121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    Igazából a Horizon szép és jó volt csak nem kellett hozzá egy hét se hogy platina legyen, ráadásul day one kivettem egy nap szabit na ez hiba volt, több ilyen nem lesz
  • arty
    nemnem, hétvégén FUSE-t nyomom és utána még minimum 2-3 csőjátékot :D
    helyre kell billenteni az egyensúlyt!

hogy utána mi lesz, azt még nem tudom, de most tényleg hajlok egy próbakörre (lemezen).
    majd. maaaaaajd.
  • Tatyla
    Ezt én se értem, nekem is csak akkor van rest módban ha letöltés megy
  • Bandicoot
    El nem tudom képzelni hacsak nincs letöltés minek erőltetitek a rest módot. Hogy pár másodperccel gyorsabban álljon a rendszer? Minek?
    Switchnél sem értem minek kellett a power offot eldugni.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.09. 08:00:21
  • Ulthane
    Pros rest mód, továbbra is gázos. Nem fut játék a háttérben, tegnap reggel direkt úgy hagytam, este beléptem a lakásba, ahogy beléptem, egyből meghallottam a zzzzzbúúúúúú hangot.

Egy dolgot tudok tenni, mindig kikapcsolom rendesen a konzolt a jövőben.

Sony, most komolyan?
  • Ulthane
    Moby mindig picsog, mint egy fürdőskurva. Már megszokhattad volna. Ezt csinálta a PS4-gyel, a Bloodborne-nal, a Pro-val, pokolba kívánta mindent, ilyen szar, olyan szar, amolyan szar, aztán csak lett vagy 5 db PS4-e, kiplatinázta a BB-t, aztán azóta csodálja a Pró-t is.

Nézd el neki, labilis személyiség!
  • darkSectorxxx #70970
    Akkor nem volt szar, akik nem játszottak a játékkal. :D
  • Bandicoot
    Nincs az túlfújva. Emlékszel még én mondtam neked hogy próbáld késöbb a Horizont mert nincs vele baj szuper. Rossz passzban vagy. Gyakorlatilag mióta bekapcsoltam a Zeldát nincs kedvem elővenni a Horizont. Hiába a látvány és a hangulat. Egész egyszerűen egybites fapad a gameplaymehanika és sandbox világ a Zeldához képest, olyan magasra tette a mércét.
    (Félreértés ne essék jó a Horizon csak egy ilyen jól összerakott cucc mellett durván kijön minden gyengesége)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.09. 07:18:22
  • Maxyka
    De létezik szar játék, ettől függetlenül,
    ez csak annyit bizonyít hogy mindennek megvan a tábora minőségtöl függetlenül. :) Emlékszem volt anno pc n egy orosz mmo (übergagyi wow másolat volt de durván le copyzták és durván nívótlan szar volt...) és azt is játszotta több ezer ember. Szóval...
  • darkSectorxxx #70967
    Szar játék nem létezik, csak olyan ami keveseknek tetszik. :D
  • Maxyka
    Ha netalántán szarra sikerül a mass effect, a cím iránti elfogultság elviszi majd a hátán.
  • Moby
    Félek ezen a viccen nem fogunk együtt kacagni.

Eszembe sincs day1 megvenni. Majd uborkaszezon közepén bőven ráér. Addig tesztelgessétek. :)
  • darkSectorxxx #70964
    Vigyázz mit kívánsz, mert nem biztos hogy, akkor is egymásnak ellentmondó véleménynel lesztek.
  • Evoluti0N
    Alig várom, h lejátszd ugyanezt majd a MEA megjelenése után, amit itt napok óta a Horizonnal kapcsolatban művelsz. Vicces lesz.
  • darkSectorxxx #70962
    Nem tudom milyen a Syndicate, nem tudom milyen a Watch Dogs, nem tudom milyen a Just Cause, de hogy amiket írtak azok igazak, azt garantálom.

