PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mennyire beteg ez is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Én leszarom nekem jön a BF1. OW, R6 és BF1 mind különböző stílus és nekem a multi szükségleteimet minden téren kielégíti majd ez a 3 játék évekig.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Gyanítom a single se fogja megváltani a világot, már csak az alapján sem, amit láttunk eddig belőle 😄 Inkább a multival foglalkoztak volna, ez tényleg tipikusan az a játék...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
No recharging titan shields
Limited titan loadout customization
Slower titan movement
Slower player movement
Removed and reduced NPC presence
Lower TTK
Rodeoing is now completely passive
Third person animations for things that used to be (awesome) first person animations
No titan timer
Scorestreaks instead of burn cards
No attrition
Glowing players

meg még sok minden más.

mucsácsó
Hmm... Mit kifogasolnak? Lehet azert tetszik nekem ennyire, mert az elsovel nem játszottam 😄 mi a baj vele? Azonkívül hogy mara olyan laggos lett, mint a picsa 😄
TDC Geronimo
TF2ről amúgy elég negatív a vélemény mindenhol. Kb minden ami az egyben jó volt itt megváltozott vagy kiszedték. Ezt kidobják BF1 és cod között, megy a süllyesztőbe

darkSectorxxx
LEGKÉSŐBB SZERDÁN megtudod, addig kis titok....😄
Mondjuk úgy hogy egy "komoly" kollektor leszek. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.20. 13:57:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Meglátjuk. Most egyelőre egy 3,8 GB patch-t szipkáz lefelé

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
PSen elég ratymatag a pörformansz sok helyen. Nekem egyelőre skip, de ha lesz is akkor is PCre

orichalcos
Na azt hogy? 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
I NEVER ASKED FOR THIS 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Nem is lesz, mint ahogy más sorozatok sem, más, kibővült piacra szánják ezeket. Ki kell szedni a régiekből a jót és összegyúrni a modern dolgokkal. Az új Deus Exek, Falloutok erre jó példák.

Bandicoot
Ehhez képest az új rész sehol sem volt.....Kívncsi vagyok a most megjelenőre...De szerintem az lesz hogy most hogy meghoztad az emléket, szépen felpattintom azt és felmodolom - vannak hozzá egész korrekt grafjavítások.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Harlekin
És az első ettől is jobb volt!Itt most kicsit háttérbe szorultak a titanok...<#kacsint>
Jelenleg ezt érzem,de ettől függetlenül is nagyon jó...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 10:37:29
mucsácsó
Wut? 😄

Btw, tegnap nyomtam a Titanfall 2-t - szerintem kuuuuurvajo, nagyon poen, alig tudtam abbahagyni 😄 rohadt porgos es elmebeteg, sokszor BO3 feelingem van - ami meg nyilvan TF1-tol lopott - de nagyon jo. A grafika meg nagyon szep szerintem, elegge durva, hogy ez Source...
darkSectorxxx
Na Resident Evil rajongásom elérte a csúcspontját!

Hétfőn megyek az ügyeletre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Ne nekem magyarázd meg én rendszerint utálom ha bármitis elállítanak az alapelképzeléshez képest. Csak jósoltam egyet. Ahogy nyüszítés volt mindigis egy egy shotgun miatt mert 5 méterről gyilkos volt,úgy nyüszítés lesz ebből is és mégjobban visszaveszik majd a távolságot illetve az erejét is. Erre bármibe mernék fogadni....

TDC Geronimo
Nem kell azon semmit nerfelni. Kicsit távolabbról esélye sincs

Bandicoot
Az első dolog amit a sárgaföldig fognak nerfelni a sok hiszti miatt,az a lángszóró lesz...<#idiota>

TDC Geronimo
A ló animációk felett még mindig nem térek napirendre

Az első rész teljesen kimaradt de ezt biztos veszem majd!
Moby
Remélem ez is vérzik. Ez az fogja jelenteni, hogy nekem viszont bejön nagyon, és az nekem jó.

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
Számomra az ha a gameplay vérzik számtalan sebből az elég komoly hiba. Ez van.😊

Moby
Egyetlen olyan játékkal sem játszottam, amiben ne lett volna legalább egy olyan ordító hiba, ami miatt ott helyben abba is lehetett volna hagyni. Soha nem ez a kérdés. A kérdés mindig az, van-e benne annyi jó, hogy folytassam, esetleg annyi is, hogy ne a hiba legyen a meghatározó.

Bandicoot
Nem is az atmoszférával volt benne bajom,hanem az iszonyat minimalra rakott gameplay-el, amiben a rambózásnál csak előjöttek a bajok (rettenetesen hülye AI,stb), lopakodásnál a terep úgy van kialakítva hogy szó szerint a szádba rágják merre menj, és tetteink az ég egy adta világon nem voltak kihatással a világra, értsd,miután kiirtottam a rendőrséget és kiléptem odakint széles mosollyal köszöntött egy rendőr. A fő sztori pedig az utolsó egyetlen percben változtatható,és ennyi. Ha ezek változnának - komolyodnának egy szavam nem lenne az egészre. És bízom benne hogy változtattak ezeken....

