PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyéb kérdés?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:10:59
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a mondat azért is iszonyatosan vicces, mert ugye abban is az lesz 😄 (valami, ami nincs)
Adversus solem ne loquitor
Szerintem az augusztusi gamescomon bejelentik a neot és jön is a psvr-al együtt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.12. 18:15:54
( bocsánat azoktól akik fikát vártak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.12. 17:50:54
de amugy nincs igazad. nyilvan vasarlas elött megnezed naggyabol mire van szukseged. megveszed, aztan ha tenyleg nagyon nem erdekel az allitgatas, nvidia experience belövi neked "optimalisan" ---> jatszol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 16:13:13
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
GTX 1060 Nvidia meresek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kisebb fogyasztassal es valszeg huzhato is lesz, jobban, mint egy 480-as
bar a gtx980 szint nincs meg sztem. 70 es 80 között

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 12:05:00
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
sose próbáltam amúgy ilyen játékot, fun?
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kreatívok odapakoltak, ha sikeres a Super Smash Bros., akkor már miért ne copy paste?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.11. 22:02:20
McCree meg fos a nerf óta 😞 legalább a single shotokra adjanak még vmi damage-et...
lentebbi témához kanyarodva pedig: Evole = okádék foshulladék szar. megvettem anno, mert a bétával behúztak a csőbe, bele is öltem egy 20-30 órát, amit azóta hihetetlenül bánok 😄 egy echte hulladék az a játék. inkább húzzanak L4D3-at fejleszteni, ne ezt a retket toldozgassák-foltozgassák... a DLC-politikájuk meg tényleg nocomment, amit leműveltek az új tartalommal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.11. 12:21:47
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A turret alapból könnyen counterelhető bizonyos pályákon, de van, ahol túl nagy előnyt jelent a védekező csapatnak. Egyszer 4 törpével álltunk fel... Ne tudd, mi volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nekem már nagyon sok időm van a játékban, így egyet kell értenem azzal, hogy a törpét gyengíteni kell, míg pl. D.va-t erősíteni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.11. 10:05:37
Aztán egyszer véletlenül Bastionra váltottam, s a kis R2D2 is marha jó, szeretek vele nyomulni, pláne defense pályán.
Három karakter után összességében úgy látom, hogy cska ízlés és stílus kérdése, de nincs joker karakter.
A törpe jelenleg OP-karakter a defense-pályákon, több olyan helyszín is van, ahol a level2-es turretek ellen egy random csapatnak szinte semmi esélye nincs jelenleg.
15-ös szinten még talán leszarja az ember, de mondjuk 55-ösön már nem annyira lelkesítő, hogy mindihg van legalább egy törpe az ellenfélnél és hiába counterelnéd, mert sokszor így is leszed a kontrolleres irányítás miatt.
Melyik törpére gondolsz? Arra a gyűrűk urás hobbitra? MI bajod vele?
Meglepő, hogy mennyire akarják komolyan venni ezt a játélkot. Már beletoltam jónéhány órát, de még idegesség közelébe se jutottam. Megyek, hentelek, tolom a csapatom, ahogy tudom, jókat szórakozom, hallgatom a karakterek dumáit, a hangokat, egyszerűen csak élvezem, de baromira.
Rohadtul nem érdekel, ha leszed egy törpe, vagy akárki, élvezem a magam módján. Level 15-ön vagyok, szépen haladok előre.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.11. 08:04:02
CoD-ot azért szerettem anno, mert nem volt szükség akkora csapatmunkára egy TDM-nél pl, meg ott volt a FFA, ahol csak magadra voltál utalva.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''