PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hypolást amúgy is a játékosok generálják, senki más. Attól hogy a kiadó bemutatja, kiad X videót, reklámozza még nem lesz hype. No Mans Sky sem lett hypolva, legalább is a Sony nem tette. Csúszott nem is keveset ami generálta a júzer hypot és a végtelenbe nyúló elvárásokat. Ahhoz képest mint ami volt 2 éve ( és indult a júzer hype ), és amit bemtuattak belőle az elmúlt fél évben ég és föld, a játék megtelt lehetőségekkel, csak jobb lett, több, egészebb mint ahogy berobbant a köztudatba. Persze le kell warezolni, meg kell nézni, hisz hype generátor ezt mondja, aztán ha nem tetszik lehet kiakadni. Pedig megjelenés előtt mindenki látta videókon és írásokon keresztül hogy milyen, így nagy izgalom senkit nem érhetett.
De ez minden címmel így van amit a júzerek bedobálnak a hype generátorba, ami a nagy számok törvénye alapján úgy sem fog tetszeni mindenkinek, lesz jó sok akiknek nem. Más kérdés hogy a nem tetszetést miért kell úgy előadni mint ha a világ vége lenne. Ennél nagyobb csalódás senkit ne érjen az életbe mit hogy egy videójáték milyen lett.
S persze jót és rosszak kell mondani, tapasztalatok, érdeklődés okán. Mert ha az nincs és csak videók után, cím után megy a fika vagy warez fél óra után annak az ég világon semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.15. 10:18:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Overwatch a jelenlegi egyik legjobb multis lövölde így is.Mint ahogy ezt már rengetegszer leírtam...Azt hiszem a TA -s gameplay time erről árulkodik 154 hrs 46 mins!<#kacsint>#kacsint>
Vannak itt olyanok akik összesen nem játszottak idén ennyit,de napi szinten okádják a fikát mindenre,de ők a gamerek!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Soha nem lesz tökéletes játék sőt ez csak rosszabb lesz idővel.Ahhoz mérten biztosan mint amit sokan szeretnének...
Mert lehetetlen követni az igényt a csökkenő erőforrások és időhiányok miatt.
Mindenki az atya úristent várja és utána meg csodálkozik,hogy az mégse jön el...
Gondolj bele, egy mai AAA s játék költségvetéséből ráfordított minden dolgából a 90 es években az összes kiadó egy évig adhatta ki a játékokat és mi kurva jól szórakoztunk mindennel...Miért,mert nem volt divat elérhetetlen igényeket támasztani a játékoknak.
Na én pontosan ezért soha semmit nem várok el egy játéktól úgy van ahogy van és én magam miatt fogok vele jól szórakozni.Semmi esetre se attól,hogy jútúber gerzson megmondta,meg pixel mérő pista kiszámolta,hogy ez most nekem jó vagy sem...
Tehát engem semmi azaz nulla dolog tud zavarni egy játékba és nem akarom ezt 1000 x is leírni,hogy miért.
Amúgy meg ezek JÁTÉKOK,és ha eleve így állnék én is neki akkor neki se állnék inkább...
Elképesztő olvasni látni tapasztalni,hogy emberek miként pocskondiáznak 1 JÁTÉKOT érted 1 JÁTÉKOT!!!!Természetesen aminek esélyt se adnak az esetek többségében...
nézd, én betolok a forzákba évi 1-200 órát és mégis képes vagyok utálni (mert frusztrál, hogy akár perfekt játék is lehetne, HA)... őszintén, fenntartások nélkül pedig évi 1-2-3 játékért tudok lelkesedni, de csak amíg meg nem jelennek 😄
idén ez a deus ex és a forza horizon3, szinte biztosan frankó játékok lesznek.
ám ahogy nekikállok, tippre a hibáik fel fognak idegesíteni... főleg az fh3. (deusnak valszeg bármit könnyen megbocsájtok)
Forza.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.14. 17:47:02
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De látom csak érzékeled annak a szagát amiben úszol és csináltatok magatok alá 😛
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
-fav
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.08.14. 12:42:24
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
__
Más:
2 óra Deus Ex: Mankind Divided. (PS4 kiadáshoz hozzájutottak már páran)
My streams: https://beam.pro/oriic
És akkor még nem is szidtam az optimalizálást, ami mint olyan, ebben a játékban nem is létezik 😄 Előttem tölti be a textúrákat, popup mindenhol, szaggatás... Aki ezt így, és ennyiért ki merte adni, azt addig ütném, amíg mozog.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.14. 12:36:20
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-Attól,hogy ide nem írnék vagy nem látnád amit írok még a véleményem pontosan ugyan az maradna és nyugodj meg megtalálnám a módját,hogy tudassam veled vagy mással.(x1 topikban amibe ti pontosan ugyan így belenéztek és azonnal ugrotok,ha valami nem tetszik)
-Pontosan ezért nem te meg olyan a HG aki elfogult,mert akkor ez a topik már régen a leáld sorsára jutott volna...
