121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #69421 2014-ben raktam össze az elsö VAS-at. azota volt csomo hardver-es upgrade/downgrade vagy csak siman valtas.
ennyi ido alatt nem volt annyi problemam, mint neked 1 nap alatt baszki.
-
A jó öreg PC gány villantott egyet.
Feltelepül.
Elindul.
Csoda szép fekete csíkok.
Fúj.
Update.
Nem indul.
Not support hiba.
Ok.
Vissza az alap.
Jöjjenek azok csíkok.
1080P -be átállít.
Kifagy.
Töröl.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 19:03:27 -
Köszönöm a helyreigazítást. Igazi érték a jelenléted :D -
Most települt fel ez a rakás a dlc-kkel együtt, és magyar felirattal...meglássuk, de 28-ától minden játékot mellőzni kell. -
És sok mást sem. Még. -
-
Dehogynem, letóltam, a polcomról, a poros tokot, azóta is a szekrény mögött van. :D -
-
nem toltátok le evil withint?! Ejnye... Én azóta is várom a folytatást. Reméljük idén bejelentik IDtech 6ra -
Ulthane #69412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!helyesen: 1070-nel
-
LBandi77 #69411 Ja. -
Persze, ha jól rémlik megjelenés óta megvan. Sejtem, hogy jó. Jó az art, azt láttam. De ebben a zsánerben óriási a lemaradásom. Az Outlast is megvan mindenre, de sehol nem toltam le. Itt a resi7, belenyaltam, de az is áll. Na, az ilyenek miatt próbálom az idén minimalizálni a játékvásárlást. -
Települ. -
SlickAdam #69408 ne vard! jatszd! jo jatek nagyon. mint irtam, jo a motion blur benne, 30-al is letolhato tökeletesen. egbe tolt DSR-el.
50 fillerert van összes dlc-vel. vagy birtoklod mar? -
Mire gondolsz? Esőre áll? :D -
Ha jól emlékszem kb ugyanezt írtam én is Kandurexnek.
/mondjuk a játékról nem tudok sokat. Egyszer belekezdtem, de nem jutottam vele messzire. Máig várom, hátha rendbe rakják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 18:14:43 -
SlickAdam #69405 persze, hogy nincs. 970-es se pörgött maxon (messze nem). összeganyoltak, az a gond. -
LBandi77 #69404 Úgy érzem nagy vihar közelít itt a ps4 fórumban,ne legyen igazam. -
Jó hír: 1070-el sincs meg. -
Te aztán nagyon tudod hogy fut pécén komám!
-
SlickAdam #69401 az a baj, hogy a 60 fps-re született motort ugy hasznaltak a barmok, hogy 30 fps-re löttek be...
feloldottak a 30-as cap-et utolag pc-n, de anno a i7 4790K + 970-essel se volt meg a tükör hatvan.
a standard 30-at viszont siman kirakja a geped, jofele motion blur-el.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:49:54 -
Éppen ez az, hogy nem GPU-ra van megirva...mert az energia és idő. Ha nem jött volna Pro szépen kihasználták volna a GPU-ra való kódolást, hiszen nem lett volna máshonnan erőforrást meríteni. Mert 2x GPU telejsitmányből 4x-5x erősebb CPU-t ki lehet váltani, ha hajlandóak lennének váltani a fejlesztők. De nemfognak mert jött Pro....és ott is hiába csak kevéssel tud többet a cpu, de gpu-ból pocskolhatnak és így a 4x telejsitményből marad az amit kapunk...felskálázás meg max stabilabb frame.
Jobban nemtudom elmagyarázni az okokat, cska okozatot látjátok. -
Easy?
Nem, nem.
-
Ulthane #69398 Kandur: termeszetesen Mobyra most se hallgass. Toljad nyugodtan. -
I7-980? Oké, hogy csak "M", de a ~ 970 környékét hozza. És emlékeim szerint azon csak ment valahogy. De majd mondom, hogy mi volt. -
Ulthane #69396 En vegigtoltam, nekem bejott. Beteg nagyon. Es meglepoen nehez. Ha nem akarod szivatni magad, konnyu fokozatra tedd. Meglepoen hosszu, 20+ ora jatekido. Szerintem sokkal jobb volt, mint a Resi 7 harom oraja, amit azzal jatszottam. -
Bele se kezdj. Az az evil within teknóban egy rakás szar a mai napig. Szaggatni fog kenyérvágó deszkádon, szólok előre. -
>De akkor miért nem a grafika érdemi részére vagy a sok-sok framre fordítják NETÁN fizikára vagy AI-re a 4x erősebb pro erejét?
