PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vártam. Múlt időben.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerintem sehol, tudtommal a TM csak kizárólag a Resident Evil néhány fegyverét csinálta meg.
Ha érdekelnek az unalmas részletek, akkor:
1. Standard változat: Ez amit én vettem.
2. Jill 15 évfordulós: Most ezt nem tudom pontosan, asszem az embléma a markolaton más *asszem ezek valami más gyártó cuccai, de nem biztos
3. Chris 15. évfordulós: Ravasz fényes cromhatású, illetve asszem a cső alatti kis lofasz, embléma kék *asszem ezek valami más gyártó cuccai, de nem biztos
4. Wesker féle: allul, fellül fényezés
5. Barry: ez a Replikák istene, egy átalakított Beretta nagyobb tárral és egy csőtoldással, eszméletlen, ahogy az ára is
Létezik még más fegyver, amit nem tudok kötni emberekhez:
1. Egy sima beretta aminek a SZÁNJA fényes
2. Egy full chrome beretta, ez a játékban van!
3. Egy chrome MAGNUM, játékban van, pl a Remake-ben is
Röviden:
Ha formákat nézzük
Van pár ilyen sima beretta, az anyagok szine váltakozik....
Van egy Barry féle ami teljesen más alakú tunning
Van egy chrome magnum...ez is amúgy dögös! (ez igazából kakukktojás, mert nem STARS fegyver elvileg vagyis csak kötik a játékhoz, amúgy igazából nem konkrétan ahoz készült, legalábbis a markolatán tudtommal nincsen feliratozás sem gravírozás)
Na már most láttam nem gázos "replikát, állítólag, de annál gyanús hogy valami bóvli TM utánzatról van szó, de ezek mind gázos fegyverek.
Elvileg a link tartalmazza az összes létező japán replikát....nézd meg őket. 😊
kattints a pisztoly-ra és bejön a leírás
értelem szerűen ez a fanoknak jelent valamit is, a többiek magasan szarnak erre. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 01:07:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hol vannak még ilyen játékokhoz köthető airsoft fegyverek?Mert én a normált nézem egy ideje de ilyet még nem is láttam
Találtam egyetlen egy darabot magyar weboldalakon, vagy 20-at átnéztem....nem hagyhattam ott!
JA ÉS RE4 asszem preorder lesz PS4-re.....
Eddigi legdrágább játékhoz köthető collectible szarom...cserébe mint egy valós fegyver úgy müködik...jópofa.
A Normál M92FS Beretta átalakított nehezebb súlyú változata, ami csiszre egyezik a játékban lévő pisztollyal, van más kapható változat, de ez a standard, meg nekem ez tetszik a legjobban. (még 3-as sorozatlövés is van! (ez is a játékban elérhető), nem teszteltem de a kapcsoló rajta van és egy videón lőnek is vele sorozatban)
Vagyis Barry-é tetszene, de 100k-t nem fizetek érte. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 22:54:03
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
erre ellenben nincs mentség 😞
Forza.
PSN ID.: Beegabor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
/najó, az okami nyávogásától lehet hülyét kapni, de amúgy jóak 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.23. 21:02:04
Adversus solem ne loquitor
A szakértelem. Itt minden nap azt olvasom, hogy a 60fps az csak fejlesztő kérdése. Hát akkor ezt hülyék csinálják gondolom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:17:06
update: ja most nézem a HD Remix csak pisi 3.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:14:48
Feje tetejére borult a világ, mik vannak, instant vétel. 😊
Street Fighter HD Remix a lényeg nekem!!! :R
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:09:20
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Itt van! 😄
Epic collector!
<#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 19:42:03
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy PCn is nagyon megnőtt a gépigény, amíg a 2015 ultrán atom 60 volt minden pályán, minden körülmény közt ez közel sem... 40-60ig minden van maxon. Tény hogy a bevilágítás, napszakok sokkal jobbak és nagyon szép. Fene tudja mi eszi meg az egészet. Vissza kell venni több mindent és így sem atom 60 mindig. Bhiztos elavult a 970 és venni kell újat 150ért...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.23. 19:30:08
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
The PlayStation Meeting event will now be 10 seconds long. Andrew House will just go on stage and say “Everything that’s leaked is real.”
<#banplz>#banplz>
More infos coming soon!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Tactical Assault 4 - PS4-hez 2015-ben
Ezek ugyanezek, a mostaniban annyi az újdonság, hogy a Sony magáévá teszi a nevet, ugyanis ezek a kiegészítők eddig is rendelkeztek hivatalos Sony licence-el.
My streams: https://beam.pro/oriic
Most hívlak vedd fel !!!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.23. 16:12:11
Akkor meg kit zavar?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Pc-vel jobban lehet FPS-ezni csak egy városi legenda. Szerintem pont abban van valami csúnyán groteszk, hogy valaki 2016 ban még mindig egy monitor előtt görnyedve, egeret rángatva, csuklógörcsöt okozva magának játszik. Többek között ezért másodlagos platform már csak a PC.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én sem gondolom, hogy elfog. Mindenhol elég lesz 1-2 belőlük, hogy megkeserítsék a többi életét.
Aki a competitive-t ennyire komolyan gondolja, úgyis PC-n nyomja. Aki meg pl. CoD őrült konzolon, az nemhogy ilyet nem venne, általában semmi mást nem vesz, csak ezt tolja 0-24-ben, esetleg még nézegeti a plusz-os cuccait.