analóg, meg hogy lehet TR-t játszani vele, stb.
Én meg erre mutattam neked egy görbe tükröt, de látom, betalált, mert megláttad benne a tükörképed.
-
Szimulátort mindig is joystcikkal kell játszani. Ez nem a kontroller "erénye"... Joy megjelenése után persze megjelentek a spec. hardverek autószimekhez is. -
Na pörög TLG credits. Nagyon sajnálom, hogy végig a kamerával és az irányítással kellett küzdenem még a végén is, de ennek ellenére nagyon örülök, hogy nem maradt ki. Vége meg 
-
PS4+Pro ja mindkettőre ....:)
Még mindig egy nagy hiba van, te is kezded külön kezelni a 2 tárgyat, mind a 2 gép PS4, a sima is, a slim is, meg a pro is. :)
Egy a store, egy a játék, csak pro-n extra funkciók vannak! Ezt soha ne felejtsd el, nem 2 külön platform. :D
Szóval ha valami jön PS4-re az PS4 silm-en és PS4 Pro-n is ugyanott ugyanabban a sore-ban megtalálható lesz, csak lehet pár megabájttal többet tölt le. :)
De ettől független igen, meg nekem a God of War lesz mindenképpen vásárlós, azt egész egyszerűen még egy gyerek, kezdő programozó sem cseszheti el, annyira adott minden...csak a pályákat kell egymás után lepakolni és teletömni ölhető csúnya szörnyekkel. :D -
Én a Naughty Dog játékok miatt vettem PS4-et, meg a The Last of Us 2 miatt. Mivel bejelentették rá, így tuti, hogy meg is fog jelenni rá (Pro gépre biztosan). Az már csak öröm, hogy emellett olyan címek is elérhetővé váltak számomra, mint a Horizon: Zero Dawn, NieR: Automata vagy a Tales of játékok. :D
Már csak azon drukkolok nekik, hogy a PS5 visszafele is kompatibilis legyen. Baromi jó megoldás lenne itt is, ha a korábbi generáció játékai az új generáción is elérhetőek lennének.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.10. 17:09:37 -
partizan182 #67623 Szerintem a monitor előtt görnyedő egérrel/billentyűzettel szerencsétlenkedő TR játékos képe volt oly mulattató egyeseknek. Itten lifestyle vanik, a legnagyobb feszültségforrás hogy a felsőkategóriás SUHD vagy OLED tévén jobb tolni a game-eket (meg Darky, de ő platformfüggetlen).
Amikor videójátékot mondasz, itt senki sem a HC tankszimulátorra/ultrakomplex 4X game-ekre gondol, de még csak nem is 20 éves cuccok modjaira. Nemazért mert szarok, leginkább azért mert ritkásan van az ittenieknek 200+ órája egy ilyen komplex game-ben elmélyedni. -
A sok platform együtt az igazi, ha kiegészítik egymást, ha 1-nél több platformon vagy....:)