121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megnézzük, legfeljebb tényleg nem. -
>ez a cemu 1.7 elég vállalhatónak tűnik
LOL.
Kipróbálta azt itt valaki rajtam kívül?
4 szó: azon nem fogtok zeldázni.
Majd egyszer. Sokára. -
Bandicoot #68419 Xenoblade-et ajánlom figyelmedbe rajta megtekintésre, hibátlanul fut az 1.7 alatt és van hozzá 4k pack benne.
-
Azmán mikó' vót'!? 
Meg amúgy is azon pörgött most a The Wolf,...sőt, ahogy kinéz az új Zelda is azon fog,...ez a cemu 1.7 elég vállalhatónak tűnik, arról meg szó nem lehet, hogy egy pre-prev-gen gépet vegyek vagy fél-fos játékot. Pláne úgy, hogy most dobtam ki 35 -öt egy új házra. -
Bandicoot #68417 Hát még így is több köze van hozzá mint az elmúlt pár résznek a 4-től illetve a filmeknek.
-
Mármint akartad mondani egy játék jön ami a Resident Evil nevet hordozza a tokján. -
Szal a pénzt azt nem, de a szabadidőt az igen. Meg ajátékra nem, de egy gamernotbukra igen.
Beteg dolgok ezek:) -
Meglátjuk a véleményeket, még az is lehet, ha nem ér egy minimális "érdekel" szintet. -
Majd megnézed youtubon. Ott nem rohad. -
Bandicoot #68411 Még annyi se. 14-ért vettem a deluxe-ot pc-n
Konzolon a sima 16. A season pass meg +10k alhangon. -
Tudatos rohasztással tényleg mindegy. -
Pécére annyi a delux kompletten, mint konzolra a sp. És azt mindkettőn komposztálod. Hát akkor megminek alemezzelszopás, eladás? -
Ez a komposztálás...érthetetlen. -
Bandicoot #68407 Igaz Ps2-re de megjelent végre! 
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 12:49:46 -
Már volt féláron én is akkor vettem, de az megér teljes árat is bőven -
Bandicoot #68405 Megéri. Nem volt rossz. -
szeretek lopakodni,Dishonored 2-őt meg még nem láttam várok abban is egy jó akciót mert sajnos azt is egyedül kell megvennem
-
Annyit megér. Csak egy Dishonored után elég szűkös a mozgás és lehetőségek repertoárja :D -
és a Thief megéri azt az 1500 pénzt? -
Bandicoot #68401
-
Én holnap este 5-től már tolom, majd véleményezem. (Igaz X-en, de a sztori a lényeg) -
-
Bandicoot #68398 Én pc-n Mobyjavaslatra, de majd beszámolok - csak nem a nehézségéről.
-
Szóval kedden Resident van. Kíváncsi leszek a véleményekre.
Innen ki rendelte elő? -
Ja thx a blokkolást ja azt nem találtam, csak azt hiittem leave-et lehet csak nyomni, na majd legközelebb tiltok a gecibe. Baromi idegesítőek, bár szerintem biztos mindig más random profilról nyomják a bolondok. -
Totya42 #68395 Megnyitod az üzit. Felpörgeted a legtetejére, hogy lásd ki indította. Majd delete block list és annyi. -
Na most indult a stopper, 3 órája van a demo-nak, hogy játszhatónak véljem (legalábbis számomra),. :P -
Hogy a jó isten verje csalánnal a farkát ezeknek a köcsögöknek akik minden héten legalább 3-4 csoportos üzenetekkel baszogatnak hogy valami kódos fasz weboldalra menjek fel, faszomat érdekli ez a szarság.
Mivel nem ismerem a csoport indítókat, valszeg valami random generált instant csoport üzenetek ezek.
Hogy a rák egye a máját a köcsögöknek.
-
Amúgy köszi a tippet, tegnap vettem is 10$-t -
Meg hát jó lenne zeldazni is gondolom, de oda gép is kéne :) -
Ja de, még azis... -
Akkor MEt nem is fogod tolni?
-
Was #68388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg azért, mert nem játszottatok az első kettővel 2001-2002 környékén. Az első kettőben nem emlékszem igazán semmilyen bugra.
A 3-ast is végigvittem 2006-ban mindenféle community patch nélkül 2006-ban, úgy hogy különösebb szenvedésre emlékeznék a végigjátszás során a bugok miatt. Úgyhogy nem igazán értem ezt a "bugos az összes", hiszen csak a 3-ast szokták szidni. És biztos nem azért játszottam, mert annyira repetitív, ellenben annak idején a TES Oblivionnal, amit meguntam a 20. portál bezárása után.
Amúgy a Risen első része, amit ajánlanék még végigjátszani, de ez ugye PC-s terület.
A Risen 3-at én sem tudom ajánlani - Gothic rajongóként sem - nem hagyott mély nyomot bennem sem, akárcsak a 2-es.
A bugokat itt sem értem, nem emlékszem egyre se. Tudom biztos lehet találni hozzá egy hosszú bug listát, mint kb. minden játékhoz, de jó eséllyel eggyel sem fogsz találkozni. Igaz én a PC-st játszottam. -
Marketing:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fantasztikus lett ez a nioh 60fps-el. Korábban is nagyon tetszett, de mostmár teknóban is penge.
Viszont ezt majd valamikor év végén veszem csak meg előreláthatólag. Resi7-et már behúztam pár napja pécére,ill majd még HZD, aztán egy időre kifújt. Megfulladok a "tolnikénemár" játékok mennyiségétől.
/ehhez képest mióta lepörgött a WD2 platinára, azóta csak BF4 megy...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.21. 21:53:24 -
A Gothic játékok imádata számomra is misztikum a mai napig. :) De ugyan ilyen pl a Castlevania (újabb részek), illetve a Final Fantasy. (XV-t nem toltam még).
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.21. 21:32:17 -
Bandicoot #68384 Van. Az hogy el kell felejteni végleg, ahogyan azt a fejlesztőt is. Sosem fogom megérteni a Gothic széria imádatát - ők követték el a Risen szériát is. Egy mocskosul bugos optimalizálatlan repetitív sandbox rpg az összes. A Gothic 3 volt a legalja, annyi bugot én még játékban nem láttam. A Risen 3 sem különb,egy totál lapos sztori totál lapos gameplay-el és bugok. Bugok mindenütt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 20:50:50 -
Jót én még nem hallottam róla. Metascore:65, userscore: 5.7 -
Risen 3-rol van valakinek tapasztalata? -
Itt tudsz venni 10 dolcsis feltöltőt 7 dolcsiért. Én fontban vettem meg, így kereken kétezret vont.