PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A neo, mint hoax? 😊 Ááá csak nem az. Andrew House nem nyilatkozott volna róla akkor. Mindenesetre a nagy csend körülötte elég furcsa. Kíváncsi vagyok már rá. Jöhetne a hivatalos bejelentés végre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/bár ha el akarják nekem adni a nyolcadik gépet (vagy az elsőt az újgenben, nézőpont kérdése...) akkor muszáj lesz összekapniuk magukat 😄 Májbádiízredi, de ezt leírnom is felesleges 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 21:47:09
Adversus solem ne loquitor
Valaki gyors leírná ez a Scrow mission hogy megy?
A menüben külön választható lesz majd? Vagy a játék közben lesz elérhető egy ponton?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az pc hardverárak külföldön is arányosak a konzoléval nem?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem érted mire gondolok, egyik szóval ütitek a másikat...vagy egymásét.
Ha nincsenek exclusive-ok akkor ez elég manapság. az kemény. 😄
120k?
Holott mindenki azt írta hogy ennyiért egy pc szebbe futtat minden multiplatformot?
Most akkor vagy ők nem mondtak igazat vagy te hiszed rosszul. 😊
Én nem tudom, csak kérdezem tőled.
Amúgy meg Tottinak igaza van. Totál felesleges az agyalás, NINCS NEO. Nincs specifikáció, nincs ár, nincs időpont, létezése sincs. A NEO ma nincs. Minden más BS.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 21:10:23
Nem lettek. Az a Sony volt, akik olyanokat mutogattak amiket a köv E3on is fognak. MS pont nem ezt tette. Kész játékokat mutogatott, amik idén javarészt / max jövőre jönnek.
Hogy 2017 szeptembertől kezdődően milyen exek lesznek azt nem tudjuk, mert még nem lettek leleplezve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.16. 21:01:46
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.16. 20:59:16
Következő 2 év Xbox exkluzívjai úgyis mind be lettek jelentve, azok meg amúgy is fix, hogy jönnek PC-re is 😊
Őszintén szólva, mióta megvan a GTX 980 nem nagyon néztem rá a PS4-re. Multiplat címeket PC-n tolok, exklu meg legutóbb az Uncharted 4 volt, akkor volt utoljára bekapcsolva a PS. Overwatch-al játszok napi szinten kb, de azt pc-n mert nem vagyok hülye fizetni a ps+-t... 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.16. 20:58:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az hogy játékgép és nem PC. És ebben minden benne van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez már múltkor is feltűnt :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azért vesznek.
Mi más szólna a konzolok mellett?
A fizetős multi?
Tippre a bf1 eladások seggbe fogják rakni a kumulált exkluzív eladásokat. Persze platformválasztásnál ez is szempont, de nincs lassan mi és mi között dönteni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 20:46:24
Boldog születésnapot, Moby! 😊<#taps>#taps>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.16. 21:18:35
Az a fajta vagyok. LEL.
Amúgy hogy gondolod? Ezzel a fosfaszlével mégis kiket fognak és mitől elhódítani? A múltbéli pécé játkosokat? A steam hw survey szerint az elmúlt 1 évben a 970 volt a legkedveltebb vga. Ami erősebb, mint amivel a szoni ki FOG jönni. A konzolok nem jelenet képezik le hardverben, vagyis azt, a tervezéskori jelent. Ki fogják dobálni a pécéiket, hogy megvehessék ugyanazt sony istállóban? Az az így sem túl népes csapat? Mi lenne a terv ezzel? Vagy erről nem írt a gémszar, nőklapja, vagy nemtudom hol tájékozódol a témában? 😄
Hogy közérthető legyek, a neo az a ma és a tegnap pc mainstreamje. Kiket akarnak lehalászni evvel?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.16. 20:39:42
Akkor mely sorozatoknál volt vagy van még ilyen? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 20:17:30
Ez nem vicces, egyátalán, semennyire. Teljesen álltalános dolog.
Nem elég, hogy én is leírtam, hogy Xbox-ról váltottam PC-re ( Azért többek közt, mert gyalázatosan ment a Project Cars. (Tudom ennek több oka is van) Nem, biztos én egyedi eset vagyok, de akkor kiemelem neked:
"Mert ugye ott minden szebb...
Annak ellenére, hogy a Sony viszonylag csendesen megerősítette E3-as konferenciája előtt a PlayStation Neo létezését, magán az előadáson nem jelent meg. Ennek egyik oka az volt, hogy még igazán nincs mit bemutatniuk a "felső kategóriás" készülékkel kapcsolatban. Andrew House PlayStation főnök azonban elárulta, hogy mi is az egyik fő oka a felturbózott konzol megalkotásának.
"Úgy éreztük, hogy volt egy lehetőségünk átgondolni a hagyományos életciklusokat és a 4K technológiát. Azt mondtuk, hogy íme egy alkalom a normális életcikluson belül valami mást kínálni, valamit, ami egy picivel jobb, a piac egy olyan részének, amely számára ez fontos."
"Eddig mindig azt láttuk, hogy a közönség magja hajlamos a felső kategóriás PC-khez közeledni egy idő után, ugyanis bizonyos embereknek a legkiválóbb grafikai teljesítmény kell. Így ez nagyszerű mód arra, hogy ők is a vonzáskörünkben maradhassanak."
A szóbeszédek szerint a PlayStation Neo idén kerül piacra, az év végéig pedig szinte havonta lesz egy konferencia, ahol bemutathatják.
Forrás: The Guardian"
Megint olyan jó tudni, hogy a fórumon vannak olyanok, akik még a Sony vezérkarnál is jobban tudják, mit miért tesznek. Más kérdés, hogy azért a VR is bejátszik a dologban ez nyilvánvaló, de rengeteg olyan hozzászólással találkozom még most is, amelyek nem hogy a PS4, de már a Neo nyers erejével sem elégedettek.
Aztán ott van még az, hogy sosem volt egyszerűbb és könnyebb PC-n játszani, mint manapság...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.07.16. 20:13:12
Vicces mondjuk, hogy amcsiba olcsóbb együtt a 2 Metro játék mint 1 darab külön. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.16. 16:08:18