PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Szerintem ezért játszik PS4-en, ezért nem megy PC-re.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Akkor csak a felezős megoldás marad amit most használok, mondaná a Vágó Pista. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Ha ez bekövetkezik akkor ne köpködjön senki a warezra.
Csak remélni tudom hogy nem jön el az ilyen agyhalott ötletek ideje és ahogyan leszavazták a vásárlók az MS eme csodálatos tervét a One megjelenése előtt,úgy a jövőben is leszavazzák.
Lehet örülni hogy megveszel valamit ami fölött nem rendelkezel még annyira se hogy ha megunod eladd....Marhajó lesz.
Pont ez az ami sokszor távol tart a pc-től. Gyakorlatilag megfosztanak attól az alapvető jogodtól hogy amit megvettél amiért fizettél azt ha megunod vagy nem kell továbbadd. Köszi de ebből én nem kérek, ilyen megoldásnak csak agyhalottak tudnak örülni.
Jó hogy nem tartunk ott hogy ha megveszel egy kocsit, egy számítógépet vagy akár egy konzolt,azt nem adhatod el nem cseérlheted el,mert kb ennyit tesz az hogy egy játékot nem adhatsz el.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.30. 18:11:10

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Ingyen nem játszol?
Csak látnád néha milyen játékokat milyen áron lehetett eladni miután végigjátszottad.

Persze a használt az nekünk jó akik használják, ez nem új. Ha megszűnik, max vár az ember hogy akciós legyen ha addig még érdekli bármi.
Én felkészültem arra is ha a kedvenc sorozataim megszünnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:04:18

Totti5
Ingyen nem játsztol te semmit. Használt piac csak annak fontos aki használja, az meg egy adott réteg. Ha megszünne akkor sem lenne semmi, és eljön az az idő konzolon is hogy a digitális lesz minden ( hisz már most is az sok éve ). Metörtént az átmenet, csak abban hibáztak a jósok, hogy ez a gen már teljesen az lesz. Még nem, de egyszer eljön az ideje annak is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.30. 17:59:00

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
<#eljen>
Jogos az eladhatóság, használtpiac is iszonyúan fontos, hiába a steam-es olcsóság, itt ha forgatod a lemezeket sokszor ingyen játszhatsz!
Nem kell aggódni, én is addig maradok csak, és akkor kevesebb kábel szövi majd át a szobám falát.
Sony miatt még tartanom kell. De itt is az Uncharted/The Last of Us meg God of War-nak kell csak vándorolnia, a többi eme 2 játék hiányában elengedném simán, még talán egy BB2 ami tartana, de lehet az sem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:57:29

Bandicoot
Én kettő dolog miatt vagyok itt: exkluzívok, eladható-elcserélhető játékok. Ha ezek megszűnnek konzolin, akkor számomra a konzol halott.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel pl egyetértek.
És azt nem értem ezek után mi köze a fizetős multi kifogásolásának ahoz hogy hol játszik az ember?

Mert látom neked is vannak tanácsok, kapsz tanácsokat hogy akkor go pc.
Ja én is ezt kapom, és X-ről megyek is amitnt eladom, de az senkinek nem jut eszébe hogy most CSAK azért vagyunk itt, mert az a maradék jó exclusive még itt tart, DE ETTŐL még nem kell minden trágya szolgáltatást elfogadni és szeretni.

Gondolom ezzel te is így vagy.
Szerintem is gáz amúgy, még ha valami értelmes játék lenne.
És nem a fejlesztők indi játékainak csúfolása miatt, mert ja értékelem hogy alkottak valamit, amit én nem tudnék az életem végig, de ettől még nem fogok vele játszani mert ingyen van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben most egyetértek, aztán szólj ha BF1 grafika téma van akkor majd vitatkozunk, akkor másokkal értek majd egyet. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:49:07

mucsácsó
Nyaljanak sót, hogy nem jön mostanság PS4-re...pedig instant venném, az fix... 😞
Totti5
Boi: Inf fantasztikusan jó volt, de ha megint játszanom kellene eret vágok. Az egyik legbalanszolatlanabb buta AIs FPS ami a piacon volt.

Moby
Az igényessége tetszett, az látom benne én is. Azért is kezdtem bele mindegyikbe.

