121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #69649 Na, ha ez meg ennyire bizonytalan, pláne nem értem, mi volt ebben a szpojler! Egy DLC szereplői meg különben is ismertek mindig, szóval nekem ez kicsit picsogásnak tűnik. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudni 100%-ig, mert bármennyi ismerőssel beszéltem, neten, bárhol, annyi fajta találgatás van.
Konkrét megerősítés nincs, vagyis abban az értelemben hogy a külső miért lenne ilyen, ha ez télleg ő.
Csak a DLC képen ugye olyan a csákesz mint Chris a 5-6. részben, csak mégsem olyan, lehet klón, Chris rokona, testvére, vagy csak simán kamu és a DLC-ben derül ki.
Bárki is az, kevésbé van formája szegénynek. :D
Ha viszont a grafikusok agya szállt el, és ez télleg ő, akkor olyan lesz mint az 5. részben a kastélyos dlc, ezzel próbálnak meg visszanyúlni gondolom valahogy a régi témákba, mármint hogy konkrétan vissza.
De akkor megint ott van a legújabb cg film, amit nagyon várok már, csakhogy ott Chris nem szőke.
És itt a probléma, ha ez 2016-2017-es filmek, és a cg-hez kötnék a dlc-vel a témát, akkor Chris külseje, ha ő lenne konkrétan, a kinézete is a filmhez hasonlítana.
Ez csak találgatás, mert bárki, bármit mond, a fickó, ennyit nem változhat tekintve, hogy a Resi eseményeihez képest ez a jövő, NEM LEHET fiatalabb Chris, mikor már a Resi 5-ben "öreg" volt.
Ha meg ez egy fiatalabb Chris, akkor a régi Resident-ek vajon mikor játszódtak?
Ennyi erővel Wesker is lehetne. :D Rá inkább hasonlít. -
Ulthane #69647 Nahh, amint látszik, akkor ennek van is értelme. Lehet nyomogatni a turbó gombot, hadd izzadjon majd a konzol. :) -
Ulthane #69646 Ezt most én nem értem. Ez nem olyan, mintha azt mondta volna, hogy az Andromeda-ban de hülyén néz ki Cora a szőke hajával? Akkor most ez is játékélményt elrntó brutális spoiker? De hát nyilvános videóban van benne egy karakter, akinek ismert a neve.
-
BF4 locked 60 :O -
Majd akkor szólj amikor, spoilert írok -
de jó hogy már végigvittem...
-
Azért néz ki úgy ahogy, mert most valós személyekről szkennelték az összes szereplőt. Amúgy tényleg bazinagy spoiler volt , dádá lesz...:D -
és szerinted ezt ki olvassa el?aki végigvitte -
tudod hol van kint?a játék végén és a resident evil7el foglalkozó posztokban.nincs kint midnenhol ezt most elbasztad :D -
:(
pcars gyalázatmoslék mindenhogy, de a másik kettő elég szépen kisimult.
viszont mostantól minden játékban van pró mód, szal nincs többé perfekt futóra tuningolás
-
Elég szépen kivasalták az assetto corsat. Jaj szegény Arty... 
#4KTVNÉLKÜLÉRTELMETLENAPRO -
SlickAdam #69618 -
Tudnád mennyi helyen olvasom amikor valaki érdeklődik hogy sima vagy pro a legtöbb válasz:ha nincs 4K tévéd akkor semmi értelme... -
Ja. Még mindig ott tartanak többen, hogy pro=4K.
BOOST MODE FTW
-
Mi történt a Rainbow six siegeben együtt vagyunk squadban és külön rak be játékba más más squadokba? -
Alpha vagy 1 bétába volt ez . Ki emlékszik már. :D -
Tudod, hogy megy ez. :D elsőre majdnem megvolt..utána már csak rosszabb.. :D -
Beta-ban volt időm kitapasztalni, kb meg sem tudott itt a teljesben ütni :). Twilight verzió sem sokkal erősebb -
Hát valaki nem számolja a prológus-ost. -
Hino-enma -
Melyikről van szó pontosan? -
Azok esti mesék gyerekeknek.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.08. 16:47:34 -
nem..verjem bele..utolsó kis hajszál élete mindig marad és elfogyok. -
3. boss igen..nekem legalább is.. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.08. 16:45:17 -
Há'me nem is nehéz
-
-
Ulthane #69594 A Darkszósz meg minden más elég könnyű kérdés: Darkszósz. -
Ulthane #69593 HDR10 egyértelműen, a Dolby Vision licensz nagyon drága, nem szeretik a gyártók, a HDR10 terjed majd el és fut be karriert. -
partizan182 #69592 TPS vs FPS: Az még a 90-es évek vége, nekeverd :)
Akkor inkább már Dolby Vision vs HDR10. Checkerboard vs temporal upscale vs native 4K. Darkszósz vs mindenmás!
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.02.08. 15:03:44 -
Ulthane #69591 Na, pont a 4K játélkok miatt kell 4K tévét venni, nyilván nem a nem létező 4K-mozik miatt. -
Ulthane #69590 És a TPS vs FPS-t se. -
partizan182 #69589 LCD vs OLED-et ne feledd :) -
Evoluti0N #69588 Hát nem király, h a PC vs konzol, Xbox vs PS mellé most már PS4 vs Pro is van? :D -
Beszélgethetnénk a NIOHrol is, hogy mennyire nehéz. De hát senkit se érdekel. :D -
loál már megint a pro téma. Mióta megvan a gép csak olyan játékokkal játszom, amik jobbak, mint siman 1080p tvn. Ráadásul 3 hét és jön a 4.50 fw -
LBandi77 #69585 Hát ez-az csak arra jó most a 4k hogy a pro néhány játékban mutatóban,de amire még használom a tv-t arra fölösleges. -
Mármint az a szint, aki érti a viccet, amihez segítségképp még a smile is ott van?
Nem, az sajnos nincs meg :( -
Ulthane #69583 Értem, tehát szerinted nincs értelme a
* jobb framerate-nek
* stabilabb futásnak
* 4K felbontásnak
* jobb szellőzésnek, ezzel csendesebb működésnek
* a 4K nélkül is szebb látványvilágnak
Ezzel az erővel játszhatnál egy NES-en is 2017-ben...Az is adja... -
Ulthane #69582 Már hogy ne lenne tartalom. Kismillió játék Pro patch-t kap, nem beszélve a native 4K-s címekről, mint pl. TLOU. Aztán továbbmegyek, a 4K-s videók YouTube-on, trailerek stb.