PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy hallom eleg otvaras lett

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Pontosan!!!<#kacsint>
Harlekin
Igen és geci jóóóó vissza rakták a sebességet a régire!!!!!Kéééésssszz ennyyyii!!!!!Első kör nincs mit hozzá fűzni!!!!Köszönöm nekem kész a játék jöhet!!!!<#nevetes1>

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
Gondolom ha jön a vihar, kihúznak mindent...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Tehát, ha nem vagyunk otthon semmi nem marad áram alatt!!!"

mert ha otthon vagytok nem lehet gond? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
Vagyis mindig mindent kihúztok a falból kivéve a hűtőt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Köszönöm! <#worship>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

orichalcos
Megy Titanfall.

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Sajnos az a nagy baj,hogy itt a dedóba a nálatok bevált sémám nála semmit nem ér...Ezekre a piszlicsáré dolgokra csak ti vagytok fogékonyak...<#kacsint>
Ő kemény dió 100 éve vagyunk együtt de talán ha 3x volt konfliktus köztünk az is max percig tartott...

Amúgy szerencsére megúsztam a vásárlást,mert squasholni voltam és hazafelé kurva nagy baleset volt BP-ről kifelé amiről tudott ő is.Viszont én meg nem siettem el a dolgot motorral hazafelé.<#kacsint>Csak miután telón láttam,hogy elindult ő itthonról (isten áldása ez a nyomon követés)bebaszódtam a kocsisor közi és GO haza nyélen!
Erre nem megy ez a gedva...... <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.26. 17:14:11
arty
😄DDDD

Forza.

darkSectorxxx
HBD kedves Norbertó. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
A te természeteddel nem lehet gond ezt megoldani 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Köszi <#pias>

Amiga
Boldog születésnapot! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Harlekin
<#nevetes1>
n000rbi
Köszönöm!

n000rbi
Köszi Gero!

Moby
Ha már dobozszám ott áll a boltokban, akkor felesleges vergődniük: az is nagy fegyvertény, hogy eddig titokban tudták tartani. A mai információs társadalomban ez a titkosszolgálatoknak sem megy ilyen hatékonyan. Jelentsék be ez közleményben facebookon meg twitteren (szerintem többen nézik mint a konfokat), és lépjünk már túl ezen a vérciki dugdosáson már.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.26. 13:11:23

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
😄 Szép lenne. Közben jön az infó, CES használt cumókkal kereskedik, szóval egyelőre nem tudni hogy jutottak géphez, de Twitter már izzik a következő dologtól, ugyanis délután elvileg egy PS VR is oda kerül majd. 😄

Amiga
Ugyan, valld be az igazat! A mondat helyesen így hangzik:
Haver kint él, negyed óra múlva odamegy az egyik boltjukhoz, és azt mondja: srácok, lebuktunk!

orichalcos
Haver kint él, negyed óra múlva odamegy az egyik boltjukhoz, és megnézni személyesen nekem, hogy mi a helyzet. 😄

Harlekin
Természetesen a sonynak "ehhez" sincs semmi köze!!!!!ÁÁÁÁÁ dehogy ez a tudtukon kívül történik!<#nevetes1>

Kibuktatták a dolgot és van mire fogni,hogy most már mind 1 akkor mehet boltba,de ha még is valami balul sül el akkor is van legalább mire hivatkozni!<#vigyor0>

Ez az egész egy szemfényvesztés része!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.26. 13:07:03
Moby
ÓÓÓÓ háttényleg! A jóisten tartson meg egészségben n000rbi!

Ja és boldog születésnapot is! <#banplz>

Totti5
Drága.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
BSZN n000rbi!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Szerintem a második kép többet mond ezer szónál, illetve minden, a témában releváns információ megtalálható rajta <#nevetes1>

/bár lehet, hogy egy nyíllal egyértelműsíthető az útvonal a kék doboz és a jobbra lévő piros tárolóedény között, de ilyen apróságtól szerintem ezen a szinten már eltekinthetünk 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.26. 12:58:02

arty
😄DD

Forza.

arty
#4theplayers

név és régióváltást is megoldották, elvégre.

Forza.

orichalcos
Az a komoly hogy a hivatalos leleplezés előtt már árulják a PS4 Slimet. (Angliában CEX boltban)

Boltban készült kép 1
Boltban készült kép 2

orichalcos
Este 6-kor indul.

AntiHero
Augusztus 31. és Szeptember 8. között lehet játszani a Battlefield 1 betaval. Aki még nem tudja. 😊 Bár már írták előttem is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Harlekin
THX! Akkor talán ma nem maradok le !Valahogy asszonnyal össze kellene veszni,hogy ne keljen mennem vásárolni<#nevetes1>

Tököm kivan a mostani zsúfolt hétvégék....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.26. 11:41:46
Tatyla
Szerintem olyan 18.00

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amiga
Ez a játék talán a legnagyobb blöff, kiváncsi vagyok, dagad-e tovább a botrány.
Legjobb lenne, ha a fejlesztők szép csendben elkezdenék telepakolni a játékot azokkal a dolgokkal, amiet ígértek.
30 évvel ezelőtt legalább egy pixeles megnyerés-képernyőt kapott volna, aki a végére ér, úgy látszik, itt még ennyi sincs.
Na mindegy, nincs időm dühöngeni, mert még le kell bontanom ezt az emeril-sziklát...

