PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
<#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
képminőség meh? PS4en se volt vele gond, akkor PCn mi lehet<#fejvakaras>

Kongy
Hát nem tudom... Battlefront még mindig nagyon unalmas 1-2 óra után. A képminőség meg nagyon meh kategória. Még PC-n is. A grafika nagyon szép lenne, de minden iszonyat recés, mosottas pfej..

Női szellemirtókhoz meg annyit, hogy nem tudom melyik idióta fejéből pattant ki, de ez nem is lenne baj, de annyira túltolják Melissa McCarthy-t, hogy az félelmetes! Attól a nőtől kinyílik a bicska a zsebemben. Az a faszparaszt panelproli stílus amiben úgymond "színészkedik" elviselhetetlen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Amiga
Gyenge.
Mindegy, részemről vége az offnak. :-)

Hogy legyen egy kis ON:
Tegnap belenéztem a Battlefront-ba és meglepve tapasztaltam, hogy kezd kikupálódni a játék. Jobban áttanulmányozva a "hutt contract"-okat, érdemesnek tűnik visszanézni a játékba és unlockolni az új fegyvereket.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tatyla
Megint sok az off

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
Teljesen mindegy kinek mi a "szar" látatlanba, ez magánügy, mindaddig amíg nem kezd el véleményt nyilvánítani róla.

"nem érzem szükségesnek"

De annak érzed, hisz te mondtad "1 pontot nyomok úgy, hogy még nem láttam"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Igen. :-)

Tikal
de a sztapacskát te is utálod, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
Nem szeretem a véleményterroristákat, nekem van egy saját. Szerencsére a másoknak való megfelelési kényszer sem jellemez. Ha valamit látványra/szagra szarnak tartok, akkor azt nem érzem szükségesnek még elfogyasztani is.

Ettől még mindenki másnak jó étvágyat kívánok hozzá, mert ami nekem szar, az nem feltétlenül az másnak is (és vica versa).

Tikal
ezért utálom én is, mert leülök megcsinálni egy mellékküldit és 4 óra múlva még mindig ott ülök előtte 😄

Totti5
Grat<#eljen>

Amiga
Én erre az új Szellemirtókra 1 pontot nyomok úgy, hogy még nem láttam. Mindezt azért, mert számomra az eredeti klasszikus, és ez a 4 nős feldolgozás sérti az ízlésemet. Ezt meg sem fogom nézni, ahogyan a Taxi amerikai feldolgozását sem láttam, amit szintén nőkkel készítettek.
Várom már, mikor jön az új Jézus Krisztus Szupersztár, természetesen szintén női Jézussal, hogy arra is nyomhassak majd egy 1-est. És majd a Keresztapát is lehet rimékelni, csak arra kell figyelni, hogy Keresztanya legyen a film címe. És majd akkor az is megkapja látatlanban az 1-est.
Ennyi.

n000rbi
A Witcher 3 továbbra is tud fura dolgokat produkálni (ma valahogy pont ugrás közben sikerült egy autosave-et csinálnia és Geralt magától ugrált megállás nélkül - újra kellett csinálnom egy előző mentéstől a küldetést), de a legeslegnagyobb baj vele, hogy amikor este leülök elé, akkor kb.így 2-3 körül eszmélek, hogy aludni is kellene. Ennyi és ilyen minőségű tartalmat pakolni egy játékba... elképesztő. Mi lesz itt a Cyberpunkban, jó ég! <#wow2>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
forrást! <#nezze>

légbőlkapott infókkal ne mérgezd a topikot <#idiota>

Forza.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Gondolj bele.

Neo 2.5 óra alatt lett emberből a világ ura. 😊
Lehet itt sem véletlen a név. 😊

Ha választani kell, akkor a kék kapszulát, csakis a kék kapszulát, erre ösztönöz a Sony, hidj! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 21:18:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A alpha centauriaik mon'ták 😊

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
az első az honnan? 😄

Moby
Nos, akkor maradjunk a tényeknél.
A neo 4k-t 60fps mellett fog tudni, 400$ lesz az ára, és halk lesz.

TOPLEL

Engem semmi, nagyon le vagyok maradva ebben a neo, masik ps4, xbox s es skorpio temaban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
pdf márciusi, ár meg dátum valószínű placeholder 😛

Semmi se 100% még

arty
nem ismerjük? az árát te írtad be az imént, Gero pedig a speckó-pdf-et tegnap 😄

mi érdekel még? (tudom, a hangerő......)

