PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.21. 21:56:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Továbbá miközben a grafika valóban fejlődött egy COD4-hez képest, addig a gameplay multiban leépült egy értelmi fogyatékosoknak való szinvonalra. Ebben is oltári fejlődést mutat a COD! <#eljen>#eljen>
De persze amíg el lehet adni mert van vásárlóbázis aki szereti mosolyogva majszolni a szemetet,addig gyártani is fogják a szemetet, több pénz megy el a nagy színészek gázsijára és a reklámra mint magára a fejlesztésre...Új grafmotor? Új teknyó? Fizika? Minekaaaaaz....
Maximálisan joggal röhögték ki a BF fejlesztői.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.21. 20:40:45
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Még jobb a fizika, még nehezebb, még reálisabb ( még mindig nem HC szim, de közelebb áll egy szimulátorhoz ). Kisebb tapadás, kisebb kanyarsebesség, jobban ficánkol a segge, elég élethű az egész érzésre. Esőben még jobban érezhető az egész, már féktávon is képes kitörni, megúszni ami nagy fun. Graf szebb lett ( nem mintha ne lett volna az eddig is ), ami a leg szembetűnőbb az a perfekt bevilágítás. Nagyon reális, természetes, beréett az egész. Ráadásul napfelkelte, reggel, dél, délután, naplemente, éjszaka ( éjszaka csak 3 pályán ) is válaszható minden egyes edzésre, versenyre akár dinamikusan akár fixen. Ha nem lenne elég ezek mindegyike válaszható kis felhő, nagy felhő, kis eső, nagy esővel is. Elképesztő a variációk tárháza és mindegyik baromi jó néz ki. Hangok és minden más is kiváló.
Ennél jobb F1 játék sosem jelent még meg. Ha a Codie dobja a szar eladások, rugdosások miatt ( vagyis nem hosszabít, mert ezzel a résszel lejárt a liszenszük ) akkor jó sokáig nem is fog.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 10:26:48
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 10:08:36
Nemsokára vége igazolási időszaknak és ez a szar ott áll ahogy a szezon kezdődött régen.
Szégyeljék magukat kb.5 perces munka lenne 3mb-os update formában megkapnunk..
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Végre észbe kaptak. Bár jó lett volna andromeda előtt 😞
Remélem a jó széria kitart és a Pókember játék felmossa a padlót minden más múltbéli próbálkozással.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.20. 20:29:21
@Totya: valóban, CoDXP - szeptember 2-4 😊 valszeg akkor ekkor várható. óó hát az meg mindjárt itt van... 😄
Bounty hunt-ot tényleg sokan tolják, engem az valahogy nem nyűgözött annyira le... másik kettőt jobban élvezem 😄 de persze jó az is.
Kurva pörgős, és kurvajó, én is elvagyok vele.
Nekem a grafika bejön, eléggé BO3-ra hajaz az is, inkább a HUD meg a feliratok, amik ilyen..nemtudom, olyan semilyenek 😄 de persze nem is ez a lényeg a játékban, meg ez még változhat...
Meg elsőre fura volt, hogy a sniper a képernyő legalább negyedet kitakarja...elég fura a FOV elsőre, de megszoktam 😄
Reméljük, hogy nem darálódik be. Azért kíváncsian várom a BF1-et meg COD-ot is, hogy azok mit tudnak. BF1 béta elvileg jövő héten - jó lenne a COD-ból is valami ízelítő már... 😄 legalább egy multi gameplay...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.20. 19:41:06
Azért van kevés titán és azért is nehezebb titánhoz jutni,mert itt most gyógyulhat a titán!!!Van olyan hogy 1 titánnal végig megyek a meccsen a végéig.Szétbasznak nagyon akkor keresek cuccot kiugrok visszaugrok és 25% pluszom van.Vagy volt olyan hogy 2 titánnal küzdöttem és a legnagyobb harc közben pakolták belém a healt és mind a 2 titán elvérzet.
Itt most a pilóták nem nagyon tudnak a rodeóval kárt tenni,mert hiába szedi ki és -25 %lesz de 10 ből 9 * lelövöm vagy agyon ütöm és már rakom is vissza.Elsőnél az ogre titánt 1 tár lmg hammer perkel ki lehetett nyírni...Nagyon az elektromos füsttel se volt ideje leszedni magáról...Tehát jó lesz ez csak a régieknek most szokni kell hogy mást kell csinálni...
Az új játékmód a Bounty Hunter az valami szuper fun lett. Az nagyon tetszik. Jó lesz ez szerintem. Remélem a Bf-Cod szendvicsben nem fog bedarálódni. Kár lenne érte.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 19:17:57
Nekem kimondottan tetszenek a változtatások.
