PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Techland delivers promised update on Dying Light 2's progress, says it's launching this year

már ez is valami... 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.03.18. 08:16:47
Seth
Mint a Ratchet , ezek is plus nélkül tölthetőek

PSN ID.: Beegabor

Ezek akkor ugyanúgy előfizetéshez nem kötöttek?

Mondjuk azt gondoltam betesznek majd valami értelmes címet is. Bár gondolhattam volna hogy nagy címeket nem fognak beletenni..én balga 😞

Seth
Play at Home infó

Az alábbi játékok lesznek ingyen tölthetőek, március 26- április 23 között

Abzű
Enter the Gungeon
Rez Infinite
Subnautica
The Witness
Astro Bot Rescue Mission
Moss
Thumper
Paper Beast

Plusz Horizon Zero Dawn (complete edition) április 19

Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.03.17. 20:33:47

Nem ismerem a konzolos Crysis Remastered mivoltát ,de vagy megkapja az is a ray tracinget (ha eddig nem volt benne mondom fogalmam sincs a konzolos Crysisról) vagy kap ps5 ,series x-hez "hozzáigazítást" és mondjuk lesz 4k 60 és egyéb..
Nincs konkrétum ,de az "amazing"-be az én szemembe ennél többet nem tudnak felmutatni mint amit leírtam.

darkSectorxxx
Ez mit jelent? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Crysis:

"We will also have updates for both Xbox and Playstation with some amazing additions coming very soon."

n000rbi
Idén jön a Metro-hoz patch, én már megvárom, addig bele se nézek.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Azt be is pótoltam pàr hete.
Vagyis előről kezdtem, mert anno felénél otthagytam a jàtékot.
Baromi jó volt.

Metro-hoz is jöhetne màr a next-gen patch. Az is félbe maradt..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Mucsacso + Evolution

Nagyon szépen köszönöm, nem próbáltam még...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
GoW már 60fps. Nézd meg újra.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GoW már az. TLOU 2-vel kapcsolatban nagy a csend. El tudom képzelni, h azért, mert esetleg egy komolyabb patch-csel készülnek előállni a PS5 verzióhoz meg esetleg a multival együtt akarják bejelenteni.
mucsácsó
GoW már az már 4K@60 tudtom szerint, nem?
darkSectorxxx
God of War és The Last of Us 2 mikor lesz majd PS5-ön 60 fps?

A matekot sosem tudjuk meg sajnos így maradnak az egyéni elképzelések, hogy ez mennyire éri meg a microsoftnak..

mucsácsó
persze, de emellé még jönnek a Bethesda játékok a jövőben, meg egyre több GP-exkluzív cumó...és gyanítom nem a Bethesda volt az egyetlen kiadó, amit megvettek kilóra 😄 gyakorlatilag végtelen pénzük van, így kvázi azt csinálnak, amit akarnak 😄
Tikal
18M GP előfizető van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csak egy példa 5 millió x 4200 ft (rendes gpu havidíj) vs teszem azt 3millió szor 60$ Szerintem utóbbi sokkal több így a Sonynak nincs mitől félni

mucsácsó
Outriders jön day1 GP-be... Mondjuk engem nem nyűgözött le a demo, ellenben azért ez nem egy kis cím. Ha így folytatja az MS a jövőben további nagyobb multi címekkel elvétve is, akkor viszont fel lehet kötni a gatyót SONY-nál.. 😄 mondjuk ez csak jó 😊
https://youtu.be/yvs603ukWFMItt 1 másik aranyos duó.
Moby
Najó, ez már egy nagyon más szint 😄D

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jesszusom, most néztem csak, hogy amióta megváltozott a store kinézete, most már jelzi rendesen a hang + feliratokat. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.13. 23:31:17

Itt 1 gyöngyszem,direkt hagytam benne halált,hogy milyen könnyen döglök meg.
https://youtu.be/o8QivlcTzWA
darkSectorxxx
Na meglestem a Tsushima-ban sincsen ilyen mértékű eltérés.

Az megvan hogy a magic- ninjutsu visszatöltő itemeket is be tudod rakni shortcuts-ba?
darkSectorxxx
Van még ilyen játék?

Mert nkem még a Tsushima is mintha sokkal szebbnek tűnt volna (csak nem néztem még róla videót), és így fel lenne javítva mert brutál éles a kép, meg a textúrák.

