PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Prey of the Gods jön konzolokra is. <#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Tricky Towers, PS4
Rebel Galaxy, PS4
Yakuza 5, PS3
Retro/Grade, PS3
Patapon 3, PS Vita
Ultratron, PS Vita, PS3, PS4

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Szerintem csak a kiegészítőset, mert tudtommal nem lehet külön.
Vagy dobozosan nem lehet külön, volt ebből valami problem már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.27. 18:18:21

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

n000rbi
Jaja, nemrég van meg csak, de szeretem. Pedállal lenne az igazi, de az még huszonezer plusz...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ja, az a Roland "kocka" nagyon fasza kis cucc. Én is szemezgettem vele.
Ez is relatív. Én a pofátlan felár miatt egy16-ost vettem, és eddig nem volt nagyon tárhely problémám. Persze spórolok, és csak a szükséges dolgok vannak rajta, meg törölgetek is néha, de így legalább spóroltam több tízezret.
Kongy
Akkor egyértelműen iPad Air 2 😊 Vagy Pro, bár a 2 között igazán sok különbség nincs. Hardveraprón nagyon jó áron hozzád is vágják szerintem. Nekem amúgy egy Galaxy Tab S2-m van, az is teljesen jó tablet, ugye az Android minden előnyével és hátrányával 😊 (iPhone mellé felesleges még egy iOS kütyü 😄 )
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.27. 14:42:34

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Elsősorban netezés, plusz van egy Roland Cube gx40-em, amihez egy iOS eszközt tudnék használni a Cube Jam app-al. Megér +30at a 64Gb-os verza?

Attól függ mit akarsz vele csinálni. Nekem iPad Air 2. van. Ha csak játszani, netezni, meg az alapvető okos dolgokat akarod csinálni mindenféle buzerálás nélkül, akkor messze az egyik legjobb választás. Viszont ha olyanra szottyan kedved, ami az Apple által kőbe vésett szabályokat egy picit is megkarcolja (pl. zenekészítésnél egy külső hang letöltése a szekvenszerbe) akkor talán a legrosszabb választás.
n000rbi
OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Manapság miféle tabletre érdemes pénzt áldozni? A 2012-es Nexus7-em már eléggé döglődik minden szempontból. Jöhet mindenféle tipp, os-től függgetlenül. Tenksz!

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.27. 13:28:34

gibson9
Aki játszott vele az meg tudja mondani érdemes e így megvenni az alap játékot vagy inkább már csak a kiegészítős verziót? Nem tudom mennyiben módosul az alapjáték a kiegészítővel.

darkSectorxxx
😄

TDC Geronimo
-.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
detto nekem is beletort a bicska 😞

Forza.

arty
akkor meg csak oregszel :p

Forza.

darkSectorxxx
elvileg már tölthető. 😄

darkSectorxxx

TDC Geronimo

TDC Geronimo

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby

Adversus solem ne loquitor

blackfire001
Hol 'ott'? 😄
Melyik programmal megy rendesen?
Amiga
"Nem kell Playstation Plus a No Man's Sky-hoz

Sokaknak jó hír lehet, hogy a No Man’s Sky nem igényel majd külön Playstation Plus előfizetést. Annak az esélye ugyanis, hogy másik játékossal találkozunk a játék óriási világában, pláne olyannal, akit esetleg ismerünk is, annyira kicsi, hogy technikailag az egyjátékos termékek közé tartozik a No Man's Sky, a Sony PS-boltjában és a Steamen is így jelölik.

Ennek ellenére internetkapcsolat kell majd ahhoz, hogy a felfedezéseinket regisztrálhassuk az univerzális atlaszban. Ez az atlasz egyfajta gyűjteménye a játékosok által felfedezett bolygóknak, életformáknak és a többi hasonló dolognak, melyeket magunk el is nevezhetünk. A játék méretéből adódóan az is következik, hogy a legtöbb utunkba eső bolygó földjét mi fogjuk először taposni, tehát elneveznivaló lesz bőven. A fejlesztő Hello Games is minden alkalmat megragadott arra, hogy elmondja, bár van multiplayer funkció és elméletileg lehetségesek a találkozások, statisztikailag nagyon-nagyon kicsi az esélyük." (IPON.hu)

Na hát ezért nem kell a PSN. :-D

Amúgy tetszik a koncepció, elnevezhetek majd egy csomó bolygót. Egoistáknak kötelező darab, de mivel Carl Sagan-rajongó lettem, én is beruházok majd rá.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
Dehogy szar, teljesen jó volt benne az autóka. Amire te gondolsz, csak kevered a címeket az a Sleeping Dogs, na abban volt a "vagy 10 éve'".

