121462

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    ach so, okéj, köszi! ...akkor efelett valahogy elsiklottam :D szóval tényleg nagyon jó, nem gondoltam volna, hogy majd ennyire leköt...
    mondjuk day1 nem fogom beszerezni talán, de figyelni fogok rá feltétlen :P
  • Seth
    A KI-t a hearth fejleszti, a stamina az a teherbírást.
  • Bandicoot
    Tanulható.:)
    Nekem meglett + lopakodás skill...:)
  • mucsácsó
    no, nyomtam hétvégén a Nioh-t ... tényleg eléggé fasza, szvsz sokkal játszhatóbb, mint az alfa volt...
    Ki-t nem lehet feljebb tornászni sehogysem? (aszittem az majd a staminával nőni fog, de nem...).
    +hiányolom a backstab-et :D bár ha nem tévedek, akkor az majd tanulható skill lesz talán..
    Fast travel vajh lesz a kis szentélyek között?

a 2. boss viszont tényleg taknyosraszopat, eddig max a fél életét sikerült levinni

• Bandicoot
    Azért mondtam hogy bundleba vagy használtan. Bármi. De ez a konzol 100-110-et nyersen egyszerűen nem ér meg, főleg hogy a játékok és kiegek ára is pofátlan a kiegek egy része meg olyan ami nevetséges és direkt nem került be a pakkba...
    Viszont a gép kell. Csak tényleg,nem ennyiért.
    300usd ~85k. Ennyiért vinném újba. Ehelyett nálunk 107 a legalja. Anyjuk pi***ját...
  • Moby
    Ha ez egy zelda bundle lenne, még be is lehetne nyelni. Így...
  • Bandicoot
    "Csak" egy ~20ezressel....:)
  • Moby
    Nem sokkal drágább itthon sem. Pont most kaptam emailt, 107e-ért előrendelhető.
  • Bandicoot
    Antihero: épp most öltem meg a hulládat Let It Die-ban. Jobb helyen nem tudtál volna meghalni???? :D Mehettem vissza életerőt tölteni...

Aki még nem próbálta de bejön neki a Borderlands illetve a Dark Souls ajánlom figyelmébe a két játék vegyítése....
  • Bandicoot
    A 300 dollár a reális. De persze mi nem azt kapjuk....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 19:24:19
  • TDC Geronimo
    300 euro nem lenne sok érte csak EUba szokás szerint drágább, mint a tengerentúlon.
  • Moby
    Megnéztem a xenoblade-et. Az intro csak valami villogás. Bármilyen beállításhoz nyúlok már villogás se, csak a nagy semmi. Maga a játék jól fut, de ez is meg-megáll.
  • Bandicoot
    Használtan? :)
    De ha bundle packba teszik már az is jobb.
    A jelenlegi árszabás vicc kategória. A használtpiacot meg úgyis feltölti az első 2-3 hónapban. Így lesz miből válogatni.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 17:28:57
  • TDC Geronimo
    60-70 sose lesz a gép. Nintentodnál se gép, se játék ár nem nagyon szokott lemenni.
  • Bandicoot
    Veszünk ha reális áron adják,és nem minden egyes mozzanatuk - gép ár,kiegésztők és azok ára,játékok ára - erőteljes lehúzás lesz - főleg nálunk...
    Ha lesz 60-70k körül Switch majd veszek,annyit ér. Addig marad az emu.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 17:25:16
  • TDC Geronimo
    Nintendo játékokkal akartok játszani vegyetek gépet, ha meg annyira nem érdekel felejtsétek el.
  • Bandicoot
    Na. Mk8 4k packal valóban vannak ilyen fura mikrolagok,illetve a framerate néha beesik 50 alá de ennyi. A mikrolagok bosszantóbbak. Ennyi.

De mindegy,nekem az a lényeg hogy a Xeno-t ki tudom tolni frankón illetve a Bayo 2-t is. A Zelda majd kdierül,de abból kindulva hogy egy Xeno jól megy a Zeldával sem lesz gond.
    De végülis mindegy black friday-be vagy akár használtan valamikor úgyis behúzok megfelelő áron egy Switchet. 60-70k körüli összeget megér az a vas, ha más nem majd azon.
  • arty
    át kellett volna lépned :) így most azt hiszed, van róla képed és kritizálhatod, mint aki végigszenv.. végigjátszotta! :D
  • Bandicoot
    Mennyá lent van az MK8. Mindenesetre ha az új Zelda "csak úgy" fog futni ahogy a Xeno vagy a Bayo 2 akkor már elégedett leszek főleg ha kiveszik azt az ocsmány zöld filtert valahogy....
  • Moby
    Beállítás? Milyen beállítás? Nem lehet ezen pár cpu related dolgon kívül beállítani semmit. Ellenben a videók meg a fórumok szerint is ilyen mindenkinél.

Az mk8-nál ilyen tanácsok vannak, hogy hagyjuk a gépet demózni, akkor megcsinálja a kesseket, meg ilyenek...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.22. 16:43:07
  • Bandicoot
    Megnézem de amit írsz az nekem beállítási problémának fest,ilyen voklt a zelda is első blikkre.:)
    Mindegy lehúzom a MK8-at gyors.
    Ahogy mondtam Xenoblade 4k hibátlanos. Bayonetta 2 egyébként szintén 4k. Nemigen tudok mondani Wiiu-ra brutálisabb címeket (biztos van aki tud) és hibátlanul mennek leszámítva a ritka be-be villanást.
  • Moby
    Mer nem mennek.

