PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg egyáltalán nem az. A játéknak nincs semmi hangulata sajnos, a látványvilág meg bő öt évvel ezelőtt is szódával ment volna csak el. Szerintem túlságosan nehtéz is a játék, négyen rádugranak egyszerre, aztán nyekk. Esélyed sincs.

Vártam. Múlt időben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😊
Szerintem sehol, tudtommal a TM csak kizárólag a Resident Evil néhány fegyverét csinálta meg.

Ha érdekelnek az unalmas részletek, akkor:

1. Standard változat: Ez amit én vettem.
2. Jill 15 évfordulós: Most ezt nem tudom pontosan, asszem az embléma a markolaton más *asszem ezek valami más gyártó cuccai, de nem biztos
3. Chris 15. évfordulós: Ravasz fényes cromhatású, illetve asszem a cső alatti kis lofasz, embléma kék *asszem ezek valami más gyártó cuccai, de nem biztos
4. Wesker féle: allul, fellül fényezés
5. Barry: ez a Replikák istene, egy átalakított Beretta nagyobb tárral és egy csőtoldással, eszméletlen, ahogy az ára is

Létezik még más fegyver, amit nem tudok kötni emberekhez:

1. Egy sima beretta aminek a SZÁNJA fényes
2. Egy full chrome beretta, ez a játékban van!
3. Egy chrome MAGNUM, játékban van, pl a Remake-ben is

Röviden:
Ha formákat nézzük

Van pár ilyen sima beretta, az anyagok szine váltakozik....
Van egy Barry féle ami teljesen más alakú tunning
Van egy chrome magnum...ez is amúgy dögös! (ez igazából kakukktojás, mert nem STARS fegyver elvileg vagyis csak kötik a játékhoz, amúgy igazából nem konkrétan ahoz készült, legalábbis a markolatán tudtommal nincsen feliratozás sem gravírozás)

Na már most láttam nem gázos "replikát, állítólag, de annál gyanús hogy valami bóvli TM utánzatról van szó, de ezek mind gázos fegyverek.

Elvileg a link tartalmazza az összes létező japán replikát....nézd meg őket. 😊
kattints a pisztoly-ra és bejön a leírás

értelem szerűen ez a fanoknak jelent valamit is, a többiek magasan szarnak erre. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 01:07:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Szép nagyon!
Hol vannak még ilyen játékokhoz köthető airsoft fegyverek?Mert én a normált nézem egy ideje de ilyet még nem is láttam
darkSectorxxx
+ Régóta láttam, ismertem hogy van ilyen, de most meg is vettem.
Találtam egyetlen egy darabot magyar weboldalakon, vagy 20-at átnéztem....nem hagyhattam ott!

JA ÉS RE4 asszem preorder lesz PS4-re.....

darkSectorxxx
Airsoft, gázos Resident Evil Samurai Edge replika. <#ravasz1>
Eddigi legdrágább játékhoz köthető collectible szarom...cserébe mint egy valós fegyver úgy müködik...jópofa.

A Normál M92FS Beretta átalakított nehezebb súlyú változata, ami csiszre egyezik a játékban lévő pisztollyal, van más kapható változat, de ez a standard, meg nekem ez tetszik a legjobban. (még 3-as sorozatlövés is van! (ez is a játékban elérhető), nem teszteltem de a kapcsoló rajta van és egy videón lőnek is vele sorozatban)

Vagyis Barry-é tetszene, de 100k-t nem fizetek érte. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 22:54:03

Totti5
Azt nem tudom, beoptimalizáltam én az elavult hardweremhez fix 60ra, nincs azzal gond.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
hát monitornak szerintem 27es nem kicsi :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
Irónia nélkül is menne? Hitelesebb lenne 😉

Forza.

arty
ezmiazisten?

valami játékból való ikonikus pisztoly?

Forza.

arty
pedig bíztam bennük, hogy most megcsinálják.... előző 2015 oké, első currgen endzsin, satöbbi és ezé sz*r.

erre ellenben nincs mentség 😞

Forza.

arty
monitor... kicsi... görbe... :/

Forza.

