121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Én sem toltam végig. Ez a recsit egy masszívan túlértékelt fosch/techdemo.
  • mucsácsó
    én spec a Ratchetet ma adtam el, én végig se toltam, olyannyira érdektelenné vált az egész a végére számomra - ettől függetlenül arcleszakító überbaszó grafika meg minden, de jobban leköt egy DD-szintű cucc sokkal :)

amúgy Death's Door sem spanyolviasz, hiszen pl. ott volt anno a Hyper Light Drifter, amire rohadtul emlékeztet és kb. koppintása részint - és imádtam azt is --, de mégis valamiért elvarázsolja az embert :)
  • darkSectorxxx #116231
    Jó azért a Ratchet-től számonkérni meg felemlegetni hogy miért egy jól kinéző könnyed Ratchet és nem egy indie Zelda X Souls copy, az azért így kicsit erős. :D
    Én azt értem hogy ari meg minden, de tudod ez olyan mint hogy mennyire durva kis cucc ez az Among Us, már nem egy rókabőr mint egy mondjuk R6 Siege, ami egészen más célal létezik és nem egy kategória. :)
    Meg hogy minden másban felejthető limonádé, azért egy picit lehet túllihegjük már ezt.

Eddig ez alapján rengeteg más indie cucc illik ebbe a kategóriába.
  • Kongy
    Én is kipróbáltam a Death's Door-t az itteni ajánlások hatására, és úristen, de kellett már egy ilyen kis fellélegzés a sok sorozatgyártott, lelketlen rókabőr között! Igen, a Ratchetet is ide sorolom, mert bár grafban megb.sz szárazon, de minden másban igencsak felejthető limonádé blockbuster. A Death's Door a legjobbaktól inspirálódott, Zeldás dungeon struktúra, shortcutok, nyakonöntve némi Soulsborne utóérzettel a közös hub miatt. A végletekig polírozott combat és szuper hangulat már csak hab a tortán. A semmiből jött, de kb idén ezzel szórakoztam eddig a legjobban :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.07.28. 14:10:39
  • darkSectorxxx #116229
    Ja most nézem ez nincs PS-re.
    Mondjuk ja én PC-re játszanám, azt hittem mindenre kijött.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.28. 10:44:52
  • Kandurex
    A készítők eldöntötték, vagy a kiadó, vagy bárki, mindegy,.... hogy nincs szükségük a PS tábor pénzére.

Ennél validabb okot nem tudok felhozni a warez -ra.
  • darkSectorxxx #116227
    Srácok, ez a Deaths Door játék-ról akár spoileresen csak spoiler tag mögé rejtve valaki aki végigvitte tudna nekem pár szóban áradozni róla, mi ez a játék, miért tetszett, miért jó, van benne kihívás, vagy pár szóban/mondatban a cselekményről.
    Milyen a játékmenete stb?
    Értem hogy hollók vagyunk a játékban, de miben rejlik az érdekessége a többi hasonló fellülnézetes játékhoz? Mert ugye a játék ránézésre nem rossz, a dizájn, de na 20 euro...
    és ezeknél mindig félek hogy unalomba fullad, monotonná válik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.27. 21:10:25
  • RJoco
    Az biztos, hogy a TV promója alapján ezt a kovid ihlette.
    Én is Samsung-on játszom, úgy 3-4 éves lehet. 4K
    HDR támogatás van és tényleg más lesz. WRC9-nél nagyon durva a változás nem HDR és HDR között.

Ismerősöm Sony TV-t ajánlott a PS-hez, mert a két Sony termék jobban összedolgozik.
    OLED-del már én is szemezgettem, de igencsak drágák és mit csinálnék a mostani TV-mel?
    Nekem egyelőre megfelel ez is.

