PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érdekel más nemzet, én a magyart olvasom és az tragédia. A rasszizmus, a mindenki hülye, mindenki más lenézése, más sikereinek a pocskondiázása az nagyon megy. Ha beírok valamit akkor olyan alpári stílusban kapok vissza választ teljesen idegen emberektől hogy az ilyet én még embernek az életbe nem mondtam soha. Mindez egy Boxutca, F1es fészbuk oldalon. Sport iránt érdeklődő közösségben. Egyszerűen félelmetes. Jó lenne már egy cenzúra ami a trágárokat, rasszistákat rövid úton kiktatná és csak a normálisabbját engedé kommentelni ( illetve aki tud írni is van valami alapműveltésge, legalább egy középiskolai végzettsége, bár az sem életbiztosítás már a mai fiataloknál ). Az egész internet és a nagy szabadság sokak agyára ment, és ez egyre rosszabb lesz, mert nincs kontroll. Pedig kellne hogy legyen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bullshit, MEC igencsak jól néz ki. Ráadásul előző genen minden jobb vót szisztéma szerint ez is 60 fps lett. Lehet nem kedvelni a játékot, de amikor már abba is megy a beleköpés amibe nem kell annak már semmi valóság alapja. Lehet hogy nem tökéletes és makulátlan, de na... attól még nem a legalja.
Eleveket tartsátok már. Ha rossza akkor ezresért is rossz. Ha ezresért jó akkor élvezni fogod és élvezni akarod, de akkor meg minek kell ezt előtte leművelni?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 08:20:09
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A tesztjének konklúziójával (ennyit néztem belöle) ugyanakkor egyetértek, a Mirrors Edge 2 egy átlagon aluli folytatás lett. Arra talán jó lesz egyszer hogy valami iszonyatos akcióban egy ezresért bedobjam az Originbe és bele belenézzek,de kábé ennyi. Ótvar grafika, ótvar játékmenet, iszonyat repetitívség. Szép és jó dolog a sandbox,de nem mindenbe kellene beleerőltetni,főleg úgy nem ha elképzelésünk sincs hogyan kéne működjön,csak annyiból áll hogy teleb*szunk egy térképet dögunalmas állandóan ismétlődő feladatokkal,állandóan ismétlődő helyszínekkel,rémgagyi akcióval, mindezt a Frostbite-hoz méltatlan átlagon aluli számtalan dologban Ps2-ps3 korszakot idéző látványosságokkal (konzolon,pc-n valamivel jobb a helyzet,de mikor épp nincs csilivili effekt a képen,ott is horror tud lenni)....Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg lehetne kedvelni...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
van headsetem is.
arty977
(14 napos psn+om pörög, nemtom megújítom-e, ha véletlen beleszeretnék, akkor igen, egyelőre nem 😄 pedig jobban tetszik, mint pécén az egérőrület)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.04. 23:09:45
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem bántásképpen, csak érdekelne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.04. 22:03:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szóval kicsit nehezebben veszed ha mondjuk egy kedvenc sorozatod sül el rosszul, mintha egy még nem bejáratott cím próbálkozik és esetleg nem vársz tőle sokat, vagy semmit.
Aki tesztel játékokat nem szórakozásból teszi, én szórakozásból twitchelek, ők nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.04. 21:49:48
Ha nem ez lenne a címe jobb játék lenne kártyát hama előtte. <#zavart2>#zavart2>
Beletekretem 5 random alkalommal. Ez az ember 2. percben, 4.,6.,8,10. percben is ugyan azzal a lendülettel szidja. Basszus ha ennyire nem tetszik neki minek tesztelte?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 21:47:13
Gyakorlatilag egyetértek a gyökérrel. <#banplz>#banplz>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy szóval nem mondtam hogy nincs igazad. De ugyanígy megvan mindenhol a negativizmus rengeteg népnél.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:29:55
bár ott még kifejezetten tetszett a béta - csak aztán a full release utáni vélemények voltak elszomorítóak... nem hiába, ma már kb 5000-ért vágják hozzád használtan 😄
vicc. ME:C-re is hasonló sors vár..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 20:29:52
ugyanakkor felhivnam a figyelmedet arra is, hogy nem hülye magyaroztam le az egesz nepet, csak a köcsög kommentelöket.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Gyakorlatilag ezzel a megnyilvánulással egy ezredmiliméternyit sem vagy különb.<#confused>#confused>
Most akkor kezdjek el durván Izraelizni? Csak mert ahol meg azok feltűnnek na ott szabadul el igazán a pokol....<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:21:14
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Minden népnek megvan az üszke.
borzalom.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Külön örülök hogy beta-zhattam és nem csesztem ki pénzt rá az ablakon....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 19:37:37
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 18:46:46
A grafikával nincs gond, nagyon szép a játék, GTX 970-nel mindent felnyomtam maxra, szebb jóval, mint konzolon, és jól is fut. A harcrendszer miatt viszont játszhatatlan sajnos.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Maga a játék jó lenne, a platforming teljesen korrekt, mint az első részben, de mi ez a kibebaszott kurva harcrendszer????
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 17:32:07
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként azt, hogy jelenkori szál nincs, az nálam is atomnagy pozitívum. Én is abba a táborba tartozom, akiket ponthogy irritált a jelenkori szál és Desmonddal való szerencsétlenkedés, engem totál kizökkentett az egészből... alig vártam, hogy vége legyen azoknak a snitteknek 😄 úgyhogy nekem is ez csak pozitívum - de tesztekben is főleg ezért sírtak, hogy ez nincs.. 😄