MK8- gyalázatul fut. Ha minden pályát ötször bejársz, már nincsenek másodperces lagok, de szarul fut akkor is, bár végig 60fps-t ír.
    Pikmin - a videók helyén színzaj, lagok, stb
    DKCTF - kevés lag, rengeteg grafhiba. stabil 60fps sehol.

Még egy év. Minimum.
  • Bandicoot
    Elhinni hogy a komolyabb stuffok jól futnak a Cemu alatt Wiiu szinten vagy fölötte.:)
    Xenoblade ami gyakorlatilag az egyik legkeményebb wiiu stuff szinte, 4k packal gyönyörűen fut. A zeldát azért hoztam fel mert zeldáról írtatok,nem érdekel hogy milyen zelda van rajta,de ami van az szintén jól fut. Egyébként Twilight Princess.
    Nagyjából 2 percet szenteltem a beállításra (a kontrolleren kívül) mire meglett mi az optimális és mi nem (addig okádék volt aláírom,meg villogás sok helyen).

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.22. 16:30:35
  • Moby
    Mármint mi nem megy? Már hogy lenne mindegy? :D WII-s meg DC-s játékok wiiu portjairól beszélsz. Melyik zelda ez?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.22. 16:27:31
  • Bandicoot
    Recskázom rá.
  • Kandurex
    Tudod,... neked van egy kis videó fétised.
  • Bandicoot
    Teljesen mindegy. Azon próbáltam bele a zeldát,hibátlan.
    A Xenoblade szintén.
    De ha gondolod és ennyire nem megy csinálhatok videót is.
  • Kandurex
    Hm,..no mindegy. Nem ezért fogok farkat, eret stb. vágni, számomra amúgy is túl van szopva az a játék, de azért kíváncsi lettem volna, hogy mire a nagy "őrület". Akkor majd.
  • darkSectorxxx #68428
    "Vagy valami különös oka van, hogy le van kötve a szemük?"

Ha ezzel kéne játszanom, én is inkább lekötném a szemem. :D
  • Moby
    A hétfőn megjelent 1.7d-ről beszélek. Nemtudom milyen zeldát próbáltál, a wiiu-n sosem volt saját zelda, csak remaszterek vannak rá.

Amiket próbáltam:
    MK8
    Pikmin
    DKCTF

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.22. 16:23:10
  • Moby
    Ez egy experimental cucc. Nincsenek benne a játékokhoz szükséges optimalizációk, sem semmi. A shadercahceeket valós időben építi fel. Ami azt jelenti, hogy ha a játékokban valamit még nem láttál, vagy nem jártál ott, ott konkrétan pokol ahogy fut, másodperces megállások vannak. Konfigolni nem lehet jóformán semmit. Sok helyen a videólejátszás helyén szín zaj van. Stb.
    De ahol, amikor valamiben már minden viszonylag optimális, 60frém ott sincs. Nem tart ez még seholsem. Nagyon jó úton van, látszik, hogy nagyon sokat tanultak a dolphin kapcsán, a többi emuhoz képest őrületes tempóban fejlődik, de 2017-ben én ezzel még nem fogok zeldázni.
  • Bandicoot
    Javaslom próbáld ki akkor mert erős tévedésben élsz - nyilván nem a hétfőn megjelent 1.7-et nézted. A Zeldát pár napja próbáltam, nagyon ritkán 1-1 bevillanó textrát leszámítva hibátlan.
    A Xenoblade pedig 4k packal tökéletesen megy rajta.

Gyakorlatilag jobb minőségben tolhatod rajta a cuccokat mint wiiu-n.... És fing hardver elég alá.
  • Kandurex
    De miért nem fut,...úgy....vagy mi? Mert hát nézegetve róla videókat, nem úgy tűnik, hogy genyóra játszhatatlan lenne...

....vagy mondjad már, hogy nálad mi volt, hogy nem ment?
  • Kandurex
    Egyébként ebbe a játékba mindenki vak, vagy mi? Vagy valami különös oka van, hogy le van kötve a szemük?
  • Moby
    Hibátlanul? Nem fut azon hibátlanul semmi. Amit az ma tud, az a géming megcsúfolása. Kísérletezgetni, tesztelgetni oké. A játék...na az nem ez. A dolphin, az már olyan szinten van. Ez meg majd lesz egyszer.
  • Kandurex
    Megnézzük, legfeljebb tényleg nem.
  • Moby
    >ez a cemu 1.7 elég vállalhatónak tűnik

LOL.
    Kipróbálta azt itt valaki rajtam kívül?
    4 szó: azon nem fogtok zeldázni.
    Majd egyszer. Sokára.
  • Bandicoot
    Xenoblade-et ajánlom figyelmedbe rajta megtekintésre, hibátlanul fut az 1.7 alatt és van hozzá 4k pack benne.
  • Kandurex
    Azmán mikó' vót'!?

Meg amúgy is azon pörgött most a The Wolf,...sőt, ahogy kinéz az új Zelda is azon fog,...ez a cemu 1.7 elég vállalhatónak tűnik, arról meg szó nem lehet, hogy egy pre-prev-gen gépet vegyek vagy fél-fos játékot. Pláne úgy, hogy most dobtam ki 35 -öt egy új házra.
  • Bandicoot
    Hát még így is több köze van hozzá mint az elmúlt pár résznek a 4-től illetve a filmeknek.