PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.07. 17:19:09
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de valszeg nem lesz annyi se.
na majd este kiderül, most már én is kíváncsi vagyok. részben örülnék is a Neonak, részben meg kurvára nem 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.07. 16:37:41
Jövőre már mindkét gép 4 éves lesz. Simán nem lenne baj egyikből sem akkor már.
1, úgy mint az MS hogy ez 4K-ra, új genes kijelzőre szánt eszköz
2, vagy úgy hogy fordöpléjersz vegyed mert ezen 60 fps, csilli villi nem úgy mint a PS4en, mór pówer, bettör expíriensz
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.07. 16:30:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(de ha jobb cpu-val IS jönne emiatt (zen), akkor én azt mondom mindenki jobban járna... és akkor 2013-2017, már majdnem 4 teljes év.... eh, ezért nem értem, miért nem lehetett 5 évet kihúzni, az már tényleg nem lett volna sok 😞 )
Forza.
totti: már a gameplayben se lehet hinni, anno a farcryból is volt gémpléj, aztán mégis van video, hogy a végleges sokkal butább (ergo eljátszott gameplay, nem valós)
---
esetleg itt lehetne értelme valami coop cuccot mutogatni, egyik ps4en, másik neo-n játszik.... átváltanak más appokba, stb - hogy látszódjon a sebességdifi, esetleg beszéljenek a frémkülönbségről, felbontásdifiről, mittomén. ötletem sincs, mivel lehet eladni egy félgent.... 😉
Forza.
Adversus solem ne loquitor
sajnos ezért nincs mamár ezeknek a bemutatóknak jelentősége... aki csak a felét elhiszi, azt is átb*sszák 😞
pedig én szívesen követném a versengést, hogy ki mit tud kihozni 1-1 gépből... de így ennek semmi értelme, egy tetves koncepció-hajhászás az egész event (nem csak ez, MIND)
a lényegi infó egy tweet pár karakterében elfér: címek, rilizdétek, pont.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.07. 15:44:06
Forza.
Hát lehet, hogy akkor a XCOM 2-ből még egy leárazást is kivárok, mert az időküldetéses nyomást tényleg nem szeretem... Még egyszer-egyszer hagyján, de ahogy nézem, ezt a rendszert a neten is sokan nem szeretik.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.09.07. 14:45:07
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Már az X első részében is választani kellett a küldetések között úgy emlékszem, csak ott ez arra volt hatással, hogy melyik országgal milyen a XCOM viszonya, és ebből eredően milyen bónuszokat kapunk.
Mondjuk van 3 küldetésed a mappon. Az egyikre van 5 egységnyi idő a másik kettőre 2-4 egység. Kiválasztod amire 5 egységnyi. Ezután a másik kettőt már nem tudod csinálni mert azok ideje ugye letelt. Viszont mondjuk azt tudod hogy megcsinálod a 2 egységest. Ezután az 5-ösből maradt 3 a 4-esből 2 egységnyi időd amìg le nem járnak. Vagyis minden dolog amit csinálsz adott egységnyi időt vesz igénybe. Beosztod, taktikázol mi a fontosabb mi nem. Nem pedig leb*sznak és van mondjuk 30 perced hogy végigmenj a pályán (van ilyen is de ez hálisten ritka).😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.07. 13:00:52
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xcom 2 pedig a jelenleg kaphatò egyik legjobb körökre osztott taktikai ( ha úgy tetszik stratégiai) rpg szerűsége. Ha ez a műfaj bejön, nem kérdéses. Ugyanakkor konzolon nem tudom milyen lett.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Így már csak ezért is maradna a Bioshock részemről - főleg hogy írtad is, hogy nagyon imádtad, így pláne 😄 ráadásul a 2. rész is _SZERINTEM_ jó lett, legalábbis én nagyon élveztem. Laposkásan indul, de aztán egészen korrekt kis játék kerekedik ki belőle. Nyilván nem olyan ütős, mint elsőre az 1. rész, de nekem bejött. Meg állítólag a DLC is nagyon jó hozzá, elvileg az is bennevan a csomagban.
btw, totál más: Overwatchban az Eichenwalde pálya szerintem iszonyúan istenkirály lett, nekem ez a pálya tetszik a legjobban : ) nem is játszom azóta máson :'D brutál szép és hangulatos, gyönyörűen egyben van... valahol itt kezdődik az, hogy dizájn... 😉
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.07. 11:28:20
(és talán a bio1/3-ban is elbóklászol pár órát, lehet utóbbiból a dlc-ket anno nem is játszottad, stb)
xcom2 mellett nem tudok érvelni 😉
Forza.
Szeretnék venni egy játékot (arra van keret most) de KETTŐ érdekel és nem tudok közöttük dönteni.
BioShock Collection: PS3-on végigvittem az első és harmadik részt, de nagyon érdekel 1080p-ben és imádom a franchise-t, jólesne benne kalandozni újra, és kicsivel barátságosabb az ára.
XCOM 2: az első részt imádtam. A másodikra írják, hogy mindenben jobb, de nehezebb is (az oké), illetve valahol olvastam, hogy időre mennek a küldetések, ez nem tudom, hogy mit jelent és nem tudom mire vélni (ettől félek). Illetve a fullos verziója minden DLC-vel kicsit drágább, és nem tudom, ha nem lesz belőle preorder, akkor a csomagból pontosan mit bukok. Ez hó végén jön, szóval mehetne a jövő hónap elején is a fizuból, de nem tudom, mit jelent itt a preorder. Drágább lesz a játék megjelenés után, vagy külön kell majd vásárolgatni a dlc-ket?
Segítsetek dönteni. :-)
Ez egy jó pluszos hónap volt, ahogy telik az idő, szerintem több hasonló lesz, mert már egyre több mindenből lehet válogatni.
Az első bossal kicsit szívtam, volt benne szerintem 6-8 próbám, mire rájöttem, hogy kell kinyírni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.07. 09:15:42
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nekem nagyon tetszik a grafikája. A harc nehézkes, de örülök azért ennek a játéknak, ilyenkor megéri pluszosnak lenni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Megelőzve a challenging kérdést: igen, ezt a gépet pont erre találták ki, és azért nem veszek a tükröshöz ilyen objektívet, mert az 1.5 millió forint lenne legalább, a gép meg 140-ért tudja ezt. Ebben verhetetlen a piacon.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.07. 08:53:30
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Vennétek fényképezgőgépet az EMAG-nál? Van valakinek személyes tapasztalata?
ON