PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2021.04.21. 15:45:11
Why so serious?
Amúgy aki nem jut PS5-höz, és nem tud ps plus-ra előfizetni PS5-ről, az le is marad az eddigi PS plusos játékokról? Nem kicseszés ez kicsit?
Még a végén még szórnak pár játékot <#idiota>#idiota>
Bakerek meg Nemesis nem zavart, mert ott a koreográfia részét képezték. Csak bizonyos helyen jelentek meg ahol vagy harcolni kellett ellenük, vagy menekülni.
Amúgy nem is tudtam hogy van olyan pecs az előzőkhöz hogy kiszedi ezeket az ellenfeleket a játékból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.20. 08:18:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mondjuk ez számomra wtf faktor, mert elképzelni nem tudom hogy még ilyen sokan vannak aki vásárolnak ezekre ami miatt érdemes még fenntartani..
A másik oldalon is nagyon tolták hogy így bacward úgy backward (ami szó se róla egy jó dolog ha a régi kedvenceidet újra akarod tolni), de egy korábbi kiadványban volt hogy az xbox felhasználok kb 1%-a ha használja azokat a játékokat..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.19. 20:55:54
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem olyan mint a resi 7 demo volt?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID.: Beegabor
bővebben kifejtve: PS5-ön fülessel toltam, ray tracing on (fogalmam sincs hol lehet látszata, én sehol nem véltem felfedezni) - elsőre nagyon masszív Resi4 vibe a faluban, ami szerintem rohadt jó; elsőre nem volt para egyáltalán, bolyongtam a faluban, nem sikerült összeszednem a 2. kőbiszbaszt a kapuhoz, így elindultam a madárijesztők felé (erre kell menni) - na ott olyan dolog van, hogy én abszolúte nem vagyok félős sem játéktól, sem filmektől, de itt rendesen összeszartam magamat 😄DD vicces volt... majd van egy eléggé epic átvezető, az asztalnál körbeülős - ezt NEHOGY elnyomjátok, mert nagyon durva 😄
sajnos ezután nemsokkal le is telt a 30:00 perc, számolja vissza a rohadék...
a játék grafikai minősége szerintem nagggyon hullámzó, bárki bármit mond, rohadtul messzevan a nextgentől (ráadást OLED-en vagyok) főleg a farkasember jószágok textúrái/modellei szerintem kriminálisak, ugyanakkor a többi NPC modellje meg nagyon pöpecül kidolgozott, szal én ezt nem is értem... miért pont ami rádugrik, és közelről látod, az az elnagyolt?! meg 1-2 textúra gyengébb, de összeségében azért faszán néz ki 😊
RT nélkül nem próbáltam ki, nem tudom, van-e különbség..
az biztos, hogy veszem day1, Resi7 után szerintem kötelező lesz ez is 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.18. 21:11:31
ne alkudj meg fostos Samsungokkal, egyik legnagyobb megvezetés amit műveltek a QLED nevű túlárazott retekkel - kanyarban nincs egyik sem az OLED-hez képest.. 340k körül volt BX meg CX is már, jobban jársz tényleg.. ráadásul a Q80T a tavalyelőtti Q70R-nek a megfelelője, csak mégratyibb paneles változata, mégdrágábban..
a fogyasztói társadalom legnagyobb lehúzása és hülyének nézése az, amit a samsung művel, és ezt nem is tagadják egyébként..
és igen, sajna ma már egy normálisabb telefon 300-400k, amit jó ha max 2 évre vesz meg az ember - ezt a tévét meg azért egy 5-6 évre legalább, szerintem..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.18. 13:02:19
Amúgy más jelentősége nincs.
Már sok éve nincs olyan hogy valamit nem tudok eldönteni.
Sok-sok-sok éve el tudom dönteni egy gameplay videóból, hogy az engem fog-e érdekelni vagy nem.
A legjobb persze most az lenne, ha eltűnnének a pöttyök a mostani tévémről, és várhatnék még tovább az újítással. A beragadt pixelek mennyire tartósak? Csak mert ezek olyanok, hogy a háttér színével együtt változnak, csak mindig kicsit sötétebbek. Egyáltalán nem olyanok, mint a halott pixelek. Van fényük, és nem teljesen feketék.
Nálam Nanoban ez van. De ugye ez nem mai darab és ha most kapható lenne, biztos olcsóbb lenne, mint 200k.
Resi 8 demo
Mert úgy tudtam csak este 19-től lesz ma egészen hétfő hajnali 3-ig....
Most akkor hogy van ez?
A tévé youtube alkalmazásában láttam meg először, ott látni legjobban, de igazából mindenhol látható (PS5, böngésző, csatlakoztatott laptop stb.).
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy halott pixelek (mivel van fényük/színük, csak a többihez képest mindig sötétebb). Lehet, csak stuck pixel.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.17. 16:24:54
Úgy látszik, pixelhibás lett a tévém, miután kicsit túl alaposan megtörölgettem. Három pötty jelent meg rajta.
Újabb ok arra, hogy leváltsam, pedig csak 3 éves. (Samsung KU6300)
A költségvetés nem enged meg drága tévéket. Maximum 200 ezerért tudtok ajánlani olyan 4K tévét, ami megfelelő gamingre?
(És akkor már úgy szeretném, hogy 120 centi körüli legyen, a jelenlegi csak 100 centis. 120-nál nagyobb viszont nem férne el.)