PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnap tótam forza apexet, csutkamax beállítás, 4K, betonfix60 frém 😄 Mostmán jöhet a Horizon3 😊
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.22. 11:35:40
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
No Man's Sky is egyre jobban ahogy mutogatnak részleteket belőle. Nagyon kíváncsi vagyok rá, aztán hogy meddig fogom élvezni más kérdés, de akarom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akárhogy nézem, anyagilag húzós lesz az augusztus is, az ősz is...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
My streams: https://beam.pro/oriic
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
F1 2016 Release Date: Aug. 19, 2016
Deus Ex: Mankind Divided Release Date: Aug. 23, 2016
Assetto Corsa Release Date: Aug. 30, 2016
ReCore Release Date: Sept. 13, 2016
FIFA 17 Release Date: Sept. 27, 2016
Forza Horizon 3 Release Date: Sept. 27, 2016
Final Fantasy XV Release date: Sept. 30, 2016
Mafia 3 Release date: Oct. 7, 2016
Gears of War 4 Release Date: Oct. 11, 2016
Battlefield 1 Release Date: Oct. 21, 2016
Titanfall 2 Release Date: Oct. 28, 2016
Call of Duty: Infinite Warfare Release Date: Nov. 4, 2016
Dishonored 2 Release Date: Nov. 11, 2016
Watch Dogs 2 Release Date: Nov. 15, 2016
Dead Rising 4 Release Date: Dec. 6, 2016
South Park: The Fractured but Whole Release Date: Dec. 6, 2016
For Honor Release Date: Feb. 14, 2017
Halo Wars 2 Release Date: Feb.17, 2017
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Release Date: Mar. 7, 2017
( az X1+multiplat lista újrakiadások nélkül, a teljesség igénye nélkül ( lesz még jó pár AAA, max pontos dátum nincs illetve egy rakat jóféle letöltős, indie nincs benne )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 10:35:54
Melodysheep - Symphony of Science project
Híres tudósok kijelentéseit mixelik kicsit meditatív jellegűre hangszerelt elektronikus dallamokkal. Az eredmény? Egyszerűen zseniális.
The Quantum World
A Glorious Dawn
Secret of the Stars
Illetve ami nem teljesen a projekt része, de nagyon jó: The Face of Creation - Higgs remix.
Vannak más nyalánkságok is a videóik között.
Bocs az offért, de nagyon rákattantam, remélem lesz, akinek tetszeni fog. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.22. 08:33:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kezdő,Velen és Novi kipucolva a kérdőjelektől vagyis 3-4 maradt amiért később kell visszamennem.
A DLC-s küldiket már adta nekem de hát hol lesz még L.30+ ilyen tempóban,hogy neki is kezdjek😄
De hát Maffia 3-ig még bőven van időm^^
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 15:34:17
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 15:24:48
Akkor még teljesen PC-s voltam (talán az utolsó új játék, amit PC-n végigjátszottam), így annak is nagyon örültem, hogy az UC-szerű játékmenet egy csomó minőségi átvezetővel végre átjött erre a platformra is. Aztán nem sokra rá vettem a PS3-at, és végre láttam az UC-ket, amiből a második rész tetszett a legjobban, de a TR-t azzal is közel egy szinten lévőnek láttam.
Az UC4 viszont teljesen más szint, nem várom el a legújabb TR-től, hogy azt az élményt visszahozza. Viszont tudom, hogy nagyon jó játék lesz, és day1 vétel októberben.
Rendezésben, grafban, kidolgozottságban semmi szégyenkezni valója nincs a multiplatform TRnek az UC4el szemben, de nem is kell, ezek megférnek egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.21. 10:13:57
aug. 23 - szept. 6. között játszható
tutorial és egy új helyszín
Kíváncsi vagyok, hogy a performansz jobb lesz-e.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 09:13:03
A competitive rész már szót sem érdemel a fos mércén....<#kacsint>#kacsint>
Eleve ordít a játékról,hogy konzolra nem is akarták vagy legalább is szarnak rá...Ugye mindent utólag kapunk!!
