PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ettől fogadjuk el mert más is?

Nem érdekel más nemzet, én a magyart olvasom és az tragédia. A rasszizmus, a mindenki hülye, mindenki más lenézése, más sikereinek a pocskondiázása az nagyon megy. Ha beírok valamit akkor olyan alpári stílusban kapok vissza választ teljesen idegen emberektől hogy az ilyet én még embernek az életbe nem mondtam soha. Mindez egy Boxutca, F1es fészbuk oldalon. Sport iránt érdeklődő közösségben. Egyszerűen félelmetes. Jó lenne már egy cenzúra ami a trágárokat, rasszistákat rövid úton kiktatná és csak a normálisabbját engedé kommentelni ( illetve aki tud írni is van valami alapműveltésge, legalább egy középiskolai végzettsége, bár az sem életbiztosítás már a mai fiataloknál ). Az egész internet és a nagy szabadság sokak agyára ment, és ez egyre rosszabb lesz, mert nincs kontroll. Pedig kellne hogy legyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Nem kell "magyarozni". Én is napi szinten látom, mi folyik youtube-on, és más fórumokon, semmivel sem különb az, amit angolul előadnak. A trollok nemzetköziek.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
"Ps2-ps3 korszakot idéző látványosságokkal"

Bullshit, MEC igencsak jól néz ki. Ráadásul előző genen minden jobb vót szisztéma szerint ez is 60 fps lett. Lehet nem kedvelni a játékot, de amikor már abba is megy a beleköpés amibe nem kell annak már semmi valóság alapja. Lehet hogy nem tökéletes és makulátlan, de na... attól még nem a legalja.

Eleveket tartsátok már. Ha rossza akkor ezresért is rossz. Ha ezresért jó akkor élvezni fogod és élvezni akarod, de akkor meg minek kell ezt előtte leművelni?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 08:20:09

Totti5
Aztán beletekertem 5 másik helyre és tök ugyan az a pocskondiázás. Remélem a végén rátolta a 2-3 pontot, mert ennyi fika alapján az a reális.

Ezkiez?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ok, tegnap is tekertem egy menetet. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Nem a hangja miatt gyökér,hanem ettől már hallottam más videótesztet és szimplán erőltetett poénokat toló gyökér.
A tesztjének konklúziójával (ennyit néztem belöle) ugyanakkor egyetértek, a Mirrors Edge 2 egy átlagon aluli folytatás lett. Arra talán jó lesz egyszer hogy valami iszonyatos akcióban egy ezresért bedobjam az Originbe és bele belenézzek,de kábé ennyi. Ótvar grafika, ótvar játékmenet, iszonyat repetitívség. Szép és jó dolog a sandbox,de nem mindenbe kellene beleerőltetni,főleg úgy nem ha elképzelésünk sincs hogyan kéne működjön,csak annyiból áll hogy teleb*szunk egy térképet dögunalmas állandóan ismétlődő feladatokkal,állandóan ismétlődő helyszínekkel,rémgagyi akcióval, mindezt a Frostbite-hoz méltatlan átlagon aluli számtalan dologban Ps2-ps3 korszakot idéző látványosságokkal (konzolon,pc-n valamivel jobb a helyzet,de mikor épp nincs csilivili effekt a képen,ott is horror tud lenni)....Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg lehetne kedvelni...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
ha nem vagyunk friendek és van kedved egy lúzerrel együtt ténferegni, vegyél fel!
van headsetem is.

arty977

(14 napos psn+om pörög, nemtom megújítom-e, ha véletlen beleszeretnék, akkor igen, egyelőre nem 😄 pedig jobban tetszik, mint pécén az egérőrület)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.04. 23:09:45

Forza.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
bírom azt a fickót.de van még számomra 1-2 ilyen de nem sok tényleg😊
Moby
Én egy ilyet tudok: vaatividya. Ő az egyetlen, aki az elődásmódjával bőven tesz hozzá ahhoz, ami egyébként leírva is oké. Aztán nekem itt a vége.

Adversus solem ne loquitor

Myselor
én azért láttam már olyat akik értelmes dolgokat mondanak el játék közben oké 1-2 hülye poén belefér de amikor mindenre lépten nyomon benyom valami szar viccet és még ő is mondja hogy ez de szar votl bocsi az már mindennek az alja.én is szeretem nézni ha valaki játszik de akkor normális pofázást várok mellé nem idiótaságot.az is egy más kategória.
TDC Geronimo
conanék kiadhatnák már az idei E3as videójukat 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Hát pedig ezekben maximum ennyi van. Mármint, hogy viccesek. Ha valaki okosakat akar mondani, ahhoz nem kell videó. Azt le is lehet írni. Aki személyesen akarja mindenáron elmondani, az magát akarja eladni, nem amit mond. És ha szórakoztató, akkor nincs is evvel baj. Angryjoe pl. szórakoztató. Vagy Clueless Gamer (C'O 😎 szórakoztató. De őket sem nézem, csak ritkán. Nade ezek az internet senkijei...édes istenem.

