121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zozo76 #116196 uj ps5 modell (minimalis elteres) -
#116195 Elindult a Summer Sale, bőség-jóság... Egy-két jó cím van azért. -
#116194 Azért némileg fájóak a dialógusok benne.
Nő: "Jaj, üldözz egy tolókocsis késes gyilkos!" (<- oké, ez is hülyén hangzik így leírva)
Válasz: "Ó de sápadtnak tűnsz, mintha már láttalak volna valahol!"'
...hogy mi.... -
robicarlos6 #116193 -
#116192 Köszi!
A felbontást sikerült beállítanom.
A videó felvétel résznél megtaláltam.
A kis felvevőjelzőre nem tálaltam megoldást.
És találkoztam egy apró, de bosszantó dologgal.
Nem kezeli az NTFS fájlrendszert külső meghajtónál és nincs lehetőség megformázni sem erre.
Ha bővítésként formázom, akkor meg csak játékokat enged áttenni rá, média anyagot nem.
Win alatt megformáztam extFAT-ra, de ez így akkor is szívás.
2 TB sem játékra, sem médiára nem kell, de csak az egyikre használhatom. -
#116191 A felbontásban ez a videó segíthet talán. Remélem erre gondoltál. -
#116190 Nem tudom, hogy van PS4-en, de PS5-ön, ha elindítom a videófelvételt játék közben, akkor fent, középre teszi ki, hogy épp mennyi ideje veszem fel.
Ez baromi zavaró, mert speciel ott van az iránytű és egyéb hasznos ikonok is megjelennek ott.
Át lehet ezt állítani valahogy?
A videó FHD felbontású lett.
A gép egy 4K tévére van dugva, HDR támogatás van és működik is a támogató játékoknál.
A beállításokban viszont automatikus a képernyőfelbontás és a játékoknál sem szoktam piszkálni.
Lehet, hogy csak FHD felbontásban játszanék és ezért lett a videó is FHD felbontású?
Vagy valami más oka van, mint pl. a játék PS4-es? -
#116189 Én nem is értettem először, hogy egy hordozható játékeszközhöz miért hasonlítanak egy nem hordozhatót.
De most már látom, hogy itt az a lényeg, hogy, ha kiszúrják az ember szemét, akkor is veszi-e tovább.
A kollégám már rég megvette a Switch-et. És ahogy lehetett, megvette a PS5-öt is. Ő játszani akar és nem vacakol sokat. -
robicarlos6 #116188 #116187: Ezen illetve azon a cégen is látni ami miatt nem is értem a másik 2 cég miért vergődik mindig a konzolok árán..ha az embernek kell megveszi akár 50$-al többért is. Ez a ps5-el is az xboxokkal is így lehetne.. -
#116187 Na itt van a miért "a Nintendo konzolját figyeli" mindenkire egy másik cikk. -
#116186 Köszi! -
#116185 Jah és most látom a lényeget! Boldog születésnapot! :) -
#116184 Amikor a játék értékesebb a crypto valutánál :) -
#116183 Hehe.
Most olvastam, hogy PS4-el mégsem bányásztak, hanem fifa botfarmoknak használták őket. -
#116182 itcafé = prohardver, de nagyon nem mindegy, hogy melyiket is használod. Legalábbis nekem az itcafé egyáltalán nem jön be.
Sg X4 fórumból mi is próbáltunk átmenni a Ph X4 fórumba, de nem jött össze.
Még ezzel a nyavajával is jobb ez a felület. Letisztultabb. -
#116181 maradunk, már csak azért is, mert nincs hova menni :D
(amúgy itcafé = prohardver, nem? :D) -
#116180 Szerintem itt már kialakult egy jó közösség, gyakran feljárok olvasgatni a véleményeiteket.. :) Maradjunk! :D -
csgj #116179 Na, hát azt írták, nem találkoztak még ilyen problémával, meg kell nézniük, mi ez.
Ezt is közölték:
"A blokk elég! A szervizbe szállítás költségét Önnek kell állnia, a visszaszállítást a mi költségünk és GLS-sel történik." -
robicarlos6 #116178 #116172
Bárcsak úgy működne ez a világ hogy az ilyen esetekben egy kis súskával megtámogatni a csókát és pár embert mellé rakni hogy csinálja meg az egészet megegyeznének a %-os részesedésben és a Capcom égisze alatt megjelenhetne fan remake jelleggel... Emellett a Capcom akár csinálhatna egy teljes sajátot is így mindenki el tudná dönteni melyikért fizet stb. De sajnos ez nem az a világ -
#116177 Jó, de teljesítményben köze sincs a 2 nagyobb hardverhez képest, ennyi erővel egy telefonhoz is nézhetnék az árát. -
#116176 Jelenleg a legtöbbet eladott konzol a Nintendo féle masina, szóval ezért lehet viszonyítási alap.
