PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Csak tudod mi sokan, innen is, a boxról jöttünk át és nem azért mert a Sony olyan jó választás vagy mert olyan rossz volt a 360.... esetleg van elképzelésed, hogy miért van ez? A nagy minden rendben dolog közben?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Volt, aki xbox gamepaddal tolta, de az is a pc-s verzió volt, ha jól tudom.
Bandicoot
Emlékeim szerint One gamepaddal tolták one-on amikor ment a multizás. De ha tévedek sorry.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Úgy emlékszem az E3-on csak a pc-s verzió volt kint. A mostani zárt alfánál láthattuk először milyen is a konzolokon.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.07.07. 20:37:36
Totti5
Még egy ilyen és megy a modiknak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintem tök fölöslegesen töröd magad. Instant skip. Csak azokat sajnálom, aki betéved fórumra és beviszi a málnásba simán, ha nem ismeri.
Bandicoot
Az E3-on a leggyengébb konzolon tolták (ergo a leggyengébb változatot valami preprepreprebuildban).
Még ezen a gyér tömörítésű youtube videón is látszik a pc fölénye elég durván. Mindenesetre durván jól néz ki minden platformon. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.07. 20:34:33

Nagyon jól néz ki konzolokon is. Rosszabbra számítottam. A végén még tényleg elcsábulok és day1 lesz. Csuriban van még a kislábujjam is, hogy jó lunch-e legyen végre egyszer.
darkSectorxxx
Korrekt a cuccos, dögöljek meg az E3-on nem így nézett ki, ez sem fotoreal, de valamit finomítottak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Érdemes megjegyezni, hogy DICE az utolsó hónapban elég durván optimalizál. Battlefrontnál is meg MEnél is +10-15 fps lett véglegesnél és pl MEnél bekerültek konzolra is a tükröződések.

Linkbe is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.07. 20:24:02

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Nyugi srácok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Eddig csak sejtettem, de most rájöttem, hogy te elmebeteg vagy. Hiába mondom, hogy leszarom miket írsz, neked mégis reagálnod kell rám 😄 Kezeltesd magad ember.

//Mellesleg a 20 mozdulatos Mirror's Edge agyfaszod is parádé, nem akartam már reagálni rá, de most megteszem. Abból az általad 20-nak vélt mozdulatból 5 az életerőd fejleszti, 5 a sebzést növeli, 5 pedig a fókuszt, és 5 fejlesztés a tényleges mozdulat 😄 Komolyan, mintha téged ezért fizetnének, hogy ezeket a szemeteket védd. Röhej. Vagyis nem, mert ahogy látom nálad ez ilyen rögeszmés dolog.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.07. 20:16:20

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nekem addig minden megfelel amíg dőlnek a játékok, a support, a fejlesztések és tele van izgalmas jövőképpel, játékokkal. Ez jelenleg pontosan 1:1ben ugyan úgy megy PS4en mint Xbox 1en.

Majd ha nem így lesz gyere és megbeszéljük, akkor lesz miről.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:40:41

Bandicoot
Igen, mi mindenben a rosszat látjuk. Valami elképesztő szemellenzővel nézed az MS "oldalát". Be is fejeztem, ha neked ez megfelel.

Totti5
Így van, ezért ölnek dollár 10-100 milliókat új hardwer kifejlesztésébe ( kettőbe is ). Nektek mocskosul örülni kellene hogy eddgi sem kellett és jövőben sem kell Xboxot venni, de ennek ellenére minden tagadás ellenére játszhatsz remek Xbox exluzív címekkel PCden is. És nem, az egészben a rosszt látjátok. Őrület. Miközben az MS még több pénzt keres ezen és még több játékost ér el ezzel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:32:10

Bandicoot
Jobban örülnél ha az MS topikba mennének kitárgyalni és beindulna a hullám? Nemhiszem. Egyébként igaza van, ha jólvan ha nincs,ha jó dolgok ha nem. Gyakorlatilag az MS szépen megöli a konzol fogalmát, és egy sima fixhardveres pc-t paszarint az asztalra amivel csak játszhatsz (és tudsz a tévéden tévét nézni<#idiota> ) . Exkluzívok száma egyreinkább nulla. Lehet hogy szerinted a legjobb dolog Phill Spencer mint ahogy egyszer leírtad. De én egyreinkább úgy látom hogy az egész konzolbizniszüket beáldozzák a win10 oltárán,és maximum a fanatikusok maradnak meg, illetve akik olcsón akarnak játszani....Mindezalatt a Nintendo és a Sony az aki megőrizte a konzolos mivoltát az exkluzívokkal. Ezt csűrhetjük csavarhatjuk, gáz.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.07. 19:30:56

Totti5
Mögé ám, sikerült is anno. Rope Launcher ami Hook Balde, ugye?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:23:34