Myselor
nem mondta senki hogy buta csak nem normális.nem vicceket akarok hallgatni amikor nézek valakit.akkor keresnék valami szar vicces oldalt.azért nézném hogy játszik értelmes dolgokat mond a játékról és olyanokat amit esetleg nem tudok.ennyi
darkSectorxxx
Azért buta mert nem egy viccmester? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
nézi a fene csak időnként bele lesek annak reményében hogy értelmes is van köztük😊
Moby
Én nagyon szívesen nézem ha más játszik. De hogy valami félhülye "gondolatait" hallgassam, miközben alibiből videójáték megy a háttérben...na neeeeee.

darkSectorxxx
Akkor nem értem miért nézed őket? 😊
Nem bántásképpen, csak érdekelne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.04. 22:03:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
én se bazdmeg hallom.ebben még egész kevés volt de általában nagyon szereti nyomni mondjuk szinte minden videós gyökér
darkSectorxxx
Nem tudom. Nem a poénokra koncentrálok ha nézek egy tesztet. 😄

Myselor
nekem nem a hangjával van a bajom hanem csűri csavarja azokat az erőltetett fos geci poénjait és szavait.annyira irritáló ki beszél így egyáltalán?egy normális ember nem.
darkSectorxxx
Ebbe van valami, mert ha netán egy adott címtől megszoksz egy minőséget az elvárásaid is ahoz mértek lesznek.
Szóval kicsit nehezebben veszed ha mondjuk egy kedvenc sorozatod sül el rosszul, mintha egy még nem bejáratott cím próbálkozik és esetleg nem vársz tőle sokat, vagy semmit.

Aki tesztel játékokat nem szórakozásból teszi, én szórakozásból twitchelek, ők nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.04. 21:49:48

Totti5
Belenéztem, kár volt.

Ha nem ez lenne a címe jobb játék lenne kártyát hama előtte. <#zavart2>

Beletekretem 5 random alkalommal. Ez az ember 2. percben, 4.,6.,8,10. percben is ugyan azzal a lendülettel szidja. Basszus ha ennyire nem tetszik neki minek tesztelte?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 21:47:13

darkSectorxxx
De szemét vagy, szegény csávó így született, a hangja ilyen ne bántsuk. 😄

Bandicoot
Meghallottam a gyökér hangját,instant átléptem a legvégére "az év csalódása,abban biztos vagyok,hogy ennél idén csak jobb jtáékkal lehet játszani".
Gyakorlatilag egyetértek a gyökérrel. <#banplz>

darkSectorxxx

Tikal
nem sokat olvasgatod a Youtube kommenteket ezekszerint... ez jellemző minden országra szinte, nem kell félteni a külföldieket sem, ha arról van szó... persze ettől függetlenül iszonyatos tahó hozzászólások születtek honfitársainktól most is csak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
A különbség annyi hogy ha valaki ugyanezt előadja zsidózva akkor rögtön mindenki vetődne hogy micsoda rasszizmus van meg nácikok és rohanás lenne az adminhoz..... Holott hasonló sajátosságokkal rendelkeznek kommentelés terén,ha nem gusztustalanabbal..😊
Egy szóval nem mondtam hogy nincs igazad. De ugyanígy megvan mindenhol a negativizmus rengeteg népnél.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:29:55

mucsácsó
Mirror's Edge Catalyst-ről én is hasonló véleménnyel vagyok sajnos... eléggé mellényúltak a DICE-nál, nekem ez már a bétából kiderült... de igazából jók ezek a béták, NFS-től is megkíméltem magamat, meg Battlefront-tól is ... 😄
bár ott még kifejezetten tetszett a béta - csak aztán a full release utáni vélemények voltak elszomorítóak... nem hiába, ma már kb 5000-ért vágják hozzád használtan 😄
vicc. ME:C-re is hasonló sors vár..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 20:29:52
marpedig ez magyar sajatossag, akarmennyire "faj".
ugyanakkor felhivnam a figyelmedet arra is, hogy nem hülye magyaroztam le az egesz nepet, csak a köcsög kommentelöket.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Ahogy érzed,akkor köpj a magyarokra,az a megoldás, rögtön leírni hogy "Ezek a magyarok"....
Gyakorlatilag ezzel a megnyilvánulással egy ezredmiliméternyit sem vagy különb.<#confused>

