121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    2014-ben raktam össze az elsö VAS-at. azota volt csomo hardver-es upgrade/downgrade vagy csak siman valtas.
    ennyi ido alatt nem volt annyi problemam, mint neked 1 nap alatt baszki.

• Kandurex
    A jó öreg PC gány villantott egyet.

Feltelepül.
    Elindul.
    Csoda szép fekete csíkok.
    Fúj.
    Update.
    Nem indul.
    Not support hiba.
    Ok.
    Vissza az alap.
    Jöjjenek azok csíkok.
    1080P -be átállít.
    Kifagy.
    Töröl.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 19:03:27
  • Moby
    Köszönöm a helyreigazítást. Igazi érték a jelenléted :D
  • darkSectorxxx #69418
    Most települt fel ez a rakás a dlc-kkel együtt, és magyar felirattal...meglássuk, de 28-ától minden játékot mellőzni kell.
  • Moby
    És sok mást sem. Még.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #69415
    Dehogynem, letóltam, a polcomról, a poros tokot, azóta is a szekrény mögött van. :D
  • darkSectorxxx #69414
  • TDC Geronimo
    nem toltátok le evil withint?! Ejnye... Én azóta is várom a folytatást. Reméljük idén bejelentik IDtech 6ra
  • Ulthane
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    helyesen: 1070-nel
  • LBandi77
    Ja.
  • Moby
    Persze, ha jól rémlik megjelenés óta megvan. Sejtem, hogy jó. Jó az art, azt láttam. De ebben a zsánerben óriási a lemaradásom. Az Outlast is megvan mindenre, de sehol nem toltam le. Itt a resi7, belenyaltam, de az is áll. Na, az ilyenek miatt próbálom az idén minimalizálni a játékvásárlást.
  • Kandurex
    Települ.
  • SlickAdam
    ne vard! jatszd! jo jatek nagyon. mint irtam, jo a motion blur benne, 30-al is letolhato tökeletesen. egbe tolt DSR-el.
    50 fillerert van összes dlc-vel. vagy birtoklod mar?
  • darkSectorxxx #69407
    Mire gondolsz? Esőre áll? :D
  • Moby
    Ha jól emlékszem kb ugyanezt írtam én is Kandurexnek.

/mondjuk a játékról nem tudok sokat. Egyszer belekezdtem, de nem jutottam vele messzire. Máig várom, hátha rendbe rakják.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 18:14:43
  • SlickAdam
    persze, hogy nincs. 970-es se pörgött maxon (messze nem). összeganyoltak, az a gond.
  • LBandi77
    Úgy érzem nagy vihar közelít itt a ps4 fórumban,ne legyen igazam.
  • Moby
    Jó hír: 1070-el sincs meg.
  • Moby
    Te aztán nagyon tudod hogy fut pécén komám!
  • SlickAdam
    az a baj, hogy a 60 fps-re született motort ugy hasznaltak a barmok, hogy 30 fps-re löttek be...
    feloldottak a 30-as cap-et utolag pc-n, de anno a i7 4790K + 970-essel se volt meg a tükör hatvan.

a standard 30-at viszont siman kirakja a geped, jofele motion blur-el.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:49:54
  • samsung123
    Éppen ez az, hogy nem GPU-ra van megirva...mert az energia és idő. Ha nem jött volna Pro szépen kihasználták volna a GPU-ra való kódolást, hiszen nem lett volna máshonnan erőforrást meríteni. Mert 2x GPU telejsitmányből 4x-5x erősebb CPU-t ki lehet váltani, ha hajlandóak lennének váltani a fejlesztők. De nemfognak mert jött Pro....és ott is hiába csak kevéssel tud többet a cpu, de gpu-ból pocskolhatnak és így a 4x telejsitményből marad az amit kapunk...felskálázás meg max stabilabb frame.
    Jobban nemtudom elmagyarázni az okokat, cska okozatot látjátok.
  • Kandurex
    Easy? Nem, nem.
  • Ulthane
    Kandur: termeszetesen Mobyra most se hallgass. Toljad nyugodtan.
  • Kandurex
    I7-980? Oké, hogy csak "M", de a ~ 970 környékét hozza. És emlékeim szerint azon csak ment valahogy. De majd mondom, hogy mi volt.
  • Ulthane
    En vegigtoltam, nekem bejott. Beteg nagyon. Es meglepoen nehez. Ha nem akarod szivatni magad, konnyu fokozatra tedd. Meglepoen hosszu, 20+ ora jatekido. Szerintem sokkal jobb volt, mint a Resi 7 harom oraja, amit azzal jatszottam.
  • Moby
    Bele se kezdj. Az az evil within teknóban egy rakás szar a mai napig. Szaggatni fog kenyérvágó deszkádon, szólok előre.
  • Moby
    >De akkor miért nem a grafika érdemi részére vagy a sok-sok framre fordítják NETÁN fizikára vagy AI-re a 4x erősebb pro erejét?

