PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez a 30 perces limit faszság.
Néztem egy csajt, 8 percen bellül nyomta le a demo-t, de ez játékos függő, értelemszerűen ha sietsz nem nézel szét akkor pár perc a demo.

Rühellem amikor egy játékban nem engednek magam felfedezni.

Azt látom már hogy a Resi 8 is ilyen szar lesz hogy egy halhatatlan fasz üldöz majd időnként.

Valamint a demo kb szerintem ugyanaz mint a Maiden csak ellenkező irányba....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mephike
Miközben mindenki az óriás nénire izgul én előrendeltem a Biomutant. (Remélem nem olyan lesz a startja, mint a CP2077-é volt...)

darkSectorxxx
1000% hogy nem május 7ig, mert hivatalos store-ban irja a Resi 8 demonál a 3 demo időt és a global multiplatform az 24 órás lesz csak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mármint úgy értettem, h Push Square oldalon úgy írja, h az 1 órás demó május 2-án éjjel 2-től elérhető egész május 7-ig, azaz a játék megjelenéséig. Máshol meg azt írta, h 24 órán keresztül. Most vagy egyik helyen tévedtek vagy PS4 és PS5-ön nem csak 24 órán keresztül lesz elérhető az utolsó demó. Mindenesetre én lecsekkoltam az első fél órásat, de többet valszeg már nem demózok. Főleg, h tegnap láttam egy streamben, h a 2. demó nagyon rövid. Valakinek sikerült 18 perc alatt végig vinnie. Szal a 30 perces limitnek nincs is sok értelme. Sztem max még PC-n megnézem, ha lesz időm és kedvem az 1 órást, csak azért, h lecsekkoljam, milyen a port. Habár a Resi 7 és a DMC 5 alapján nem lesz gond. Ugyanaz a motor. Aztán majd megveszem a teljest, amikor kijön vagy amikor befejezem a Replicantot, ha azt május 7-ig nem sikerül.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.25. 16:44:39
darkSectorxxx
Áh május 7-én tuti nem lesz demo mert május 7.-én jön a full játék.

Most nézem a store-on ott van a demo kezdés ahogy látom csak más időszámítás szerint, de május 2.-án lesz az 1 órásamúgy....

darkSectorxxx
Oh akkor elszámoltam magam 1 nappal. 😄
Köszi

Nem. Európában magyar idő szerint holnap este 7-től lesz.

Utána pedig egy 1 órás demó (kastély és falu is) elérhető lesz minden platformon május 2-án 2-kor éjjel 24 órán keresztül.

Szerk: Máshol meg azt olvasom, h az 1 órás demó május 7-ig lesz elérhető. Faszé kell így megkomplikálni. Mindenesetre a kastély fél órás holnap este. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.24. 21:36:03
darkSectorxxx
A kastélyos 30 perces ps5 demo az már aktív ugye?

Kandurex
A felső közvetlen felrakás után, ezen annyira nehéz megítélni a méretet, ezért az alsóval összehasonlítva látszik, hogy ez bizony egy mamut.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mephike
Jut eszembe, egy olyan képet lőhetnél még, ahol már beüzemelted a TV-t és látszik, hogy mekkora is a mérete a környezethez viszonyítva. Csak mert ekkora TV nálam még nem volt. Köszi!

Mephike
Akkor úgy má' nem is olyan jó! 😄

Kandurex
Kaptam rá 50% kedvezményt, mint utolsó, szóval mázli faktor befigyelt.

deep
Uhhh, ez igen. Idáig jó lenne elérni az életben, hogy egy ilyen értékű tévé ne legyen álom 😄
n000rbi
Őszintén szólva nem is értettem, hogy mit vártál attól a samutól, de örülök, hogy visszatértél a jó útra 😄 Használd egészséggel!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mephike
Na, akkor hozzád is megérkezett a kínai csoda. 😊

shaddam
Egy méter talán. Sima usb type c szóval ezzel nincs gond

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jól néz ki.Kábel milyen hosszú hozzá?
High End.Ez ilyen😊
Kandurex
Ugye van otthon egy Bnyóc, szóval tudtam mire számítok, de ez gyerekek,... ez széjjel bassza a világot, olyan képe van. Be is konfigoltam rtings, hdtv és egy kis saját ízlés szerint (pl, játék módban warm1). Minden lukát megdugja a Samsung zászlós TV-nek!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.23. 22:34:47

Na ez már TV jó méretben!Szép,grat!!
n000rbi
Azannyát, kemény vagy. Ráadásul hó végén?! 😄DD

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Pár hete volt szó dokkolókról, ma végre megjött az alis cucc

A gyári képekken jobban műanyag bóvlinak tűnt, a valóságban annyira nem gáz, sőt még megy is a PS5-höz dizájnban. A gamepadot tölti, más mondjuk nem is kell 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kandurex
Nah, miután elástam a büdös Samsung TV -t, itt az idő visszatérni a minőség világába:

TBTPumpa
Az ALTDEUS: Beyond Chronos játékkal játszik valamelyikőtök PSVR-ban?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

shaddam
A kotakusoknak már megint van miért sírniuk
<#banplz>

Kijöttek a Nier Replicant rivjúk.
83 Metacritic
81 Open Critic

A konzol verziók csak 1080p. Beleértve az új konzolokat is (backwards compatibility módban fut azokon)
AntiHero
Nekem is tetszett. Igaz mai napig az utolsó boss ott várja, hogy lecsapjam. 😄

Pedig minden más kész.