Totti5
Nincs benne multiplayer, de jó kis kummantós hype generálás így megjelenés előtt.

Az autókázás botrányosan szar benne, kb. mint a Godfather 2-ben vagy 10 éve. Olyanok az autók, mintha egy koporsóban mennél, a kanyarokban túrja az orrát.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
ott a program rá, azzal megy rendesen. Szerintem hivatalos support nem lesz.

blackfire001
Olvastam még régebben hírt, hogy a Sony dolgozik a Dual Shock 4 & PC kompatibilitásán.
Erről tudtok valamit?
Jó lenne ha tudnám használni PC-hez (rendesen) a kontrollert.
orichalcos
Na pont ez az, szóval nem tudom mire fel a nagy öröm. 😄 Btw aktív játékosok többségének szerintem amúgy is van PS Plus előfizetése.

My streams: https://beam.pro/oriic

Tikal
Végre BOPE és Rio <#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
lol abban normális multi se lesz, még jó hogy nem kell ps+ hozzá...

Bandicoot
"Ha PC-n nem kell semmi extra előfizetés, akkor PS4-en se kelljen! - kiáltottak fel a No Man's Sky fejlesztői. És megcsinálták."

Khmkhm.... Úgytűnik a No Man's Sky mögött nincs ott az "infrastruktúra" amiért fizetjük a multit....<#ravasz1><#kuss>
Követendő példák.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
Az igen még hamar 😮 Jól hangzik 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Like all previous Rainbow Six Siege DLC updates, Operation Skull Rain will add a new free map and two additional operators for players to play as, this time from the Brazil's Batalhão de Operaçőes Policiais Especiais group. The first is Caveira, a defensive operator who has the ability to interrogate enemies in order to reveal enemy locations.

Joining Caveira is Capitão, Opertain Skull Rain's offensive operator. Capitão's special ability is a specialized crossbow that fires asphyxiating bolts that burn oxygen within a certain radius, as well as micro smoke grenades that can conceal the movements of teammates. Both Caveira and Capitão come with a variety of weapons and gadgets at their disposal as well.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.25. 19:17:57

TDC Geronimo

darkSectorxxx
😊

Kongy
Én mikor kijött toltam a Dark Sector-t, de annyira bugyuta volt a sztori, hogy nem volt ami motivált volna, hogy tovább vigyem. Azt a gagyi bumerángot leszámítva egy gagyi Gears of War utánzat. De az a nagyon low budget fajta. Grafika még szódával elment akkoriban, de a többi...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Na de most tényleg te ez a förmedvény után választottad a nevet.
Ez kb olyan mint amikor a kedves szülők leokádiának esetleg oráliának nevezik el a lánygyereküket!<#nevetes1>
Minden elismerésem,hogy egy ilyen remekművel fémjelzed a gamer mivoltodat!<#mf2>
darkSectorxxx
Nem vagy képes alap műveket magadba fogadni, még nem állsz készen rá. 😄

Harlekin
Na bazz eddig terveztem,hogy majd esetleg,ha nagyon nagyon nagyon nincs mivel játszani majd bepótolom.De most elszaladtam a fagyasztó szekrényhez előkaptam a barack páleszt és lenyomtam 1 decit,hogy resetelejem az agyamból!!!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Kösz, forgasd meg még a kést bennem te is. 😄

Tikal
most hallok róla először...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Na oksa, most sértettél vérig. 😄

Harlekin
Ez csak szerinted vagy szerintetek van így...A piac nem belőletek áll és a helyzet az,hogy visznek mindent mint a cukrot.Ráadásnak a tény az tény,hogy sokkal szélesebb nagyobb a választék mint előző genben.
Én azt se tudom mit toljak halasszak a kínálatból!<#kacsint>
Kongy
Az, de még milyen 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Harlekin
Mi az a Dark Sector?Az valami játék féle?<#nevetes1>
darkSectorxxx
Pont részben rád gondoltam. 😄

Kongy
Mert az is. Jóindulattal is max középszerű cucc.