PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.25. 17:45:49
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Jó lesz a jövő évi AC. Legalábbis amit eddig mondtak róla. (két trailer kész van már amúgy kb két hónapja, de elvileg csak év végén, vagy jövő év elején mutatják be őket)
My streams: https://beam.pro/oriic
Star Wars játékokat meg nem győzöm kivárni. Sokan utálták a Force Unleashed.et, de az szerintem egy rohadt hangulatos hack n slash kaszabolós SW játék volt... Részemről elfogadtam volna egy 3. részt.
Dice meg jött ezzel a vérszegény Battlefront-tal... meh. Abban is csak a zene jó, az sem az ő érdemük, hanem John Williams-é.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.25. 15:42:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A régen minden jobb volt bla, bla....Az nálam hatványozottan igaz, és ennek nem örülök, mert egyáltalán nem akarok a múltban élni. Ettől még nálam tény, hogy PS1-2.-re ömlött az anyag, igaz, ott sem az első évben.
Ez mindig ilyen lassú volt, vagy csak időszakosan szar a rockstar szervere?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.25. 14:19:50
Adversus solem ne loquitor
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A brand new Star Wars story will debut in a new action adventure game from Visceral Games™. I’ve been blown away by the level of collaboration between the Story Team at Lucasfilm and Amy Hennig and the team at Visceral as they create an original, authentic narrative in the Star Wars universe. It is an amazing example of how we’re taking an already strong partnership to another level.
Beyond
That’s not all we have in production right now. Our partners at Respawn Entertainment are making their own 3rd person action adventure game, one that features a different style of gameplay and takes place in a different timeline we have yet to explore with our EA Star Wars titles. And we’re early in pre-production on some other projects we think you’re going to be excited about as well.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.25. 13:27:18
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- 2-3 sandbox (vagy olyan jellegű), amibe 100+ órát beletehetek.
- 1 FROM játék
- 1 pörgős kompetitív lövölde, ami mindig talál játékost
- 2-3 lineáris játék 5-10-15 óra játékidővel és lehetőleg legalább egyszeri újrajátszással
- 1 új verekedős játék
- 2-3 exkluzív
- 2-3 remaster TLoU és Heavy Rain szinten
- 1 új autós
- 2-3 epic multiplatform.
(de nem esem pánikba akkor sem, ha nem jön minden kategóriába valami jó)
Idén ez eddig így nézett ki:
- Witcher 3 az utolsó DLC-vel és Division
- DaS3
- Overwatch
- UC4, Unravel
- Layers of Fear, Firewatch,
- SFV
- Senran Kagura: Estival Versus, Onechanbara Z2 Chaos
- UC Trilogy
És ki tudja, mi mindent felejtettem most éppen ki...
F1 2016, XCOM2, Fahrenheit, King of Fighters XIV meg most jön augusztus-szeptemberben, új Tomb Raider októberben.
Ezeknek a többsége mind nagyon jó játék volt (vagy lesz), és már így is rengeteg pénzt és időt el**** velük. Nem igazán értem a sírást. Sok exkluzív, meg egyéb jó játék meg most érik.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.25. 13:24:26
fps, otoka, mas akciojatek nem csuszott be konnyebben? no offense, csak erdeklodok. az biztos, h a szazoras jrpgk jelentoswn visszaszoruktaj, igy sok jatekidod szabadulhatott fel.... a jrpg rajongokat absz. nem irigylem 😞
Forza.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
pl
Mutass ebbe visszakomp játékot!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.25. 12:30:41
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Na nem hagyott nyugodni a dolog és utána néztem.3 helyen néztem listát dátumra szűrve! Wiki,TA,és Market!Mindenhol hasonló eredmény született!!
Az az xbox 360 ra 2005 nov 15 től- 2008 aug 1 ig 295 játék jelent meg!!!!
XBOX 1 re 2013 november 19 től -2016 aug 1 ig 606!!!! Ezen nincs mit csűrni csavarni,hogy nincs játék...Aki mégis ezt mondja az szimplán finnyás!!
Ugyan annyi idő alatt 2x annyi játék jött!!!És ha leszedjük belőle az újra kiadásokat akkor is bőségesen több új jött!
A multi része a hab a tortán!Az megkoronázza a single élményt az egyediségével!!!
