121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #70572 Hát. Jó kérdés mert ugye a gari a gépre szól annak a sorozatszáma szokott garin lenni. Szerintem hívd a Sony szervízt -már ha felveszik-.
Ez remélhetőleg instant csere. Valami alapján csak meg tudják mondani hogy a géphez volt a controller (akár dobozon leírásban hátha ott a kontroller száma is). -
Hát ezt ők tudják megmondani, de mi akik azt a stílust nem kedveljük megérteni soha nem fogjuk, max elfogadni. :) -
Na már csak 1 óra :y -
Én ebben a videóban sem látok semmi olyat, ami alapján egyszer is nekiülnék.
Más.
Volt már valakinek garis ügyintézése csak kontrollerre? Megvan mi okozza a gépem bajait. A kibaszott kontroller. Ami mostanra azt is csinálja, hogyha húzom a bal ravaszt, akkor tolja előre a bal analógot. De ennek kapcsán derült ki, hogyha nincs is gépre kötve(aka bekapcsolva), akkor a gépnek semmi baja. Élt 3 hónapot. Minőségi darab!
-
Valami oka csak van hogy jobban várják mint a TLOU-2 -t
-
Nem kell tudnia, ha a játékos olyan hogy leköti az amit játszik akkor az bőven elég, van akinek az, van akinek ez, sok emberrel beszéltem, akik a Horizon-t nem tartják azért jónak mert robot állatok vannak benne, és nem szeretik az ilyet. :) -
SlickAdam #70566 ugy tünik nagyon valtozatos, szal' a multkori video meg nem jelent semmit. persze a butus hangok meg hümmöges idegesitöek, de az az igazsag, hogy tenyleg ilyen volt a regi jatekaikban is.
kicsit at kell szellemülni hozza es akkor egy jofele idöutazas lesz.:)
DK64 feeling nekem teljesen. nagyon szerettem
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.28. 22:23:47 -
Amennyire borzasztó volt a legutóbbi gameplay, ez legalább annyira meggyőző. Már csak azt kéne eldönteni, hogy prőre vagy sziccsre vegyem majd. -
SlickAdam #70564 -
:)
Most a játék a pokkal szopat vagy mi, mert valami bug lehet a játékba nem hal meg, vagy 50 tüzes nyillal meglöttem a gyenge pontját és semmi. -
MIndenki jön azzal, hogy csak addig játsza a horizont amíg nem jön a zelda de wtf. az mit tud az a játék amiért ezt érdemes letenni? Nem vagyok otthon a nintendo világában de mint külső szemlélő kapunk kvázi egy diablo3 féle grafikai stílusban tervezett (open world?) játékot de mi itt a különlegesség? valami gyerek kori játék rímék? Vagy mi? Nem értem... 
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.28. 21:49:42 -
Akkor lapos ha eltérsz a fő storytol. Legalább is kezd ismétlődni a szerezz ennyi cuccot\bört\virágot féle mellék küldetés. :D
A fő story az 5* Meg van pár érdekes mellék küldi is.
De ha már most találkozok ilyen szedegetős küldivel, mi lesz később? :D -
Nem éppen lapos a story a játékban, van ám it történés :D -
-
PC-ről? Szerintem CFW-s Wii U-ról. Na de ez itt off sry. -
Meh? Mintha már streamelik is páran... -
Csak nem működik. :( CEMU-val nézném, de nem tölt be. -
Igen, hallottam, hogy a wiiu verziót már el is lopták... -
Lehet tölteni a Zeldát, PC-re megjelent :))
[komoly] -
Dobtam rád egy privit. -
Nem tudom, hogy egyáltalán veszem-e. Egyelőre a Zeldára csorgatom és más nem létezik :) -
Elvileg igen, de játékos tapasztalatok alapján is ez a vélemény :)
Te amúgy később veszed vagy day 1? -
Ezt mondták a df videóban is, nem? -
protipp (lál) : Akinek proja van érdemes a 4k módban tolni, mert szebb képminőséget kapsz és a ritka 1-2 fpses droppokért cserébe megéri. Persze aki perfekt 30at akar az választhatja a performance módot. -
LBandi77 #70548 Én nemrég adtam el,konzolboltok 45-50 körül beszámolják ha náluk veszed a nintendo-t, pénzt nem adnak. -
Még nem elég jó. :) -
Nesze, Primal 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
tudom de csak 3at tett ki :( -
Dark összes shotja ilyen. -
Rakjatok nem prös ingame shotokat pls :D -
Köszi, ha sikerül eladni, veszek Switchet. :) -
4 óra
-
Nesze PS4, meg Far Cry!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár kép....
-
Költözöm pénteken, és PS4 marad lakotársamnál. Nekem meg csak XO-m van.
Kandurex:
Nem tetszik a befejezés konkrétan. Szerencsére a korábbi 4chan leak full kamu, de attól még nekem nem jön be az ending. -
Hát többet mint amiben nincs. ja. -
Bandicoot #70536 50. Ha 45-be viszik bólints.
PH is megér egy próbát.
Viszont készülj fel lesz pár Lakatos Alpacsínó aki ennyiért rárabolna (sajnos már ph-ra is megtanultak regelni de onnan hamar repülnek).....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.28. 19:05:15 -
50 a plafon szvsz, esetleg több, ha van hozzá játék -
2013-ban vásárolt 500-as PS4-emet mennyiért dobjam fel jófogásra? Jó hülye vagyok, hogy nem adtam el még tavaly, a Pro megjelenése óta áll a szekrényben. :D -
Ja a karakter az elviszi a powát.