PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.06. 20:41:42
az első nagy dögöt a templomban még én is MAJDNEM levertem...! <#idiota>#idiota>
Forza.
hááátátőőőőőőőőőőőőőő, nem is tudom... ha ezt most BB és DS3 előtt tolom, akkor nagyon nagyon tetszett volna, de így azért eléggé necc... fura ez az esetlen, suta, és földhözragadt mozgás és harc, néha mintha lassított felvétel lenne...és nem, nem a nehéz páncélzat miatt van, levettem, és így is ezt érzem.
plusz bugos, meg eléggé fura, hogy akár hátrafele is tud ütni az ellenfél, hiába előre üt 😄:
mindegy, ínséges időkre talán jó lesz, de nagyon picsa, hozzám se tudnak érni az ellenfelek, mert olyan lomha és kiszámítható az egész 😄 vagy durvul majd azért ez?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.06. 20:23:36
- bioshockot ellenben 360on lőttem végig, egy ezresbe fájt a "remazter preorder (pc)"
valójában egyik sem érdekel/érint, ellenben had mutassak már rá a kettősmércétekre, újra és újra <#mf2>#mf2>
Forza.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és persze, hogy könnyebb a célzás is jobb frémmel - a bioban kell is, de a batmenben se ártana a harcokhoz....
de mindentől függetlenül ez egy PLUSZ.
a betmennél mi a plusz? hogy ráadtak a dzsókerre egy uvzöld inget? 😉))
ha valamihez, na AHOZ lófaszt nem nyultak, ha képesek 30frémmel kiadni....
Forza.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.06. 19:44:06
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vga-val összevetni meg....Loal.
Nem egy kategóriát képeznek. Ahogy egy mobillal sem. Egy szaros játékirányító perifériáról beszélünk nem többről.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont én azóta nem nyúltam a simához, mert annyira jó az elite, hogy minden más mellette kőkorszaki.
Honlapján van ár. 23 982 Huf.
Gagyi vagy sem,koppintás vagy sem. Milliószor jobban beárazták mint az MS féle agyontúlárazott Elite-et 45ezeré'...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.06. 18:16:42
$60 3 játék
Ez sem jött össze.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.06. 18:07:10
Még a Dying Lightnál megpróbáltam teljes hdd formázást. pendriveról a ps frissítést stb. Nem segített.
Esetleg valaki rajtam kívül volt már ilyen helyzetben? Játék indításakor egyből kidob.
Már majdnem elkezdtük, de még nincs teljesen kész.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN ID.: Beegabor
+ gombok
+ akkuidő
van mit javítani a ds4en... és mivel legalább nem 45 ezer, én üdvözlöm 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 16:32:01
Forza.
az evo kirúgása után én TÉNYLEG nem értem a sonyt - ezeknek MINDENT lehet?!
és még csak arról sincs hír, hogy kibasznának 1-2 manágert..... SEMMI.
Forza.
említetted már, hogy ugyse játszol újra remaztereket.... nekem is kivételes volt az uncsi, mert a halo odst félbehagytam és azóta rá se néztem, a többire meg kb remény sincs, hogy játszam (majdegyszer.... háppersze 😄 )
kivétel a halo2anniversary, azt csak le kéne tolni, lévén még sose jutottam a végére: xboxot eladtam alóla, 360on is csak belekezdtem, de nem csúszott le a graf addigra.... (halo3-odst-reach után... és azóta volt egy halo4 és egy halo5 is.... 😄 )
TLOU tervezett, bele is kezdtem, imádnám is, de időőőőő ....
gow3, bioshock.... előbbi első játszás lenne, a ps3ast félredobtam a remazter tudatában, a bio meg szimplán csak imádnivaló világú és bírnám újra
szal kicsit azt érzem, felcserélődtek a szerepeink a legutóbbi eset óta, amikor a remazterek szóba kerültek 😄
Forza.
Sony is cancelling and refunding pre-orders of Gran Turismo Sport
Erre meg rákérek a géptől egy felezős segítséget. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.06. 14:26:26