PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Szerintem tuti idén jön. Korábbi leakek mind azt mondták idén jön és a PSVR is ugye október

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
És melyik lesz 1 flopival több? hisz az a lényeg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ez egy hasból bemondott szám. Mivel NINCS még az a cucc. Nem létezik. Senki nem tudja az amd-nél sem, hogy valójában milyen órajeleken fog futni, stb. Halkan jegyzem meg, az rx480 is 5.5TFLOPS, és a pletykák szerint a neo paraméterei egy-az-egyben 480. Plusz a cpu, és meg is van a 6 teraflopsz.
Egyéb kérdés?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:10:59

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
<#rolleyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
6TFLOPS -os GPU és még nem beszéltünk a CPU részről, amikor nyögve - nyelnek...persze...

Moby
De ANYA csak egy van.

/elfut

Kandurex
APU és APU között van különbség

Moby
>Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai

Ez a mondat azért is iszonyatosan vicces, mert ugye abban is az lesz 😄 (valami, ami nincs)

Szerintem is jön idén. A scorpio számait nem akarják hozni. Amúgy a scorpioban is amd lesz majd nem?
Szerintem az augusztusi gamescomon bejelentik a neot és jön is a psvr-al együtt.
Kandurex
Attól függ. Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai. Viszont abba sem hiszek, hogy egy gyengébb géppel a piacra lépne a Sony, tekintve, hogy a generáció részben ezen az okon ment el. Kizárt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.12. 18:15:54

Totti5
Gravity Rush tök jó játék. Vitán toltam, egyrészt nagyon szép volt, a story is jól megírt, másrészt nem a szokásos 2. részt várom.

( bocsánat azoktól akik fikát vártak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.12. 17:50:54

TDC Geronimo
Biztos nem

Kandurex
Pont ma gondolkoztam, hogy a NEO szvsz jövőre fog jönni, ősszel...

Ne érts félren nem leszólni akartalak. Mindenki azon játszik amin akar, semmi közöm nincs hozzá. Mint írtam, a Diablo 2.-nél én is benne voltam a fejem búbjáig a hardverek teljesítményének világába, de elég hamar meguntam és megutáltam az egészet, és azóta csak a konzol a maga tökéletlenségével.
TDC Geronimo
Egyelőre még bízom egy októberi NEO megjelenésben. BF1re jó lenne.

emlitette gero, hogy lehet venne egy uj videokartyat. ezert batorkodtam.

de amugy nincs igazad. nyilvan vasarlas elött megnezed naggyabol mire van szukseged. megveszed, aztan ha tenyleg nagyon nem erdekel az allitgatas, nvidia experience belövi neked "optimalisan" ---> jatszol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 16:13:13

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Remek kis játék, és még ebben a hónapban megtudjuk mikor jön a folytatása.
A pécés játékvilág szépségei a tabellák és tizedespontok állandó vizslatása. Istenem, de jó hogy én kimaradtam (na jó, egy pár hónapra én is beleestem, de sikeresen kikecmeregtem belőle, azóta tiszta vagyok) ezekből a dolgokból.
Tatyla
Bottal se 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amiga
Gravity Rush - ha kimaradt, mozduljatok rá. Ma még akciós.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Gero!
GTX 1060 Nvidia meresek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kisebb fogyasztassal es valszeg huzhato is lesz, jobban, mint egy 480-as
bar a gtx980 szint nincs meg sztem. 70 es 80 között

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.12. 12:05:00

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
ps3ra is volt már ps all-star battle royale ... 😊 nem újdonság.

sose próbáltam amúgy ilyen játékot, fun?

Forza.

Tatyla
Persze, csak legyen az is prymari

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Udv Urak, uk accountal nyomulok viszont az us storeba vannak komoly akciok... Lehet olyat,h csinalok egy masik profilt usaval,megveszem,aztan tudok a rendes uk accountommal jatszani vele?
Ebben a stílusban eddig egyedül a smash bros volt. Na bumm most csinál valaki egy másikat, s már kettő lesz. Szerintem megférnek egymás mellett. Nem érzem failnek. Főleg, hogy legalább ez jön értelmes gépekre is.
Totti5
fail <#puszis>

Kreatívok odapakoltak, ha sikeres a Super Smash Bros., akkor már miért ne copy paste?

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.11. 22:02:20

n000rbi

Szerintem behúzom a téma miatt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5

mucsácsó
Én is, kibaszottul kurvára idegesítő, amikor nagy fight lenne, de egy szaros turret miatt - jó, persze, ez is eleme adott esetben a harcnak, de basszameg - bukik egy adott támadás... lehet counterelni, de valamikor esélyed nincsen, mert annyira rohadt gyors, és egy szempilantás alatt szétkap... ultival lvl3-on meg aztán főképp mocsok undorító, arra tényleg kéne nerf.

McCree meg fos a nerf óta 😞 legalább a single shotokra adjanak még vmi damage-et...

lentebbi témához kanyarodva pedig: Evole = okádék foshulladék szar. megvettem anno, mert a bétával behúztak a csőbe, bele is öltem egy 20-30 órát, amit azóta hihetetlenül bánok 😄 egy echte hulladék az a játék. inkább húzzanak L4D3-at fejleszteni, ne ezt a retket toldozgassák-foltozgassák... a DLC-politikájuk meg tényleg nocomment, amit leműveltek az új tartalommal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.11. 12:21:47
Amiga
Competitive? :-)

Ahhoz még 10 szintet kell lépnem! :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Amúgy örülök, hogy tetszik a játék, én is nagyon szeretem. Mucsacso is benne van, majd partizhatnánk valamikor.