Amúgy szerintem emelni nem fognak, mert azzal elveszítenék az előnyüket az XBoxal szemben, márpedig az MS nem fog emelni. Szerintem csak simán tovább fogja ez a gép tartani az árát, mint az elődök. -
#116175 Persze hogy meg, akkor is meg fogja ha mondjuk 250, az a lényeg hogy listaár legyen.
Még az is lehet simán, aki mostanában 220-250 ért vett, simán előfordulhat, hogy még jobban is járt mint ami lesz.
Hát ha lesz emelés, akkor 50 vagy 100 dollát tuti.
Amit én nem értek, hogy a cikkben azt írják, hogy feltehetően a Nintendo árazást is figyelik.
Ezt azért nem értem mert a PS meg Microsoft egymást szokta figyelgetni.
Ennyi erővel nézhetnék egy aranygyűrűhöz is. -
#116174 Attól függ mekkora emelésben gondolkodnak de szerintem aki venni akar PS5-öt az akkor is megveszi ha 185 helyett 200-ba fog kerülni.
Esetleg olyan tudnék elképzelni, hogy megemelik mondjuk szeptembertől aztán majd black fridaykor lesz 185. :D -
#116173 Az durva lenne.
Bár a mostani fos konzol helyzetek miatt annyira nem egy idegen dolog, még ha szarul is játlrnak sokan. -
#116172 RESIDENT EVIL 1: REMAKE || UNREAL ENGINE 4 | First Person
Ez se lenne rossz ha jönne hivatalosan.Bár jó kérdés, hogy mennyire működne FPS nézetben a teljes játék. -
#116171 Ez is olyasmi -
robicarlos6 #116170 PlayStation 5: áremelésre készül a Sony?
https://thegeek.hu/2021/07/17/playstation-5-aremelesre-keszul-a-sony/ -
#116169 Last of us rajongói kisfilm. Érdemes megnézni, jól néz ki, remélem a sorozat is lesz ennyire jó. -
#116168 Nem hiszem hogy kuss van a ph-n, pont hogy nincs, rohadt nagy a zaj, erre még rátesz a fórum szoftver elavultsága is, nehezen követhető felület. -
#116167 Én sose látok reklámot mert blockolom. Amúgy hol fórumozzak? Pórhardveren ahol a belső kör elcseverészik egymással mindenki másnak meg kuss van? -
#116166 Jó ez a fórum még, akik maradnak a hibái ellenére maradnak, nem az előnyei miatt. -
#116165 itt is :D
én itcafe-n szoktam lenni, azt a felületet jobban szeretem :D -
#116164 az tényleg szar ott valóban, meg azért akad jópár megmondóember is, aki nem tudom mit gondol mégis magáról... :D -
#116163 hát PH-n a válaszok visszakövetését utálom, nem is tudom láttam e már hasonlót máshol... -
#116162 Most olvastam máshol, hogy a háttérképpel van a gond, ami elintézi a fórum működését.
Az adguard sajnos nem blokkolja jól.
A piros kontrollerre azt tudnám mondani, hogy cseréltesd.
Én feketét vettem, pont úgy működik, mint a fehér. Nincs kattanó hang, sem pedig más rendellenesség. -
#116161 Sokszor nem is baj, amúgy a Prohardver nekem is nagyon szokatlan ilyen téren. -
#116160 nálam adblockal full fehér az egész /ígyse szép/, de felőlem átmehetünk máshova is... :D csak hova?!
PH-t egyszerűen sose tudom megszokni :( -
#116159 Adblock, Ublock, stb. De jogos az észrevételed.
Megszokásból járok ide, illetve a nyugis hangulatért, itt még a szél fütyülését is hallani :D -
csgj #116158 Oké, megpróbálom. Most úgysem működik a Konzolvilág szerviz nyári szünet miatt. -
#116157 Amúgy miért nem hagyjátok már itt ezt a húgyot, és fórumoztok máshol? A reklámoktól ebbe az elhagyatott, elagott, béna szarba már belépni nem lehet. Jó ez nektek?