Adversus solem ne loquitor

Amiga
Bio első részével én sem boldogultam, de a könyv után simán csúszott, ez a helyes sorrend.
Utána már benne vagy a világában, úgy egészen más.
Persze az is igaz, hogy ami nem megy, azt nem feltétlenül kell erőltetni. De azért van ebben a cuccban kraft.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Ami nem megy be, az nem megy be. És a steampunk nem megy be. Ide jutott a dishonored is. Már tudom, hogy felesleges próbálkoznom velük.

TDC Geronimo
Megnéztem inside legelejét. Elborult a hangulata és az animációk szenzációsak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a hiba az ön keszülekeben van 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mindmegvan, mindetelkezdtem, soha nem játszottam végig egyiket sem 😄

/hint: sztímpánk <#banplz>

n000rbi
Félek igazad lesz 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Én addig MGS-eket toltam, amíg te Bioztál 😉 😄

TDC Geronimo
😮O

Amiga
Érdemes, mindegyiknek megvan a maga sajátos hangulata.
És még a könyvet is érdemes megvenni (Rapture, magyarul is megjelent), az első rész előtti történéseket írja le, nagyon sok mindent megmagyaráz, és szerintem egyike a legjobb játékokhoz írt könyveknek.

Totti5
1-2őt nem játszottam végig, az Infet igen.

Nekem a 2-3 kiamaradtak, szóval erősen gondolkodok a vételen 😊

fixed 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
😮

n000rbi
Nekem a 2-3 kiamaradtak, szóval erősen gondolkodok a vételen 😊

TDC Geronimo
gameinformer

1080p 60fps on console, and free PC upgrades for Bioshock 1, 2 and Minerva's Den. No Infinite PC remaster.

ezt honnan? video leiras is csak 1080p-t emlit.

TDC Geronimo
Ez viszont így vétel lesz. 3 nagszerű single player játék az összes DLCvel. Bio 2 meg infinite DLCet amúgy se toltam
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.30. 14:48:52

n000rbi
<#eljen>

TDC Geronimo
1080p/60fps on consoles

összecsapott port lesz ez is, mert nem emlitenek 60 fremet. marpedig dicsekednenek vele, ha az lenne a target.
tehat felhuzott felbontas es remelhetöleg a 30-at stabilan tartva.

pedig ezt nagyon szivesen megvennem igy komplett.

Amiga
<#worship>
Micsoda sorozat ez. Piszok nagyot ütött az utolsó rész vége, fejest is ugrottam a lore-ba utána. :-)

Szeptemberben.
Amiga
Mikor?

Kandurex
Ipad Pro 9.7?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezt nem neked címeztem csak benntmaradt a válasz opció
FF XIV online miért nem látja a billentyűzetet?Az egér rendben de bill.nem reagál semmire
Kongy
Na gyün a BioShock collection is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem tudsz semmit. en is szeret(t)em nagyon.

Amiga
Tudom, hogy áruló vagyok, de én nagyon szerettem ezt a részt. Lehet, hogy befizetek majd rá.

Amiga
Végülis a steam-en a green light project pontosan erről szól, elég okos ötlet.

A steam amúgy nagyon jól ki van találva, de annak is nagyon sok idő kellett, amíg beérett. Mikor még csak a HL2 csorgott rajta, anyáztuk rendesen a valve-t miatta. :-D Amúgy meg ők is próbálkoznának (fizetős mod-ok bevezetése), csak épp a közösség felháborodására elálltak ettől. Nomost a PSN-től vagy a Live-től nehéz elállni, ha az ember a konzol kényelmét és exkluzivitását szeretné élvezni. :-)

Így, hogy a poharamba így-is, úgy-is beleszartak, már ugye én döntöm el, hogy félig üres-e, szóval próbálom olyan oldalról nézni, ahonnét nem kapok agyvérzést. :-)

<#puszi>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nyugi, nem tervezem feleségül venni 😄

Totti5
Unity igen?!

Akkor imádom a Unityt most. Möstörök kezében remek motor. Még több ilyet.

Kandurex
Air2?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

basszus ezt sztem a 2011-es thinkpad-em is kitolna 60-al... mehhh

Semmi. Finom, ízes hal. Kicsit szálkás ugyan.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
<#wilting>

Mi mást, iPad-et!?

Moby
off:

na, rendeltem egy rx480-at, megszagoljuk mennyire büdös a szar 😄

Tikal
Tudom honnan indult, az tényleg hülyeség, de engem csak az érdekelt mi a bajod Keszeggel? <#vigyor3>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''