Amiga
Hát én elvenném egyébként...
A turret alapból könnyen counterelhető bizonyos pályákon, de van, ahol túl nagy előnyt jelent a védekező csapatnak. Egyszer 4 törpével álltunk fel... Ne tudd, mi volt.

El kell venni a turretjét a francba.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
A különbség az, hogy már nagyon jól ismersz minden pályát, minden karaktert, és random team-ben 10 mp alatt rájössz, hogy van-e esélyetek. És bizonyos map-eken, amikor ti támadtok, 5 percig fogsz ezután szívni vele, hogy valahogy segítsd a csapatodat, miközben az ellenfél törpéi gyakorlatilag + aimbotos bastionökkel pakolják tele a pályát.

Nekem már nagyon sok időm van a játékban, így egyet kell értenem azzal, hogy a törpét gyengíteni kell, míg pl. D.va-t erősíteni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.11. 10:05:37

Nincs még túl nagy tapasztalatom a játékban, de úgy látom, hogy nincs igazán befutó karakter. Pharah-val kezdtem, órákig csak vele játszottam, azt gondoltam, ez a tuti, baszom nagyokat lő. Aztán egyszer átváltottam Reaperre, akiről azt gondoltam addig, hogy csak rohangál a két vizipisztolyával, milyen nehéz lehet azzal bárkit is becélozni, és már az első játékban több killem volt vele, mint a fáraócsajjal.

Aztán egyszer véletlenül Bastionra váltottam, s a kis R2D2 is marha jó, szeretek vele nyomulni, pláne defense pályán.

Három karakter után összességében úgy látom, hogy cska ízlés és stílus kérdése, de nincs joker karakter.

Értem, de mi a különbség lvl 15-ön és lvl 55-ön? Ugyanaz a törpe, ugyanaz a turret, ugyanolyan gecinagyot sebez.

Amiga
Igen, a Gyűrűk Urában kevés törp használt gépfegyveres lövegtornyot. :-D

Amiga
15-ös szinten még én is így voltam. Maga a Blizzard jelentette be, hogy hamarosan 30 %-kal visszaveszik a turret sebzését, mert "megöli a játékot PS4-en" (vagyis konzolon).

A törpe jelenleg OP-karakter a defense-pályákon, több olyan helyszín is van, ahol a level2-es turretek ellen egy random csapatnak szinte semmi esélye nincs jelenleg.

15-ös szinten még talán leszarja az ember, de mondjuk 55-ösön már nem annyira lelkesítő, hogy mindihg van legalább egy törpe az ellenfélnél és hiába counterelnéd, mert sokszor így is leszed a kontrolleres irányítás miatt.

Myselor
nerfelés az hogy gyengítik a többihez képest túl erős karaktereket amúgy torbjörn-re gondol más törp tudtommal nincs a játékban amúgyse és inkább wowos törp mint gyűrűk urás 😄
Nerfelik? Biztos én vagyok hülye, de az mi?

Melyik törpére gondolsz? Arra a gyűrűk urás hobbitra? MI bajod vele?

Meglepő, hogy mennyire akarják komolyan venni ezt a játélkot. Már beletoltam jónéhány órát, de még idegesség közelébe se jutottam. Megyek, hentelek, tolom a csapatom, ahogy tudom, jókat szórakozom, hallgatom a karakterek dumáit, a hangokat, egyszerűen csak élvezem, de baromira.

Rohadtul nem érdekel, ha leszed egy törpe, vagy akárki, élvezem a magam módján. Level 15-ön vagyok, szépen haladok előre.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.11. 08:04:02

Kongy
Nincs baj ezzel az Evolve-val, csak sajnos a csapatmunka megint a gyengéje, mint nálam kb az összes multis játéknak. Overwatch is itt bukik el, mert bejönnek trollok, idióták, akik nem tudnak játszani, meg 12 évesek, és szétkúrják az egészet. Eddig csak szörnnyel sikerült nyernem, ami azért jelzés értékű.

CoD-ot azért szerettem anno, mert nem volt szükség akkora csapatmunkára egy TDM-nél pl, meg ott volt a FFA, ahol csak magadra voltál utalva.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bandicoot
Nem csak annyiért adják amennyit ér.<#ravasz1>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
l2p issue 😄

darkSectorxxx
Akkor mi a baj vele? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó hát nem Overwatch magasság, de jól szórakoztam vele, kár hogy semmi esélyem nem volt szinte sokszor szörnyként.

darkSectorxxx
Merthogy? 😄

Tikal
Elárulná nekem valaki hogy a kurva fejlesztők miért spórolnak a betűmérettel? A Witcher-nél, a Hitman-nél... van egy kurva nagy tévém, el akarom olvasni a célszemély infoját, erre felugrik egy ablak ami a képernyő méretének a hatoda, és négyes betűmérettel a szöveg benne.. anyád, megfájdul a szemem mire elolvasom..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Jó, kár tovább erre a témára szót fecsérelni, mert tisztán látszik te elkönyvelted még betaban szarnak és nálad az is marad annak ellenére, hogy rengeteg gameplayel kapcsolatos kritikára hallgattak és javították, valamint minden elérhető már ingame unlockként fizetés nélkül. Ja és természetesen nem szar, főleg nem ingyen.