Seth
Na ez a NiOh szerintem előnyére változott a durabilty elhagyásával. Gondolom sokaknak ez tetszett, de nekem nagyon frusztráló volt, túl gyorsan rongálódtak. Persze így most a fegyverek átmentek sima loot-ba , engem nem zavar. Sima liba volt így átszelni a falus részen, előző demóban megszenvedtem vele, de az is lehet már kézreállt 😊 Most még jobban várós

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Furi a sarkai lekerekítve, meg ez a játékműanyag. 😄

TDC Geronimo

afterburner? ha 85+ %-on vannak a magok, akkor lehet bottleneck.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Egyet értek, kár hogy a ps3-am már nincs meg.

Moby
És csupa jó játék!<#eljen>

/najó, az okami nyávogásától lehet hülyét kapni, de amúgy jóak 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.23. 21:02:04

Adversus solem ne loquitor

Moby
>Fene tudja mi eszi meg az egészet.

A szakértelem. Itt minden nap azt olvasom, hogy a 60fps az csak fejlesztő kérdése. Hát akkor ezt hülyék csinálják gondolom.

Totti5
Mivel nézzem?

darkSectorxxx
Mivel eddig melóztam este van sötét és fáradt vagyok, egyelőre ennyi amit érdemes fényképeznem a szar mobilommal....brutális! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:17:06

darkSectorxxx
Usa profilom van nem? 😊

update: ja most nézem a HD Remix csak pisi 3.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:14:48

AntiHero
Usa only mondjuk. De kilehet jatszani.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egy igazi játékos 200 ezer alatt nem vesz videokártyát. Természetesen egy 100 ezres proci társaságában, máskülönben egy igénytelen állat.
darkSectorxxx
Most akartam írni!
Feje tetejére borult a világ, mik vannak, instant vétel. 😊

Street Fighter HD Remix a lényeg nekem!!! :R
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:09:20

AntiHero

darkSectorxxx
Megérkezett!!!!!!
Itt van! 😄

Epic collector!

<#gun>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 19:42:03

cpu limit esetleg?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
atom 30al nem volt Codie játékokban előző genen, most sem lenne tragédia, ez sajnos nem megy stabil 60al sehogy nekik, de legalább lehetőség lenne limitálni

Amúgy PCn is nagyon megnőtt a gépigény, amíg a 2015 ultrán atom 60 volt minden pályán, minden körülmény közt ez közel sem... 40-60ig minden van maxon. Tény hogy a bevilágítás, napszakok sokkal jobbak és nagyon szép. Fene tudja mi eszi meg az egészet. Vissza kell venni több mindent és így sem atom 60 mindig. Bhiztos elavult a 970 és venni kell újat 150ért...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.23. 19:30:08

TDC Geronimo
CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 4 p4 perccel ezelőtt
The PlayStation Meeting event will now be 10 seconds long. Andrew House will just go on stage and say “Everything that’s leaked is real.”

<#banplz>

na esse konzolra valo... 😞

AntiHero
Dark Souls III: Ashes of Ariandel comes October 25.

More infos coming soon!

Moby
Tudtam, hogy van ps3-ra, nem tudtam, hogy van ps4-re 😊 (látszik mennyire benne vagyok a témában) Ez az újabbon is csak azért akadt meg a szemem, mert volt hasonló keyboardom, amíg helyhiánnyal küszködtem (razer chroma tartarus). Az egyébként tök jó is volt, de már nincs meg, feleslegessé vált.

orichalcos
Tactical Assault 3 - PS3-ra 2011-ből

Tactical Assault 4 - PS4-hez 2015-ben

Ezek ugyanezek, a mostaniban annyi az újdonság, hogy a Sony magáévá teszi a nevet, ugyanis ezek a kiegészítők eddig is rendelkeztek hivatalos Sony licence-el.

