PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Ugyan úgy nem tudják mint az autósban a kormányt!"

ezt lécci ne megint... gt academy* 20xx - első százban nincs kormányos** - szerinted miért lehet?
ill. lehetséges lenne-e hasonló eredmény kontrollerrel az egeresek ellen?

*persze lehet, h majd assettoban előnybe kerül a kormányos, egyelőre ezt nem tudjuk
**hasracsapva
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.23. 12:57:08

Forza.

Harlekin
Na a durva az,hogy eddig NEM lehetett, ha akarták volna se szűrni,hiszen az eddigi eszközök pontosan a TE saját kontrolleredet emulálták,tehát kellet hozzá egy kontroller,hiszen ez tette valóságossá az eszközt(használhatóvá)!És pontosan ezért a gép és minden vizsgálódás is ezt látta volna,hogy ott az egy eredeti sony kontroller...Ugyan így van boxon is...<#kacsint>
Moby
Hát én ps4-hez most láttam a bejelentést pár hete. Szvsz pont ezt a hori cuccét. Korábban meg csak ezeket a mókolt szarokat, amik kontrollermozgássá alakítja az egeret. Ez más, ez natív cucc.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Én látok ott huszonpárért is. 1 drágább játék ára. Nem ez fog bárkit is elriasztani a használatától.

Tikal
Dirt Rally-ban meg tudom nézni az időeredményeknél, hogy ki játszott kormánnyal. Nekem ez elég pl ott.

Megoldhatnák úgy is a fejlesztők, hogy akinél külsős eszközt észlel, azokat más lobby-ba rakja. Értem én, hogy eddig is volt, meg támogatott cucc, de a játékosok nagy százalékának nincs ilyen cucca, és azoknak akiknek van, nagy előnyhöz jutnak... elkurvult már ez is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mucsácsó
Nah, most olvasom, hogy újra fejlesztés alatt az Alison Road (PT "spirituális utód"😉... kár lenne érte, ha nem jelenne meg 😊

+ma pont rábukkantam erre a remekre (Visage névre hallgat) - elvileg 2017 elején jön:

ezt Ti vágtátok? nekem valahogy full elkerülte a figyelmemet, de mégis nagyon durván ígéretesnek tűnik. pont az éjjel néztem ezt a vidit, és nem mondom, hogy nem fostam össze magamat 😄😄 az a gardróbos rész az.... úhh.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 12:03:44
Harlekin
Nem akarok ebből vitát,de mivel én is használtam 360 on hasonlót és rengeteget multizok,ezért pontosan látom azt,hogy ki használ ilyen eszközt.Látszik a mozgásán a célzásán stb és hidd el sokkal többen használnak mintsem azt te gondolnád...
És azt ist nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy pontosan a multi véget veszi valaki így garantált,hogy rendre multiba össze dob velük a gép mindenhol ahol multi van<#kacsint>

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.23. 11:58:51
Harlekin
Nem nem tudják blokkolni.Ugyan úgy nem tudják mint az autósban a kormányt!Vagy a tekkenben az Arcade stickeket!Érdekes ezek miatt soha nincs kiakadás pedig ezek is előnyök!És nem beszélve a kontrollerhez kapható auto fire és egyéb nyalánkságok miatt!
Ráadásul miért is blokkolná,HISZEN mostantól teljesen legálisan Sony által támogatott eszközökről van szó!!!!

És ha ez annyira réteg cucc lenne akkor, miért akarta ezt így Sony most a saját égisze alatt is tudni, hiszen ez eddig is elérhető volt külsőleg!?<#kacsint>
mucsácsó
az lenne az igazi - legalábbis multiban kapásból tiltanám, szinglire még oké. de gondolom nem nagyon lehet ilyet, gondolván ha már megvette jópézé az ürge, akkor hadd élvezze... 😊
Tikal
Az ilyen külsős irányítókat a játékok nem tudják blokkolni?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.08.23. 11:32:50

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

orichalcos
Btw, ez nem újdonság, eddig is létezett, rendes Sony licence-el. 😄 Ahogy olvasom róla a beszámolókat, ezzel sem kapod meg a normál PC-s irányítást.

