PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/szerintem most november tizedikén nem fogok a helyszínről tudósítani, hogy mekkorák a sorok a konzolboltok előtt. Nézzétek el nekem. Szerintem nem is lenne miről 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 11:14:14
Adversus solem ne loquitor
Aztán valahol kurvára kisiklott a vonat... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 11:05:49
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az in between megoldások meg jellemzően az a kategória, ami csak keveseknek éri meg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az viszont altalanossagban elmondhato, hogy ilyen europai 19-25%-ok arrafele sehol nincsenek. de van ado. a kasszanal. 0-7% körül. es a 0 term. csak nehany allamban.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azt hitte, hogy valami olyat mond, amitől majd a gémerek lefossák a bokájukat, ehelyett az történt, hogy elmentek ősszel, és vettek PS4-et.
MEGA GIGA ÜBER BRUTÁL szopó! Ki is rúgták utána.
Nem véletlen, hogy mire az ipar kiismerte a gépet, jöttek az olyan játékok (TLoU, BtS), amire a piac csak leesett állal nézett.
Szóval nem olyan rossz nekünk a SONY, járhattunk volna sokkal rosszabbul is.
erröl meg akadj le iszonyat hamar!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De majd meglátjuk, ezen perpill felesleges lamentálni. Lesz ennyiért is, meg annyiért is, ebben biztos vagyok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 10:37:43
amire a kasszanal ramegy az ado, allamtol függö mertekben...
nem jartal meg arrafele, de okoskodsz.
Tehát te beszélsz hülyeséget.
És ami legijesztőbb az egészben, hogy amit 10 évig tanítottak marketingben, az itt válik porrá minden egyes nap. Mindig mindenhol azt hallottam, hogy az árat nem lehet eladni. Hát a sony eladta. Az egész stratégiának a kezdetektől egyetlen szubatomi magja volt: nem kerülhet semmi 400$-nál többe. És bejött. Őrület.
Behozható az még...
Más, este megvettem a BioShock Collection-t, a Rapture már itt is van nálam, jövő péntekig elolvasom. :-)
Nem igazán jelent fenyegetést már nekik az MS, semilyen téren... 😄 és amúgyis lefossák az egészet...it prints money 😊)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.08. 10:12:31
Sírt is mindenki, milyen gyengék a PS2-es játékok.
Egy alternatív univerzumban.
Jojo, de majdnem ugyan az.
Viszont nem tudom mennyiert mennek most a használt ps4-ek. 80 ezret adnak értük?
Mert akkor azt a + 50 ezret ippen megérné az új gép. De nem első naposan.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
n000rbi: hallani viszont fogod, ezt garantálom 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kicsit VHS feeling, de nekem nincs bajom vele
Amire még nem jöttem rá a képek alapján, hogy hol a búsban távozik ebből a forró levegő? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.08. 09:29:32
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Gen vége felé? Minek vennél? Van egy Beast Gamer PC-d és e mellett az ilyenek, mint a Horisont nem mozgat meg Téged, akkor minek vennél.