121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ethan: "This is getting old, Jack!" -
Én láttam demot pcn és toltam pron a fullt. Hidd el lófasz különbség nem volt a 2 között. Nagyon jó a konzolos verzió. Ez nem az a játék, ahol akkora előnyt jelent a jó pc. -
SlickAdam #68899 bizonyitekom nincs, de valszeg konzolon is az alap interlaced-ben fut illetve ami meg lett erösitve, az a konzolos FXAA+TAA kombo. pc-t atteve SMAA-ra SOKKAL tisztabb es elesebb a kep. -
Bandicoot #68898 Bizti.:)
A hangja,az arca nomeg a szövege is.:)
-
100%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lucas állítólag elmenekült, de őt ugye Evelyn nem tudta befolyásolni, ő alapból volt ekkora elmebeteg. -
Miben kaptam volna jobbat? Max a textúra streaming lett volna gyorsabb. Pron downsampledbe fut atom 60al, textúra, árnyék, fények minden pcs max beálíltás. Na de leszedtem SOMAt és azt PCre, mert PSen az fosport :P -
SlickAdam #68895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bizti? mondjuk nem figyeltem mit magyarazott. tiszta ideg voltam es nem volt sok probalkozasom se -
SlickAdam #68894 nincs gany, interlaced-ben is elesebb kepet kaptam DSR-el, jobb AA-val...:P
kibeszeltük multkor, hogy "konzolos feeling" meg anyamkinja, de erdekes joszag vagy te tovabbra is.:D ott az erös pc-d, amin konzolostol jobb minoseget kaptal volna (ez ami nekem van memoria gond, ez ritka es uj drivert se tettem fel tegnapig...), raadasul joval olcsobban. -
Nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az jack volt -
SlickAdam #68892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ö volt a nagy monster baszki a hajos resz elött -
SlickAdam #68891 1 keszletet talaltam, de megnemmondomhol -
Lucas nagy arc volt csak kár hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem igazán tudjuk meg mi lett vele. Gondolom majd DLC... A tavasszal érkező ingyenes DLC meg gondolom arról fog szólni, hogy Redfield hogy jutott el hozzánk -
Ja egy kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A széttört fegyvereket hogy lehet javítani? Volt egy pisztolyom meg a fa shotit beraktam a törött helyére így az is, de javító készletet sehol se találtam -
Bandicoot #68888 Jó,de itt meg feleannyiba került és nagy gány nem volt.
-
Bandicoot #68887 Az istenes volt,bár tele lett volna hasonlókkal a stuff, remélem dlc-ben lesz hasonló.:)
-
Látjátok PC gány... bezzeg pron nem volt ilyen gond
-
Bandicoot #68885 Oké akkor így már más a helyzet...:D
Oda visszamenni nem tudok,de nekem is az alapbeállításon volt. Na majd köv végigtolásra,de akkor nyilván nem lesz meg a 60.:)
-
Ja még valami. A SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!puzzle nagyon jó volt. Olyanból kellett volna több. Gondolom a sok bénácska miatt ma már nem mernek több ilyet bevállalni :(Happy Birthday -
Bandicoot #68883 Most értem a stuff végére.
Tudnám miért kellett közel 20 évet várni (csak a fő számozott részeket nézve, Zero és Vero nem ideszámolva) hogy végre RESIDENT EVIL játékot kapjak csupa nagybetűvel.
Ami tényleg felróható az a kevesebb ellen típus. És ennyi nekem. A végjátékkal sem volt bajom, volt már hasonló is, talán picit nehezebb lehetett volna,de ennyi.
Imádtam. -
SlickAdam #68882 probalgattam pöppet.:D
4K, minden max, csak shadow cache off es AA SMAA alatt eggyel? atom60? :D
na akkor a fö epületböl kifele jövet allj meg es nezz a lakokocsi fele! aktivald a frame szamlalot es mondd el mit latsz :D
aztan a rendering method-ot tedd normal-ra es olvasd le ujra az erteket!
en amugy hülye fejemmel interlaced-en toltam vegig (az az alap beallitas, ha jol tudom). nem vettem eszre, hogy csak performace boost-ra van es homalyosabb lesz töle a kep.:( -
Elnézést. -
én mondjuk mindet elintéztem :D -
SlickAdam #68879 VAAAAAAAAGY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elszalad... biztos le akarja vagni/löni az összes szembejövö mocskot. user error -
Mit mutassak. JÁTSZOTTAM baszki nem videókat néztem. 3-4 jól irányzott lövés a lábba és szétment a lába, utána mikor kúszik odamész és fejbekéseled. Ennyi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg tudod mutatni videóban? Mert én elhiszem, de amiket eddig láttam, inkább az Ulthane verzió érvényesült. :D
Mikor jön egy szörny, kb 1 tár belemegy a fejébe, ami 10 töltény a pisztolyból.
