PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én nem szeretek multizni, meg különösebben jó sem vagyok benne, sőt, inkább fájdalmasan átlagos, de alig várom mindig, hogy hazaérjek, és este lecsapjak pár kört. Egyedül a loot-rendszerrel nem vagyok megbékélve, azt sokkal jobban megcsinálhatták volna.
A pályákat még nem ismerem igazán, nem tudom hol vannak benne a jó spotok, mit hol lehet jól csinálni rajtuk, de ez nyilván csak idő kérdése. Egyetlen nem tetsző dolog, hogy néhány bázisról úgy érzem túl sokat kell futni, hogy odaérjek az akcióhoz. Más pályákon ez sokkal rövidebb.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.14. 11:28:00
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
de szerintem teljesen rendben van az is, így van egyben a dizájn, nem egy összekutyult szarság, hanem tényleg finoman megtervezett és átgondolt az egész. 😊 mondjuk annyi jó még ebben a grafban, hogy ez időtálló is azért valamelyest - márpedig nyilván nem 1-2 évre terveztek OW-al.. 😄
Battlefront egy vicc, első héten többen adták el szerintem, mint vették meg... 😄 Overwatch-al pedig rengetegen, egyre többen játszanak.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.14. 11:19:01
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De a lényeg, hogy "kisgyerekeknek" van kitalálva ugyebár.... 😄
Én Mercy-vel voltam gyakorlatilag végig, egyszer védekeztünk, egyszer támadtunk. Már a védekezésnél érezhető volt, hogy fölényben vagyunk (A-B területbefoglalás), noha az ellenfél néha meglepett minket kerülőúton való beosonással, de tudtuk kezelni a helyzetet. Törpénk nem volt, és nekik sem a visszavágón, aminek különösen örülök.
A második fordulóban mi voltunk a támadók, az A-t egy pilanat alatt befoglaltuk. A B-nél megtorpantunk, és kellett egy regrouping, mert elkezdtünk egyesével menni újra meghalni. Egy ponton közöltem velük, hogy My ultimate is ready, ami tudjuk, hogy Mercy-nél mit jelent. Hárman bementek meghalni B-re, ketten pedig túlszaladtak B-n és magukra húzták az életben maradt ellenfelet. Ekkor értem oda B-hez és közöltem, hogy Hereos never die! A három emberem magához tért és azonnal lekapták az ottmaradt kevéske védőt. Szuper élmény volt így győzni. :-)
Kár, hogy statisztikai okokból most néhány vereség következik majd, de tegnap este nekem is egy élmény volt. :-)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Tegnap akkorát játszottam, beszarás. Lvl 19-en vagyok, de most volt az első olyan köröm, amiben igazán éreztem a csapatmunkát. Mindenki a karakterének megfelelőt játszott, nagyon egyben voltunk. Defense volt, én Bastionnal toltam, megálltam egyhelyben. Mellém állt az a behemót, akinek az a nagy lézerpajzsa van, elém tette, hogy védjen vele, és úgy kaszáltam mindenkit. Egyszerűen meg sem tudták közelíteni a kocsit, el sem mozdult a helyéről.
16-os kill streak-kell lettem play of the game, 0 death. Annyira élvezets volt az egész, hogy ott tényleg csapatként játszottunk, senki nem bénázott, senki nem ment a saját feje után, ahogy a nagykönyvben meg volt írva, úgy nyomtuk.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.14. 08:32:22
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.14. 08:18:10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Vagy van még idén bármi ahol be tudják jelenteni idénre?!
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
btw berántottam SOMA-t meg Firewatchot; SOMA-tól fél óra után összefostam magamat, izgi lesz... 😄 tényleg olyan jó a story, játszottatok vele?: )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.14. 07:31:16
Sony konf sem lesz a GC-n (stand, játékok igen, ahogy MS-nél is).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.13. 19:17:35
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.13. 16:55:41
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Épp ma reggel jutott eszembe, hogy majd a Firewatch-t lassan végig kéne majd sétálni valamikor megint. :-)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SOMA - 1.611 HUF
ennyit azér' csak megér, nem? 😄
btw, Firewatch is 3991 HUF.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.13. 12:12:40
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az új játékokban sem zavar az elavult grafika, persze megsüvegelem azokat a játékokat, amelyek jól néznek ki, és az AAA-s címektől el is várom. De pl. egy jrpg-nél másodlagos szempont. Ne legyen csúnya, legyen ízléses és színes és akkor jóban leszünk.
Ha úgy akarja a Sony GCn elböffenti hogy 6.5 flopi és akkor indulhat a banzáj.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tetszik a játék, de nem tudom mitől lenne ez a legszebb, mikor eleve elég rajzfilmes a design... GTAV-ben is van ilyen szép tenger nem? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kétlem. Brazilok mindig szopnak a konzollal. Pont tegnap egy egész másik témában merült fel, hogy szerencsétlen faszoknál 1850$-nak megfelelő reálért dobták a ps4-et launchkor. Szerintem ott olyan sok konzolos nincs, hogy ott lenne keresendő a forrása 😊
Pécéseknél el sem tudom képzelni miféle belterjes bacik terjedhetnek, de van intuicióm olvasva a kommenteket. Természetesen nem itt, mert ide azért, hála Istennek, valamennyire tünetmentesek járnak.