Ebből a listából, amit valóban jó lenne, ha módosítanák az a:
Limited titan loadout customization
No attrition.
A többi szerintem rendesen jót tett neki. A lassabb pilóta mozgásnak hála sokkal kevésbé kaotikus, mint volt és szerintem sokkal kontroller barátabb lett a játék. Meg az is jó, hogy a Titán eléréséért már legalább minimálisan játszani kell. Első részben elbújtál, nem csináltál semmit és akkor is megkaptad a Titánt. Most legalább játszani kell érte legalább minimálisan. Azért minimálisan, mert halálkor nem veszítesz a progressből, szóval full olyan mint a codban a support scorestreak.
Burn Cardok elhagyása a legjobb, ami történhetett. Talán van esély, hogy ez a játék nem lesz random boxos lehúzással teli, mint a többi játék. És a helyette az amp weapon scorestreak rendesen jó.
Lehető legjobb irányba változtatták a Titanfallt szerintem. Nekem legalább is nagyon tetszik így elsőre. Habár a brutál lagon megrökönyödtem, mert az első rész ebből a szempontból iszonyatosan jó volt. Dehát ez ennek a technikai tesztnek a lényege, hogy ezeket tudják javítani. Remélem sikerül is a véglegesre.
Egyedül a grafika az, ami nem tetszett. Ez a source motor már kezd rendesen korosnak tűnni, módosítás ide vagy oda. De a design számomra megmenti, mert habár technikailag gyenge a grafika, de a design nagyon ütős és így az összhatás nem rossz.
Ez itt most nagyban ennek az örökké siránkozó fikázó rétegnek köszönhető.Várható volt,mert az elsőnél okádták rá a baromságokat és gondolom a sok okádásból ez valósult meg.Mert próbálták a gyökerek igényeit is kielégíteni...
Természetesen a büdös bunkó örök fikázók így is fikázni fognak,hiába a kényük kedvük szerint lett alakítva,mivel lételemük a fika.Viszont sok embernek elbaszták a játékát vélhetően és azok jogosan morgolódnak...<#kacsint>#kacsint>
Na ezért lesz minden széria örökre kaptafa...És jól is teszik!!!
Forza.
amúgy meg lehet tényleg csak azért nem érzem ezeket a hiányosságokat a TF2-nél, mert elsővel nem játszottam. szerintem így is kurvára pörgős, bár tény, hogy a titánok picit háttérbeszorultak 2 módban is - de én vhogy nem is bánom annyira, jobban élvezem az emberekkel lövöldét 😄
meg hát gondolom nem csak ez a 3 féle játékmód lesz, meg nem is kimondottan így. más kérdés, hogy ezt BF1 ill. COD:IW-vel egyszerre időzíteni nem biztos, hogy olyan szerencsés ötlet... meglátjuk!
viszont egy COD:IW multi videót megnéznék már, hogy ott mi várható... lehet, hogy még a végén az lesz a befutó a sok ripcod után 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.20. 17:27:05
gyász. gimmick. megint 😞(
azt hittem végre valami értelmes AAA is lesz VR-re, de nem 😞(
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Forza.
perfekt 30frém
nincs kontroller lag, mint ami volt one-on
minden korábbi dlc kontent
VR-ben/FPS-ben is játszható, látványbutulás nélkül (narrátor szerint jól működik az "interpoláció" is 60frémre, ill. a vr-sisak DK2 szintnél kicsit jobb (kevesebb screendoor/hálósság))
különösen ez utóbbit figyelembe véve (ha jól működik a kontroller+vr mód) talán megérhette "várni" ...
Forza.
Féloff: Gears 4 bétázáshoz (legutóbb múlt szombaton játszottunk)közel fél éves buildet használunk, és annak is mindjárt itt a premierje.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:35:22
My streams: https://beam.pro/oriic
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.20. 16:32:46
De ez most egy tökéletes példa arra ami mindig megy.Ugye az van minden folytatásos évenként megjelenő szériával(cod,bf,AC),hogy rókabőr!!!Megy a hiszti,hogy nincs semmi újítás csak átszínezték...
Most itt a Titán ami az elődhöz képest 180 fokot fordult!!!És tökéletesen jogosan megy a rinya végül is,mert aki ezzel játszott az nem ezt várta,de itt a jó példa mucsácsó,hogy fogalma nincs milyen volt az előd és rajong érte.Ennyi...Ettől még egy játék jó,de érthető módon nem fog azoknak tetszeni akik másra számítottak....
Nem lehet jót tenni...<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:29:39
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson