PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
tökeletes
(input lagnak utanaolvasol, aztan leszarod. vagy nem, ha címeres sztrítfájter player vagy... <#sniffles>#sniffles>)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De mindegy, bocs az offért,csak a cikket elolvasva mókás.
Más:
Van itt valaki aki Lg Oled tulaj?😊 Érdekelne mennyire alkalmas játékra, év végére tervezgetek egy fhd 55-ös oledet / vagy jövőév elejére ha idén a PsVr bejön...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
De azért vicces hogy a 480-ast eléggé lealázza (a 480 dx12 alatt tud ellene mutatni valamit), jóval kevesebbet eszik, ugyan annyiba kerül mint a 480 8gb és a PH-n kapott egy "Tetszik" jelzőt miközben a 480-ról minden oldalon a csöpögés ment és a "népkártya" hype...
Ps4K Neo.... Hát nem tudom, honnan az infó,szerintem csak betippelték,én továbbra is tartom hogy a VR környékén rajtol, az lenne logikus de meglássuk.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Állelúja hogy megint, kevés - 375 a font.... <#worship>#worship>
Remélem megy még lejjebb.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
szerk: Mielőtt valaki rákérdez, én még nem tudom mikor jön.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.19. 19:38:03
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 18:50:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minden DLC-vel együtt, VR támogatással, 5 különféle Lara modellel végigjátszható lesz a játék.
+ új sztori DLC-vel: Blood Ties és játékmóddal.
Bekerül egy új játékmód Lara's Nightmare néven, ahol meg kell védenünk a házat a támadó zombiktól, mert ma már ezek szerint mindenbe kell egy zombis mód.
"Ebben a Croft család híres kastélyát deríthetjük majd fel: Lara unokatestvére ugyanis azt állítja, hogy ő lenne a hivatalos tulajdonosa a helynek, így nekünk bizonyítékokat kell gyűjtögetnünk, hogy valójában mi vagyunk a jogos örökösök. Ez a fejezet egyébként DLC formájában elérhető lesz Xbox One-on és PC-n is (a szezonbérleteseknek ingyen)."
A teljes hír
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 16:36:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.19. 16:25:37
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
S időközben megállapítottam, hogy kicsit kezdem unni a játékot, az a 20+ óra, amíg elértem lvl 25-öt az megtette hatását.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nem múlt el nyomtalanul a jrpg-akció. A legdurvább az, hogy ezek a játékok piszkosul szórakoztatóak tudnak lenni.
A FF Type-0 HD viszont felhúzott rendesen. Kb 1 óra játék alatt levertem egy gólemet, de annyira kimerítette az erőforrásaimat a csata, hogy később a küldetést már nem tudtam befejezni. Visszadobott a load game pontra, semmi checkpoint vagy ilyesmi... Aztán most látom walkthrough-ban, hogy el kell kerülni a gólemet, nem szabad leállni vele. Ment a levesbe egy óra játék, nem is nagyon akarózott utána betölteni az állást, meg azóta se. :-(
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bogyókat?
milyen bogyókat? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ó. Már értem. Megint a hangok... 😄
Bogyókat szeded rendesen? 😛
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.18. 21:33:24
Az más kérdés, hogy a cikk írója milyen forrásra alapozva írta mindezt.
De ha jól emlékszem a játék egy tesztváltozatról volt szó, és az abban demozott dolgok alapján írták ezt. Nem emlékszem pontosan, lehet már 3 hónapja is hogy ebbe belefutottam valamilyen oldalon, de nem a gamestar volt, mielőtt valaki azt gondolná....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.18. 21:33:36
A NMS annyira nem érdekel, mert még nem láttam benne olyat ami engem lekötne, ezért a cikkeket sem nagyon tartom róla számon, de emlékszem egyre amiben idén ilyeneket írtak, hogy ahogy kezd alakulni a játék, nem lesz akkora nagy projekt mint amit sokan valszeg tévesen elképzeltek.
Ennyi volt a lényege.
A játékot a galaxis egy véletlen, isten háta mögötti zugában kezdjük, egy apró, jelentéktelen csillagon, ahol korábban még senki se járt. A galaktikus térképre váltva pedig megláthatjuk a galaktikus, az univerzum középpontja felé mutató GPS koordinátákat, ahova eljutni: a játék tulajdonképpeni "végcélja". És közben minden egyes pixelnyi csillag saját naprendszerrel, bolygókkal, nyelvekkel, lényekkel, hajókkal, flórával, faunával, titkokkal rendelkezi
No Man's Sky előzetes
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És azt írták, ez közel sem úgy lesz ahogy azt remélték sokan.
Valóban lesz sok bejárható bolygó, de azokra leszállva állítólag nem tudsz annyi mindent csinálni majd.
állítólag korlátoltabb játék lesz.
Sőtt volt ahol azt mondták aza végtelensok bolygó, az mégsem egészen annyi.
Én rosszabb helyzetben vagyok, mert én azt sem tudtam hogy ez mifán terem, csak a címét ismertem, azt ennyi, de hogy isszák-e vagy eszik, nem tudtam, még most sem értem, mi a célja a játéknak, azon kívül hogy bolygóról bolygóra mehetsz az űrhajókkal....mi a cél?
Farmolás?
Sokkal egyszerűbb valamit kapunk majd.
NMS viszont az előzetesek alapján jobban bejön, már csak a nagy űrhajók miatt is.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.18. 20:53:21
Én nem vagyok egy multiplayer rajongó, de ezt csak az mentené meg a feledésbe merüléstől. Mihamarabb implementálják, és normálisan, nem úgy hogy 1 fényév alatt talán találkozol valakivel.
PSN ID.: Beegabor
No Man's Sky-t tervezi valaki megvenni? Érdekelne a téma, de kicsit parázok, hogy hamar kifullad az egész, mert csak a felfedezősdi lehet hogy kevés lesz az élvezetes játékhoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.18. 17:19:55
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.18. 16:03:36
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."