Érdemes lehet TV teszteket nézni és az alapján vásárolni pontos típust.
    Az akciós napokon elsősorban az olcsóbb, gyengébb minőségeket fogják tolni (amiből sok van), így nem biztos, hogy megéri bármire is várni.
    Tesztelt, kiszemelt példányú megjelenítőket soha nem láttam különleges napokon sem akcióban.
  • dzsedi
    Végre én is csatlakoztam a ps5 tulajok klubjába! (Kb május elején adtam le az előrendelést) Kitartás minden várakozónak, megéri. Már csak azért is mert a PS4 címeket is tudod porszívó hang nélkül játszani :)
    Egyedüli negatívum eddig, hogy nincs optikai hang kimenet. Ezt akinek régi (HDMI 1.4-es) erősítője van, hogy oldotta meg? Én egyenlőre a tv-t kötöttem össze optikai kábellel az erősítővel
  • mucsácsó
    nyilván nem akarom TV-vel szétoffolni a topicot (habár van helye bőven itt, és volt is korábban) - attól függ, hogy mennyit szánsz rá :)
    legnagyobb ugrás szerintem egy OLED, ezt nem hiszem hogy bárki tudná vagy akarná támadni bármilyen szinten, pláne itt azt hiszem... :D

...deeee hát nyilván az 2-4x ennyibe kerül, mint amit kinéztél a linkkel, mérettől függően - ha ennyit nem is szánsz rá (ami teljesen érthető), de 120Hz-es HDMI 2.1 TV alá viszont ne add a PS5 mellé.. ebből vannak már "olcsóbbak" az LG NanoCell-ek között.
    vagy tavalyi SONY XH90, bár az is ~250k, és tudtommal futogat ki, mert jött helyére az idei XJ90 modell (amiről nincsenek infóim).

ha annyira nem égető a téma, akkor szerintem is várj egy BF-ig novemberig, vagy legalább akkor egy glamour/joynapos akciókig őszig (néha durván lenyomják azokon is amúgy a TV-ket, tavaly énis akkor lőttem nyáron), de néha MediaMarkt is csinál 1-2 random jelentősebb leárazást TV-kre..

bővebben persze TV topic - annyit tudok biztosra, hogy nekem a napokban lesz 1 éves az LG B9-es OLED-em (ami nyilván B-s széria lévén még nem is a "legjobb" cucc), de egyik legjobb döntésem volt, minden lehetséges hibája/"parája" ellenére is, brutális cucc, sokszor még a mai napig is sokkol 1-2 tartalom rajta, annyira gyönyörű képpel bír - és ez teljesen hihetetlen tudom, de egészen addig, amíg nem használja otthon az ember.. :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.27. 00:00:43
  • davidka003
    TV témában érdemes kérdezni szakmai topicban prohardveren.
    De én azt mondanám, hogy ha nincs a TV-vel baj és nem annyira sürgős akkor megvárnám a black friday-t.
    Lehet, hogy jobb TV lesz ugyan ennyiért vagy ilyesmi lesz 30-40-el olcsóbban.
  • bakkerman
    Sziasztok! Ma hivtak a KV-tol hogy 2 heten belul erkezik a PS5-öm,es nagy dilemmaban vagyok TV témában...jelenleg egy “őskövület” 5 éves FHD tv-m van,sima Samsung Smart tv. Ezt néztem ki elsőre a géphez,szerintetek játék szempontjából jelentős lenne az ugrás erre a régi tévémről?
  • robicarlos6
    Shadow of Tomb Raider kapott next gen patchet elvileg 4k 60 fps el hasít ps5 és xboxon.
  • Seth
    Augusztusi PSPlus leak, borzadály ( legit, playstation oldalon volt, de már leszedték)

