PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Layers of Fear-on gondolkozom, hogy visszateszem. Azt megjelenéskor végigvittem, teljesen lenyűgözött. Állítólag jön majd hozzá DLC, hát én szeretettel várom.
Addig itt van még az a 6-8 jrpg is, amit a múlt héten vettem. <#banplz>#banplz>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Jelenleg úgy tervezed DE lehet sima ps4 lesz belöle.
Vajon akkor is felvetődne a sima ps4 gondolata ha bejelentették volna hogy októberben rajtol a neo xy áron?<#ravasz1>#ravasz1>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
simán lehet, hogy mégis csak PS4 lesz belőle, sok a pótolni való, és tuti olcsóbban jövök ki egy PS4-el, mint majd premierbe egy Neo-val.
Persze ettől független tuti ezért is kussolnak, de már mindenki tudja, olvashatta, hallhatta, hogy jönni fog...
Sőt mondok még valamit: Neo után is simán jól fog fogyni a sima PS4, mert szerintem akkor jócskán megvágják majd az árát. És nem mindenki teheti, engedheti meg magának a saccra 150 ezres új gép árát...
Trágya? 😄 Aztán miért is? Most csak PC-m és Wii U-m van, elfogult nem lehetek. Rakhattak volna a gépbe atomcsúcs GPU-t is, hármat is akár, csak akkor meg kutya nem venné meg.
Én pl most a Neo-ra és az NX-re várok, esélyes idén az új PS4. A hardveres képességeivel szerintem nem sok gond van. Nyilván nem egy GTX 1080-at várok el tőle. De ez egy nagy előrelépés. És szerintem ár/érték arányban baromi korrekt lesz, mint ahogy a PS4 is az, mai napig.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most annyiban módosítok, hogy az a trágya, amit a lentebbi pdf-ben specifikálnak, ugyan jöhet, de inkább ne jöjjön...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Witcher3 konkretan nem menne annyival, meg ha 2-szer ilyen erös is lenne a GPU.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.14. 22:18:04
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy meg ez több hónapos dokumentum. Úgyhogy változhat és szerintem fog is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.14. 22:14:33
Megjött a következő szállítmány! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha most E4-on közölték volna hogy hahó oktoberben új gép start, a ps4 eladások mennek a levesbe lefelé...
Van egy érzésem hogy utóbbiak...
Azért is gondolom, hogy idén jön , mert októbertől ugye minden játéknak támogatnia kell a NEOt, tehát valószínű akkor jelenik meg.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Supportal meg ne ölni akarj...
Mei az egyik legdurvább karakter. L2p issue vanik :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.14. 19:36:04
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ulthane, előbb nézd meg szerintem Mei-t a játékban. :-D Bár láttam egy képet, amin a nagykabát említésre méltó külsőt takart. :-)
Én agyvérzést kapok tőle, amikor a pergő akció közepén váratlanul lefagyaszt...
Symmetra és Mei tudnak nagyon szemét dolgokat, ha védekezni kell.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.14. 12:29:59
Pedig biztos ki kellene, csak például nincs kedvem egy íjjal szerencsétlenkedni, vagy egy sniperrel.
Widowmaker here...