-Bocsánatot kérni???? Engem 100x annyi sérelem ér itt mégse várom el ugyan ezt!!!<#nevetes1>#nevetes1>
És nem a közösséget szólom le,hanem a közösség azon tagjainak állítok görbe tükröt aki szentül hiszik,hogy felsőbbrendűek attól,mert más platformon vannak...<#kacsint>#kacsint>Tehát nem tudok mást mondani mint azt, hogy akinek nem inge az nem veszi magára.
Érdekes módon rengeteg olyan van itt aki nem ugrik ezekre a posztokra és érdekes módon a HG is letudja szűrni a posztjaim VALÓS mondandóját.Csak kizárólag mindig a másik véglet az aki a nemtetszését fejezi ki.
Ha szerinted én ennyire a PS közösséget és annak minden tagját degradálnám,utálnám akkor, hogyan beszélgetnék vagy lennék el a saját testvéremmel????Aki köztudottan 6-7 ps tulajdonosa is volt már<#vigyor>#vigyor>
Az nem működik, hogy azt mondom, az "X-közösség szar, de akinek nem inge, ne vegye magára".
Nyugodtan személyeskedsz emögé a "nem inge" szöveg mögé bújva, ezzel le kéne állni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Vagy a Subnautica fenn van talán PSN-en is? <#falbav>#falbav>
Mert ellenkező esetben nem értem, miért itt szídod az NMS-t és miért nem a játékosok fóruma NMS topikjában.
Én nem akarok neked ellent mondani mert tudom értesz hozzá de itt szerintem tévedsz legalábbis nem próbáltad én meg elhiszem amit látok ugye.
Direkt betettünk 8+ autót Assetto-ba is 45 alá nem esett.
DE persze még sem az enyém.Nem látok teljesen a dolgok mögé(a rosszal senki nem dicsekszik😊 de tényleg a Sim.játékok szépen mennek
3db fullhd monitor az 5760x1080-as felbontás. Azt mi hajtaná meg? (Egy nagyon kemény pécé talán, de ilyen képarányra a legtöbb program nincs felkészítve, és ide egy GTX1080 a belépő) 😄
Maradt volna PC de arra nem vagyok felkészülve teljesen.
Most újra kell tervezzek mindent
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
/szerk: de van. Most látom a hotasx-et kiadta a tm hotas4 néven is, direkt ps4-hez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.13. 21:09:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy másik rendszerben egy nagy csillaghajót támadott harminc kalóz. A hajó meg segítséget kért. De nem űrcsatára vagyok beállítva, úgyhogy végül hagynom kellett.
Jó ez nagyon, és még sehol nem tartok. ELITE style, PS-en teljesen hiánypótló.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tatyala értelmes és tudja azt mi az off jelenleg folyamatosan a gamer mi voltomat kérdőjelezik meg és én ezt cáfolom posztról posztra ami nem off 1 gamer fórumon!Próbálkozz valami mással<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.13. 18:38:41
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ti aztán tudjátok fokozni!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Az aki kevéssel játszik az teszi,mert megteheti én meg nem,mert függő vagyok!?De akkor miért csak ennyivel játszok!?Ennek az számnak kb az 6-7 szerese játék jelent meg a konzolokon és én ezzel a játék mennyiséggel a barátlistámon a közép mezőnybe vagyok.A neves gémer oldalakon meg még ott se.De függő vagyok és nem gamer....Aki viszont kevéssel játszik az szimplán válogat.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Csak egy kérdésem maradt,ha függő vagyok és nekem is 24 órából áll egy nap mint bár ki másnak,hogyan oldom meg azt, hogy dolgozok (pl ma is 8 órát)és ezen kívül még másik 3 hobbim van amit itt már rengetegszer prezentáltam és azokba is hasonló időt ölők.Akkor 4 szeres függő vagyok????<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nesze nekem 70rugó,dobtam ki az ablakon😄
My streams: https://beam.pro/oriic