God of War + Last of Us 2 tuti nem mert néztem videókat....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.13. 20:58:02

darkSectorxxx
Baszki, már megvan miért tűnt nekem sokkal szebbnek a Days Gone mint PS4 Pro-n!!!
Nem is tudtam hogy a felbontás + fps-en kívül ezekbe a régi játékokban mást is javítottak!
Durva!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.13. 20:56:23

Moby
Pont egy ilyen helyen vagyok elakadva 😄D Egy órát építettem, hogy minden PONT elég legyen, erre kiderült, hogy amikor azthittem vége, jött még egy boss...

darkSectorxxx
Das 3 a Nioh-hoz képest egy Tom & Jerry kb.
Ha a Das3-ban elakadtál az nem azért volt mert nehéz, hanem mert nem tudod mi a taktika, ha valaki elmondaná, vagy mutatná a fejedhez csapnál, hogy hú ez ennyi volt? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.13. 20:33:26

Az jó, tegnap este 9-től fél 12- ig küzdöttem 1 boss- al, kipróbáltam mindent hogy mivel tudom a leghatékonyabban gyilkolászni,végre sikerült úgy hogy kifogytam mindenből, mondom fasza, nézem a zene nem áll meg miafaszvan,erre jött még 1 másik is.Egyből jött a turn of ps4.
Moby
Köszi, volt időm rá, ez volt kb a 20. try <#zavart2>

Kongy
Pedig a DaS 3-ban az még csak a tutorial boss. 😄 Elég easy, csak figyelni kell mikor készül lecsapni és szanaszét kell dodge-olni. Szerintem amúgy hozzáállás kérdése a dolog. Ha úgy állsz neki, hogy "na akkor most szétb.szok mindenkit", mint mondjuk egy God of War-ban, ami normalon relatíve sima ügy, akkor persze, hogy hamar földbe fogsz harapni. 😊

De mondom én a világ legbénább DeS játékosa vagyok kb, folyton messziről snipe-olok mindenkit spellekkel. Ehhez nagy skill nem kell, de nem is az a lényeg, hanem hogy élvezem az atmoszférát, a világát meg úgy az egészet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.03.13. 20:00:18

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagyon jól felépített küzdelem.Nem tudom meddig fogod csinálni de én tegnap este majdnem belebasztam a tv- be a kontrollert,de mostmár megcsinálom.A japóknak nagyon elgurult a gyógyszer pedig lvl 750+ vagyok elég jó cuccokkal.
benőmenő
Nálam agyzsibbasztóan nehéz kategóriában most hirtelen a DMC5 Mission 18 S rankolás jut eszembe, vagy a Doom Eternal DLC-ben az utolsó Slayer's Gate, amin egyébként a kövi patch könnyíteni fog. Szóval méginkább örülök, hogy ment a felvétel (persze nyilván akkor sikerült megcsinálni, amikor vagy 3x hívtak el a gép elől segíteni a házkörül).
Moby
Összeszedtem a mastert belőle másodszor is, de sosem lesz a kedvencem. Én ahhoz nem értek 😄 Arról nem beszélve, hogy a spear statja az élettel együtt megy, a játék elején ez nagyon sokat segít. Meg gyorsan be lehet lökni ezt a ki burstnél stunnolós játékok rá, én anélkül nem tudok létezni.

Seth
Na hát ezért nem fogok soha ilyen fürge karit csinálni, a fene fog 10 percig kergetőzni, ha harmad idő alatt megvan. Tankolni szoktam, bár a kusarigama fürge, ilyen ninjáknak való fegyó, high stance-ben is úgy ledarál mindent, hogy öröm nézni. Második részben is az volt main az odachi mellett
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.03.13. 12:39:38

Moby
Na akkor ezzel bátran próbálkozhatsz, mert ez a DeS ez ilyen tipik Souls easy fokozat. Meg úgy ált a souslborne-ok annyira nem nehezek, mert egyesével kell meküzdeni mindennel, pláne a bossokkal. NIOH pl más tészta. Az nem szarozik. Hullámokban képes ráddobálni az enemyt, két boss segítőkkel, stb. Nemrég megvettem a Collectiont, újrakezdtem az első részt, mert elveszett a játkállásom, és a DLC-ket meg akarom nézni. Ezt pár napja rogzítettem (nem szoktam, de ez annyira véletlenül lett meg, hogy ezt elraktam). Ez kicsit más stílus, mint a DeS-ben a győzz le egy darab zsibbadthülye bosst 😄

Egyébként igen, a DeS remake-ben inkább a pálya tudn néha szopattyús lenni, a bossok nagyon nem azok. De a pálya is inkább csak moderáltan, mert nem túl nagyon ugyebár, sok futkosás sehol nem vár rád, ha meg is perecelsz.

