PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami van akkor pedig. 😄 de valóban, nagyon hallgatnak róla...
amúgy igen, jó lenne egy sci-fisebb GTA is biztos, igazából R* nem ad ki szart a kezei közül, arra mérget lehet venni fixen.. 😛 kíváncsian várom, hogy mit alkotnak...de az tuti, hogy így látatlanban is már pre-preorder 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.06. 14:22:49
Adversus solem ne loquitor
Vice City nekem is kedvenc részem, a 80'as kötődés miatt bizonyára, de valamilyen szempontból az egy "ártatlan" kor volt, én nagyon szerettem. De egyébként én megnéznék egy GTA-t némileg futurisztikus környezetbe / korba ütetve is, akár repülő autókkal, kicsit Jetson-családosra véve a városok kinézetét. De ez csak egy hirtelen jött gondolatkísérlet. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
amúgy +1 neked is meg artynak is: szerintem is esélytelen a GTA 6, azt majd egy szarrápimpelt új engine-nal fogják kigurítani, hogy mégnagyobbat üthessen... bár én már komolyan félek belegondolni, hogy ezek mit fognak majd következő generációra művelni (de akár még ebben is, hisz GTA5 az kimaxolta az utolsó gőzig azt, amire a PS3/X360 képes volt kisajtolni magából 😄).
Bully 2 jó lenne, de szerintem az a legesélytelenebb. RDR Remaszti vagy RDR2 szvsz a legesélyesebb most.
vagy nem is tudom, azt a Agent-et lelőtték végül, vagy mi lett vele?
Amúgy egy Bully 2-nek örülnék kevésbé idétlen karakterekkel. GTA 6 teljesen esélytelen, de 5-höz én is szeretnék végre single player kiegészítőket. LA 2 is jöhet, de a kocsik szappantartó fizikáját cseréljék le. :-)
- rdr nemkell, szép volt, jó volt 360on, nem kell újra
- gta5 kieg, nem örülnék neki, ha meg kéne venni ÚJRA a játékot 😄
- gta5 standalone kieg, álá a gta4 buzitóni/motorosos mintájára, KELLLLLLL
- gta6 olyan sokára jönne, hogy inkább jöjjön gyorsban egy önmagában is működő kieg és a hatost akkor jelentség be, ha már csak 1 év van max a kiadásig
- midnight club la 2 - KELL !!! AZONNAL !!! IDEKÉREM MOST !!!!! 😄
Forza.
Egyébként meg szerintem is jobb lenne egy új rész, mintsem remaster, dehát... meg egy GTA 6 bejelentés is jó lenne (MEGATON), mert már a könyökömön jön ki a GTA5 úgy is, hogy PS3-on játszottam orrvérzésig anno... 😄 de szerintem GTA 6 az offos, lehet már nem is ebben a genben lesz...
Persze az más kérdés, hogy néhány kiadó annyira elkényelmesedett, hogy új cím helyett az eredeti fejlesztőket dobja rá a portra is, de ez még multiplatform fejlesztéseknél sem egyértelmű, ott is megesik, hogy az alpha team csak a célplatformra fejleszt, és a portolást mások végzik.
Ebben az esetben ez azt jelentheti, hogy egy külső csapat Rockstar támogatással remastereli a RDR-t, miközben a Rockstar máson dolgozik. Persze azt én sem tudom, hogy náluk milyen az erőforrás-management, mennyire vonnak be külsős fejlesztőket, de sok helyen így van.
A Bluepoint pl. egy nagyon jó portoló csapat, de third party-csapat csinálta az új Batman PC-s verzióját (sajnos), illetve a Street Fighter 4 remastered-jét is külsősök csinálták (végül ott is be kellett lépnie az eredeti team-nek patchelni, mert voltak minőségi problémák). Az utolsó két cím arra lehet példa, hogy azért nem teljesen jó, ha az eredeti fejlesztők egyáltalán nem felügyelik a projektet.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.06. 12:51:17
És talán mert a remaster lényege a magasabb felbontás és itt-ott polírozott grafika...?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Volt anno pletyka single dlcrol. Kitudja az igaz e.
A RDR remastered valósabb.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
LOOOOOOOOOOOOL
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Battlefront 5550ft !!!
