121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Outlast szerintem fél óra után már mindent megmutatott amitől félni kellett. Utána én eluntam. -
Outlastot én is félbehagytam, kibaszott para részek vannak benne... :D :D
de szerintem a 2. résztől is összefogjuk fosni magunkat... demo is odabaszott belőle.. :D -
Must have
-
jaj igen :D azt ki is felejtettem.meg belenéztem egy videóba és a faszi elkezdte nézni a plafont miután levette a shotgunt.állat volt xd -
Az "igazi shotgun helyére a broken shotgun" is elég klasszikus RE puzzle :) -
engem úgy az első részre emlékeztet sok minden visszaköszön.meg nemtom valami easter egg akar e lenni de a az első részben volt az a növényes rész amikor megkellett mérgezni na van az a zsák cucc ebben is persze csak dísz. -
na toltam 3 órát én is. Nagyon tetszik, de azt hittem jobban fogok fosni. Outlastot pl anno nem tudtam végigtolni. Lehet azóta megedződtem 
Más... Holnap Mass Effect trailer jön -
Te csak gondoltad. :D -
SlickAdam #68680 söt, engem a 3. reszre emlekeztet leginkabb (NEMESIS). kedvenc reszem.:) -
ezzel én is egyetértek :D -
nem is én mondtam rá ő mondta magára :D -
Ezt írtam tegnap. -
SlickAdam #68676 ez a RE7 Resident Evil-ebb, mint BARMELYIK resz a 3. utan (igen, meg a 4.-töl is Resi-bb). siman az elsö harom resz hangulata, modernebb köntösben. a zart ajtok, az item management (neha), safe room, ... örület jo.
annyi, hogy belsö nezetü (hallelujah!) es nem a klasszik zombi dolog vanik benne (ez nem szpojler).
örülök, mint hülyegyerek az almanak.
-
Bandicoot #68675 Egy biztos. Horror stuffot csak úgy szabad tolni hogy legalább hangban kizárjuk a külvilágot. Anélkül nem lesz élmény maximum ha valaki nagyon félős.
-
Sőtt tovább megyek, félelem nélkül élni veszélyesebb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 18:04:31 -
Bandicoot #68673 Gyakorlatilag nulla. Ez filmnél játéknál mind igaz.
Annó volt youtube-on egy összeállítás ahol horror filmek ijesztő jeleneteibe komikus zenét rajtak meg nem odaillő hangokat... Paródia...Közben meg az eredetinél megfelelő körülmények közt beszartál....
Vr-ban ha nem hallasz semmit kuss van és csak a képet látod az is ütni tud. Ha a látás vagy hallás elvonul a külvilágtól akkor ütnek ezek a cuccok.
Dreadhalls-t ha megnézitek egy semmi. Nulla. Fejesben hogy a külvilág megszűnik rendesen egekbemegy a vérnyomás olyan nyomasztó...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 17:56:56 -
Evoluti0N #68672 Lol. Én több százat. :D -
Ja. Ha leveszed a fülest, szinte semmi hatása nem lesz a játéknak. -
Nem pudingság szerintem a félelem, az egy gyönyörű emberi tudlajdonság, a puding az egy inkább lenézőbb szó, vagy szinoníma. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 17:49:02 -
Ez nem csak a fososság miatt van. Kevés az idő, rengeteg a játék. És mindig találok valami ultrafasságot, ami timesink. Most épp a konzolos bf4 az.
-
Bandicoot #68668 Nem vagyok. De este sötétben fejesben úgy hogy csak ezt hallod rohadt nyomasztó.
Vr-ban büntethet, gear vr-al egy kisebb mobilos horror stuff (dreadhalls) is odavágott gyenge graffal mert koxon tolja a füledbe, és a külvilágból semmit nem érzékelsz. Itt is sötétben nagy képen és a fejeden a hanggal üt.
De ez igaz bármelyik parastuffra. A hang ami nagyon tud odavágni.
És a vicc hogy megszakértik páran a játékot youtube videót nézegetve.....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 17:49:36 -
-
Uh... Én 2010 óta vettem talán összesen 14 db játékot PC-re. -
van ez így.de semmibaj ha valaki puding.legalább jobban beosztjátok a gamet :D -
nem psen én pc-n nyomtam konzolon nemtom mi volt vele:) -
Kb ja. Meg amit nem tudok, hogy milyen, vagy túl rövid...szal amit eladnék lemezen. De a Androméda az pécén lesz. -
A gyerekek születése után lettem ilyen puding. Túlteng bennem az ösztrogén biztos :) -
PS-en?
Ráadásul lehet utólag rosszul emlékszem, de a peccs is amikor eltörölte a keskeny képet, akkor is úgy hogy széthúzta a meglévő képet, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, de én úgy emlékszem ennél így volt, hogy akkor nem láttál annyita képből, mint előtte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 17:37:20 -
nem az csak tényleg vicces hogy mindenki itt ilyen félős :D bár én is fostam régebben rám fordítva hat úgylátszik ahogy idősebb vagyok egyre acélabb az idegzetem
-
Én a tegnapi nullszaltónál magamban tudtam tartani a grammarnazit! HŐS VAGYOK! :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.25. 17:37:21 -
az idegesítő volt igen.de meglehetetett modolni hogy ne legyen :D -
Jó, hát nem lehet mindenki aberrált beteg állat. De szeretnénk nagyon!
-
Az a 2 fekete csík picit necces volt. :D -
őszinte leszek,nem hatott meg lelkileg annyira az evil within.többször is végigjátszottam :) ott is inkább a menekülős részek basztak fel idegileg,azt valahogy nem bírom xd de egyébként megéri a Re7 tényleg .csalódásnak nem mondanám csak vannak egyéni problémáim vele.de sokkal jöbb mint az utolsó pár rész volt -
Ulthane #68654 Az Evil Withint végigtoltam, na, az ennél sztem betegebb játék, bár ezt még nem próbáltam az igaz. A demót kitoltam, elég parás volt a hangulata, bár napszakfüggő.
Lehet benevezek rá majd valamikor olyan 6 ezer forint környékén, valami akcióban, az új fülesemmel tuti nagyon para lesz játszani. -
hát beteg az tény :D bár nekem a legrosszabb ebben is a menekülősdi amikor nemtudod magad megvédeni csak jön valami elmebeteg fasz utánad láncfűrésszel vagy lapáttal bármivel.ha már van mivel megbaszni akkor nincs gond.max idegből megyek xd Outlast 2 parásabb szerintem.de tény elég betegre sikerült ez is:) -
Evoluti0N #68652 Eddig 14. Plusz van egy csomó, ami már megjelent és még nem vettem meg, vagy ami csak meg fog jelenni és érdekel. Szal a generáció végére 30+ tippelek. -
Szintén. Ami van PC-re is, azt ott játszom. PS4 Pro-m csak az exkluzívok miatt van. Tales of Berseria-t is PC-re veszem majd, meg a Mass Effect-et is. -
Én néztem a gameplay-t miért emlékeztet kicsit a Half-Life-ra? :D -
Május 5.
Elég jól betáblázták nekem ezt az első fél évet :)