Csak csodalkozom hogy birtok ilyen jatekokkal eredmenyesen jatszani! A Dark Souls 3-ban az ELSO (!) bosson sem tudok tulmenni, ugyanugy ahogy a Lords of the Fallen kezdeskor elotted levo (mini?) boss-t is csak 2x sikerult NAGY NEHEZEN legyurni...
Annyi "kurvaanyazast" nem tapasztaltatok mint amikor ott kinlodok a bossok elott... 😄

Atmoszferara, grafikailag nagyon bejonne ez a stilus, de tok bena vagyok hozza, pedig 1988 ota par gamet mar atvittem (Commodore 64-el kezdve).
Tatyla
Mondjuk az hogy a bossoknál nincsenek phase-ek csak bemész és agyonütöd az eléggé easy,néha inkább a trashmoboknál csalt a játék főleg new game pluszban ahol furcsán gyorsabban ledaráltak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Most fektettem meg a Flamelurker-t. 😊 Kezdem úgy érezni, hogy ez a játék a DaS-okhoz, de még a BB-hez mérten is rajzfilm. Eddig ez az első Souls-játék, ahol a 7. bossig eljutottam. BB-t is abbahagytam kb 3-4. boss környékén. Na de majd DeS Remake után! 😄

Rengeteg a grass, meg tárgyak terén is elég bőséges a cucc, ráadásul tökéletes és gyors farmolási helyek is vannak.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.03.12. 18:59:14

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AntiHero
Vagy miután làtod, hogy meghalsz..Baromi gyorsan bezàrod a jàtékot. Még mielőtt éltünik a felirat.

Akkor belépéskor a köd előtt kezdesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
PS5 mentéseket nem tudsz pendrive-ra másolni. 😞 ezt utálom ebbe a genben.

Nincs mit 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.11. 22:55:28

Kongy
Miért? Szerintem pendrive-al is működnie kell.
Amúgy köszi a tippet, 5-1-en a sötét barlangban a Leechmonger előtt rendesen szopom a f.szt 😄 Nem bánnám ha offolni tudnám a bosshoz vezető 10 percet.

darkSectorxxx
Igen nekem régen erre volt jó a pendrive, de most ehhez vennem kéne ps plus-t! 😞

Tatyla
Boss előtt ments, töltsd fel a felhőbe, megpusztulsz mentés felhőből le megint a boss előtt vagy és mindez PS5-ön olyan 40sec, mondom ezt úgy hogy majdnem minden boss meglett a játék közepétől elsőre

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MS vagánykodik most ezzel de Sony kezdte ezt az egészet csak ők ugye el is tudták készíteni az adott konzolra bármelyik Ex.-t úgy ahogy azt kell!
Elde"N" Ring😊
De állítólag következő infok nyár😞
Ebből se lesz idén semmi
mucsácsó
amúgy ez érdekes lesz, ha az összes jövőbeni Bethesda-cím MS (Xbox+PC) exkluzív lesz - főleg Fallout/TES fog fájni sokaknak, ha ott is meglépik ezt, de azért a Wolf/Doom is para szerintem.. 😄
lwb
Különbözőek vagyunk. Nekem ennyi ebből a stílusból elég volt. Persze, kipróbáltam mindhárom DaS-t és a Bloodborne-ban is van kb 3-4 órám, mielőtt meguntam. Sekiro kimaradt már teljesen, DeS remake is ki fog, Elder ring is. A DeS újszerű vot, hogy "hú, nehéz, meghalsz, újrapróbálod,továbbmész", de ez egy ideig érdekes volt, utána meg nem. Nekem.

Hogy ebbe mi az epic fail, azt rád bízom. Valaki 10 perc Witcher 3 után azt mondja, hogy köszi nem, nekem van benne vagy 1000 órám és még mindig nem untam meg. tényleg ízlésekről fogunk vitatkozni?

darkSectorxxx
Párszor van türelmem leverekedni, de azért mert probálkozni szeretnék egy boss-nál akkor nincs kedven 20 percekig ugyanazt ismételni. 😊