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
    Tennis World Tour 2 (PS4)
    Hunter’s Arena: Legends (PS5 only)
  • Moby
    A kontroller tévébe vagdosásával várjátok meg a végét. Szükségetek lesz még rá :D
  • Voltan
    Nos azt tudom mondani, hogy igazatok volt! Megvettem tegnap, és az elején úgy voltam vele, hogy cuki-cuki, de mi ebben az akkora nagy durr. Aztán eljutottam az első dungeon-ig, és megértettem, zseniálisan össze van rakva. Nagyon stílusos grafika, jó zenék (itt-ott pöppet idegesítőek, de a legtöbb részen nagyon jók), patent, tökéletes irányítás, jó harc, kellemes puzzle elemek, az egész valahogy egységes, és pont tökéletesen passzol mindenhol. Ráadásul nincs túlbonyolítva, és ettől függetlenül van benne kihívás, de szerencsére eddig még nem akartam a kontrollert belebaszni a monitorba, ami a DaS-nál gyakran felmerül, szóval ez is jó pont. A dzsungelben kolbászolok épp, és nagyon élvezem..

Bizton az év egyik nagy meglepetése, köszi a tippet. Valóban, így kell ezt csinálni,az meg, hogy két ember rakta össze egészen döbbenetes, és jogos üzenet az AAA bandának, hogy kapják be...
  • mucsácsó
    Tökéletesen egyetértek.
    Fixen az idei év rejtett gyöngyszeme, számomra is :) nyilván nem fog ez sem ennyire tetszeni mindenkinek, mint nekünk, de szerintem is tankönyvi példája annak, hogy milyen egy igazán jó J Á T É K..
    De ahogy nézem, a külföldi sajtó is térdreborult előtte - nem csoda :D
    Nyilván nem stílusteremtő, és nem fog annyi újat sem feltétlenül mutatni, amit sose láttunk volna - de amit tesz, azt tökéletesen teszi, végletekig csiszolt cucc szerintem :)

A többi stúdióra nézve meg ez azért kurvagáz, mert 200-300 fős AAAA+ megabüdzsével is az esetek többségében olyan középszart izzadnak ki magukból játék címen (nyilván sokkal nagyobb scope-pal, oké...), amit már ha végig is játszik (....vagy szenved) az ember, egy hónap múlva már kb. semmi se marad meg az egészből, max hogy hát jól nézett ki, azt ennyi... :D
    Itt meg akkor 2 ember összepakol egy ilyet.. mi lenne, ha ilyen arcok állnának össze 200-300an? :D bár valszeg pont úgy vesztené el ezt a varázsát az egész..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.23. 23:04:45
  • Moby
    Máshonnan másolom, lesz benne olyan, amit már írtam, de nem írok másikat:
    "Lepörgött a Death's Door credits. Mármint kiírták mindkét ember nevét, aki készítette.
    Kereken 17 óra volt az első indítástól a creditsig, de ezzel nincs vége a játéknak, mert elég sok mindent nem találtam meg, nem jártam minden helyen, meg amúgy is...de ez már spoiler lenne. Szóval folytatom.
    Namost olyan magasan ül minden felett, ami az idén kijött, hogy nincs is igazán jó definíció rá Egy műremek. A nagybetűs játék. Gyakorlatilag tökéletes. Perfekt balansz, humorba áztatott melankólia, egyszerű, de tökéletesen működő mecha, csodálatos pályatervezés, kockásfüzetbe rajzolható learning curve...
    Olyan leveldesign, amiről a nagyjátékok is csak álmodoznak. Olyan tökélyre fejlesztett progressz, hogy a jó kurva anyját a housemarque-nak a randomszar returnalért. Meg a sonynak. Meg mindenkinek. Kettő ember, egy hamburger áráért megcsinálja a tökéletes játékot. Elmehet mindenki a jópicsába. De tényleg.
    Azonnal abba kellene hagyniuk a nagystúdióknak mindent, amit épp csinálnak, és megnézni ezt, majd nagyon de nagyon átgondolni az elejéről, amin eddig dolgoztak.
    Mert ha nem üti meg ezt a szintet zeneileg, játékélményben, zsenialitásban, és/vagy többe kerül ettől, akkor azonnali törlés az egész projektre! Bátran, látatlanban! Bármi is az.
    Verdikt: 10/10. De az a 10/10 ami mellett a manapság minden szarra rászórt 9 pont az inkább 6. Vagy 5."
  • Voltan
    HyperX-ek nagyon jók, nekem Cloud Alpha van, Cloud 2-es USB dongle-lal, és nagyon jó. A Cloud 2-vel sem lőnél mellé.
  • Mephike
    A felsoroltak közül SZERINTEM a Pulse 3D a leggyengébb.
    Nekem itthon Steelseries Arctis 7p van. Volt előtte halom másik fülesem (Razer, ASUS, stb), de eddig ez nekem ez jött be a legjobban.
    Itt egy teszt, hátha segít dönteni.
    A Hyperx Cloud 2 Wirelessről nincs tapasztalatom, de erről is jókat hallani.
  • abel0317
    Hali! Ps5-höz melyik wireless fejhallgatóval járnék jobban?
    - Steelseries Arctis 7p
    - Pulse 3D
    - Hyperx Cloud 2 Wireless