Most akkor kezdjek el durván Izraelizni? Csak mert ahol meg azok feltűnnek na ott szabadul el igazán a pokol....<#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:21:14

napi szinten olvasok nemet / angol kommenteket különbözö temakban (nem gamer vagy hasonlo dolgokrol van szo). ENNYIRE nincs rothadas masoknal.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Ennyire azért ne magyarozzunk mert gyakorlatilag más anyanyelven is ugyanez megy.
Minden népnek megvan az üszke.

MINDENHOL ez van, ahova magyarok kommentelnek. legyen szo bud spencerröl, az egeszseges taplalkozasrol, ... de tenyleg, barmirol. meg egy uj nyalokat promotalo hir elsö 10 kommentjeben is kepes felbukkanni a fidesz, vagy csak az altalanos negativ, idiota hangnem.

borzalom.

Totti5
Yutub és facebuk kommentek alatt MO legalja jön össze mindig.

n000rbi
Nem rossz magyarul sem (és még Kandur is örülhet😊), csak az értő közönség kommentjeitől ment fel a vérnyomásom.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
egyetértek
Kandurex
Hehe, szebben én se fogalmazhattam volna meg. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Az egész játék egy okádék (konzolon okádék,pc-n szódával elmegy kategória),kezdve a látványvilággal.
Külön örülök hogy beta-zhattam és nem csesztem ki pénzt rá az ablakon....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 19:37:37

Totti5
20 ami majdnem 5.

Totti5

Totti5
( van benne skill tree, és jó sok minden mozudlatot lehet és kell is fejleszteni, unlockolni a combat menüpont alatt )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 18:46:46

Kongy
Jajaja, lehet jobb, és bal irányba lökni az ellenfelet, aki béna fizika kíséretében vagy a falról pattan vissza, vagy a másik ellenfélről. Ezzel együtt akkor van 5 mozdulat YAAAY. Ennél még az első részben is jobb volt, amikor felvehetted az ellenfelek fegyverét, még ha a gunplay röhejesen szar is volt, ennél azért mérföldekkel jobb volt.. 😄 Értitek gunplay szar egy DICE játékban.

A grafikával nincs gond, nagyon szép a játék, GTX 970-nel mindent felnyomtam maxra, szebb jóval, mint konzolon, és jól is fut. A harcrendszer miatt viszont játszhatatlan sajnos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Pontosan.

n000rbi
Ha jól emlékszem a bétára, ott a támadásokat az irányokkal tudtad cifrázni, plusz a környezetet is ki lehetett használni a kombózáshoz és gondolom ez nem változott a teljesben sem. Ettől persze nem voltam én se elájulva, de az általad említett 3 mozdulatnál azért több rémlik.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
én csak azt nem értem min dolgoztak eddig?😊 a grafika alig éri el a jó szintet és ez is megkérdőjelezhető.aztán minden más maradt ugyanolyan a harc is fos.na mindegy 😄
Kongy
Nem tudom hányan játszottak innen az új Mirror's Edge-el, de az a harcrendszer amit a játékba tettek újításként valami eszméletlenül förtelmes. Már 3x kellett letörölni a hányásom a tv-ről, de most jött egy olyan rész, ahol KÖTELEZŐ harcolnod hullámokban az ellenfelekkel. Van 3 mozdulatod, amit használhatsz, és csókolom! 😄 GG köszöntem szépen, mehet a picsába, aki ezt kitalálta! 😄

Maga a játék jó lenne, a platforming teljesen korrekt, mint az első részben, de mi ez a kibebaszott kurva harcrendszer????
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 17:32:07

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Nah, az egész korrekt. Még ma gondolkozom én is rajta, de szerintem megveszem akkor. Köszönöm szépen tényleg a részletes beszámolót, sokat segített. 😊 Bár mondjuk elég lassan fogok tudni haladni, de az már részletkérdés... 😄

Egyébként azt, hogy jelenkori szál nincs, az nálam is atomnagy pozitívum. Én is abba a táborba tartozom, akiket ponthogy irritált a jelenkori szál és Desmonddal való szerencsétlenkedés, engem totál kizökkentett az egészből... alig vártam, hogy vége legyen azoknak a snitteknek 😄 úgyhogy nekem is ez csak pozitívum - de tesztekben is főleg ezért sírtak, hogy ez nincs.. 😄