Mert nincs 4c erő, csak a GPU fronton. A CPU meg nem helyettesíthető GPU-val. Másrészt a boost mode sem arról szól, hogy mindent alálapátol, amit csak lehet. Ma idéztem a EG/DF-ről. Az ott arról szól, hogy a kompatibilitás megtartása miatt, a cap-ek is maradnak. Csomó játék egyszerűen összefosná magát, ha a 30-as capet kitolnák hatvanra. Meg szerintem sokban amúgy sem tudná. A cpu a bottleneck. -
Mondjuk most pont PC fogok játszani 
Meg nem értem mire a boldogság. Aktív betétes fika-szűrőm van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 17:41:41 -
>Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett.
A mainstream gamingben. Konzollal.
:DDDDDDDDDDDD -
Amúgy jó nagyon. Tiszta resi 4es főleg a mansion map. -
Én is kritikus vagyok, ez viszont sg-n sok ember szemébe tüske. :D -
Nem is.
Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett. -
Az Evil Within jó játék, csak kezdetben elkúrták hogy csikba ment, egy sötétben játszódó játéknál kis csikban nyomni az fos megoldás, amikor megcsinálták, én valamiért úgy gondolom csak a képet húzták szét, és ezzel vesztettél a területből, amit látsz.
Ez pl szerintem baromság volt, elég a geci filmeknél ez a kurva 21:9.
Ja meg ami még nekem gennyes volt, az a fegyverekkel való célzás pl, mint egy nyomorékság.
Inkább lopakodni fun.
Hangulat az nekem bejött, néhány pályán olyan "Alone in the Dark"-os hangulata volt. (bárcsak jönne a 4.rész remaster-je)
De amúgy jópofa, egyik alkalommal nekem is végig kéne vinni, mert anno más játékok megjelenése miatt hagytam félbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 17:28:59 -
Ismerlek. Fikázol te mindent, ha kell ha nem :D -
Haaaa. És mi nem tetszene benne?
-
Nagyon jó, de neked úgyse tetszene :D
Én majd újrajátszom fekete csíkok nélkül, amint kijön a 4.50ös FW
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.04. 17:25:07 -
Ez az Evil within milyen? Megvettem kb 1.5 éve, de arra nem volt kedvem, hogy a gépbe tegyem. Most így RE után ki vagyok még éhezve egy horror játékra. -
Ahha, mert talán így lett tervezeve, hogy GPU számoljon mindent, ami sokkal-sokkal hatékonyabb erőforrás, mint a CPU-t csak át kellen állni rá, Jah de várj! ahhoz fejlszteni kellene a graf motorjukat....Így már világos :D
Itt zárul a kör..amit irtam, hogy baszanak már átálni őket GPU számolásra,mert tudták hogy jön egy erősebb és majd annak a nyers eréből lehet pazarolni majd anélkül hogy bármit is csinálnálnának. Amit graf motor fejelsztésen pénzt megspórolnak azt Te fizeted ki most.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:12:03 -
Hát tudom hogy mindenkinek eltérő a véleménye, ez minden játék esetében így van.
Mi a gond a pre-orderrel, ha 1000%-ig biztos vagyok a dolgomban?
A pre-oder akkor gond, ha egy pillanatig is elbizonytalanodok, mert hallok, látok valamit közben....
Itt nincs ilyen, minden porcikáját imádom, már ha csak a felfedezés része lenne a sok lot-al, és semmi story, még akkor is nevetve kifizetem ezért a pénzt....
Vagy ha ez a te megláátásod, akkor értem, mert akkor te nem vagy odáig a játékért 100%-ig, amit értek, de ha rám gondoltál, akkor megnyugtatok mindenkit. :)