PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
én azért írtam, amit írtam, hogy alátámasszam: engem SEM érdekel, csupán az ellenkapányotok visszásságára kívántam a figyelmet felhívni 😛

Forza.

bionál pont azzal jöttetek, h kiafaszt érdekel a pcs, meg minek hozzuk fel meg blabla... most akkor valid vagy mi. vagy csak a soccer kettős mércéd <#mf1>
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.06. 20:41:42
arty
durvul!

az első nagy dögöt a templomban még én is MAJDNEM levertem...! <#idiota>

Forza.

mucsácsó
na, toltam most egy kicsit a Lotfallent, ha már így ingyér' osztogatják plusban 😊

hááátátőőőőőőőőőőőőőő, nem is tudom... ha ezt most BB és DS3 előtt tolom, akkor nagyon nagyon tetszett volna, de így azért eléggé necc... fura ez az esetlen, suta, és földhözragadt mozgás és harc, néha mintha lassított felvétel lenne...és nem, nem a nehéz páncélzat miatt van, levettem, és így is ezt érzem.
plusz bugos, meg eléggé fura, hogy akár hátrafele is tud ütni az ellenfél, hiába előre üt 😄:

mindegy, ínséges időkre talán jó lesz, de nagyon picsa, hozzám se tudnak érni az ellenfelek, mert olyan lomha és kiszámítható az egész 😄 vagy durvul majd azért ez?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.06. 20:23:36
arty
- betmeneket már letoltam "remazterben"
- bioshockot ellenben 360on lőttem végig, egy ezresbe fájt a "remazter preorder (pc)"

valójában egyik sem érdekel/érint, ellenben had mutassak már rá a kettősmércétekre, újra és újra <#mf2>

Forza.

Nekem nem kell vigasztalnom magam, mert pont leszarom mindkettőt. Ahogy elnézem neked kell vigasztalnod magad a bioddal együtt <#nevetes1>
Bandicoot
Azt postázzák a szakállas gyökérnek a No Man's Sky élén, bár szerintem az utóbbi időkben kapott párat postacsomagként a rajongóktól..<#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
Drágább, fosfrémes = szarabb. De vígasztald magad, hogy néhol ezt is pimpelték - csak mint a Bio-t 😛

Forza.

Végig sem nézted a videót. Jobban néz ki. És nem olyan minimálisan, mint a bionál. Ennyike...
Kandurex
Onnan? Beh, szerintem ha onnan rendelsz egy ánuszpumpát fogsz a csomagban látn!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Értjük mi hogy fosok a Bio játékok... nem kell ragozni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
___MINDENNÉL___ fontos a 60fps, mert jobb érzés játszani.
és persze, hogy könnyebb a célzás is jobb frémmel - a bioban kell is, de a batmenben se ártana a harcokhoz....

de mindentől függetlenül ez egy PLUSZ.
a betmennél mi a plusz? hogy ráadtak a dzsókerre egy uvzöld inget? 😉))
ha valamihez, na AHOZ lófaszt nem nyultak, ha képesek 30frémmel kiadni....

Forza.

arty
43.300ft a végár, szállítással, áfával, vámmal 😄DDDD

Forza.

Mert nem egy copypaste fosadék mondjuk úgy. Amúgy rohadt fontos ennél a 60, meg a bionál is, mert ugye refleksz twitch shooterek... Ja nem... <#kuss>
arty
hogy tud jobb lenni egy szarfrémes, drágább verzió? 😄DD

Forza.

Bandicoot
Nem...Meg is veheted...Innen... <#banplz>

Kandurex
Ez PS.

Izé...inkább paint.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dark soulsban földhöz baszni meg jól megcsavarni jó a 10-ezres is.Viccet félretéve én is vettem 150-ér kormányt meg 55-ér headsetet de ez az én értékrendembe nem fér bele.
Bandicoot
Ki. Például ennyi pénzért veszek egy csudálatos napelemes 5.1-es ébresztőórát, ami az ár/érték kategóriában ennyiért kb azonos szinten szerepelne a 45ezres kontrollerrel..Használhatnám nap mint nap...valamivel többet is tudna mint jóval olcsóbb társai...noszahát megéri a többszörös árat, mert profi és a többi ébresztőóra kőkorszaki mellette!!!...<#taps><#taps>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.06. 19:44:06

Bandicoot
Annyira mégsem mint a One.😊

Totti5
Nade neked nem kell kiadni, kiadod más kacatra...

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Ha kiadnék egy ilyen "kacatra" 45ezret én se engedném el...😊 Sokezres gamer billentyűzet is van? <#kuss>

Vga-val összevetni meg....Loal.
Nem egy kategóriát képeznek. Ahogy egy mobillal sem. Egy szaros játékirányító perifériáról beszélünk nem többről.

Totti5
PS4 is.

darkSectorxxx
Ennyi pénzért én sem ereszteném el. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Amit nem kötelező megvenni és a 180 ezres Nvidia VGAt sem, és a 200 ezres mobiltelefont sem.

Viszont én azóta nem nyúltam a simához, mert annyira jó az elite, hogy minden más mellette kőkorszaki.

darkSectorxxx
A One konzol is drága volt a tudásához képest anno. 😄

Bandicoot
Nem vicc, az MS aktuális gamercucca aktuális aranyáron. Annyira szánalom kategória mint a 30-40ezres gamer billetyűzetek...