Bandicoot
Aaaaaa, remélem tényleg így is lesz és nem cseszik el valami agyamentséggel.
Még annyi jó lenne ha lennének ojjjektumok a pályákon amik alatt fölött mellett között ban-ben lehet manőverezni és nem abból állna a légicsata hogy körbe körbe forgolódunk egymás körül és semmi nem történik mert amíg valaki kiegyenesíti a kanyart, fedezék hijján ledarálja a mögötte repülő gép...😊
Ez így egyelőre tetszik <#eljen>

Totti5
Egyrészt köszöni jól van, 2013 launch óta tele jó dolgokkal és újdonságokkal, új lehetőségekkel másrészt ez miért a PS4 topikba?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 19:20:39

Kandurex
Egyébként mi történt az Xbox divízióval? A 360 óta minden lépésükkel a saját fészkükbe szarnak. Más vette át a vezetését? Tényleg érdekel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Te maraggyámá ezzel a faszparaszt stílussal. Nem kell egyből támadni, ha az általad ajnározott szartól nincs mindenki seggre esve. Köszöntem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#pias>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Alig várom. <#falbav>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

1. A Blizzard
2. Microsoft
3. A szar multis játékok
4. A tetves Sony-hálózat
5. Az agyatlan lövöldék
6. A polák sámánok
7. A kiadók
8. A videojáték-ipar

Meg ami majd még jön! <#fogmosas>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 19 mp19 másodperccel ezelőtt
31 months after release, Battlefield 4 was the best-selling game on PS Store last month!

olcsó ár + BF1 hype

<#taps>

darkSectorxxx
<#puszis>

TDC Geronimo
Nem kellenek majd ahhoz napok <#banplz>

Totti5
Izgatottan várom ki lesz szidva pár nap múlva <#nevetes1>

Amiga
Ha jobban mögé nézel...?
Maraggyámá.

Kongy
Jó hát az AC Syndicate-et is sokan dicsérik, de ha egy kicsit a dolgok mögé nézel, az is egy szarkupac 😄 Overwatch-nak is vannak fénypontjai, meg mélypontjai is. De többnyire egy jól összerakott, szórakoztató játék.

arty
kétfedeleshez mi lesz unlockolható? merugye a négyesben a rakéta(!) volt (lol) az "eftizenhatoshoz" ....

Forza.

Nyugi, ezzel én is így leszek. :-D

Lehet, hogy jó játék. De nekem eleve kételyeim vannak vele, eleve ez a mesevilág (<#nemtudom>), meg hogy csak multi, és én nem vagyok egy nagy multibetyár, de ha már az, akkor legyen valami életre hajazó military shooter, vagy hasonló.

Ugyanakkor sokan dícsérik, s ennyien nem tévedhetnek, vagyis de, hisz a szar se lesz attól finom, mert legyek milliói döngik körül.

Meglátjuk. 😊

Amiga
Az a játék jóóó.
Először azt hittem, hogy nem, de de.

darkSectorxxx
Én azon basznám fel magam, hogy én vagyok a balfasz a csapatban. 😄

TDC Geronimo
Végre jó kis dogfightok 0 skilles lockolos fosok nélkül <3

darkSectorxxx
Moby is ember, hiába nem annak próbál tűnni. 😄

Kongy
Ez nem volt hülyeség, nagyon jó játék, ha nem cseszed fel magad azon, hogy néha balfasz csapatba kerülsz 😄

darkSectorxxx
Én mondom ettől lejjebb nincs. 😄

arty
idéznélek!!!

"Sohatöbbetsemmitaminekbattlefieldvanannevében." <#nezze>

Forza.

TDC Geronimo
Én anno megvettem, tetszett is, de a DLCet már nem vettem meg így elég kevés content volt elérhető számomra később. Viszont PCre most lehet lekapom megint, mert lesznek elég drasztikus gameplay változások is

Hülyébb már én se leszek, megvettem az Overwatch-t a nagy uborkaszezonban. <#nemtudom>

darkSectorxxx
Az igen a RPG meg a JRPG király, fellül áll mind felett, szóval nyugodt szívvel ajánlom mint W3 szakértő. 😊

Amiga
A Witcher, mint jrpg? Hmmm <#banplz>

Amúgy az má' fenn van szőrősül-bőröstül. Most valami mangacsajos világmegmentősra gondoltam, csak a változatosság kedvéért. :-)

darkSectorxxx
E3-on elhatározta mindenki magát.
Vagy marad, vagy megy.

De ebben igazuk van a többieknek, ezt a csontot tovább rágni már nem érdemes.

Kongy
Azt hallottátok, hogy free to play lesz az Evolve? 😄

darkSectorxxx
Ha Witcher-el kezdődik, és 3-al végződik, azt mind. 😄

Amiga
Rengeteg jrpg van most a psn-akcióban. Van közöttük olyan, amit jó szívvel tudtok ajánlani?