PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Jaaaaa. Na ezt nem tudtam. 😊 Akkor úgy teljesen jó. Igen skinek frankók lettek nagyon. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Ah de jól néznek ki az új skinek is 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
azt hiszem pisztoly nem tud ölni, hanem downed státuszba rakja játékost interrogation miatt

AntiHero
Még 5 perc mire lejön. 😄 Streamet nézem

Csajnak a kis fegyvere 99-et sebez! (15 golyó a tárban) Ami hangtompítóval viccesen sok. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.08.02. 16:11:41

TDC Geronimo
Na milyen patch? Nekem még 2 óra mire lejön 😞

Totti5
Nem meglepő, reméltem hogy fejlődnek egy kicsit, de mivel az előző játékuk is ennyi volt, nem ért váratlanul. Azért megpróbálok nem végigrohanni rajta, remélem lehet nézelődni és lesz mit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Még mindig nincs season passom, de én már erre az évre meg se veszem, mert úgyis meglesz az operatorokra a pénz. Majd jövőre a következőt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.02. 15:56:27

AntiHero
Kapunk 2 ingyen maszkot (az új eperátorokra) + "-10%" a boltba (Seasson Passal)

Új fegyverekre meg (színes) skinek is vannak. Ami egész jól néz ki. (Szimplán színek)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.08.02. 15:56:44

Én is a puncit szeretem, de ha tehetem, női karaktert választok. Sokkal szívesebben nézek egy csinos női arcot, cickót, popsit, mint egy pasi alakját.

Mass Effect-ben a legelső játéktól kezdve femshepet csináltam, akárhányszor újratoltam, nem tudtam nem őt megalkotni a karaktergenerátorban. A csajokra voltam ráizgulva, ezért leszbi kapcsolatokba hajszoltam bele Sheperdet: Miranda, Ashely és Liara. A nagy "szerelmem" Liara, egyszerűen nem tudom úgy végigjátszani a sorozatot, hogy Shep ne vele élje meg a leszboszi szerelmet! 😊

Számomra az elképzelhetetlen, hogy nőként játszom, és egy fasz közeledjen hozzám. Épp ezért az első alkalommal Kaident (aki amúgy is egy rossz buzi) Virmire-on szépen halálba küldöm. Egy faszival kevesebb marad. <#nevetes1>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

AntiHero
Már szedi is <#phone> <#gun>

(4.97G😎
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.08.02. 15:47:57

TDC Geronimo
Na már állnak R6 szerverek, nemsokára patch <3

Tatyla
Mass Effectben inkább a leszbikus kapcsolatra mentem rá 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Nem túlzottan izgat, a játékidő dolog meg nem olyan fix, mint egy filmnél. Lehet nekem lesz 3 is <#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A ft/óra nyilván szar, de ha kárpótol az élmény, tőlem lehet rövid is (lásd Inside)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Valami másfél óra ez is csak 😞

TDC Geronimo
PSA: Can't sign in? Go into your Friends and accept the new Terms of Services

Akinek gondja lenne

n000rbi
Rápillantottam az összegzésre, ezt vártam tőle kb. Már tegnap óta a gépen van, szerintem ma este nekiugrok.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1864&article&%20Abzu]Abzu G365 teszt[/url]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
Biztos gyerekkorukban is barbieztak inkább, mert nehogy már egy GI Joe seggét fogdossa meg nézegesse 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Most tervezek beruházni egy PS4-re és érdeklődnék, hogy ha kulcsos oldalról veszek játékot, valami accot kapok vásárlás után amit, ha jól értelmezem alapértelmezetté kell tennem, letöltenem a játékot, majd a saját accommal belépni és azzal játszani. Ez így nem sért semmi szabályt vagy ilyesmi, mert én azt hittem hogy hasonló lesz a helyzet mintha G2A-ról, Instant-gaming-ről stb. vennék egy Steames vagy bármilyen kulcsot. Lesz ebből bármi problémám vagy "nyugodtan" vehetek kulcsot?
Tikal
És te állandóan a seggét nézed a karakterednek miközben játszol? Mert mondom, 14 évesen még izgalmas volt ez, ma már max 2 percet szánok erre, játék közben már kurvára nem azt bámulom, hanem játszom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Hát akkor én vagyok az ellenpélda. 100% hetero vagyok, mégis minden rpg-ben férfi karakterrel megyek, mert egy nővel egyszerűen nem bírok azonosulni. Nem a seggét nézem egyébként se egy karakternek, mikor játszok, hanem a környezetet, ellenségeket. Mellesleg egy Mass Effect féle rpg-ben, ahol szexelni is lehet a másik nemmel, egy kicsit fura csajként felszedni egy férfit, szerintem. Nekem ez nem megy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Ott könnyű dolguk van,mert 3 pixel kb az eltérés a női és a férfi karakterek között!<#nevetes1>
Harlekin
Melyikben??? Mindegyikben!!!A kisebb az kisebb ebbe nincs mit belekötni!!! 43 vagyok és inkább nő seggét nézem mint pasiét.És nem szexualitásból csak maga a tudat,hogy ott egy pasi löttyedt valaga van elborzaszt.<#kacsint>
Van olyan haverom aki látens buzinak mondja azt aki pasi karaktert választ!Pont az miatt,hogy faszi segget akar bámulni játék közben!<#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.02. 11:33:20
AntiHero
Siegenel mindig is 1 nő + 1 férfi lesz a DLC-s operátor. Ez van 😄