Mert nincs 4c erő, csak a GPU fronton. A CPU meg nem helyettesíthető GPU-val. Másrészt a boost mode sem arról szól, hogy mindent alálapátol, amit csak lehet. Ma idéztem a EG/DF-ről. Az ott arról szól, hogy a kompatibilitás megtartása miatt, a cap-ek is maradnak. Csomó játék egyszerűen összefosná magát, ha a 30-as capet kitolnák hatvanra. Meg szerintem sokban amúgy sem tudná. A cpu a bottleneck.
  • Kandurex
    Mondjuk most pont PC fogok játszani

Meg nem értem mire a boldogság. Aktív betétes fika-szűrőm van.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 17:41:41
  • Moby
    >Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett.

A mainstream gamingben. Konzollal.
    :DDDDDDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    Amúgy jó nagyon. Tiszta resi 4es főleg a mansion map.
  • darkSectorxxx #69390
    Én is kritikus vagyok, ez viszont sg-n sok ember szemébe tüske. :D
  • Kandurex
    Nem is.

Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett.
  • darkSectorxxx #69388
    Az Evil Within jó játék, csak kezdetben elkúrták hogy csikba ment, egy sötétben játszódó játéknál kis csikban nyomni az fos megoldás, amikor megcsinálták, én valamiért úgy gondolom csak a képet húzták szét, és ezzel vesztettél a területből, amit látsz.
    Ez pl szerintem baromság volt, elég a geci filmeknél ez a kurva 21:9.

Ja meg ami még nekem gennyes volt, az a fegyverekkel való célzás pl, mint egy nyomorékság.
    Inkább lopakodni fun.
    Hangulat az nekem bejött, néhány pályán olyan "Alone in the Dark"-os hangulata volt. (bárcsak jönne a 4.rész remaster-je)

De amúgy jópofa, egyik alkalommal nekem is végig kéne vinni, mert anno más játékok megjelenése miatt hagytam félbe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 17:28:59
  • TDC Geronimo
    Ismerlek. Fikázol te mindent, ha kell ha nem :D
  • Kandurex
    Haaaa. És mi nem tetszene benne?
  • TDC Geronimo
    Nagyon jó, de neked úgyse tetszene :D

Én majd újrajátszom fekete csíkok nélkül, amint kijön a 4.50ös FW
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.04. 17:25:07
  • Kandurex
    Ez az Evil within milyen? Megvettem kb 1.5 éve, de arra nem volt kedvem, hogy a gépbe tegyem. Most így RE után ki vagyok még éhezve egy horror játékra.
  • samsung123
    Ahha, mert talán így lett tervezeve, hogy GPU számoljon mindent, ami sokkal-sokkal hatékonyabb erőforrás, mint a CPU-t csak át kellen állni rá, Jah de várj! ahhoz fejlszteni kellene a graf motorjukat....Így már világos :D
    Itt zárul a kör..amit irtam, hogy baszanak már átálni őket GPU számolásra,mert tudták hogy jön egy erősebb és majd annak a nyers eréből lehet pazarolni majd anélkül hogy bármit is csinálnálnának. Amit graf motor fejelsztésen pénzt megspórolnak azt Te fizeted ki most.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:12:03
  • darkSectorxxx #69382
    Hát tudom hogy mindenkinek eltérő a véleménye, ez minden játék esetében így van.
    Mi a gond a pre-orderrel, ha 1000%-ig biztos vagyok a dolgomban?
    A pre-oder akkor gond, ha egy pillanatig is elbizonytalanodok, mert hallok, látok valamit közben....

Itt nincs ilyen, minden porcikáját imádom, már ha csak a felfedezés része lenne a sok lot-al, és semmi story, még akkor is nevetve kifizetem ezért a pénzt....

Vagy ha ez a te megláátásod, akkor értem, mert akkor te nem vagy odáig a játékért 100%-ig, amit értek, de ha rám gondoltál, akkor megnyugtatok mindenkit. :)