Nekem BB után a 2. Kedvencem a Sekiro.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

McFrost
A bossoktól félek a legjobban.
Maga a játék, a környezet a harc nagyon bejön, megnéztem már egy csomó videót, de fosok 😊 Nem akarok heteket a szupernagyi pofozásával eltölteni 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mephike
Szerintem nagyon jó, imádtam minden percét. Lehet páran most köpködni fognak rám, de nekem jobban tetszett, mint a DS játékok bármelyike.

Kandurex
Némileg átalakított harcrendszerrel normál Soul játék. (személyes véleményem szerint a legjobb)

Nekem a legnehezebb az összes közzül, mivel nehezen álltam át a harc mechanikára.
Túlzott bennem volt a DS és BB ostoba (ugyan ez a Nioh), de működő -> oda szaladok csapok egyet, elszaladok, és ugyanez előről taktika.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.22. 13:24:20

McFrost
Régóta szemezek vele, de félek tőle 😊
Mennyivel nehezebb vagy másabb mint a BB vagy a DS?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

darkSectorxxx
Én ezért veszek amazonon ha kell feltöltő kártyákat.

darkSectorxxx
Gratula

Kandurex
Ja, ja pár hete már mi se tudtunk fizetni paypal -lal...

Tikal
Előfordul ha pl us store-ban magyar kártyával, vagy paypal-lal próbálsz fizetni, egy ideje már a paypal is régiós 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Olyan hibával más is találkozott, hogy nem tudott playstation.com-on kártyával fizetni. Se PayPal se kártya nem működik. PayPal-nal "something went wrong" kártyánál meg invalid CVV hibát kapok, pedig biztos jól adtam meg.
Ha veszek gift card-ot és feltöltöm az egyenlegem akkor azzal simán tudok fizetni, csak elég körülményes.
Kandurex
Nah, míg jön a RE8...kezdjük megint 😊

Bercy
Köszi a válaszokat. Tényleg sokat segített. Akkor megfontolom, hogy előfizessek PS Plus-ra már most, hogy ne maradjak lena havi játékokról és majd játszom ha megjön a konzol.
Szívesen. Amúgy upsz, most vettem észre, h kimaradt az 5-ös szám a hozzászólásomból. Szal a collection azoknak jár, akiknek van Plus és vesznek PS5-öt, ahogy Dark is írta.
darkSectorxxx
PS Collection (18 játék):

PS Havi:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.21. 23:00:53

darkSectorxxx
Igen, a PS Collection is ilyen hozzáadod a konyvtáradhoz és bármikor játszhatod, annyi eltéréssel hogy a PS Collection PS5-ön már tavaly november óta van, nem pedig havi mint a PS Plus havi free játékok...

darkSectorxxx
Nem....

A PS Collectionban sok sok régi játék van, kb 15 játék, sok exclusive.

Oddworld Soulstorm meg szimplán PS Plus Áprilisi PS5 free játék, mert azt hiszem március óta van hogy havonta 1 frissen megjelent játékot adnak majd a PS Plus mellé.
márciusban volt a Maquette.

Bercy
Köszi az infót! Ez sokat segített, mert nem volt számomra világos.
Ahogy Sippie írta. Minden hónapban van néhány játék PS Plus-ban. Mostanság a 2 aktív konzolgenerációra. Értsd: PS4 és PS5. Ha beaktiválod az aktuális hónapi játékot, akkor bármikor le tudod tölteni és játszani, amikor van aktív előfizetésed.

A Collection pedig egy rakás játék, ami PS Plus-os szintén és azok kapják meg, akik vesznek PS-öt és van PS+ előfizetésük. A játékok pedig:
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV
God of War
inFAMOUS: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Ratchet & Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn

Szal nem, az Oddworld nem a Collection része. Az külön PS Plusos havi cucc.
Sippie
Még a PS3-as időben úgy ment, hogy ami már hozzá volt adva, azt bármikor letölthetted és játszhattad, gondolom ez azóta is így van, ha már a könyvtáradban van akkor aktív PS plus előfizuval bármikor játszható.

Többieknek köszi, igen én elsőkörben a havi ingyenes PS plus játékra gondoltam.
Bercy
A PS Collections az ami a PS Plus-hoz jár? Ez az amiben most az Oddworld Soulstorm van?
Próbálom megérteni hogyan működik, de melég nem tudtam kipróbálni mert nincs egyelőre konzolom.
Ha jól értem havonta kerül fel pár játék amit addig lehet játszani amíg aktív a PS Plusz előfizetés. Az viszont nem tiszta, hogy letölteni meddig lehet. Csak az adott hónapban?
darkSectorxxx
Tudtommal egyedül a PS Collection csomaghoz kell a konzolról belépni, de amúgy ja a weben vagy telefonos store-ban platformfüggetlen megjelenik minden tartalom és beránthatod....

darkSectorxxx
Szerintem ő álltalánosságban kérdezi...

darkSectorxxx
Igazad van, mert ha meghalsz a főmenüben már nem irritál... <#whatever>