Harlekin
Ma mikor indul titan teszt?
orichalcos
Nem fogja senki elérni az univerzum közepét mert jelenleg nincs benne a játékban (PC-s dataminerek infói alapján). 256 egyedi galaxis van,utána az utolsó ismétlődik végtelenségig.

Harlekin
Pár éve villám csapott a ház melletti oszlopba és 850000 ft kár lett(biztosító fizette)Mindenünk tönkre ment... MINDEN!!!A falon lévő elemes óra is!!!!!!!A Vízteres kandalló vezérlése is ami pedig szünetmentes tápon volt!!!!A gázos kombicirkó kigyulladt!Az volt a szerencse hogy otthon voltunk és nem lett még nagyobb baj...
3 hét idegbaj ment el a dologra...
Tehát meg lett oldva,hogy ne tudjon bejutni kinti hálózatról a túlfesz (egyszerűen "leválasztódik" a hálózatról a lakás nem publikus, mert nem szabályos) De pont leszarom<#nevetes1>

Tehát, ha nem vagyunk otthon semmi nem marad áram alatt!!!Csak a kényszer dolgok hűtő és lakás riasztó... semmi más...
Sőt nem,hogy kintről nem tud a fázisokról földről és a nulláról bejönni a belső hálózatra a túlfesz,de mindig minden konnektorból amit csak lehet kihúzunk,ha netán közvetlenül a házba csapna....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.26. 10:29:47
Moby
Hát...miután szénné lettek szopatva, valamennyire érthető ha védik magukat. Persze egyszerűbb lett volna évekkel ezelőtt bevezetni a kétlépcsős azonosítást, hogy legalább a userek védve legyenek, és kicsit lazítani a policyn. Nem ment, sok év kellett hozzá. Merthát a világ legnagyobb konzolgyártója megbecsüli az ügyfeleit 😄

Moby
AZ nem lényeges, hogy változik-e az IP-címed, vagy sem, hanem hogy VAN.

Tikal
Áramtalanítva? Ez mit jelent és miért?

Amiga
Nem is hallottam még ilyenről, ez elég durva. Azonnal kártérítést kell kérni a szolgáltatótól és egy külső IP-címet alapból...

Harlekin
T kábeles vagyok "elvileg" dinamikus ip van!Ebben az évbe nem változott az IP címem!!!
Minden nap áramtalanítva van a lakás,ha nem vagyunk otthon(csak riasztó és hűtő van áram alatt) tehát modem áll cirka 8 órát és indul újra,ha hazaérünk.Mivel VP-n vásárlásom elég sok szokott lenni tudom az IP címem,hogy éppen mi,de ez idén nem változott....
arty
mármint a sony szarik rá, hogy sokan már nem kapnak külső címet 😞

(upc és a t is privátot ad random embereknek, de ha beszólsz, h nanemár, kapsz külsőt)

Forza.

darkSectorxxx
Ja értem erre gondoltam a "hiba" idézőjelesen gondoltam, hogy nincs valós trükközés, csak a technika ördöge. 😄
Hát én régen olyat is hallottam hogy kisebb falvaknál vagy mi az xbox live felület nem ment (gondolom tiltva volt, a szolgáltató részéről). 😄 Még x360 idejében.

Moby
Ez nem hiba. Az egy helyről érkező túl sok kérést banánnal jutalmazza, és még ki tudja mit. Amióta 5 éve szétbaszta a psn-t az anonymous 2 hónapra, és ellopta 80 millió user adatait, durván szigorodott a policy náluk. Nem nagyon tűr a rencerük semmiféle próbálkozást. Egy ilyen egyetlen IP mögé bújtatott fél város meg eléggé botnet szagú.

darkSectorxxx
Ja emlékszem még mintha néhányszor panaszkodtál volna is....eszméletlen.
Amúgy mintha egyszer hallottam volna itt is felénk, egy olyan valami szolgáltatásról, net-es szolgáltatóról, hogy valami igénytelen módon továbbította osztotta szét a más szervtől kapott vonalat...nem tudom ez hogy műkszik, de ja vannak igénytelenségek, de hogy a sony bannoljon....ez nem a játékban lévő szerverekről megy, mert ha multi akkor az adott játék multijában kéne bann-t kapni nem?

Vagy ez a profil login-el kapcsolatos "hiba".

Moby
Nálam is így volt a másik lakásban az előző szolgáltatóval. A begyűrűző arpageddon, a lowcost szolgáltatások, és az ipv6 átállás lassúsága okozza ezeket a komikus helyzeteket már. Meg a szabályozatlanság főleg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.25. 23:18:33

darkSectorxxx
Mondjuk vicc kategória, ha ez igaz.Így érthető a sony bann, de még akkor is azt mondom, hogy még hírből sm hallottam hogy maga a sony bannol. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.25. 23:16:13

Moby
Ez főleg nem a gigamultik sajátossága, hanem a fillérbaszó Tóth&Fiai Bt. internetszolgáltatók, akiknek már nincs pénze ipv4 címekre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.25. 23:14:35