PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem is rühes volt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.05. 13:38:15
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
most meg mar csak a "walking down the memory lane"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez már filozófiai, kulturális, esetleg társadalompolitikai kérdés, a jelenlegi értékrendünk az, hogy ha egy filmben van pár hulla, az 12-es karika.
Drake a negyedik részben amúgy gyakran annyit öl, amennyit te akarod, egész fejezeteken lehet átjutni egyetlen kill nélkül, még achievement is van rá.
de legyen egyénisége, vagy valami épkézláb célja/motivációja, amit te is írtál.
>>> A közkedvenc AC4be meg no komment hogy ki a főszereplő
szvsz szar volt az AC4. 😄 végig se bírtam játszani. még a főszereplő nevét se tudom, annyira.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval igenis, nagyon fontos egy főszereplő milyensége illetve egyénisége, mert akár ilyen szinten is rányomhatja a bélyeget egy játékra illetve játékélményre...
Nem beszélve arról, hogy szerintem abszolúte egy jó játék sikerét erősíti - vagy hozzá is tartozik - egy jól megformált, egyedi és szimpatikus főszereplő, pölö: Ezio, Nathan Drake, Tommy Vercetti, Carl Johnson... 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.05. 09:14:33
Ha nem szimpi a hős, megette a fene az egészet. Képzeld el az Unchartedet Drake helyett mondjuk Kovács Gézával.
How to See ONLINE PLAYER COUNT in Black Ops 3!
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.09.05. 08:20:42
My streams: https://beam.pro/oriic
Ugyamez az ACIII, Rakatukatékon vagy ki a faszom olyan málészájú volt, hogy utáltam, csakúgy, mint a Unity-ben Jacob Fry-t.
Nekem sem szimpi ez a Lincoln Clay amúgy, és tartok tőle, hogy rányomja majd a bélyegét a játékkal való viszonyomra is.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
pl
Nedm a story-ra gondoltam mikor írtam hogy nem érzem stabilnak. 😄
Ott a wiki le van írva ki kinek a kije, Össze van kapcsolva.
Míg pl egy MGS-ba tökre beleillik Snake, nem fontos mit akar...csak oda illik.
Vagy a Witcher-be Geralt...
Itt ez a veterán katona nekem egy Jason Statham vagy The Rock filmbe inkább.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 19:11:40
A főszereplő a vietnámi háborúból visszatért veterán katona...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De nekem az fura, amikor a szombat esti disco patkány kisétál a városba éjszaka egy disznóőlővel hogy gengsztereknek vágja el a tokát lopakodva.... Nem tudom pontosan megmagyarázni, nekem az egész öszkép instabil, még ha a korszakban egyeznek is a részletek, mert pl egy Metal Gear érthető, katona, sivatagi bázis, katonák, lopakodás stb....az egy egész, értem hogy stabil összevág, még ha érdektelen is számomra, de itt banyek mikor nézem a gameplay-eket...😄
Nem jön át a Mafia hangulat. És nem a kor stílusára gondolok. 😄
Ez a csávó inkább egy Suffering 3. 😄 ///aztakurva dekéne a 3része ennek a sorozatnak is. 😮
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 18:27:56
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nem szimpik, de nem a bőrszíne miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 18:20:08
Persze mert bár Mafia a címe mégis a 70 évek elei gengszterkorszakban játszódik, és nem a keresztapa korszakban....😊
Mindenesetre a Mafia 2 nekem nem feküdt rengeteg dologban visszalépés volt az 1-hez képest. A Mafia 3 meg inkább egy új Driver játék. Viszont remélem hogy magasabbra helyezi a szinvonalat mint a Mafia 2...
GTA mellett pedig városi sandboxot kiadni pöcsölés nélkül népharagot von maga után.
Mafia 3 nagyon hangulatos, a szokásos Mafia érzés benne van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.04. 18:18:25
///A jobbak GTA-Witcher-t most nem értem közéjük, csak a többiről van szó....
Most félek a Maffia 3-tól....
Mert a M2 nekem nagyon tetszett, de most mi lesz?
Amiket demóztak, szerintem semmi Maffia hangulata nincs, csöcsömöccse címmel is kiadhatták volna. Ez a 2 disco-s néger mintha nem illene a feketekalapos bandaháborús világba, nekem ez a Mafia 3 nem egyértelmű.
De meg fogjuk venni Ati-val, igaz megfogadtam hogy nem veszünk zsákbamacskát, de ha nem derül i megjelenésig valami gebasz akkor azért ez nem lesz annyira rossz, max nem Mafia lesz izig-vérig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 18:14:14
Csak itt ha nem is lesz a core keményebb engem már a robotvadászat élvezete ki fog elégíteni 9k-ért. 😛
Ez sem biztos hogy többről fog szólni, itt engem inkább maga a stílus érdekel, ez a cyberállatos őskor a jövőben féle túlélő valami téma...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.04. 17:51:12
My streams: https://beam.pro/oriic
Gameplayeket elnézve azért elég sok mindent hozzáadtak az eredetihez. Final killcamot, a domination 2 körös már itt is, minden fegyónak lesz most gold variánsa, a mozgást update-elték, a fegyó easter egg a dpad lefele is tök jópofa dolog. Na ilyennek kell lennie egy remasternek. És ahogy kinéz ááá, piszok jó. Le a kalappal a Raven előtt. És jön mind a 16 pálya!!! Ráadásul a Raven szeretné a Variety mappakot is remasterelni, de ez sajna nem rajtuk múlik.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.04. 11:13:57