PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ja és a legfontosabb: a hulahopp karika kikapcsolható?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.04. 14:48:19
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy még nagy előnynek mondanám, hogy magyar feliratos a játék, és egész igényes a fordítás.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Na nekem ez pozitívum volt 😊
Én amikor végigvittem a játékot azt írtam, hogy nálam a kettő volt a kedvenc, de ez a rész előtte végzett összességében.
- Az Unity-hoz hasonlóan nincsenek benne háztetős íjászok, így végre "odafent" élvezhetjük a szabadságot anélkül, hogy állandóan lebuknánk.
- A két főkarakter érdekes ízt ad a játékmenetnek.
- A lovaskocsi hajtása a városban nagyon szórakoztató.
- A mászást segíti egy eszköz, így kezdettől nincs lehetetlen háztető, és nem kell percekig bénázni, ha fel akarsz jutni valahová.
- Rengeteg épületbe be lehet menni, nagyon szépen ki van minden dolgozva, a város kerületei markánsan különböznek egymástól és sok híres épületet, negyedet fel lehet ismerni.
- Tovább erősíti a változatosságot néhány dolog, amit spoiler miatt nem írok ide, de ami garantáltan tetszeni fog.
- Nem csak fő-küldetésszál van, de híres korabeli emberek is, akik szintén egyedi küldetésekkel látnak el, így attól nem kell félned, hogy a játék túl repetitív lesz. Ha vannak is ismétlődő mellékküldetések, ezekből kerületenként 1-1 db van, és nem szükséges megcsinálnod őket. Ám erős karakterrel elég hamar le lehet tudni őket.
- Mindig van mit csinálni, él az egész játék a karakter körül, a tömeg a piacokon, a küldetések alatt a város képének egy-egy apró változása szerintem zseniális.
- A fejlődési rendszer is átgondolt.
- Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.
Ha az AC2 tetszett, akkor borítékolom, hogy ez is fog. Nekem is AC2 a kedvencem, a Syndicate ugyanaz a szint, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Pl. az nagyon tetszett a 2-ben, hogy híres épületekben is megfordulhattunk (Szent Márk Székesegyház, Frari), ilyen emlékezetes pillanat ebben most nincs, de bőven van tartalom a játékban.
Annak viszont örülök Gero, nekem az AC2 volt az etalon, az a rész nagyon bejött 😊 Mások által is olvastam ezt, hogy AC2 óta legjobb, szóval ezért is érdekel. Sztem berántom, aztán meglássuk... 😄
Na az biztosan nem,esetleg röntgen lenne,de ez is biológiailag kizárt! Természetesen semmi gond, csak úgy mellékesen említem mélyen tisztelt tökéletes Magyarsággal megáldott nyelvtan szakértő úr!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Még gondolkozom rajta... én is ettől félek, hogy monoton és repetitív lesz; az az igazság, hogy ma már elég nehezen köt le valahogy bármilyen játék is... aztán főleg ha ez fennáll, akkor énis hajlamos vagyok simán abbahagyni..
viszont maga a kor + helyszín nagyon kecsegtető, lehet adok neki egy esélyt... aztán max továbbpasszolom, akkorát úgyse buknék rajta talán 😄
Ja, és még Ratchet-et is kéne pótolnom sürgősen, valamit UC4-et befejezzem <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 14:13:06
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 13:48:39
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A rakat bugról tényleg nincs értelme beszélni, mert relative kevés bug volt ebben a részben.
Nyilván egy civil ruhás nyomozó adta le a drótot, legyen már ennyi képzelőerőd.
A rakat bugról ne is beszéljünk. Meg arról se, hogy ha elrabolsz valakit lovaskocsival, akkor honnan a büdös francból tudják sok sarokra az elkövetés helyszínétől a rendőrök, hogy a fiákerben a politikus felesége van? Belátnak? Vagy röngten szemük van? Tök röhej, na.
A játék egyetlen érdeme szerintem a művészeti ábrázolás. Az mindig is csillagos ötös volt az AC-kben. Döbbent a kontraszt az art team, és a küldetésért felelős, a játék mechanikájáért felelős csapat között.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én majdnem ki is platináztam már, amikor elkezdtem, mással nem is nagyon játszottam, amíg a végére nem értem. Szóval igen, 7 dezsőt megér.