R6Siege 6660ft !!!
Resident Evil origins 6660ft !!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 22:08:05
My streams: https://beam.pro/oriic
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Time to head to New York for the Sept 7th press conference. #PlayStation
Lead Programmer @ Naughty Dog
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Korean games site Gamefocus is reporting that Rockstar is working on a remastered version of Red Dead Redemption for PC, PlayStation 4, and Xbox One.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Persze egy Uncharted vagy TLoU sok tekintetben éppen a főszereplő miatt az, ami, tehát ezekben a világért sem cserélném el a főhőst. De ha választható nemű hős van, én a szebbik nemre voksolok.
Trevor egy aljas pszichopata rohadék, akit a való világban életfogytra kéne rohasztani, vagy olyan államban kéne elítélni, ahol van még halálbüntetés. De a játékban egy rendkívül erős, ritka, és szórakoztató valamit testesít meg (embernek azért nem merném nevezni :-D). De van abban valami élmény, amikor a gonoszt egy még nála is gonoszabbal, a sötétséget a mélyűri feketeséggel győzöd le. (És azért Trevor őrületében mégiscsak volt némi lojalitás is azok felé, akiket tisztelt, vagy imádott).
Ha a GTA V egy étel, Trevor benne az egzotikus fűszer. Kinek túl erős, kinek nélkülözhetetlen, és akad, aki egyszerűen hány tőle. :-)
Bár nekem Michael volt a kedvenc karakterem. A látogatásai a pszichológusnál. :-D A zűrös lánya és a még zűrösebb fia... Meg ahogy a maffiafőnök házát leomlasztotta... És közben az az elképedt fej. Hát mennyit nevettem én azon a játékon, te jó ég. Asszem megvan, mit fogok ma este tolni. :-)
Most a Recore adja nagyon. Cuki "kis" csaj van benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 15:32:53
Szvsz olcsó, pógárpukkasztó húzás az egész primkó lénye, a primkó motivációi.
Főellenségnek el tudtam volna képzelni, akit valami ipari komplexumban bedarálhatok azért, amiket tett.....
Forza.
Uramisten, van amiben hasonló az izlésünk?! <#wilting>#wilting>
Én tudtam volna a gta5ben is azonosulni a háromból két főhőssel (trevorral nem), de hogy egyszerre hárommal kellett, nanem.
És ez pl az AC Syndicate-et is kicsit rontja számomra... (pláne h nem szeretek nőt irányítani)
Forza.
Valaki tudja hogy az amcsi truck mitől függ hogy ott van-e a garázsnál éppen vagy nincs?
Vagy azt csak 1x dobja a gép?
+1
Mint mondtam nem Niko erőszakosságával volt bajom. a GTA egy erőszakos széria. Akinek evvel gondja van, az kerülje. A szereplők is erőszakosak. Ez is oké. De attól, hogy egy szereplő erőszakos, még lehet karakter. Ittvan rögtön Trevor...nnnakérem, Ő karakter. Egy undorító pszichopata állat, és mégis minden másodperc élmény volt, amikor ő volt a képernyőn.
Adversus solem ne loquitor
Szegénynek otromba feje van a játékban. 😄 Egy kibaszott, csöves majom. 😄
/// Hajktalanoktól elnézést kérek, mert ez a fickó rájuk nézve sértés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 15:01:14
a) csörög a mobil,
b) nem veszem fel, mert látom, ki hív és tudom, mit akar, különben is épp küldetést akarok felvenni,
c) romlik a kapcsolatom a hívóval,
d) eltelik öt perc és visszaugrunk az a) pontra.
Nico pedig, ahogy Moby találóan megfogalmazta, nullkarakter, és dark "rühes" jelzője sem áll messze a szívemtől.
40 órát tettem a GTA IV-be, és még akkor is dobálta fel az oktató üzeneteket. Aztán az egyik küldetésben lelőttek, és miközben a töltőképernyőt bámultam, rájöttem, hogy én ebbe már nem is akarok visszamenni.
GTA V viszont maga volt a kánaán. :-)
Lehet nem volt mélyen kidolgozva a személyisége, és nyilván azonosulni nem nagyon lehet vele, de antipatikusnak nem mondanám.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson