PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 11:33:42
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem tudom mennyi a max mondjuk, mert asszem sok helyen csgo meg ilyenek elmennek 120-ig, az télleg irreális, de egy 90 szerintem még egészséges, asszem 65 szokott lenni az alap.
Akkor itt azt tudom elképzelni, hacsaknem valami csoda, hogy feltételezhetően 90 vagy a max beállítható fov-ra van belőve a 60fps lock, és az alatt meg menne feljebb csak ugye a korlát miatt nem tud.
De lehet rosszul látom és nincsen köze az fps-re, csak pc-n mikor állítgattam, vagy manapság is állítom, látok változást a sebességben.
Na mind1, furi konzolon.
Mert pc-n megérteném a kis fov fps miatt, de amúgy a minnél nagyobb az a jobb nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.06. 11:21:08
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha meg optimalizálás, főleg multi terén akkor legyne mindenkinek 90 nem?
Vagy tévedek?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
BF játékban ez először lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.06. 01:05:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjött a mini-ps4neo. Konzollike fos bloweres hűtéssel. Az eddigiek alapján azt kell mondjam VAN REMÉNY! (nem hangos, sőt...)
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Amúgy visszatérve, egyetértek minden szavaddal, Doom az nekem az ideig év egyik legnagyobb meglepetése... 😄 mármint reméltem, hogy jó lesz, csak picit féltem, hogy elcseszik - de hálaégnek nem 😉 remélem az id következő játéka is hasonlóan nagyot üt majd 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.05. 21:11:39
ja, és az OST zseniális, ÚR-IS-TEN:
Hanem személyes vitákat. (volt eddig is, de talán nem ennyi)
Ez télleg kicsit sok, miért kell egymást bántani?
Főleg ne úgy hogy elküldenek valakit, mindenkinek van itt helye.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 18:14:13
Helyesen így hangzik: Nincs gyakorlatilag semmi a ME2-ben amit meg tudnék kedvelni...
Máris kevesebb hiszti lesz a topikban.
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
szerintem kipofozták, pláne mozgásban egész oké (és hatvanfrém! (wannabee....))
Forza.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Forza.
Forza.
Este megpróbálok jönni 😛 hány körül jönnétek? mikrofonotok van amúgy?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.05. 12:13:01
Ma este szívesen beszállnék majd.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.05. 11:22:36
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ID: MikelGun csakis online multi...
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Brexit másnapján ebédeltem a kollégákkal, és mondtam közben nekik, hogy nagyon szoros volt az eredmény, elmondom mi történt. Az ottani társadalom suttyó fele érzelmeitől elvakultan, bármilyen racionális gondolkodást és gazdasági összefüggést-következményt nélkülözve nyomta a "kilépés gombot", s a sok lúd disznót győzött. Másnap reggel az index címlapon hozta, hogy a tanulatlan, vidéki emberek golyózták ki a briteket az unióból...
Sajnos többségben ők vannak mindenütt, Magyrországon meg pláne.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.