PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem tudom amúgy. Tippre semmiben. Csak új design. Sony jó dolgában már nem tud mit csinálni. Fülest, kamot meg mindent kiadnak megint redesignelve. Fene tudja.
Drága lesz? Mikor tudom megvenni?
Hm?
Valaki?
Link esetleg? idáig jutottam.Na ez nem az. Merre tovább?
Hm-Hm...
/najó, ha nagyon akarom azért találok infót, persze nem a szonitó. A 180 eurós platinumheadset az valami vicc ugye?
Nekem van sony kamom a Killzone bundleből. És nem így néz ki. Szögletes designes. Ez meg henger.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 12:52:18
Mittudomén. Jön egyáltalán új kamera? Hol van? 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 12:48:35
Néztem a fülest az tetszik (na jó elmegy kat). Ha a Turtle Beach 500asom total elszaródik, akkor majd ilyet veszek. Viszont minek adnak ki kamerából is újat? Van pshez kamerám. Megjelenés napján volt összekötve a géppel addig míg kipróbáltam azt az előre telepített akármit. Végigpofoztam a monyókákat a képernyőn, fetrengve a röhögéstől. Azóta a kamera a polcba bebaszva 😛 Minek jön ebből is új? 😮
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 12:48:15
/amúgy nagyon hasonlít az xbox one fülesére. Ezt csak úgy szörmentén jegyzem meg 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 12:36:52
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
That's like asking "is there a difference between FXAA and Super-Sampling"
It should be much cleaner.

Jajhagyjatokmár... 😄
Tökmindegy a user szempontjából.
Ez a hónap kommentje!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A usernek nem hótmindegy mindez mikor történik? De.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
pl 60 fremes W3 frissitesre ne is szamitson senki.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 12:04:06
jajjjmar ez a szenvedes...
vatdasnizül iz det?
I went into the PlayStation Meeting today as a sceptic, believing that the hardware may not be up to the task of powering a 4K display. The good news is that several hours later, I emerged from the event impressed with the quality of the experience and respectful of the wizardry utilised to make this GPU punch above its weight.
Speaking to developers on site, several aspects of the checkerboard technology came into focus. Up until now, we've seen it as a software post-process upscale, but in actual fact, it's one of a number of new custom features backed into the PS4 Pro's GPU and as such comes with zero cost to game developers. We also understand that while it is a hardware feature, game-makers do seem to have a certain level of control - which may perhaps explain why different games exhibit varying levels of artefacting.
But the key takeaway is this - while the PlayStation 4 Pro GPU lacks the horsepower to render out challenging content at native 4K, the presentation we've seen on a number of titles clearly shows a worthwhile, highly desirable increase in fidelity over 1080p - one that does put a 4K screen to good use. Switching between full HD and checkerboard 4K, the increase in detail is simply stunning.
- 4K screenshots
- 1080p30 GameDVR
- 1080p60 RemotePlay/SharePlay and online YT and Daily Motion broadcasting
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
És gyorsabban fognak futni rajta a játékaink. Már ahol a 30 fps lockot feloldják.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Jó hát különbözőek vagyunk. Én, ha van rá zsé megveszem első nap. Játszok vele, amíg játszok, aztán ha már sok év múlva nem akkor bebaszom a szekrénybe a többi közé.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 11:38:49
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 11:33:44
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 11:32:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>Valakinek jó lesz átvételre 😄
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
S mindezek ellenére vettél vagy hármat belőle. 😊 Mondjuk a Bloodborne miatt megérte. 😊