ÚÚÚÚ most aztán nagyón rosszúl erzem maggam ető hogy grécsi tanárur 2 nek ez nem teccik!Nyúgodly meg kizárthogy ezen változtasak pont a TE kedd vedért!Nem birnám elvíselni,azt hogy ha it nem azt látnám hogy ez téged enyire zavar!Söt garantálom,hogy ezentul csak roszab lessz ez ha mar enyire zavar<#nevetes1>#nevetes1><#kacsint>#kacsint>
Egyéb észrevétel?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Idáig read-only módba voltam, de most a witcher kapcsán úgy gondoltam h leírom a tapasztalataimat.
Én anno még Angliába vettem meg az alap kiadást lemezes formátumban, nemrég pedig már itthon a magyar storeba a season passt és mentés kompatibilitási problémáim nem voltak.
Új igazolások mentése most a fő probléma
Amúgy meg Mei <3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.03. 21:55:00
Pl win10 miatt ezért lesz jó és érdekes Halo Guardians, hacsak nem nyomnak ki egy képet hogy dugj be egy kontrollert ha játszani szeretnél vele indulás előtt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 21:22:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hihetetlen baromság, mert a kontroller-t ahogy a számigépen beépítették, stem, stb vannak olyan stílusok, itt meg a bill+egér kéne, de basznak támogatni, még ha belsős sony vagy microsoft termék lenne az se érdekelne...
Most ezeket az emulátorokat ne nézzük, átalakítók meg ilyen szarokat, az nem ugyanaz azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 21:10:57
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 21:10:21
Közben felment a peccs, megkukkantom a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 21:07:17
deflectálta reaper és zarya ultit, majd sajáttal lekaszabolt mindenkit. Beteg a csávó, ahogy tolja
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.03. 20:59:48
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kíváncsi vagyok, lassan lecsorog a peccs, aztán megkukkantom... de ha McCree ilyen fos, akkor kell egy új maint magamnak nézni 😞 pedig beta óta imádom, szerintem azért tudni kell vele (is) játszani, ha tényleg hatékony akar lenni az ember. Bár tény, hogy egyszerűbb karakterek közé sorolható 😄
Bioshock 2. része egyébként nem lett annyira rossz, mint amennyire mondták/mondják sokan 😊 Első nyilván jobb volt, meg nagyobbat ütött, de érdemes végigtolni mindenféleképpen.
@Gero: nem is tudtam, hogy van patch 😄 most benyomtam a PS4-et, nem nagyon játszottam mostanság, ilyen dögmelegben kb félek bekapcsolni szerencsétlen masinát, meg itthon se voltam. de most szedem, belenézek ma este mindenféleképpen!
bekerült a ranked? McCree nerf is? 😞 😄 vagy az már eddig is volt? 😄D btw, egyébként gondolkozom egy PC-n erősen, és majd lehet átnyargalok oda... ha hozzácsapod a battle.net accodhoz a PS4-es profilod, akkor PC-n arról a szintről kezded, vagy el van szeparálva a PS4 / PC profil? azt nem tudod esetleg? 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 20:38:41
Forza.
Uncharted 1 remazter - fantasztikus élmény még mindig, persze grafban már kopott, az animációk az uc4 után az első kétórában szinte gyomorforgatóan bénák, de aztán beszippant és a maradék 10 óra hamisítatlan uncsi (feelgood) feeling. Ráadásul crushingon 2.47x könnyebb volt, mint a négyes
Uncharted 2 remazter - és fokozza! pont mint anno, szal annyira nem lepett meg ... s itt a graf már olyannyira okés, hogy én ezt 1080/60frémmel BÁRMIKOR bármilyen játékstílusban elfogadnám akár a gen végéig is (2018). így a felénél a crushing abszolválható, kb mint az első rész
egyelőre itt tartok 😊
van akinek megvan az uc1-2-3-4 crushingon? esetleg brutálon? <#wilting>#wilting>
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D