PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána a FF10.
Legkedvencebb summonom az egész sorozatban Yojimbo. És a legeslegnehezebb Dark is egyben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.09. 21:05:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon szeretném hogy a 15 jó legyen, mert más nem lesz a többi kiddie ( amik szintén baromi jók lesznek csak más )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.09. 21:02:28
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De magaslaszti volt. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mintha azt mondanád, hogy az Overwacs egy dedós fdaszság, csak mert abban igénytelenebb karakterek vannak.
Ebbe ne nyissunk szerintem vitát, mert te vagy Kandurex utálja ezt a stílust az egy dolog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.09. 20:55:50
FF8
FF15

Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És rakom félre a zsetont az esetleg idén érkező ps Neo-ra....Meg a PSVR-re ha pozitív a visszajelzés illetve kipróbáltam.
A BF1-et jó lenne a ps neo-n nyomni.....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.09. 18:55:48
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adtam neki esélyt, mert a 4-et imádtam. Ami pozitív hogy 60 frém, persze prevgen graf, de legalább a pé/fps makulátlannak néz ki.
Egész jól kezdődik, már már SO4 feeling, zene az intró aztán... kietlen városba, dumál ( nem kátszínben ) 1-2-3 karakter miközben mászkál. Gyenge animációk, elnagyolt környezet. Aztán kietlen pusztában jött harc, ahol bemutatkozott a kegyetlen rossz kamera is. Valahol a legalján érezni egy kis feelinget a kaszabolásban, mert a zene az jó, de ez a project fillérekből készülhetett, minden porcikáján látszik. Akinek űrös JRPG kell bestbuy jelenleg a Xenoblade Chronicles X, ami csak 720p/30 frém, de atya ég mennyivel szebb, élettel telibb, igényesebb és kurrgenebb mint ez az SO5 😞((
Csak mert irgalmatlan faszság
Ilyen egy korrekt teszt. Custom hűtős Oc vs Custom hűtős oc kártya ugyan attól a gyártótól.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.09. 16:12:18
Az agyalásod végeredménye egy totális őrültség lett 😊 Egy msi gaming-x 1070 felmossa a padlót az összes létező 980Ti-vel. Plánefőleg az eddigi egyetlne valóban dx12-es címben. Nemtudom hol és milyen tesztet néztél, de felejtsd el, irgalmatlan fasság 😄 Ismerős msi-je 2100MHz-en megy. Igen. 😄
Van már rendes teszt is ahol Custom OC kártyát vetnek össze custom OC kártyával és nem az irgalmatlanuzl alulórajelezett ref 980ti-vel vetik össze a 1070-est....Szinte kivélten nélkül a 980ti nyer - dx12 alatt is - pár fps-el ( Asus 1070 strix (1974mhz) vs Asus 980ti strix (1405Mhz) ).
Én még várok de ha egy rendes 980ti-t 120körül hozzámvág valaki ph-n akkor 1 percig nem filózok.
---
lement az uc2remaztercrushing, jol emlekeztem, ez hibatlan resz. es persze h nem birtam ki, kezdodik a harmas..... 😄
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Lesz bula ebben is csöcsökkel alulöltözve, láttuk is már.
Nem ettől lesz jó vagy rossz.
Én most kezdtem el, zseniális.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Odin..... ODIN.
A legbadass -abb, legfaszább, legdurvább megjelenésű summon -ból bazd meg, csináltak egy kibaszott robot lovat....,
....ami, és most szarsz be, .....élve....szóval:
A PATÁIVAL RÓZSASZIROM FELHŐT EREGET...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.09. 11:51:19
amúgy meg továbbra is okádom ettől az emos japános stílustól.. pff
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE.
Gondoltam előtte nézek róla pár videót,...aztán még többet.
Tulajdonképpen a summon -oknál tettem le az állkapcsom. HOGY egy mekkora infantilis - szívárványos - hányásos, full kretén harcba vonós megoldásos dolgok...atyavilág! Csak úgy kíváncsiság kedvéért beraktam mellé az FF7 summon -jait. Hát ég és föld. Ez utóbbiban félelmetesek, van tekintélyük, jól néznek ki, darkosak...szóval faszák <#eljen>#eljen> Még mindig. Hogy tudtak elmenni ebbe az idiótaság irányba?
Sírva hányok.
Order canceled.
.. és úgyse érteném, hogy mit/miért... 😄D
Forza.
viszont ha sikerül lenyomnom a kettes legvégét, a hármassal várok kicsit... kezd sok lenni így a 4-1-2.
Forza.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.08. 23:07:58
az egyetlen kérdés, hogy mennyire lesz 60 az a frém...
Forza.
Amúgy 64 ember még mindig sok ezekre a mapokra. 48 lenne a normális, azt még vinnék is a gépek rendesen. Na majd a custom szerverek