Forza.

Larifari. A kozepkorban fogalmuk nem volt az embereknek, hogy az Alpha Centauri a hozzank legkozelebbi csillag. Pedig az volt, es ott is volt. Letezett? Igen!

Neo is van, csak meg nem ismerjuk a reszleteit.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

That which doesn't kill you makes you stronger.

Ne viccelj, max 140 ropi lesz. Spanyol amazon megszelloztette, 399 dollar lesz.

darkSectorxxx
Ejj bassza,meg!

Most néztem a Batman-nél egyenként kell letölteni a sok kontentet a SP-nál.

Így lesz vagy 80-100GB a játék...az szép!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
a sony pédéefjeiben van! <#eplus2> (vagyis lett volna, ha nem jön az isteni néó!)

Forza.

Kongy
Én is megnézném, de Melissa McCharty-t nem tudom elviselni, úgyhogy nekem ez kimarad.

Amúgy a 2009-es Ghostbusters játék nagyon jó volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 12:49:02

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

megis mit vartal user-ektöl? itt is es yt-on is es mindenhol leirta szinte mindenki joelöre...
en tuti megnezem. es nem varom el, hogy olyan legyen, mint a regiek. ha azt akarom, megnezem öket, vagy jatszok a 2009-es Ghostbusters jatekkal (az igazabol a 3. resz, ugy is keszult, csak sokan nem tudjak es azt hiszik szar jatek, pedig nem 😊).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.17. 12:47:37

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Szellemirtók témához: Sokan lehúzták a filmet a nézők közül, de Rottenen ha jól emlékszem 70% fölött volt, ami azért elég jó! Szóval a kritikusok nem húzták le. Sőt metacriticen is 60 😄 Én sokkal rosszabbra számítottam. IMDB 4.8 pontját most figyelmen kívül hagyom, mert az csak user score.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 11:47:44

darkSectorxxx
2. részekben sem alkotnak újat soha, folytatják amit elkezdtek, csak ezek szerint 3x nem lehet legtöbb esetben reprodukálni a sikereket.

Nem szoktam azért utálni játékot vagy filmet mert más éppen azt csinálja, én valamiét azért értékelek le mert nekem nem tetszik.
Az új szellemírtóknak én a trailerét láttam, valóban az egész filmet nem, de nekem már a trailer elvette a kedvemet, nem azért mert 4 csaj van és nem 4 férfi, hanem mint film nem tetszik.

Nekem ez egy paródia, semmi más. bírom MM-t nagyon, de nekem a régi szellemírtók inkább egy komolyabb, félelmetesebb film volt.
Ezt én paródiának látom, erre nem vagyok kíváncsi mint szellemírtók film.
Gondolom más embereknek is többek közt ezért nem jön be.

Én azt a címet adnám ennek inkább, hogy szellemringyók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 00:35:00

Totti5
Nehéz újat alkotni, pláne hogy ezekből már anno készült 2-3-4-5 rész. Spanyol viaszt újra nem lehet feltalálni. Ha remék akkor az a baj, ha új akkor az a baj. Ha mer újítani akkor az a baj, ha nem 1:1ben a régit hozza akkor az a baj. Lásd a Szellemírtók pl. Az esélyt! sem adja meg neki a kedves júzer, inkább fröcsögő nyáladzó fejjel nyomja rá az 1 pontot, úgy hogy a világon alig látták még a filmet, de már a fél világ lepontozta 0-1esre ( olyan országokban a legtöbben ahol még NEM IS VETÍTIK ).

Totti5
Valve halálra keresi magát a HL nélkül is, de ha volt tervben érdemi folytatás akkor már rég megcsinálták volna. A nagy büdös semmi van valószínűleg, a legenda fenntartására elhullatnak évi 1-2 izzadságcseppett és ennyi.

Moby
Elképesztő...