Plusz beleraktak acsikat amit kontrollerrel KÉPTELENSÉG megoldani...
pl Tracerel 4 ultit ragasz enemire....hogyan bazzzzeee el kell engedni a célzást(jobb stick),hogy megnyomd az Y-t az ultihoz.Szerintük addig ott fog állni várni az enemi???Tudom piszlicsáré idő,de pontosan arra elég,hogy mellé dobd...Na itt jönnek ki azok a dolgok,hogy a kontroller mennyire defektes fpsbe az egér+billhez képest....
Ma reggel visszaraktam amúgy a BO3-at (pontosabban most rakom), miután az AW nem talált 6 játékost TDM-hez. :-D
Nincs a hálózatommal baj teszt mindent rendben talál a legérzékenyebb rész a live az viszont stabil a natom open.Többi multis játékba nem csinál ilyet.Tehát CSAK A BLIZZARD baszakodik vagy szimplán szarok a szerverei....És nem csak nekem van ilyen bajom vele....Soha többet blizzard játék...
De azt azért nem láttam, hogy a megjelenését akkora katartikus élményként élte volna meg a kritika és a rajongók, mint az UC4-ét. Inkább a "méltó folytatás" és a "tisztes iparosmunka" hangzott el.
UC4 azonban a szinte teljesíthetetlenné nőtt elvárásokat ugrotta meg és nem rezgett a léc, hanem együtt wtf-eltük végig emlékeim szerint. :-)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 21:12:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akkor visszaszívtam amivel meggyanusítottam szegény tv-ket. 😄
Persze ettől még tetszetős, mert jó játék.
A többit nem minősíteném mert lehet csak x1-en ilyen szar néhány dolog benne, pc-n meg nem.
De így x1 alapján részemről felejtős, hogy egy lapra hozzam az U4-el.
És hogy mindez miért fontos? Nos, ez határozza meg mekkora lesz az "utánhúzás effekt" a monitoron mozgásnál. Aminek az égvilágon semmi köze az inputlaghoz, de ez mostanra remélem érthető is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.20. 20:55:46
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem tudom feltűnt-e de nem értek hozzá, csak az értéket vágom hogy mit takar, nem azt hogy mire vonatkozik. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 20:50:19
Ennek főleg az az oka, hogy az az idő egy egészen más tulajdonságot reprezentál. Most ebbe így mélyebben nem mennék bele, hogy reszponzivitás kontra inputlag, egyelőre próbáljuk meg megugrani a deriválást 😄
Amúgy ha így nézem 1 képkocka 33ms ideig van a kijelzőn 1 30fps-es játék esetében.
Vagyis így a 30-40 az végülis kijön logikusan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 20:45:07
Nekem még a 14 is soknak hangzott mikor vettem a tv-t, persze pc-n én is tesztelgettem ilyen késleltetést, meg az ember kb érti mi az, 100ms az a másodperc 1/10-ed része.
Lehet észre sem venném, végülis játszottam régen ocska tv-n is, ez igaz, ott sem éreztem meg, és tuti ezekszerint ott is volt akkor bőven ms.
Csak így kemény leírva látni, mikor régen mindig vettem a 2ms-os monitorokat, igaz ez meg tv és nem monitor, tudom hogy itt más a helyzet, csak nem tudtam hogy ennyire más. 😊
Osztani kell? szorozni? 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ellenfélnél egy állat a kedvenc pályámon, 20/2 K/D-vel megy, miközben alig 50 killjük van, nekünk meg 20. Egy ponton, amikor már sokadszor halok, ragequit (pedig ilyet nem szoktam).
Mély levegő, újabb csatlakozás.
Bedob egy TDM-be, az ellenfél 88-33-ra vezet. Azonnal meghalok.
Ragequit, BO3 letörlése, Advanced Warfare visszarakása.
Oké, hogy szivatnak, de ne ilyen látványosan...
Szvsz nyugodtan rakd at game-re, brutal jo ugyis a kepe, csak az utolagos kepbuzeralo elektronikat (sharpening, trumotion es tarsai) deaktivalja, azt meg jo erzesu ember ugyis azonnal kikapcsolja a francba.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
megmondtam mar, Sony-k alacsonyabban vannak nehany eve, annyi. 40 körül mindig is jo volt. meg a legtutibb plazmak is 30 körül voltak (enyem is).
es az ennel a tv-nel is 39-40ms. nem tul magas, nem is extrem alacsony.
akkor nyomod game modban, ha a specs sheet-en olvasott ertek szamit.