121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Akkora fertő az összes multinak a communityja, hogy félelem. Folyamatos trollkodás, ugatás, másik fikázása. Komolyan mondom ez a világ már rég megérett a pusztulásra. Most toltam 1v1 duelt for honorba. Tök jó harcot toltunk erre beírja hogy hacker kutya vagyok hogy dodgeolok mindent, mindezt angolul. Vége a meccsnek, amit nyerek erre ezt látom chatbe. "gyere kutyaszar" "rákos geci". Aztán lelép. Nem tudta, hogy magyar vagyok. Most nem arra utalok, hogy magyarok ilyenek, mert sajnos szinte mindenkire jellemző már ez. Siege community ugyanez. Alig várom már hogy elmerüljek a 3 open world singlebe. Ott legalább nincs ennyi gyökér
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.22. 17:22:48 -
DAT... linearis algebra!!! :) -
És van aki 38at adott érte (collectors). Gamer pályafutásom legnagyobb és legdrágább hibája. Igazából a játék tetszett a hibái ellenére, de ennyit nem ért, főleg, hogy az életben nem játszom szerintem még egyszer végig. -
Evoluti0N #70248 defuk? :D Lesznek benne különböző ruhák is? A trailerekben eddig mindig ugyanabban volt. -
DAT...
-
Azt hittem a PSN miatt ölsz!
-
Fogok ölni, de azért is vagyok képes erre, mert közben nem érteni fogom, hogy az ott csak lineáris algebra. Nem segg, nem állat, nem ember :D -
Holnap délután 3kor letelik előző heti ME preview embargo. -
Dehogyis. Örültem, mint egy gyerek :D -
és te? öltél ma már poligon állatot/embert? 
ha még nem, éjfélig van időd és szerintem meg is fogod tenni! :D -
Evoluti0N #70241
-
Mindazonáltal amikor poligon seggek bámulásával, vagy poligon állatok leölésével jöttök, akkor az egyetlen szó mindig ez lesz, ami az eszembe jut
-
mondtad, h téves? remélem.... -
te a 3-5 óráddal, ráadásul prón NEM ÉRTHETED MIT ÉREZTEM!!!! :D -
Evoluti0N #70237 Egy hét, egy hét, egy hét... -
Tuti lesznek, mutattak is már. Szerintem a kroki, madár, ezek szerintem egyszeriek. -
Én azt MEre tartogatom :) -
Én ki akartam venni egy nap szabit csak az asszony leszavazta :( -
Szerintem az a féreg vagy mi gyanús hogy boss -
Remélem lesznek bossok benne és akkor már totál az. :D
nekem külön tetszik hogy más más támadható pontok vannak amiket be lehet jelölni. Lelőheted a fegyverzetét és felkaphatod. Vagy csak azt lövöd le róla ami kell és pucolás. Teli vannak a pályák csapdákkal amiket ellenük lehet fordítani. Meg az AI-. Tényleg vannak típusok amik csordában haladva az úton menekülnek nem össze vissza futnak randomban. Na várós már eléggé :D kár hogy a lemezes csak elsején jön. :( -
Amúgy engem is arra emlékeztetett. :D
Főleg, hogy folyamatosan ugrált csak a csaj. Már csak a YOU DIE felirat hiányzik. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.22. 13:13:31 -
A combat kurvajó benne. Végre egy open world rpg normális combattal. Tiszta DS, azt mondják jó nehéz is :D -
Na ezzel (első) a videóval megvettek kilóra.
Viszont a másodikon már túl sok a neon meg a lézer meg a robot meg a minden.
De az elsőnek jó a hangulata meg a mozgása.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.22. 13:05:13 -
De igazából erre gondoltam :D
Thundrj Fight -
Talán így -
Na 70fps-el fut a FF?
Akkor nem lehet ok a panaszra. -
Svlad Cjelli #70225 Nagyon jo lett a 1.05 FF15 patch! 60 FPS-t igertek, erre kaptunk 10-et pluszba!
Meh... -
Rossz a link -
az crazy
Horizon fight -
5 megáson tökéletes, nem tudom mit sírtok...
-
Az tökéletes. Szerintem gyorsabb internet kéne. Ez kevés neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.21. 23:35:18 -
ND2? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a fosomról van szó?
Én 2 dologról beszéltem eddig.
Arról hogy a legelejétől tudtam hogy ezt a játékot nekem találták ki a stílusa miatt, és gecijó lesz.
A másik amit mondtam, hogy ha a PRO-t véletlen veszek, az kizárólag ennek a játéknak a megjelenésével, mert nem azt mondtam hogy ez sokkal jobban kihasználja majd, HANEM azt írtam ezelőttig végig, lapozz vissza nyugodtan, hogy HA, érted a feltételes módot, HA valamiért fogok venni, és valamiben VÁRHATÓAN ki lesz facsarva a kraft, az február 28.-án ez a játék lett volna.
Én nem azt írtam hogy ez tuti, hanem ha VALAMI kihasználja netán, akkor EZ lesz az, de ez sem annyival jobb amiben látom a potenciált.
Természetesen a saját véleményem, és igényem alapján értendő.
Nincs semilyen magyarázkodás, nem is szükséges.
Azt írtam ha veszek Pro-t, akkor az februárban, HA ez bedurrant, de a HA szócska az fontos, hiszen értelmszerűen ha nem, akkor minek költsek pénzt?
Tehát nem fogok.
Még kérdés esetleg? -
Megint lassú a PSN sebessége? :D Lakótársam fél délután át töltötte Rainbow Six-et, a 250-es netünkkel. :D -
Ja, szép ez a horizon nagyon, de kedves sony a jó cigány japán KURVA ANYÁTOKAT a fizetős psn-etek minőségért! Letolom a HZD-t, és bebszom a szekrény mélyére ezt a szart, hogy ennek a psn-nek a közelébe se kelljen menjek U4 DLC-ig.

Elment az ennedik igen kedves hangú levél, gondolom tökéletesen feleslegesen. 50 millió atka nem tévedhet. -
Ha már nagy a hájp:
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2017.02.21. 22:01:40 -
Akkor nem ez lesz az eslő játék ami úgy kihasználja a Prót hogy csak na? mi lesz akkor, melyik? ha nem mondtad volna meg akkor nem kellene most magyarázkodni. -
Bandicoot #70214 Ezek a Candylendes összevetések forintot nem érnek. Annó W3-at is úgy rakták össze a pc ellenében ne legyen látványos a különbség...Holott... -
Kibaszott jó lett sima PS4-re is, ezért asszem nem váltok még.
Érdekes, azt hittem brutális eltérés lesz, mert élesebb a kép az látszik pro-n, csakhogy régebben pár hete valaki belinkelt összehasonlító videót, ahogy a zsiráf fejére felmászik a csaj, na ott sokkal több eltérés volt, de az valszeg még kezdetleges változat miatt volt.
Kb mint az Uncharted demo meg a végleges közt...picit randább lett, de még így is gecijó.
Na és stabil 30fps.
Én megmondtam a legelső trailernél, hogy Guerilla Games miatt, meg a videóban amit mutattak, egyértelmű volt számomra, hogy ezt a játékot már akkor előre megvettem volna....
Na még 1 hét basszus. :D
Addig melózok, meg kis Ni-oH-val lefoglalom magam. :D -