TDC Geronimo
És ez alpha -.-

Jöjjön már 😞

darkSectorxxx
Miért az első 3 részből ha megnézed a 2. rész után a 3. eléggé gyengébb volt sokak szerint, talán rövidebb, sok lövöldözéssel...
Akikkel társalogtam a 2 részt tartották a legjobbnak. 😊

A 4.-et most ne nézzük az kicsit más, más generáció, kicsit újragondolt az egész. 😄
Itt már a játékosok véleménye alapján lett kicsit összetéve a cucc. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:25:26

Moby
Uncharted? <#ravasz1>

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem jobb lesz. DX12-ben is (vulkánban nyilván nem, de a vulkán kimerül a doomban, mer kb ennyi opengl-es cucc van a piacon). Elvileg csak kicsit lesz drágább, de még az sem biztos, mert a customhűtésesek már pariban vannak, és nv-ből a refek drágák, néha drágábbak mint a többi. És sajnos ott a megkerülhetetlen szoftveres körítés. Én várnék a helyedben, és ha pár ezressel drágább is lesz, inkább venném a 1060-at. Mondom ezt a 480 tesztem után.

darkSectorxxx
Filmeknél pár régi filmet példaként:
Alien
Predator
Terminator
Nézd meg mindegyiknek az első 2 részét tartják nagyra.

Sőtt a kedvencem a Robotzsaru is, az első 2 részben jó volt, még a főszereplő is az első 2 részben volt ugyanaz, a 3. rész picit már erőltetett volt. Annak tűnt...

De játék terén nem kell messzire menni, az Uncharted első 3 részét mindenki ismeri, melyiket tartják sokan a legjobbnak.

TDC Geronimo
1060 szerintem nem lesz jobb, főleg nem dx 12ben és drágább is lesz tuti

Moby

-Ref 480-at ne vegyé! Várd meg legalább a sapphire nitrot.
-És még azt se vegyé(amúgy se tudnál), várd meg a 1060-at.

TDC Geronimo
kis off vga kapcsán

Nem tud valaki olyan megbízható online boltot, ahol lehet fizetni bankkártyával és van rx 480as?

darkSectorxxx
Mármint mire gondolsz, van HL1 (meg a 2 kiegészitő) - HL 2 (meg EP 1-2) erre mondom hogy ezeket nem folytatták már. 😊

Mindenhol 2 részig vitték, a fő részekből is 2.
Mindegyikhez 2-2 mellék epizód.
L4D-ből is 2
Portal-ból is 2.

Valahol megértem, és igazuk van, a 3. rész még filmeknél is sokszor csak lefelé mutat a lejtőn
Sok filmnél van egy első, egy klasszikus, aztán egy 2. rész, ami még kiegészíti az elsőt, ott még van mit, de a 3. részeknél már sok helyen a tapasztalat hogy kezdenek ellaposodni a dolgok.

Nézd meg a filmeket is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:10:01

darkSectorxxx
Szerintem abból semmi nem lesz, sőtt amit azóta szeretne a sok fan, ma már tökmindegy mit kapnánk nem lenne elég, akkora rajongás, várakozás elvásárs van iránta, a régi részek emléke alapján, hogy bármit csinálnának, tuti sokan csalódásnak élnék meg, szerintem a csúcson hagyták abba. Most bűn lenne ennyi idő után kockáztatni egy TALÁN méltó folytatással.

Én azt gondolom marad így minden.

Moby
Nem hagyták abba. Jöttek az epizódok. Szerintem ez már egyre kevésbé legenda. Ráadásul mára ez a genre gyakorlatilag kihalóban van, vagyis már kihalt, épp most valami retróhullámokat lovalog, de ez ma nem főcsapás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 22:05:30

Van benne valami. Így belegondolva már ja több, mint 10 éves játék. Fura, hogy ha szemmel láthatóan nem akarnak semmit kezdeni vele, akkor miért nem adják el a jogokat, hogy más megcsinálhassa. Bár mondjuk az nem lenne az igazi.
darkSectorxxx
Az biztos hogy nagy legendát alkottak úgy hogy valójában semmit nem mondtak és csináltak, csak abbahagyták a 2 részes sorozatukat, ezt meg a rajongók, játékosok elkezdték szépen megépíteni, felépíteni és azóta egyre nagyobb legenda lesz az idő múlásával. 😄

darkSectorxxx
😊

Moby
Áh. Vagyunk mi, vén marhák (tik is, nem kell a púder...😄), de ennyi. Lassan felnő egy játékosgeneráció, akik később születtek, mint az utolsó nagyrész. Lassan a nevet is csak a meme-k tartják életben, de sokaknak már semmit nem mond.