PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Noname indie csapat, valszeg csodákat kár várni... :/
Semmit nem láttam a játékból de a konstans 15-20 fps az kiégette a szemem..és egy csak egy teaser. Ha ezt se tudják normálisan megcsinálni vajon milyen lesz a game<#wilting>

Kandurex
Én nem ájultam el. Elég statikus vacaknak tűnik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire zseniális az It Takes Two... ez a coop gaminget tényleg egy új szintre emeli, nagyon nagyon ötletes és jópofa az egész, meghát amúgy még mondanivalója is van az egész játéknak :) kb. mintha egy Pixar film lenne, csak játékban :)
és nagyon jól néz ki néha amúgy! :)
Mephike
Azért ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag két játékos látnivalóját kell kiszámítania folyamatosan a játéknak osztott képernyő esetén, még akkor is kell valami kompromisszum, ha ez fele akkora képernyő. De teljesen egyet értek veled, hogy U5-t én is szívesen látnám már.
Most már csak azt kéne, hogy a videókártyák ára csökkenjen, mert ennyiért én nem vagyok hajlandó venni.

Jah. Dying Light 2 és még csak nem is új.
mucsácsó
ez a Dying Light 2 gameplay... :D

FC6-ról még egy pár hétig biztosan nem lesz videó, most volt pont hír minap
mucsácsó
It Takes Two néha eléggé szépen tud kinézni így is amúgy, de jah, azért néha látszanak már a lastgen korlátok...

nagyon jó lenne már Unreal 5-tel látni valamit :(
Far Cry 6 gameplay

//www.youtube.com/embed/7qnM4WaaQbQ

darkSectorxxx
Igen sajnos nagyon csúnyán vannak a pályák megcsinálva, pedig az átvezetőkben nagyon szép a játék és az is a játék engine...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja értem....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Ez a Soulstorm nem nagyon kiált a PS5-ért olyan amilyen az előző is volt, viszont az It take two nagyon jó a trial alapján de viszont ez is csak unreal 4 viszont co-op élmény az nagyon jó.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valszeg nem, ha normálisan megcsinálták. Cyberpunkban pl. úgy van, h az a néhány zeneszám helyett, ami jogdíjas, nem jogdíjas zenét játszik a játékból.
darkSectorxxx
Na nem is tudtam hogy ebbe rendes dalok is vannak, és akkor a stream-be full csend lesz? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.06. 17:58:30

AntiHero
Közvetítéshez segítség. Jogdíjas zenét kikapcsol stb..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Oddworld Soulstorm:

Ez micsoda????

AntiHero
Tényleg fun a játék. Bele is ment már 7 óra. Lvl 11/WT 6.

Az eleje (ami a demo) most se tetszett. De ahogy haladok előre egyre jobb. Főleg mikor már komolyabb fegyvereket is lootol az ember.

yesname
Igaz én PC-n játszom és csak a szervergondok miatt csak a 3. napon sikerült elkezdenem, de kibjó. Viszont van egy elég súlyos bug, amit még nem javítottak és ezért szüneteltetem a fixig. Konkrétan előferdülhet, hogy az inventory szépen lenullázódik és oda minden cucc. Ez pedig minden platformot érint.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Én xboxon tolom gamepassban. Az elején volt sok szerverprobléma, de úgy tűnik rendberakták, 2 napja tök jól megy. Amúgy kurvajó, a főszál végefelé járok, a valódi játék utána jön :)
A demót nem próbáltam, nem is vártam tőle semmit, így utólag nekem a rendes árát is megérte volna, persze ingyen jobb :D
Ja, az xboxos megy billegérrel, esélyes, hogy ps-en is megy.

Adversus solem ne loquitor

Seth
Hát nekem most várós lesz ez a pár játék, de aztán nagy semmi legalább szeptemberig:
Nier április 23
Resi 8 május 7
Mass Effect május 14
Biomutant május 25
Ninja Gaiden Collection június 10
Scarlet Nexus június 25

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
1 hónap és jön a Resi VIII. aztán nincs semmi konkrét időpont játékra, az is lehet, hogy idénre nem lesz több.

Nekem mindig van mit pótolni. Szóval nem zavar az uborkaszezon. :D
Kandurex
Uborkaszezon? Az nem kifejezés! Magam miatt, fél éve nem kapcsoltam be a PS5-öt!

Igen, nekem is ez jött át a vélemények alapján, h eléggé uborkaszezon van, meg gyér eddig ez az év és egy erős évben elveszett volna a tömegben, de így most van elég jó ahhoz, h ha valaki co-op mókára vágyik, akkor megvegye.
AntiHero
Igen, jàtszottam.
Tetszett is, meg nem is.
Viszont annyira uborkaszezon van.. meg annyira kiéheztem egy looter játékra..hogy csak behúztam a teljes játékot. Majd meglátom milyen lett.