Hát én azt hittem csak vicceltek ezért utánna néztem tényleg 45 ezer 1 kontroller.Itt már tényleg elgurult a gyógyszer.Erről egy klasszikus jut eszembe."miért beépített tv van benne?"
A copy paste bionál ja jobb.
Totti5
Nyilván annyit tud, hisz vannak rajta gombok... Az Elite kontroller lényege nem az hogy annyit tudjon, hanem hogy sokkal többet tudjon, profi háttértámogatással és kosztümizációval.

Honlapján van ár. 23 982 Huf.

Bandicoot
Ha csak annyit tud mint a ps4 kontroller már jobb az az ár, az meg nem kérdéses hogy az Elite irdatlanul túl van árazva,mint az MS perifériák általában.

Totti5
Anyagminőség és szoftveres háttér ( tudás ) tesztelése után lehet csak az ilyet kijelenteni.

Bandicoot
He? A kontrollerről beszélek.
Gagyi vagy sem,koppintás vagy sem. Milliószor jobban beárazták mint az MS féle agyontúlárazott Elite-et 45ezeré'...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.06. 18:16:42

Totti5
$50 2 játék

$60 3 játék

Ez sem jött össze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.06. 18:07:10

Bandicoot
Legalább ezért reálisabb árat kérnek.<#kuss>

Sziasztok. Valakinek van sejtése mi lehet a probléma, ha CE-34878-0-ás hibakóddal kidob a dying light a far cry primal vagy a Drive Club is.
Még a Dying Lightnál megpróbáltam teljes hdd formázást. pendriveról a ps frissítést stb. Nem segített.
Esetleg valaki rajtam kívül volt már ilyen helyzetben? Játék indításakor egyből kidob.

Már majdnem elkezdtük, de még nincs teljesen kész.

Totti5
Ha jól olvasm 30 fps lesz. Ez a jobban?

Tikal
Apropó, akkuidő, itteni ajánlásra lecseréltem az akksit a kontrolleremben, ugye kétszer nagyobb kínaira.... hát nem lett kétszer jobb az akku idő... lehet nem elég olcsó akksit vettem? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szánalmas banda, a Sony igazán felkarolhatna egy másik stúdiót autokázásra

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
A környezet jobb lett, de a karaktermodellekkel valami nem stimmel. Joker pl nagyon rosszul néz ki

PSN ID.: Beegabor

Újabb remaster. Most épp a Batman. (Ezt is jobban megcsinálták, mint a Bioshockot <#kuss>)
Na már csak egyet kell aludni és kezdődik a sony esőtánca 😊 A rajongók könnyei képezik majd az esőfüggönyt 😊 Kérdés, hogy öröm könnyek lesznek-e, vagy csak sírva nevetünk majd 😊 A lényeg, hogy így is úgy is szórakoztató lesz.
Hát hogyne lehetne,pcars nem jött be assetto sem fog robbantani a kasszáknál legalábbis a jelenlegi formában biztos nem. Konkurencia hiányában pedig mindent szabad.És ha egyszer tényleg megjelenik úgyis mindenki megveszi.
arty
ha ennek a gombáiról nem rohad le a gumi, már jobb 😄

+ gombok
+ akkuidő

van mit javítani a ds4en... és mivel legalább nem 45 ezer, én üdvözlöm 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 16:32:01

Forza.

arty
<#eplus2>

az evo kirúgása után én TÉNYLEG nem értem a sonyt - ezeknek MINDENT lehet?!
és még csak arról sincs hír, hogy kibasznának 1-2 manágert..... SEMMI.

Forza.

Totti5
Sonys 3rd party kacatgyártó 1:1ben lemásolta a X1 Elite kontroller desingot, színeket, kialakítást és kiadja... mondjuk én rájuk dönteném az épületüket is, ez annyira szánalom ( elvileg kb ugyan annyi mint a sima kontroller )... megtévesztő, ráadásul szoftveres háttér zsákbamacska.

arty
de minek?
említetted már, hogy ugyse játszol újra remaztereket.... nekem is kivételes volt az uncsi, mert a halo odst félbehagytam és azóta rá se néztem, a többire meg kb remény sincs, hogy játszam (majdegyszer.... háppersze 😄 )

kivétel a halo2anniversary, azt csak le kéne tolni, lévén még sose jutottam a végére: xboxot eladtam alóla, 360on is csak belekezdtem, de nem csúszott le a graf addigra.... (halo3-odst-reach után... és azóta volt egy halo4 és egy halo5 is.... 😄 )

TLOU tervezett, bele is kezdtem, imádnám is, de időőőőő ....
gow3, bioshock.... előbbi első játszás lenne, a ps3ast félredobtam a remazter tudatában, a bio meg szimplán csak imádnivaló világú és bírnám újra

szal kicsit azt érzem, felcserélődtek a szerepeink a legutóbbi eset óta, amikor a remazterek szóba kerültek 😄

Forza.

Totti5
Készülnek a hosszú csúszásra....

Sony is cancelling and refunding pre-orders of Gran Turismo Sport

darkSectorxxx
40 lesz.
Erre meg rákérek a géptől egy felezős segítséget. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 14:26:26