My streams: https://beam.pro/oriic

Amiga
40 eFt.-ért ez az egér+bill rétegtermék marad, a matchmaking meg jó esetben nem hoz úgysem össze velük, ha aprítják a kontrollereseket. Ha meg igen, akkor az egy szar játék, minek játszanék vele?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

mucsácsó
PlayStation Plus increasing in price

najóvan..........
igaz, nem sokkal - bár EU-ról nincs szó, de nálunk ne nőne.... - ám azért szarjanak sünt, főleg a hihetetlen minőségű indie flashjátékokkal... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 11:26:23
mucsácsó
Tény, de nem hiszem, hogy ez annyira elterjedne majd... (legalábbis bízzunk benne...)
meg unfairnek is érezném és nem is igazán élvezném ezáltal... ez gyakorlatilag csalás, hisz óriási előnyben részesül az, aki egér-bill kombóval tolja controller ellen...
dehát így legalább valaki kiverheti erre az e-péniszét, hogy elpicsázza a lófaszjóska controllereseket 40ezeré' :')
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 11:22:14
Harlekin
Ezt viszont is lehetne kérdezni,hogy ki az a hülye aki ezek után is a kontrollerrel fog FPS ben szerencsétlenkedni,ha érti az egérbill dolgot!?

Az biztos,hogy ha ez teljes értékű cucc és a PC szintet nyújtja, akkor a kontrollernek és használójának nulla esélye van az egymás elleni küzdelemben....Természetesen az ellen aki érti a Bill egér irányítást,mivel egy kontrolleres hiába fog ezzel nekiugrani pontosan olyan béna lesz mit aki a billegérhez van szokva és kontrollerrel próbálkozik.<#kacsint>
Moby
Hát pl. hogy multiban elkenjék a kontrolleresek kicsi száját. És arra azért elég jó 😊

Ki az a hülye, aki ilyen szarért kiad 40 ezer forintot? Már rénézésre se jó semmire.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

mucsácsó
Nem tudom, és ők sem tudják... ez egy legenda 😄 semmi értelmes magyarázat nincs a hasznára... cserében levan ragasztva egy szigszalaggal, és zabálja az akksit... nem akartam berhelni a controllert, de le fogom húzni a 'csába a led kábelét... anno volt róla ilyen stat, hogy valami plusz 3-4 óra üzemidő úgy :'DD
Amiga
Az ebben a csodálatos, hogy az amúgy is botrányos üzemidőnek külön jól jön majd, hogy erre a kis csíkra is küldheti majd az áramot.
Este pedig, a sötét szobában szuper lesz, hogy ez is világít majd. Ezek segghülyék. :-( A helyükben előlről is levettem volna a ledet, mert semmi haszna, amíg le nem ragasztottam, addig a tévére is rátükröződött, mire jó ez???

mucsácsó
jaja...akartam linkelni a videót, de közben letörölték (nahát... 😄)
nem az egész tapipad világít, csak a tapipad tetején egy van vékony csík, ami (abban videóban kéken) világít... de nem értem, komolyan.. 😄
kicsit megrángatnám a dizájnereket a SONY-nál 😄 nagyon jó controller a DS4, de miért kell ezzel a light szarokkal elbaszni? 😞 javarészt ezért is ilyen ótvar az akksi ideje... 😞

szerk: na ottvan

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 10:15:39
Moby
arty
nem elég szép + nincs hype + sose hallott róla az átlag + őszre elég egy autós és a név miatt a gétét veszik majd 😞

Forza.

Totti5
Mivel a GT sport amúgy sem lesz normális GT játék, akit a jó multi, vezetési élmény, kiváló belsők, jó hangok, csúcsminőségű FFB és kormánykezelés és szimulátoros lebonyolítás, állítási lehetőségek érdekelnek itt van pár napra az Assetto Corsa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
best simulator

Amiga
Világítani fog a tapipad is? Na akkor most kell még vennem gyorsan pár kontrollert, amíg gyártják ezt a fajtát. Ezen elég szigetelőszalaggal leragasztani az előlapi fényforrást.

arty
belső nem állítható igazán -> sokat kitakar sok autónál, meg a kormánytekerőzést sem szívesen nézem

motorháztető nézet nincs, tetőn hasalsz van 😞

Forza.

mucsácsó
Hát merész, az egyszer biztos... de hidd el, szerintem a szart is kiperlik szerencsétlenből valszeg... bár nem egy nagy valami szerintem, mindenki tudta, hogy jön majd a Slim egyszer - márcsak a Xbone S-re is válaszként.. dehát nyilván ami üzleti titok, azt úgy is kéne kezelni...
Amúgy meg úgyis bejelentették (bejelentik) hamarosan, szóval szerintem nem nagy kunsz - és még vacak is tetejében 😄 Bár az árra kíváncsi leszek. Na meg majd a Neo-ra...

slim controller eh... nagyon rá kellett baszni azt a világító sávot a tapipadra is, legalább leht majd azt is leragasztani szigszalaggal <#iditota>
közben egy Slim unboxing video:

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.23. 09:15:34
Moby
Megérdemelné a köcsög. Valami döbbenetes, iszonyatos titokról rántotta le a leplet, ami alapjaiban fogja megrengetni a játékosvilágot!
A SZARHÁZI!

Amiga
Tegnap találtam egy bolygót... olyan szép lett, hogy alig akartam eljönni róla. Gyönyörű és dús növényzet, szép állatok, ritka erőforrások mindenhol... Az ilyen dolgok felfedezése mindig életet lehel bele.
Jól mondta Angry Joe, hogy ez a játék 20 dolcsiért isteni lenne, 60-ért meg szar. Én is hasonlóan látom. Élvezem, de valahol, egy szőnyeg alá söpört tudatdarabkám tudja, hogy ennyit nem ért meg. :-)

Totti5
Mindentől független ( nekünk nyilván jó ha valaki inszájderkedik ) a tagot aki HD képeken és videón kinyomta a netre a slimet remélem a Sony olyan szinten megruházza, ellehetetleníti, beperli hogy a tag soha a büdös életbe nem kerül közel semmihez ami videójáték.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.23. 08:19:41

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tatyla
Én imádom de hát ezt tudni lehetett hogy egy réteg játék lesz szöszmötőknek, gyűjtögetőknek egy álom attól hogy még nem olyan a sztori amit megszoktunk, sőt igazából ez nem is a sztori miatt jött létre de hát kinek mi ez csak a saját véleményem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Nem vagy egyedül...az első demó még OK....de ami utánna jött....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Nem tudnám megmagyarázni de valamiért egyre taszítóbb minnél több gameplay-t látok....

Van még 1-2 ilyen cím.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
áá, nem akartam még véletlenül se elrontani az élményét azoknak akik megvették ezt a mocskot... keress rá, hidd el, ezt látni kell.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
pffff hát igen... nekem a BB / DS3 nehézség pont kellemes, éppenhogy nem frusztráló 😄 de ez....... fú. hát riszpekt annak, aki idegroham nélkül ezt letolja :'D bossnak 1 ütés vagy gyakorlatilag, azköszi 😄D
darkSectorxxx
Ez a cucc alapon FS NG7+

És nekem pl amennyire tetszett az elején a játék, most valamiért fusztrálónak éreztem a demot, a grafika is nagyon csillivilli sokszor, ez annyira már nem jön be.

No meg ez mazoistáknak van, esélye nincs egy normál gémernek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.22. 22:41:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
PS liveon is láttam 2 streamet, nem úgy volt, hogy csak aug. 23-tól elérhető?

szerk.: nem szóltam, pl. ausztrál storeból már én is tölthetném. Na mindegy, holnapig már kibírom 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.08.22. 22:40:46

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Gondolom az pusztán a véletlen műve, hogy mikor rákattintottam, pont bossfight ment, és 10 mp-en belül meg is halt a delikvens? 😄D agyfasz. ez már nekem is túl hc, pedig DS-eket csíp(t)em... 😄 pár hónapja az alfát próbáltam, de vmi veszettül felkúrt... 😄
TDC Geronimo
új Nioh beta stream

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Mindegy mi van rászitázva, a samsung nem gyárt VA-t, szal valszeg valami chi-mei van benne, vagy hasonló.

Bandicoot
+1
Csak ne samsungot és ne ezt......
Lentebb linkeltem normális sűrűn frissítettet a legjobb Amva 27esekről normális userektől, kalibrációval mindennel.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Zsír!<#eljen>
VA panel a legfaszásabb gémer monitornak. Ez egy szép monitor. Az ára kicsit húzós, de oda se neki, az csak egyetlen paraméter! 😊

/Ha még esetleg glossy is, akkor ISTEN! 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.22. 19:59:10

Bandicoot
Játékra főként ha horrorral is szokott játszani akkor kismilliószor inkább VA panel, abból is valamelyik AMVA paneles megoldás.
Viszont a hajlításhoz 27 colon nem ragaszkodnék, a Samsung pedig felejtős.
27 colon a legjobbak a mai napig:
iiyama XB2783HSU
BenQ EW2740L

Egy kis User tesztegetés 24 és 27 colon.

Hát ha be akarod vállalni VA panelt játékra 100ezerért akkor hajrá.
Én inkább maradnék sima 27"-os IPS-nél ami a biztos 60-70ezerért.

Az íveltnél még benne van az is,hogy nem tudnál hozzászokni játékoknál
Bandicoot
Mehh csak behúztam a Deus Ex preorder 30 juróért, csak hogy fanyaloghassak majd Totti legnagyobb örömére... <#idiota>
Még f1-en agyalok szintén ennyibe fáj,ennyiért ajándéknak tűnik....

azt hittem leirod szpojlerba...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
😄D

Tikal
Még szerencse, hogy nem ugrottam bele a No Man's Sky-ba... most néztem meg hogy mi a játék vége.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na elmennek ezek a jó kurvaa...ba, mégis mi a fasz ez? <#boxer>

Seth
Így még jobb lehet a PSN ikszperiensz, mint tavaly

PSN ID.: Beegabor