Majd a japán manga operátorra leszek kíváncsi. 😄

Tikal
na mindegy, érdekes mindenesetre 😊

Tikal
Nehezebb észrevenni multiban? Melyik játékban?
14 évesen még biztos érdekelt, hogy milyen jó segge van Lara-nak, de szerintem itt a többség már harminchoz húz vagy fölötte van, szóval ne legyen már ez érv 😊

Tikal
ja, mert olyan sok női katona szaladgál a különleges egységeknél... értem én hogy játék, de nem gondoltam, hogy ennyi férfi ember szeret női testbe bújni 😄D

Moby
Asse tudtam, hogy volt ilyen 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mér, kapható más? Vagy ez ilyen a valóságot kényünkre-kedvünkre ignorálgatós játék, ami menni szokott a frémmel, ami csak akkor fontos, ha éppen jó? Abból elég volt az utóbbi években, többet ha lehet ne menjünk bele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.02. 10:54:53

orichalcos
Nem láttál akkor te még igazán erős nőt, aki nem egy izompacsirta. Ex-emnek volt egy iskolatársa aki aktívan tolta krav-maga-t meg kickbox-ot is, úgy alázta a 100 kg-os férfiakat hogy öröm volt nézni. A nő pedig teljesen átlagos kinézetű volt, talán egy nagyon picivel izmosabb mint az átlag.

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
csakhogy egy 1060-at 1070/1080 viszonylatában kell mérni, nem lassan 3 éves konzolokkal... 😛

Forza.

arty
meh, pont ő lett volna az ellenpéldám 😄 soha, egy pillanatra sem láttam benne a nőt.

Forza.

Harlekin
Én is mindenhol női karaktert csinálok.
Több ok is van,ha multizok a női karakter kisebb így nehezebb észrevenni...Plusz annál megalázóbb nincs a férfi karakter használóknak mint amikor egy gizda csaj bassza őket agyon...Ha TPS a játék akkor meg nehogy már órákon keresztül 1 faszi valagát lessem....<#kacsint>
Kandurex
Most mi van? Mondtam egy érvet általában mi nem tetszhet egy női karakteren.

kb. olyan, mint anno a Terminator sorozat, amit lelőttek, Sarah C. olyan nő volt, hogy állandóan az járt a fejembe, miként dugnám rommá, teljesen hiteltelen volt a szerepben.

Harlekin
Ezért játék!<#kacsint>Realitás mi....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.02. 08:56:11
Totti5
Csak 110 kilós izomkolosszus férfi lehet jó katona?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Nem a női karakterekkel van gond, hanem a realitással a testi adottságoknál.

Tatyla
Rpg-ben meg ahol lehet női karaktert kreálni én mindig azt csinálok mi ezzel a gond?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Mi a baj a női karakterekkel?

Tikal
egy picsa és egy öregember... szép képet festenek a BOPE-ról. Egyébként ennyi lány játszaná a játékot, hogy muszáj mindig beerőszakolni egy női karaktert?

TDC Geronimo

Moby
A konzolokat tekintve mindenképp 😛

arty
es mar evo sincs! el nem tom kepzelni, ezt hogyan oldja meg a sony...

Forza.

arty
a 480 es a 1060 csucstekno?
a 6600k csucstekno?
a z170es chipset csucstekno?

Forza.

arty
az a 40 misi az valojaban 400 es igy mar booooven 10% feletti a nyeresegrata is... kisse fura volt, ezekszerint elirtak totti forrasaban.

Forza.

TDC Geronimo

Moby
>Ugyanez van pécés fronton is, azért lehetnek ilyen elmebeteg árak.

A csúcsteknónak van elmebeteg ára. Ami valahogy divat lett, egyre többen vásárolják bele magukat a highendbe. Nem csak kétszázezres vga, és százezres cpu létezik. Mindenféle van.

Sajnos elég gyér ez a három konzolgyártó, és mint régebben írtam jó lenne még ugyanannyi, hogy tényleg legyen választási lehetőség, és valamilyen formában jóval nagyobb verseny a kegyeinkért. Amíg ez nincs, addig körbepasszolnak minket egymás között.
Ugyanez van pécés fronton is, azért lehetnek ilyen elmebeteg árak. Van ugye kettő+egy gyártó, egy nem túl acélos technológia ami ráadásul még mesterségesen is vissza van fogva, és puszi. Tiszta KGST, tényleg. 😊
zzeN
Még tavaly (tavaly előtt?) mutogattak egy 2D-s platformert ha jól emlékszem E3-mon, olyan volt, mint az Ori, szép színes, valaki tudja annak a játéknak a címét?

BTW Abzu PC-re előrendelve.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN