PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Női szellemirtókhoz meg annyit, hogy nem tudom melyik idióta fejéből pattant ki, de ez nem is lenne baj, de annyira túltolják Melissa McCarthy-t, hogy az félelmetes! Attól a nőtől kinyílik a bicska a zsebemben. Az a faszparaszt panelproli stílus amiben úgymond "színészkedik" elviselhetetlen.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mindegy, részemről vége az offnak. :-)
Hogy legyen egy kis ON:
Tegnap belenéztem a Battlefront-ba és meglepve tapasztaltam, hogy kezd kikupálódni a játék. Jobban áttanulmányozva a "hutt contract"-okat, érdemesnek tűnik visszanézni a játékba és unlockolni az új fegyvereket.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"nem érzem szükségesnek"
De annak érzed, hisz te mondtad "1 pontot nyomok úgy, hogy még nem láttam"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ettől még mindenki másnak jó étvágyat kívánok hozzá, mert ami nekem szar, az nem feltétlenül az másnak is (és vica versa).
Várom már, mikor jön az új Jézus Krisztus Szupersztár, természetesen szintén női Jézussal, hogy arra is nyomhassak majd egy 1-est. És majd a Keresztapát is lehet rimékelni, csak arra kell figyelni, hogy Keresztanya legyen a film címe. És majd akkor az is megkapja látatlanban az 1-est.
Ennyi.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Neo 2.5 óra alatt lett emberből a világ ura. 😊
Lehet itt sem véletlen a név. 😊
Ha választani kell, akkor a kék kapszulát, csakis a kék kapszulát, erre ösztönöz a Sony, hidj! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 21:18:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A neo 4k-t 60fps mellett fog tudni, 400$ lesz az ára, és halk lesz.
TOPLEL
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Semmi se 100% még
mi érdekel még? (tudom, a hangerő......)
Forza.
Neo is van, csak meg nem ismerjuk a reszleteit.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Most néztem a Batman-nél egyenként kell letölteni a sok kontentet a SP-nál.
Így lesz vagy 80-100GB a játék...az szép!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
Amúgy a 2009-es Ghostbusters játék nagyon jó volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 12:49:02
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
en tuti megnezem. es nem varom el, hogy olyan legyen, mint a regiek. ha azt akarom, megnezem öket, vagy jatszok a 2009-es Ghostbusters jatekkal (az igazabol a 3. resz, ugy is keszult, csak sokan nem tudjak es azt hiszik szar jatek, pedig nem 😊).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.17. 12:47:37
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.17. 11:47:44
Nem szoktam azért utálni játékot vagy filmet mert más éppen azt csinálja, én valamiét azért értékelek le mert nekem nem tetszik.
Az új szellemírtóknak én a trailerét láttam, valóban az egész filmet nem, de nekem már a trailer elvette a kedvemet, nem azért mert 4 csaj van és nem 4 férfi, hanem mint film nem tetszik.
Nekem ez egy paródia, semmi más. bírom MM-t nagyon, de nekem a régi szellemírtók inkább egy komolyabb, félelmetesebb film volt.
Ezt én paródiának látom, erre nem vagyok kíváncsi mint szellemírtók film.
Gondolom más embereknek is többek közt ezért nem jön be.
Én azt a címet adnám ennek inkább, hogy szellemringyók.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 00:35:00
Jöjjön már 😞
Akikkel társalogtam a 2 részt tartották a legjobbnak. 😊
A 4.-et most ne nézzük az kicsit más, más generáció, kicsit újragondolt az egész. 😄
Itt már a játékosok véleménye alapján lett kicsit összetéve a cucc. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:25:26
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem jobb lesz. DX12-ben is (vulkánban nyilván nem, de a vulkán kimerül a doomban, mer kb ennyi opengl-es cucc van a piacon). Elvileg csak kicsit lesz drágább, de még az sem biztos, mert a customhűtésesek már pariban vannak, és nv-ből a refek drágák, néha drágábbak mint a többi. És sajnos ott a megkerülhetetlen szoftveres körítés. Én várnék a helyedben, és ha pár ezressel drágább is lesz, inkább venném a 1060-at. Mondom ezt a 480 tesztem után.
Alien
Predator
Terminator
Nézd meg mindegyiknek az első 2 részét tartják nagyra.
Sőtt a kedvencem a Robotzsaru is, az első 2 részben jó volt, még a főszereplő is az első 2 részben volt ugyanaz, a 3. rész picit már erőltetett volt. Annak tűnt...
De játék terén nem kell messzire menni, az Uncharted első 3 részét mindenki ismeri, melyiket tartják sokan a legjobbnak.
-Ref 480-at ne vegyé! Várd meg legalább a sapphire nitrot.
-És még azt se vegyé(amúgy se tudnál), várd meg a 1060-at.
Mindenhol 2 részig vitték, a fő részekből is 2.
Mindegyikhez 2-2 mellék epizód.
L4D-ből is 2
Portal-ból is 2.
Valahol megértem, és igazuk van, a 3. rész még filmeknél is sokszor csak lefelé mutat a lejtőn
Sok filmnél van egy első, egy klasszikus, aztán egy 2. rész, ami még kiegészíti az elsőt, ott még van mit, de a 3. részeknél már sok helyen a tapasztalat hogy kezdenek ellaposodni a dolgok.
Nézd meg a filmeket is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 22:10:01
Én azt gondolom marad így minden.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 22:05:30