Kb 50-60ezret szánnék rá.
  • mucsácsó
    wow, köszi, ezt jó tudni!
    azt hittem nem idén jön, de engem is nagyon érdekel, jópofának tűnt tegnap :) de a megjelenést pont nem halllottam :D

DD mocskosul jó, most léptem ki belőle, de alig várom, hogy tolhassam tovább :D (picit amúgy néha szerintem nehéz a tájékozódás benne, de hozható :))
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.23. 12:26:00
  • Kandurex
    ránézek én is, meghoztátok a kedvem
  • Voltan
    Nem mondjátok? Na, akkor azt hiszem, ránézek én is erre a Death´s Door-ra. Az ilyeneket szeretem amúgy is. Köszi a tippet!
  • Seth
    Nekem ez a Lost in Random is nagyon tetszik. Tegnap volt EA prezin. Szeptember 10-én érkezik nyomott áron(25 font).
  • mucsácsó
    Kenához nekem is nagy reményeim fűzödnek, de picit félek, hogy menetközben felhígul majd a cucc - mondjuk nem lesz hosszú, szal csaknem...

The Ascentre én is ránézek, de szvsz az se lesz ilyen végletekig csiszolt cumó, de ne legyen igazam :D
  • mucsácsó
    +végtelen..

nagyon örülök akkor, hogy nem csak engem nyűgözött le... :D brutálisan agyonpolírozott cucc, nálam max a Hades tehető mellé indie téren az utóbbi évekből (mármint nyilván más műfaj, de gyöngyszem szinten nézve, mint olyan)

nem is tudom, hogy mikor játszottam olyan játékkal utoljára, ahol végig azon izéltem, hogy úristen NE LEGYEN VÉGE, és csak reménykedem, hogy már fejlesztik a folytatást és/vagy DLC-t... na, nálam itt kezdődik az, hogy egy játék odabasz :D

Ratchetnek már várom a végét - sőt, lehet meg se várom, hanem eladom a faszba:D
    nemrossz cucc, és über a grafika, de mint _JÁTÉK_, aminek lelke van, fölzabálja teljesen a Death's Door - legalábbis szerintem..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.23. 11:08:41
  • n000rbi
    Megjelenéskor vettem XSX-re, nagyon fasza cucc.
  • Moby
    Csak egy nyalás a minőségből. Teljes OST. Beigazítottam az egyik rohadtjó pályazenéhez, de érdemes az egészbe belehallgatni, aztán nagyon de nagyon gyorsan megvenni a játékot, és tolni ezerrel.