Szóval én elhiszem neked, biztos nálad így összejött, de tudsz legalább egy jelenetben ezt megmutatni?
Ennyire számít a láblövés? Mert tény hogy akiket néztem nem feltétlen koncentráltak az ellenfelek lábára.
Mondjuk azt gondolom, hogy az a véglet is kurva röhelyes lenne hogy headshot 1 lövés és mész tovább, tekintve a sok küzdelmet, mert az brutál könnyű lenne, plána az fps nézet miatt.
Bár mondjuk 6 lövést említettél, ami közelebb van a 10-hez, ha azt nézem hogy valaki löjjön néha mellé akkor elvileg kijön. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.29. 12:38:04 -
3* lábon és fejbekéseled. Voálá halott is. l2p issue vanik nem a játék szar -
Én egyedüli negatívumként szintén azt tudom felhozni, hogy alig volt ellenféltípus. De a TPS nézet... kutyának se hiányzik. Szerintem ezerszer hatásosabb ilyen stílusú játékban az fps nézet, mint a TPS. -
Kezd alakulni a kép, de pár részlet még kimaradt, talán az egyik legfontosabb, amiket még így tőletek utólag nem hallottam. Szerintem majd azt is megemlíti valaki később. :) -
Bandicoot #68873 Amiket te leírtál az nem ízlés kérdése hanem mezei troll fröcsögés (tele hazugsággal és bullshittel) és tolod tovább, talán elöbb el kéne azon gondolkodni hogy ha már 85 failba belefutottál nem kéne folytatni és nem kapnál hasonló kommenteket. Vicc amit a RE6 topikban is leműveltél erre ide jössz és folytatod.
Mondtam,nem tetszik felfogtuk, átléped vége, nem kell újra és újra betolni valami ordító baromságot,kutyát nem érdekli főleg úgy hogy továbbra is úgy véleményezel hogy zérónullasemmi gőzöd közöd fingod nincs arról mi van a játékban csak fröcsögsz. Ezt hívják trollkodásnak,de bemehetek én is egy topikba ahol semmi keresnivalóm lévén nem játszottam az adott stuffal csak hogy minden nap leírjam hogy ez XY ok miatt egy szar - elkönyvelhető mit kapnék függetlenül attól hogy mások által írt véleményt irogatnék..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 11:16:50 -
Azért tud ám kivel beszélsz haver nem vagyok a kutyád akit a seggedböl rántottál ki kikérem magamnak ezt a hangnemet nem türöm ezt el senkitöl se hogy ilyen hangnemben beszéljen velem, egy részt ez nem az én véleményem vazze , én csak leirtam mit gondolnak mások , felfogtad, mások nem az én véleményem volt, és fogd már fel hogy nem csak egy izlés van a világon , hanem vannak olyanok is akiknek nem tetszik a Resi 7 és ennyi, mit nem tudsz ezen érteni. -
Bandicoot #68871 De ha így lesarkítjuk akkor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Molded - Zombik
Hunter molded - Hunter
Dongók pókok - zombikutyák pókok hollók
+mini és főbossok - mini és főbossok
Ugyanannyi!...:D
-
Bandicoot #68870 Ha zsinórba tolod a játékról a f*szságot ne várd hogy ne hurrogja le senki aki JÁTSZIK is a játékkal nem csak köpköd zéró ismerettel.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki nagyon jól tudta hogy az egy Speciális BIO fegyver volt már a nevéből tudta (Albert 01) mindenki, de most komolyan egy Umbrella által kifejlesztett Pisztolyal megölni egy Final Boss-t na az már tényleg Low Budget kategória volt, volt itt már minden régebbi és az újabb részekben a klasszikus RPG, Railgun, stb.. Az meg hogy mi az én véleményem az meg senkit se érdekel annyit nem ér az egész hogy leírjam , mert mindig lesz valaki aki lehurrogja az embert ha nem ezt várta a Resi 7-töl és számára ez már nem az a Resi amit várt képtelen elfogadni hogy nem csak egy izlés létezik a világon, End of story. -
Ha már kinyitottátok Pandora szelencéjét,
Nekem továbbra is a két dolog: a TPS és zombik hiánya.
Meg az írd és mond, egy azaz EGY!! darab ellenfél típus (dungók, pókok nem számítanak) a családtagokon kívül!
És még ez utóbbi óriási hibával is FASZA lett! Mondjuk ez igazságszerint az első rész érdeme, a játékmechanika, felépítés mind onnan származik. És egyúttal választ is ad egy mostanában divatos kérdésre.
