PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
én ezt nem értem hogy gondolták... ráadásul a pécés port se lett épp százas.
de legalább hamar lesz (lett!) ócsó...
Forza.
No improvement.
"Once you actually arrive at a busy spot, you're look at between 15 to 25 FPS once things really kick off."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bár ég a pofám, hogy 4ezerért se vettem meg... (túl sok AAA címben vagyok benne épp és a Limbo alapján ezt sem tudnám csak megnézni, egyből végig is játszanám 😊 )
---
érdekesség: tegnap lepörgött a Killzone 4 stáblista, majd utána ugye van még egy epilógus missön, aminek végigjátszását a játék trófeával jutalmazza (és egyébként pontot tesz a sztori végére, ahogy az epilógusokkal lenni szokott 😄 )
namost az epilógus küldi trófeáját a játékosok 20%-a szerezte meg! WTF?!
- ennyire nehéznek érezték? bár én hardon nyomtam, de csak oda kellett figyelni és ment "simán".
- stáblistánál már léptek is ki a játékból és nem is tudnak a létezéséről?
- nem tartották érdekesnek, hogy mi történhet benne/utána?
bármelyik is igaz fentiekből, a készítő szemszögéből nem volt szerencsés választás így megoldani a történetvezetést, noha így működött igazán jól szvsz 😊
A KZ4 egyébként állatjól néz ki, bírtam a játékmenetet is (volt némi lopakodás és sok sok sok lődözde), a történet/világ egyébként is vonzó számomra, nagyon reménykedek egy esetleges folytatásban!
Multit is kipróbáltam, a "ugyanaz" 60frémmel HIHHHHHHETETLEN változás tizensokóra 30 után! Egyszerűen jó érzés volt az ismert díszletek közt végigfolyni, játékos ellenben alig akadt, szal a lövöldözést korlátozottan tudtam kipróbálni.... pláne, hogy egyszercsak a "program hibát észlelt és leállt, kíván jelentést küldeni a sonynak, igen, stb...". Nem is léptem vissza, pedig ki tudja, lehet pár órára elkapott volna a gépszíj. Sose tudjuk meg 😄
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
pontos speci nélkül senki nem tudja adott adapterről, hogy melyik szabványnak felel meg.
/a DS4 ha jól tudom OMTP standard, de erre nem esküszöm meg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.03. 15:56:47
képzeljük el, ahogy anyuka 2017 karácsonyán elmegy konzolt venni a kölkének 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 14:58:20
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1060->1080: wicser3 60->102fps (df video, beletekertem)-> +70% gyorsulás
ha ezekután se látod be, hogy a középkategória a csúcshoz képest PONT ugyan annyit ad most is, mint eddig, ám az árak mégis minden kategóriában fentebb kúsztak, akkor tényleg hagyd a 'csába és örülj neki, h az idei középkategória a 6 évvel ezelőtti kártyák 3079%-át hozza, TEHÁÁÁÁÁT megéri 😄
Forza.
Mit javasoltok?
Van egy headsetem (hang, illetve mikrofon jackkel), ehhez használhatnám ezt a kieget:
LINK,
vagy vegyek inkább egy másik headsetet? Milyet, bármelyik jó?
Persze vajmi kevés köze van ahhoz amit írtam, de legalább ki lehet hozni belőle, hogy a konzol az lényegében ugyanaz mint a pécé. Messze nem. Annyiban talán, hogy mind a kettőben van bizonyos fokú szoftver és hardver komprumisszum, bár számítógépen jóval (fényévekkel) frusztrálóbb.
(mondjuk ezt leginkább akkor teszed, ha épp nincs ps4-ed 😊 )
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
lesz meg nekem is PS4, ha mas nem, "kölcsön" egy Last Guardian / Nier vegigvitelig, de mar nincs annyi exklu, hogy tartosan itt figyeljen. raadasul PC-re ugy tunik atmegy az "összes" Xbox cim is.
bar mit is beszelek? bejelentettem elöre, hogy vege a HC jateknak Uncharted 4 utan. haha. mint az idöjaras, olyan az adi. de inkabb arrol lehet szo, hogy van egy erös szamitogep, ahol technobuzulhatok, es lesz az NX, amit majd rateszek a tetejere es minden reggel meg fogom simogatni. tan meg puszit is adok neki.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.03. 13:46:23
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A lényeg annyi, hogy az ember megveszi a konzol és játszik. Hiszen csak a játékélmény számit. Meg néha a frém, ha épp 60. Ez egy egészen más világ.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.03. 13:46:44
a lenyeg: a jelenlegi "60"-as keszülek aranyaiban joval bikabb, mint az elözö volt. picit dragabban. kesz. vegyé 480-ast, az occso (nem), vagy varj 1050-esre.
VAGY!!!
az, hogy egy kártyát x60-x70-x80-nak neveznek, az az egymáshoz képesti sebességét jelenti, az előző generációhoz az x viszonyít, azt találta ki rá a vidia (is) 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 13:14:53
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 12:05:13
Forza.
*persze új, de na... ez elvben ugye középkategória és az korábban nem került többe egy konzolnál :/ az i5 régen is aranyáron ment, pontosabban amióta az intel megteheti, hogy korlátozza a tuningot, de emiatt mostmár az alaplapokat is szegmentálják és ott is horror lett az ár 😞
Forza.
Mi volt benne?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.konzolokszervize.hu/playstation4/speedlink-trax-headset-adapter-ps4-sl-4500
Nekem csak a mikrofonhoz kellene, mert amit kaptam hozzá headsetet az lényegében tönkre ment és nem igazán tudom olcsóbban pótolni mint hogy ha egy agyon használt gyenge (de jó mikrofonú) headsetem mikrofonját használnám party chathez és streamhez.
Működik a dolog?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én szimplán elmondtam miért nő karaktert választok és ahogy látszik nagyon sokan ugyan így választanak karaktert!!!<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.08.02. 17:53:39
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Itt a trailer