121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    egyelőre nem tegyük az uncsival és a tlouval egy hsz-be! :D
  • TBTPumpa
    Yay ez a srác...
  • arty
    Aztán jön, hogy "erre a stílusra mamár egyszerűen nincs igény", ha kellően sokadik rész, akkor ESETLEG egy rebootal még kísérletet tesznek :)
  • Maxyka
    egyébként kiváncsi leszek a horizon eladásokra. Ez egy újabb impulzus a fejlesztők felé, hogy kemény munkával lehet sikeres játékot készíteni és remélem kevésbé tunkolják majd a szarokat az arcunkban a közeljövőben, de ha ez nem is teljesül remélem ékes példa lesz pár kiadónak hogy valami maradandót alkosson majd. Mint a TLOU ,Unchardted és most a horizon. Jöhet eztán a következő ismeretlen cím :)
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.27. 19:29:34
  • Kandurex
    Én ezt mán le se akarom tagadni :)
  • Maxyka
    ez live ba megy :O

• Moby
    Nem te vagy az utolsó akit bedarál a sony zomboid brainless fanboimaker gépezet. Ez egyfajta természetes szelekció. A gyengék mennek a konzervekbe töltőanyagaknak .
  • Kandurex
    Egyébként valahogy állást kell foglalnom a platformok között és én szavazok minden eszközzel amivel lehet.
  • Kandurex
    Még nem fizettem. Egyébként kell hozzá még kamera meg twin kontrollerek...szal azzal a 130-al alá lősz :/
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.27. 18:43:52
  • Totti5
    Szokásos Platinum frém, wanabí 60, tök mindegy milyen gép sosem jön össze. Jó lenne már felvenniük pár skilled programozót akik értik a dörgést. S ezek csinálnak pixel pontos és tized secre időzített kombóra épülő h&s akció játékokat. Borzalom.
  • Moby
    Azoknak már régen vége. Digitben van, Magyar sztórból. Holnap éjjel nyílik.
  • TDC Geronimo
    Na hol marad a mobys autós horizon kép? Lassan aktuális lenne
  • Moby
    Így van. A vr-ért kell százharmincezret fizetni. A játékot meg le kell warezolni.
  • Kandurex
    Hm.. nem is rossz. Mondjuk véleményt majd 8.-án mondok. Remélem, hogy sokat változtattak...mindenen.
  • Kandurex
    Óó...szóval lesz PC-re?

(gondolom a szmájli mindent elárul)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.27. 17:36:23
  • TDC Geronimo
  • Evoluti0N
    Jah. Tényleg hülye megjelenési dátumot választottak. Aztán meg majd megy a sírás, h alig fogy.
  • Moby
    Majd lesz. Előadták a cirkuszt a pécés veza körül a jajlewarezoljákkal, de ps4-re kitolják a hzd és a androméda közé.
    Lángelmék.
  • Evoluti0N
    Nem jelentették be hivatalosan a pontos PC-s megjelenést. Azt tudjuk csak továbbra is, h idén valamikor.
  • Moby
    De mire nem volt hivatalos bejelentés? Ottvan a preorder pécés és ps4-es egymás mellett az SE sztórban. Mindkettő mellett ugyanaz van: early 2017.
    Mondjuk nekem mindegy. Ha 1 hónappal később jön sem veszem meg azonnal. Majd sorrakerül valamikor idén. De pécére.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.27. 15:22:12
  • arty
    vagy a sony azért (is) fizetett, hogy egyelőre(!) kusé legyen mindenmásról... :/

lásd még a TR első, xboxoneos időszaka :(
  • orichalcos
    PC-re nem jön sajnos, csak valamikor PS4 premier után. De a linkelt hírben frissítettem is az infót amúgy. PC-n ránézek majd amúgy szerintem.
  • Evoluti0N
    Nem. Vagyis ¯\_(ツ)_/¯. Az úgy törpént, h felraktak egy trailert, SE Youtube oldalára, aminek a végén csak a PS4 verzió szerepelt. Pár másik csatorna is felrakta a videót és volt köztük egy, aminek a végén ott volt a PC verzió is március 10-re. Azóta kiderült, h állítólag tévedés volt. Hivatalos bejelentés még nem történt a SE részéről, ami így bő 1 héttel a megjelenés előtt elég gyanús.

A linkelt cikk tetején is van egy frissítés: "Úgy tűnik, valamilyen tévedés állhat a háttérben, a Square Enix ugyanis a hivatalos Press, azaz a sajtós oldalról eltávolította a lenti trailert, és csak a PlayStation 4 változat látható. Bejelentés még nem érkezett, de nagyon úgy tűnik, hogy mégsem érkezik meg 10-én a PC-s kiadás"
  • Moby
    Együtt jön a ps4-es verzával nem?

szerk: De.
    Majd pécén boostoljuk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.27. 14:27:33
  • Evoluti0N
    Hát, akkor reménykedünk, h minél előbb bejelentik a PC verzió megjelenési időpontját. Mondjuk ha Horizon végigjátszás végére ez nem történik meg, akkor csak a PS4 verzió marad. Fene akar várni ki tudja meddig.
  • n000rbi
    Ahol van pro patch, ott hiába kapcsolsz boost-ot, úgyhogy ezt max a platinum javítja majd (nem fogja).
  • Evoluti0N
    Habár úgy látom, h Pro-n is ráférne a Boost Mode. Tudni lehet, h mikor lép ki a bétából a 4.50?
  • Evoluti0N
    Áááááá! Ez mekkora beteg állatság. Horizon végigjátszása után azonnali vétel.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.27. 14:00:11
  • arty
    akkor collectorst a polcra! ;)
  • orichalcos
    Az is a japán verzió elvileg, mert van benne full angol lokalizáció.
  • n000rbi

• Kandurex
    Hát persze. (eszedbe ne jusson a digit)
  • Evoluti0N
    Én csak csütörtökön kezdem. Nyertem? :(
  • TomStorm
    Lehet én is veszem inkább digit.
    Úgyse fogom eladni
  • AntiHero
    Nekem kedd reggel 6kor lesz csak :(
  • TBTPumpa
    WTF

Nekem szerdán hozza a futár.
  • Bandicoot
    Ó dehogy szerda. Holnap délután!

• TBTPumpa
    Fantasztikus. Nagyon várom már! A gép már izzítva van! :)
  • TDC Geronimo
    van még egy :D

• TBTPumpa
    Ez valami csodálatos! Mikor lesz már szerda?