Nem is kell, hogy a BioWare csinálja, adják ki a Bluepoint-nak, mint az Uncharted Trilogy-t, az bőven elég lesz...
A Watch Dogs szerintem bődületesen rossz játék. 😞
Nem megy 😞 És mindeközben mivel játszom épp? A tizennyóc éves watchdogs-al. És milyen jó játék ez, pedig mennyit szidtam pár óra alapján, tejóég...Lassan vége, pedig kurvajól szórakozom. Felkerült a második rész is a wishlistre simán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.25. 09:34:12
helyette van a folyamatos frusztráció, hogy mit tegyek félre a másik cím kedvéért ... és ezen a remazterek NAGYON nem segítettek 😄
Forza.
van elég játék annak, akinek nincs extrém igényszintje és többféle stílusba is szívesen beleharap... innentől mindegy, hogy mennyi van, amire meg nem jut ideje.
Forza.
valahogy jobban megértette a kiadókkal az ms, hogy ez itt kérem KELETEURÓPA, itt nincs 20k egy címre.
jobban, de nem tökéletesen, hiszen sok cím megy 20 ezerért boxon is... 😞
Forza.
azért nem az MS a hibás, hogy nem lehet "okosba" venni a cuccaikat (most épp)... reménykedj, hogy kipukkad az egész ms-store lufi és hamvába hal, mint a gfwl és steamre kerül "minden". két évet kéne kibírni a juzereknek és az ms feladná - ha vásárolsz (akár olcsóbban is!), azzal legitimálod/legitimálnád azt a f*st... rövidtávon tök jó, ócsón lenne kvantumbréd, de hosszutávon az ms store megvetné a lábát - jó az neked? 😉
szal köszönd meg, h 20k ott "minden" 😛
Forza.
Tegnap elkezdtem ismét Mass Effect 1-et a nagy visszafele kompatibilitásban! S milyen jó döntés volt! Nincs még egy ilyen triógia, na! S talán soha nem is lesz!
PS2-n ilyen nem nagyon volt, mivel a kedvenc müfajaim (H&S, jrpg, platform) ömlöttek hetente.
Meg most kevesebb olyan cím van aminek, adjuramisten azonnal nekiugranék és nem mondanám azt hogy, na majd ráér ez akkor ha majd 75% off-ban lesz, mert annyira mindegy, egyszer végigviszem azt ennyi.
Régen meg nem így volt.
De nem sírok mondom, spórolnak nekem ezzel. Csak kíváncsi leszek a következő generációra milyen mértékben romlik majd tovább, ami persze az online játék imádóknak javulás lesz
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:56:38
Te openwolrdöt írtál TP nézetben. Én is. Saints Raw 4 és még pár biztos kimaradt. Kétlem hogy ezekből 3szor több lett volna 2005-2008 között.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 19:40:44
MIN.
DIG.
Mindig.
Ez egy axióma.
Tehát kár, hogy nincs több, mert akkor mégtöbb állhatna a fiókodon játszatlanul. Világos.
<#wilting>#wilting>
Vajon eljön az a pillanat, amikor rádöbbensz végre mekkora agyalágyult baromságot írsz?
Nem mondanám, ha nem tudnám a játékokat cím szerint.
Ez mennyi idő alatt is jelent meg?
3 év alatt?
Mert ha kicsit lenne kevesebb akkor oké, nem tűnne fel, de így fejszámolással szerintem darabszámban a fele sincs meg.
Igaz hogy az online része burjánzik cserébe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:33:06
Assassin's Creed Syndicate
Mad Max
The Division
Just Cause 3
Batman: Arkham Knight
Watch Dogs
Sunset Overdrive
Witcher 3: The Wild Hunt
Dragon Age Inquisition
És ez szerintem még rosszabb lesz.
Most ami kicsit is érdekel ilyen AAA mászkálós játék az megvan, talán még a MGS amit olcsón el tudnék képzelni.
És nem nagyon jut eszembe más, még a store-t lapozgatva sem nagyon látok.
Mondjuk régebbről még a Shadow of Mordod ilyen stílus. De azzal pécén tudtam játszani.
Régen mi volt?
Szerintem kb 4x-5x ennyi volt. Persze néhány dolog miatt érthető hogy nem készül zsákszámra folytatás, de azért elég kemény a visszaesés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:09:20
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 18:56:06