121462

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Egyetértek, de kb-ra megmondható mivan.
    A 6 le lett húzva nem véletlenült.
  • Bandicoot
    Vajon abban a 6 órában mindent megoldottak?:)
    Amúgy 10 körüliket olvasok én is + sok helyen kiemelik hogy az fps nézet ellenére sok elem a klasszikus szériára hajaz. Inkább kaland túlélőhorror mint a re1-2-3 mintsem akció.
  • darkSectorxxx #68494
    "nehezebb fokozatokon"
  • Kandurex
    Mondjuk ez un. gaming média már rég nem csak, hogy elásta magát, hanem rá is szart a saját sírjára.

Én csak azoknak hiszek akik tudnak is kritikusok lenni.
  • zzeN
    Én 10 körüli időket olvasok.
  • AntiHero
    Nem rossz, csak rövid. 6 órát mondanak rá.
  • Bandicoot
    Re7 annyira fos lett meg "rosszakat hallani" róla hogy ömlenek rá a 8-9 pontok.
  • darkSectorxxx #68489
    15 dollár confirmed. :D
    Nem nézem végig, meg ez az idő nem is lenne probléma, ha speedrun, akkor ugye célirányos a játékmenet, én inkább a normal-tól tartok. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.23. 17:59:36
  • darkSectorxxx #68488
    Majd ha végigvitted a RE7-nek csúfolt (szerintem) fost akkor majd utána. :D
    Bár lehet csak izlés kérdése, nekem a zero nagyon bejött. Végigvittem párszor, 2 acsi elmaradt sajna de majd megoldom. :D
  • AntiHero
    na majd akcióóóba :D

• Seth
    Francokat, ez a Zero elég gyenge volt
  • AntiHero
    Amúgy streamen nézegettem több részletet a játékból. Elég beteg azért. Meg baromi szép. Meg van hangulata. :)
    De ha 5-6 óra hosszú akkor kihagyom egyenlőre. Pedig már majdnem behúztam store-n délben. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.23. 17:39:05
  • darkSectorxxx #68484
    Zero után elég lehangoló lesz ez a 7 rész, ami legyen bármi. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.23. 17:34:41
  • AntiHero
    Debrecenbe is ellehet már ma hozni. :)
  • TBTPumpa
    Jaaaa. Azt hittem valami magyar bolt.
  • Seth
    Egy osztrák ,gameware.at, én meg németben vagyok. Mindig nagyon gyorsak és sok esetben péntek vagy szombat itt van, aminek kedden kellene megjelennie :)
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.01.23. 16:37:29
  • TBTPumpa
    Melyik bolt az?
  • Seth
    Ja és előbb befejezem a Resi Zero-t , mert hétvégén nekiálltam :D Még van olyan fél óra belőle,addig nyugisan feltelepülhet mindkettő
  • Kandurex
    Mii? Itt fogsz rajta ülni több napig? Nyilván akkor nem tőled várjuk a beszámolót.
  • Seth
    Néhol már osztogatják :D Már szombaton is itt lett volna, ha a DHL az ígértek szerint érkezik (szombat 10-14 között)
  • TBTPumpa
    Nem holnap jelenik meg a Resi 7?
    Vagy már ma szállítják a boltok?
  • Seth
    Majd ha letolom megírom a véleményem. Nem sietek, szóval tegnapra ne várd
  • Kandurex
    Űzzed, hajtsad! Lássuk mi van. 5 óra gameplay alatt vissza ne gyere! Azt ketté szarjuk, hogy 5 perc alatt milyen benyomás ér!
  • Seth
    Megérkeztek a drágák :)

• TDC Geronimo
    Horizon preview event van éppen

• Kandurex
    Húú, gyerekek, újra megnéztem a God Of War 4 bejelentő - bemutató videóit, és már a maga idejében a 3. -tól is szétvizeltem a bokám, de ez.... szét fogja baszni a világot.

• Kongy
    Lesz 10 órás Trial a ME: Andromeda-ból
    Nagyon szimpatikus az EA hozzáállása (ha már fizetnek havonta egy szolgáltatásért, legalább próbálhassák ki az új játékokat :D), bár EA Access miatt a PS4 kimarad a buliból.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.23. 16:02:52
  • AntiHero
    mit?
  • darkSectorxxx #68468
    Resident 7

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne sajnáld elég rossz híreket hallottam róla.
  • TDC Geronimo
    Még az elsőt se toltam le, de ezt se fogom megjelenéskor, mert jó rossz időben jön -.-

• Rdinho10
    Meg a nemet bla bla:D
  • Rdinho10
    Ezen semmi nincs csak annyi ,h made in austria az aljan.
  • AntiHero
    Dobozon rajta van milyen nyelveket tartalmaz.
  • Rdinho10
    Sracok,vettem egy gta v kint ausztriaban,kerdesem az lenne hogy van benne angol felirat?ja es a ps en fent van amit magyarorszagon vettem verzio.
  • AntiHero
    Francba de hangulatos zene. :)

Kár, hogy a NIOH kiütötte ezt a játékot most. Pedig nem gondoltom volna, hogy inkább Nioht veszem meg első nap.

De be lesz pótolva ez is :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.23. 10:37:53
  • Kandurex
    "go....tell aunt rhody"

Meg kell hagyni fülbemászó, ....aztán nem fukarkodni a véleményekkel akinek meg van!

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.23. 08:45:12
  • Tatyla
    +1
  • mucsácsó
    Sokakat beszippant nagyon durván a játék, elhiszem hogy nagyon jó - én viszont az ellentáborba tartozom :( eltöltötem vele pár órát, de ...nekem tényleg nem adta be, egyszerűen képtelen vagyok megbarátkozni azokkal az atomhulladék animációkkal és esetlen mozgással... pedig tényleg vannak benne jó ötletek, de ... :\ majd talán kap mégegy utolsó esélyt - Nioh-val is úgy voltam az alfa után, hogy erős skip, most meg kb majdnemhogy alig várom a full-t... bár a 2. boss az picit kedvemet szegte :DDD
  • Evoluti0N
    Mindenki itt Nioh demo ezerrel. Én meg nagyban Gravity Rush 2. Baromi jó. Rengeteget fejlődött az első részhez képest. Gondolom, h többek között ez annak is köszönhető, h ez már rögtön PS4-re készült.
  • Bandicoot
    Basszus ez a Let it Die jópofa,tetszik.
    Tényleg ilyen Borderlands Dark Souls keverék. Menni emeletenként,új szinteket felfedezni megnyitni a titkos helyeket,bossok. Rusholó online ellenfelek, meghalt játékosok karakterei. Tetszik.
    És még a pénze sem vagyok rászorítva (egyelőre) hogy vegyek bármit is. Lootolás, harcolás ezerrel meg karakterfejlesztgetés hogy egyre feljebb jussak. Gyakorlatilag így hirtelen beletettem egy 4-5 órát.