Tatyla
Egyik kedvencem de imádtam. Kár hogy ezek a necromancer dolgok nem lettek még normálisan megfilmesítve

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Nekem ez a játék a pixelekbe öntött William Gibson neuromancer trilógia. Persze nem annyira kifinomult, messze nem, de a pontosan azokat az érzéseket kelti, azt az atmoszférát teremti, amit teremtett nekem mondjuk a Mona Lisa Overdrive.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.19. 21:04:23

Bandicoot
<#eljen>

Moby
Ja. Bánom is őrületesen 😞 Amíg ti itt meghámozzátok a napi adag lila fingot a fórumon, én szórakozom.
Énbajom. LEL. Ilyen bajaim legyenek minden nap 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.19. 21:00:43

Bandicoot
Őőő..Hogy meggyőződjek róla bejön-e vagy sem? És azt hogy írások/videók alapján meg tesztek alapján eldönthető,mielött belemennél, hagyjuk már - bullshit.
Fröcsögni? Leírtam a NMS-ről a véleményem. Én kérek ismételten elnézést. Legközelebb majd igyekszem engedélyt kérni már ha lehet bármiről is nyilatkozni negatívan ami Tottikát zavar(hat)ja... <#kocsog>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.19. 20:56:38

Totti5
Remélem olyan másolásvédelem lesz rajta hogy nem fogsz tudni warezolni. Ha nem tetszik minek nézel rá? hogy megint lehessen mit fröcsögni? soseérteménmegezt.

Bandicoot
Ránézek,ha ugyan az a casual baromság (lásd lopakodórendszer), és ugyanúgy semmilyen kihatással sincs semmire mikor mit csinálunk akkor fogom is...

/Tebajod.

Totti5
<#eljen>

Moby
Arra is 9/10-et adott az EDGE, szal szerintem skippelheted.

/nálam is annyivót

Bandicoot
Pont azért lesz (lehet) az... Azon nem 1-2 apró újítást kellett volna végezni hogy jó legyen....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.19. 20:31:58

mucsácsó
úúúúristen. na, ez viszont erősen bennevan, hogy day1 lesz.
TDC Geronimo
Hát ez a TF2 nem az én világom. Főleg R6 után 😄

darkSectorxxx
Bocs bírlak, de a kommented ddfelettit akartam írni, sajnos ez rövid diddőn bellül dedrül majd ki, persze az 5500ft bármilyen játékért kis pénz, szarul nem jártál, dde azért ez inkább az első 3 na varázsa lesz, hacsak nem télleg bejön majd neked. De inkább BF vagy CoD vagy Titan. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.19. 17:52:37

TDC Geronimo
na ez viszont jóság lesz

mucsácsó
hehh, szerintem sem, pont ezt írtam... kipróbáltam egy pár órára, de valahogy nem tudott megragadni... valahogy nem az én műfajom 😊 ez a mostani rész picit jobbnak tűnt videók alapján, de esélytelen, hogy full áron megvegyem :'DD
mucsácsó
Nem tudom, engem valahogy nem fogott meg - bár mondjuk a dizájntól is hányinger kerülgetett, meg attól a túlvitt sárgás filtertől... 😄
Közben megjöttek a többi rivjúk is, 8-9/10-ek. Fanoknak biztosan kötelező 😄

Bound-ot tolta valaki?
Kongy
A Human Revolution is az egekig volt magasztalva, aztán mégsem akkora nagy szám SZERINTEM...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ki mondta hogy az lesz. Olyan mint az 1 apró gameplay újításokkal.

mucsácsó
Deus Ex: Mankind Divided - EDGE 9/10

lehet, hogy nem is lesz olyan szar? 😄
Totti5
Totálisan, teljesen más animációkat igényel egy TPS / FPS. Szerinted pl amikor összedől a lábad alatt egy épület a BFben, csúszik a betonon a fószer, megkapaszkodik, mászik, ereszkedik annak a TPS változatához mi mindent le kell mocapolni, megrendezni, minden amit nem látsz FPS nézetből minden ami hat a karakterre???! ne vicceljünk már ahhoz két játékot kellene csinálni... éppen ezért van több műfaj.

Battlefront fapados, félmegoldás ( de még csak az sem ). Arra jó hogy elugrálgat, futkos az ember egy 10x10es pályán ahol semmi nem történik a karakterrel. Nem is tökéletes, nem is perfekt, nem is néz ki mindig jól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 14:21:26

Hulyeseg, megvan Overwatch is, semmivel nincs tobb abban, mint ebben. Jatekmod ugye ott nincs is, fegyverek, kiegeszitok sem, ellenben egyedi karakterek. Eluntam 25 ora jatek utan azt is,

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ez mind bullshit, amit leirtal. A nezetet nem az hatarozza meg, hogy van fedezek a jatekban vagy nincs. Amugy egy COD es BF is tele van fedezekkel, tereptarggyal. Mondom, kivalo pelda a Battlefront, ekes bizonyiteka, hogy lehet. S csak akarni kell..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

gibson9
Kár, pedig mint ha korábban azt olvastam volna, hogy amelyik megvan ahhoz adják az újat :/

arty
nem. mindhárom rész ott kell legyen az accountodon és mellette a másodikhoz valszeg a minerva's den dlc is! (nem volt egyértelmű a sajtóközlemény)

Forza.