PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt lécci ne megint... gt academy* 20xx - első százban nincs kormányos** - szerinted miért lehet?
ill. lehetséges lenne-e hasonló eredmény kontrollerrel az egeresek ellen?
*persze lehet, h majd assettoban előnybe kerül a kormányos, egyelőre ezt nem tudjuk
**hasracsapva
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.23. 12:57:08
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Megoldhatnák úgy is a fejlesztők, hogy akinél külsős eszközt észlel, azokat más lobby-ba rakja. Értem én, hogy eddig is volt, meg támogatott cucc, de a játékosok nagy százalékának nincs ilyen cucca, és azoknak akiknek van, nagy előnyhöz jutnak... elkurvult már ez is...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
+ma pont rábukkantam erre a remekre (Visage névre hallgat) - elvileg 2017 elején jön:
ezt Ti vágtátok? nekem valahogy full elkerülte a figyelmemet, de mégis nagyon durván ígéretesnek tűnik. pont az éjjel néztem ezt a vidit, és nem mondom, hogy nem fostam össze magamat 😄😄 az a gardróbos rész az.... úhh.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 12:03:44
És azt ist nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy pontosan a multi véget veszi valaki így garantált,hogy rendre multiba össze dob velük a gép mindenhol ahol multi van<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.23. 11:58:51
Ráadásul miért is blokkolná,HISZEN mostantól teljesen legálisan Sony által támogatott eszközökről van szó!!!!
És ha ez annyira réteg cucc lenne akkor, miért akarta ezt így Sony most a saját égisze alatt is tudni, hiszen ez eddig is elérhető volt külsőleg!?<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.08.23. 11:32:50
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My streams: https://beam.pro/oriic
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
najóvan..........
igaz, nem sokkal - bár EU-ról nincs szó, de nálunk ne nőne.... - ám azért szarjanak sünt, főleg a hihetetlen minőségű indie flashjátékokkal... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 11:26:23
meg unfairnek is érezném és nem is igazán élvezném ezáltal... ez gyakorlatilag csalás, hisz óriási előnyben részesül az, aki egér-bill kombóval tolja controller ellen...
dehát így legalább valaki kiverheti erre az e-péniszét, hogy elpicsázza a lófaszjóska controllereseket 40ezeré' :')
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 11:22:14
Az biztos,hogy ha ez teljes értékű cucc és a PC szintet nyújtja, akkor a kontrollernek és használójának nulla esélye van az egymás elleni küzdelemben....Természetesen az ellen aki érti a Bill egér irányítást,mivel egy kontrolleres hiába fog ezzel nekiugrani pontosan olyan béna lesz mit aki a billegérhez van szokva és kontrollerrel próbálkozik.<#kacsint>#kacsint>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Este pedig, a sötét szobában szuper lesz, hogy ez is világít majd. Ezek segghülyék. :-( A helyükben előlről is levettem volna a ledet, mert semmi haszna, amíg le nem ragasztottam, addig a tévére is rátükröződött, mire jó ez???
nem az egész tapipad világít, csak a tapipad tetején egy van vékony csík, ami (abban videóban kéken) világít... de nem értem, komolyan.. 😄
kicsit megrángatnám a dizájnereket a SONY-nál 😄 nagyon jó controller a DS4, de miért kell ezzel a light szarokkal elbaszni? 😞 javarészt ezért is ilyen ótvar az akksi ideje... 😞
szerk: na ottvan

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 10:15:39
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
motorháztető nézet nincs, tetőn hasalsz van 😞
Forza.
Amúgy meg úgyis bejelentették (bejelentik) hamarosan, szóval szerintem nem nagy kunsz - és még vacak is tetejében 😄 Bár az árra kíváncsi leszek. Na meg majd a Neo-ra...
slim controller eh... nagyon rá kellett baszni azt a világító sávot a tapipadra is, legalább leht majd azt is leragasztani szigszalaggal <#iditota>#iditota>
közben egy Slim unboxing video:
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 09:15:34
A SZARHÁZI!
Jól mondta Angry Joe, hogy ez a játék 20 dolcsiért isteni lenne, 60-ért meg szar. Én is hasonlóan látom. Élvezem, de valahol, egy szőnyeg alá söpört tudatdarabkám tudja, hogy ennyit nem ért meg. :-)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.23. 08:19:41
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van még 1-2 ilyen cím.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És nekem pl amennyire tetszett az elején a játék, most valamiért fusztrálónak éreztem a demot, a grafika is nagyon csillivilli sokszor, ez annyira már nem jön be.
No meg ez mazoistáknak van, esélye nincs egy normál gémernek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.22. 22:41:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
szerk.: nem szóltam, pl. ausztrál storeból már én is tölthetném. Na mindegy, holnapig már kibírom 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.08.22. 22:40:46
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Csak ne samsungot és ne ezt......
Lentebb linkeltem normális sűrűn frissítettet a legjobb Amva 27esekről normális userektől, kalibrációval mindennel.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
VA panel a legfaszásabb gémer monitornak. Ez egy szép monitor. Az ára kicsit húzós, de oda se neki, az csak egyetlen paraméter! 😊
/Ha még esetleg glossy is, akkor ISTEN! 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.22. 19:59:10
Viszont a hajlításhoz 27 colon nem ragaszkodnék, a Samsung pedig felejtős.
27 colon a legjobbak a mai napig:
iiyama XB2783HSU
BenQ EW2740L
Egy kis User tesztegetés 24 és 27 colon.
Én inkább maradnék sima 27"-os IPS-nél ami a biztos 60-70ezerért.
Az íveltnél még benne van az is,hogy nem tudnál hozzászokni játékoknál
Még f1-en agyalok szintén ennyibe fáj,ennyiért ajándéknak tűnik....
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)