Igen!
Régen kurvára jobbak voltak a játékok!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.29. 11:03:10 -
Bandicoot #68867 Feeeejezd már be ezt az idióta vergődést amit úgy tolsz hogy fingod nincs mi van a játékban. Epic csata??? Mégis melyik RE játékban volt epik csata????
Te ilyen igazi kákán is csomót keres gyerek vagy csak hogy bááárhogy be tudd bizonyítani mekkora moslék szar lett a Re7 (nem).
Első körben jössz azzal hogy semmi köze a RE játékokhoz - többszörösen fail mert durván van minden létező tekintetben kivétel a nézetet.
Aztán jössz azzal hogy sima outlast copy - rohadtul nem totál más a gameplay.
Majd jön az hogy az eddigi részek legalább valóságosak voltak - gigafail,de szólj ha találkozol a városban zombival - ráadásul ugyan ez volt az eddigiekben is.
Majd jössz azzal hogy szar mert láncfűrészes amerikai slasher baromság az egész - ismét fail mert az elmúlt 3 részben ugyan úgy jelen volt a láncfűrész még sokkal de sokkal erőltetettebb módon.
Most meg a final boss..Low budget kategória meg micsoda szar - jószarezajáték!!!444
Bezzeg a Nemesis meg a Tyrant (ahol gyakorlatilag kábé annyi volt hogy ki kellett térni az ütése elöl majd lőni majd megint kitérni majd dobták a rakétavetőt bumm vége - hű de epikek voltak azok)....
Marhaunalmas az állandó rinyád a RE7-el kapcsolatban és mocskosul hiteltelen főleg miután zsinórba futottál bele abba hogy egyértelművé tette hogy fingod nincs mi van a játékban ráadásul a sorozat legalját a RE6-ot éltetted....
Felfogtuk elsőre is nem jön be neked az egyéni korlátoltságod miatt, és ennyi. Történet vége. Ez az "angol szöveggel nyomatékosítom a mondanóm pedig még mindig mocskosul gyerekes.
Viszlát.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 11:01:54 -
SlickAdam #68866 nagyon sajnaljuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NOT -
Ulthane #68865 En tobbet ezt a jatekot kezbe nem veszem. Se vizualisan, se hangulatban, se jatekmenetben nem fogott meg, sot. Azok a szornyek a pinceben, vicc. Minek adnak fegyvert, ha 10-szer kell fejbelonod valamit, hogy kinyuljon? Akkor inkabb ne legyen semmilyen fegyver. -
SlickAdam #68864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es mi a TE velemenyed...? khmm
az az "upgradelt pisztoly" az egy speci bio fegyver volt...
-
Megnéztem néhány review-t a Resi 7-röl, és mindenki mondta milyen jó játék lett meg minden, tetszett nekik nagyon, de egy dologban egyetértettek mind !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legnagyobb csalódás a Resident Evil 7-ben az maga a Final BOSS volt mindenki full felszerelve ment ammo-val és First Aid Spray-el hogy végre valami überfasza Final Boss-al kell majd küzdeniük, de aztán amit kaptak az egy óriási nagy csalódás volt mégis mi az isten nyila volt ez ? ez lenne maga a hires Final Boss ez most valami vicc Really ? mondta mindenki, a tény hogy abszolút kicsi a mozgás tered és nem tudsz mozogni mert egyböl instant death lesz a vége az inkább frusztráló volt mintsem epic, olyan mintha a játék végére beraktak volna valami random BOSS-t, ennél még a Mutated Jack BOSS fight is jobb volt na az volt csak igazán az EPIC csata, de ez a FINAL Boss fight ez valami katasztrófa volt, mindenki legalább egy Nemesis vagy egy Tyrant vagy valami fasza Final Boss-ra gondolt de ugy látszik csalódniuk kellett, a tény az hogy a Final Boss-t egy Upgradelt pisztollyal öltük meg az meg már tényleg LOW Budget kategória volt. De a Redfield jelent tetszett mindenkinek, de sokak szerint ö valójában nem Chris akit mi ismerünk hanem inkább Mr.Death (Hunk) a Resi 2.böl, mert ugye Chris utálja az Umbrella-t ez a tag valószínű hogy Mr.Death /HUnk vagy az eredeti Chris másolata egy klón.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.29. 10:38:50 -
Na 11 óra után pörög RE7 credits nekem is. Te jó ég mi volt ez. Nagyon remélem maradnak ebben az irányban, mert kikúrt jó volt. Végére jól összeállt minden és még a credits is nagyon jó. Erős kezdése az idei évnek...