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Ne is mond. Röpke 1 hónap alatt ráment a gépre 210k...de megérte! (főleg hamarosan BF1) 😄

Moby
<#finom>

TDC Geronimo
Ha már pc... csütörtökön jön a monitorom, amit linkeltem tegnap :y

Harlekin
<#nevetes1><#nevetes1>

Most hívlak vedd fel !!!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.23. 16:12:11
Moby
De tényleg, most látom, hogy keveredett már megint ide a pécé??? Borzalmas lehet ez az állandó stressz <#banplz>

Harlekin
Jaaaaa értem ok!<#nevetes1>
Moby
Nem feltétlenül az eredmény miatt, csak hogy ne érezze magát végtagnélküli lápiféregnek a kontrollerrel a kezében. Ez főleg azoknak probléma akik benyelik a posztod második felét, és váltanak. Őket látom sokat rinyálni. Értelmét én sem látom, nekem ment kontrollerrel is.

Amiga
Ilyet csak youtube-on látsz, mert hozzád a gép tuti nem sorsolja be. :-)
Akkor meg kit zavar?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Harlekin
Na ennyi...Pontosan erről van szó tudomást se kell venni arról,hogy létezik konzolhoz egér meg bill és nyugalom van.Szimplán azt kell gondolni,hogy egy ilyen menetnél kontrollert használ és kész...<#nevetes1>(pedig ez a szarabbik adapter)

Óó sokaknál sajnos össze. Jópárszor előfordult, hogy egy-egy meccs után elküldtek az anyámba a külföldiek, mert 100-ból egy meccset merészeltem hót véletlenül megnyerni. Rengetegen sajnos vér komolyan veszik a multis lövöldéket. Teljes idegben nyomják fullba 😊 Eleinte még visszaírtam nekik, hogy 'nyugi ez csak egy játék, majd a köviben meg te nyersz', de akkor páraknál még inkább elgurul a bogyó. Tojni kell rájuk. El kell engedni. Amelyik nagyon zavaró az meg blokk list és annyi.
Amiga
Egér + bill, mint beviteli eszköz, már nekem is kényelmetlen (elég volt belőle hétvégén a StarCraft 2-ben), de ne menjünk bele megint az egér vs kontroller vitába. Az egeresek elég nagy előnyben vannak a kontrolleresekkel szemben. Ha hihetünk a Blizzard-nak, 30 % a különbség, ennyivel nerfelik a törpe turret-jét konzolon Overwatch-ban, mert az egeresek sokkal könnyebben leszedik, mint a kontrolleresek.

Amiga
Az elképzelhető. Néha engem is bucira ver valaki, persze nem tudhatom, mivel tolja. :-)

Már miért kenik el? Lófaszt nem kenik el vele, kontrollerrel ugyanúgy vagyok első egy matchben, mint akár utolsó. Meg miért is venne bárki is? Hogy ő első legyen? Nem lesz vele első mindig, s akkor mi van, ha első lesz? Odaszarjak a küszöbre? Vagy akkor mi van, ha én utolsó vagyok? Összedől a világ? Ez csak egy játék.

A Pc-vel jobban lehet FPS-ezni csak egy városi legenda. Szerintem pont abban van valami csúnyán groteszk, hogy valaki 2016 ban még mindig egy monitor előtt görnyedve, egeret rángatva, csuklógörcsöt okozva magának játszik. Többek között ezért másodlagos platform már csak a PC.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
>Nem terjedt el sosem. Most se fog.

Én sem gondolom, hogy elfog. Mindenhol elég lesz 1-2 belőlük, hogy megkeserítsék a többi életét.

Amiga
Nekem mindegy. Nyilván eddig is létezett ilyesmi. Nem terjedt el sosem. Most se fog.
Aki a competitive-t ennyire komolyan gondolja, úgyis PC-n nyomja. Aki meg pl. CoD őrült konzolon, az nemhogy ilyet nem venne, általában semmi mást nem vesz, csak ezt tolja 0-24-ben, esetleg még nézegeti a plusz-os cuccait.

arty
Kérdés kell-e hozzá játéktámogatást írni vagy megy "mindenben" 😞

Forza.