PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A PS4-eladások is tovább szárnyalnak: újabb 3.5 millió példány került a boltokba a konzolból a vizsgált három hónapban, félmillióval több, mint 2015 hasonló időszakában. Összességében a leszállított mennyiséget tekintve így már 43.5 millió példánytál tart a masina.
"PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED"
Ez mióta van így? Régen 1-2 nappal előtte vonta a pénzt. Megunták hogy sokszor a betakért stb előrendelték aztán utána lemondták az emberek?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.29. 20:44:38
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Bocsánat mindenkitől.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Arról is nyíltan beszélünk, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Olvasgass kicsit vissza itt a topikban és megtalálod, hogy miért maradt ki.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.29. 10:58:21
De ha az vígasztal, én is 2008-ban játszottam vele először, majd pár óra után félredobtam, hogy te jó ég, mi ez a szar. Egy év múlva vettem elő, s nem tudom mi történt, de totál beszippantott. Ezt követően 4-szer végigtoltam az első részt, 5-ször a másodikat, 3-szor a harmadikat, DLC-stül felzabáltam a sorozatot.
És most újból végigmegyek rajta, egy Remastered GOTY-ért DLC-stül 50 rugót fizetnék, ha jönne. De nem jön. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.29. 10:42:45
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.29. 10:39:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hála Neked én már nem fogok megdöbbenni, ha valaha elkezdem a sorozatot játszani 😄
Ez a játék zseniális, még így 10 év távlatából is, ma már jócskán elavult technikai színvonalon is páratlan univerzum, elképesztő fantáziával, tele érzelmekkel, lenyűgöző! Nekem azt hiszem örök kedvencem marad. Soha nem fogom elfelejteni azt a döbbenetet, amit akkor éreztem, amikor lelőtték Wrex-t, mert nem csináltam meg a Family Armor loyalty küldetését. Fingom nem volt még akkor a játékról, meg hogy hogyan is működik a mechanika, de a lélegzetem is elállt annál a jelenetnél.
Gyönöyrű játék, csodálatos zenével, a játékfejlesztés csúcsa!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS+ akkor jó ha dögivel vásárolsz store-ban a megspórolható összegekben van mikor visszajön az ára, nem akarok hülye ötleteket adni, de van amikor 2-3 játék sale értékével majdnemhogy visszanyersz 1-3 havi ps+ -t.
De ez ugye embere válogatja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.28. 20:27:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy most pont van psn 2honapig még kb
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.28. 19:11:58
Sikerült működésre bírnom a kontrollert, nagyon szuper, viszont van kérdésem.
- 4 méteres kábel kellene kb, milyet javasoltok, mennyire számít a minősége?
- A másik opció a bluetooth-tos vevő, hogy kikerültjem a vezetéket. Mi erről a véleményetek, nektek milyen van?
Melyik opciót és azon belül milyen eszközt javasolnátok?
BTW szerintetek lesz UCH4 leárazás a közeljövőben? Érdemes várni vele?
BTW, Lawbreakers alpha kód kő valakinek? Bejutottam alpha-ba - nyilván ez PC only.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597