/nem tudom odaigazítani. 56:39-től.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.23. 10:28:00
  • Mephike
    Köszi ezt a DD ajánlót! Meg is van, hogy mivel fogok játszani, ha végeztem az Eastern Exorcist című játékkal. Jah és szerintem pislantsatok rá arra is.
  • Moby
    Olyan magasan az év játéka nekem eddig, hogy látótávolságban sem volt semmi, ami mérhető lenne hozzá. Talán az egy hét múlva megjelenő The Ascent, vagy a Kena meg tudja majd karcolni. Mindkettő eléggé potens.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.23. 09:57:51
  • Moby
    Első naptól elő volt rendelve (gyak a bemutatástól). Már a végén vagyok, szerintem ma lepörög a vége.
    Hát ez olyan 10/10-es műremek, mint a huzat. Ötezerért :D Ez ilyen ORI-khoz mérhető drágakő.
    A sony meg elmehet a faszomba a huszonhétezres ökörségeivel. Jó dolog a raytracing, csak büdösfaszt nem ér ezekkel az alibi hülyeségekkel, amiket az elmúlt pár évben csinálgatnak játék címszó alatt. Tisztelet a kivételnek.
    Játékot kéne csinálni, nem grafbuzulást. Recsit meh...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.23. 09:49:51
  • mucsácsó
    minap kigyütt a Death's Door nevű indie játék - tudom, sajnos nem jött ki PS-re (egyelőre?), de aki teheti, és van PC/XSX, az feltétlenül nézzen rá!

Atyaúristen...
    Nekem teljesen radar alatti cím volt, tegnap kipróbáltam, és nagyjából instant be is rántott; hihetetlen jó dizájn, k jó zenék, brutál art, nagyon jól is néz ki néha - a harc nagyon király és reszponzív, souls elemekkel tarkított metroidvania képződmény, sok (nagyon fain) bossal :)
    Az első főbossnál vagyok épp, dehát letehetetlen számomra :) Ratchetet elindítani sincs kedvem emellett... Csak ennyire "szar" a cucc :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.23. 09:22:30
  • Zozo76
    erdekes hogy az ember azt hinne hogy javitjak pl a memoria huteset (!), de arrol nincs szo, pedig az fontosabb lenne mint a csavar...
  • RJoco
    30 deka nem kevés, azt alkatrészben sem egyszerű kispórolni, hacsak nem valami könnyített tekercset és kisebb kondikat raktak a tápba, de még úgy is nehéz.
    Kisebb hűtéssel már könnyebb spórolni, de lehet, hogy csak valami olyat nem tettek fel, ami amúgy sem kell.
    Ez digitális változat és lehet, hogy a korábbi szériában benne van az optika tartó konzolja.
    De csak találgatok, annyira sosem néztem meg, hogy mi van benne, mi a különbség a burkolat alatt, leszámítva a meghajtót.
  • Moby
    Szokásos agyhalott újságírás level végtelen.
    Szó nincs az eredeti cikkben arról, hogy a csavar kisebb lenne, csak annyi, hogy az új csavar barázdált, hogy kézzel is be lehessen csavarni. Egyébként ha az új csavar 10 atomból állna, az erdeti csavar 30 deka? Rly? :DD Ezek úgy a mértékegységekkel tisztában vannak?
    30 deka. Ott simán lehet valami elspórolt hűtés, vagy valami(mondjuk elkezdték kispórolni belőle a rezet).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.07.22. 16:32:07
  • RJoco
    Ez semmi és csak digitális verzióra vonatkozik.
    Ráadásul ez nem mobil eszköz és csavarból tudtommal még nincs hiány.
    Hírérték megint 0.
  • Zozo76
    uj ps5 modell (minimalis elteres)
  • Mephike
    Elindult a Summer Sale, bőség-jóság... Egy-két jó cím van azért.
  • Kandurex
    Azért némileg fájóak a dialógusok benne.

Nő: "Jaj, üldözz egy tolókocsis késes gyilkos!" (<- oké, ez is hülyén hangzik így leírva)

Válasz: "Ó de sápadtnak tűnsz, mintha már láttalak volna valahol!"'

...hogy mi....