Mephike
A demoját kipróbáltad? Csak mert az alapján eléggé jó képet lehet kapni a játékról. Mi az asszonnyal meg fogjuk venni, ha lejjebb megy az ára. Szerintem átlagosnak mondható a játék, egy ideig biztos jó időtöltés lesz, de kétlem, hogy túl sokáig le tudna kötni.

A metán és steamen is szinte az összes negatív hozzászólás a szerverproblémákról szól. Meg, h tudod, h mennyire lehet meta user értékeléseket komolyan venni. ¯\_(ツ)_/¯
Másik meg, h miért kellene nemzeti alapon hinni valakinek vagy nem hinni, h milyen a játék. :D
A harmadik meg, h ezek szerint a játék nem a stílusod, meg van egy olyan érzésem, h nem is játszottad, szal nem éppen hiteles véleményforrás vagy arra, h milyen. ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.05. 01:29:36
Hát aki erre azt mondja hogy remek ott biztos baj van már elnézést kérek.
Ez a buta mozgás,nulla gunplay,erőltetett sztori,csőjáték szarul megcsinálva áhh igények úgylátszik mennek lejjebb hagyjuk is..
Milyen külföldiektől?Meg ha Magyarnak se hiszel..
Nézd már meg metát legalább vagy youtube videot vagy próbáld ki demot.Egy fos
mucsácsó
Outriders-ről nem tudok nyilatkozni, de az It Takes Two továbbra is hatalmas és cuki és nagyon jópofa jóság split-screenben, főleg ha asszonyt rá tudjátok venni (még olyat is, aki nem szokott sose játszani! :)), de szerintem gyerekeknek is hatalmas élményt okozhat :) story is jópofa, nagyon eltalálták az egészet tényleg :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.04. 23:13:40
AntiHero
Én is ezeket hallom/làtom a külföldiektől. Szerver problémát leszámítva.

Konkrétabban? Szerver problémákat leszámítva mindenki azt mondja, h remek.
Igénytelen szar
AntiHero
Outriders-t megvette valaki PS5ön?

Megéri a jàték az àràt?

darkSectorxxx
Dehogyis... nem azért vettem. :)

Seth
Te nem akarod többszörös áron eladni a sajátod? Úgysem játszol vele :D

darkSectorxxx
Sok a buzi

Kandurex
Vannak ott sokkal normálisabbak,...igaz a lemezesek 240-250 körül kezdődnek, de még mindig jobb, mint pár hónapja a hiénák...

Na ez nem semmi.
Van 260 ért digitális,de van hozzá plusz irányító meg 3d füles,és dulpatöltő,az még jó ár egyben.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Most nezetem a jofogason egy BAROM akarja eladni a PS5-ot, HASZNALTAN, 390000Ft-ert! Hogy nem mesz el az anyadba...
Itt az a szomorú, hogy ez jogilag megengedett. Ha én felügyelném azt a szervezet ami az árazással foglalkozik. Kikötném hogy egy adott országon belül xy ezer ftos összegnél az árak eltérései nem lehetnek xy ft-nál nagyobbak. Az ilyen férgeket meg megbüntetném mint a picsa
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.03. 10:28:42

https://www.emag.hu/sony-playstation-5-ps5-jatekkonzol-feher-101101/pd/D9V5R7MBM/

Meg hogy a nagy webshop-ok is csak elorendelesre adnak gepet. Itt kapasbol van, joaron! vegyed-vigyed!!! <#idiota>
Forrest Gump
Sziasztok!

Barátommal megosztunk egy fiókot, ő maradt PS4-en, én áváltottam PS5-re.
A játékmegosztással nincs probléma, tudjuk használni mindketten a megosztott játékot (R6 siege). Viszont nem enged minket egy squadba, pontosabban nem érkeznek meg egymáshoz a meghívók. Kiírja nálam, hogy meghívó elküldve, de nem érkezik meg nála, így nem tud joinolni. Kipróbáltuk BF5-el, ott sem enged össze, pedig az nem is osztott játék, lemezesen van meg mindkettőnknek.
Valami beállítás probléma lehet?
Tudott innen vki PS5-el PS4 tulajjal egy squadban játszani?

Köszönöm
mucsácsó
split-screenben toltuk asszonypajtival (nem szokott játszani), tényleg hatalmas fun, ő is nagyon élvezi! :)
Mephike
Megvettük az It Takes Two-t. Ha van kivel játszanod, akkor mindenképpen próbáljátok ki, Eszméletlen jó csapatjáték. Elvileg úgy is lehet játszani, hogy egyvalaki megveszi, a másik (távoli) játékos, akit behívsz játszani, az ingyen letöltheti és játszhat veled. Na meg működik az egy gép és osztott TV kijelző.
Videó ITT a játékról..

n000rbi
A PS5 launch óta egyre durvább hónapokat nyom a Sony. Remélem nem szoknak le róla.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
korrekt :) habár Days Gone a Plus Collection része, de vágom, az papíron csak PS5-re "szól" ... :D
Seth
PSPlus április

Days Gone
Zombie Army 4: Dead War
Oddworld: Soulstorm