- szép
    - nagy
    - irányítás, combat jó nagyon kézbesimuló, kivéve szerintem azt amikor néhány helyen a kamerát forgatni kell menekülés közben hogy láss valamit és éppen be vagy keritve egy kisebb területre, de ez csak eddig 1x fordult elő
    - a fejlődés, meg gyüjthető szarok szerintem nem extrán túlbonyolitottak, de hozzák a normát
    - hosszú
    - tartalmas

(bár csodát ne várj, ez egy "tomb raider akciójáték", csak nagyobb a játszótered és rpg-hez mérten vannak küldetések)

itt 1 kérdés van, befogadja-e a gyomrod ezt a világot és ezt a stílust, ha igen akkor vedd meg, ha kicsit is bizonytalankodsz akkor hagyd inkább, mert akkor nem leszel el sokáig vele.....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.08. 23:03:58
  • Moby
    >ez a tuti sandbox

Ez a tuti sandbox. Sosem volt még ennyire sand egy box sem. Vedd csak megfele. JÓ LESZ!

• arty
    "kösz"

folyamatosan örlődök a tesztek, beszámolóitok, képek, saját prekoncepcióim közt, miszerint "kell-e nekem MÉGEGY openworld...."
    az elmúlt időszakban:
    - asscreed syndicate, mercenaries, watch dogs 1, watch dogs 2, just cause 3+dlck, wildlands closed/open betába sok óra...
    "kicsit" sok volt a "szabadság" :))

hajlottam rá, hogy a hzd-t skippelem... erre egy hete folyamatosan ajnározza mindenki, mindenhol, hogy ez nem olyan, ez a tuti sandbox.. és mellé tényleg mocsok jól néz ki, nem is fut rosszul... hátööö... nem könnyű :D
  • Moby
    Hát ez jól hangzik...
  • gibson9
    Horizon után elég kopár és lelketlen ez a mass effect openworld. De közben várom én is nagyon, de úgy érzem pont a horizon miatt nem fogom már annyira élvezni.
  • Newfronter
    Jah, nekem is cserélték Hireltech-ben a ps4 pro mellé járó kontrollert mostanában, annak is minden baja volt. Hátha a csere az jobb lesz...
  • Moby
    Ja igen: és röpke egy hét alatt sikerült kicserélni a szétkúródott kontrollerem. Hállelúja.
  • TBTPumpa
    Köszi!

• darkSectorxxx #70954
    Dark Souls III - The Ringed City

Várós!

• arty
    na, mondjuk ez eszembe se jutott! de az eredményről majd a leáldban, itt má eddig is offoltunk ;)
  • arty
    én megértem*: a wd2ben nyomsz egy négyzetet és ottvagy, ahol
    de ha mégse: ótóval a "kis" városban seperc és odamész
    esetleg motorral!

érdekes lenne 1-1 sandbox esetén olyan adat, hogy a 40-60-80-200 órából menny telt el a tökértelmetlen A->B sétával.... érted... S-É-T-A. lassú, frusztráló gyaloglás, amikor akár PERCEKIG nem történik semmi. pláne élvezet, amikor egy kib*szott hegygerincet kell esetleg megkerülni, mert rossz oldalról érkeztél :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    * és nemazér' mert nekem is platina lett a napokban :)
  • Moby
    Arra még sort fogok keríteni. Hála a freesyncnek, már van belőle futtatásra érdemes verzióm. Kicsit sokat kellett várni rá, de megvan.
  • Moby
    Ha az én rossz passzom a HZD véleményemen alapul, akkor rendezzük előre a meccset: sosem leszek jó passzban. Legalábbis ahhoz nem, hogy tetsszen a játék. Na nem mondom, egy lobotómia, esetleg elektrosokk kezelés után menne a nyálcsorgatás rá, de nagyjából ennyi az esélyünk a köz által kívánt "passzom" elérésére :DD
  • Kandurex
    Ezeknek egy új kotort kellett volna lerakni. Az igazán baszógép lett volna. Ez se lehet rossz....csak nincsennek egy szinten.
  • arty
    oké, de akkor a mafia3 mellé vedd a digit polcra, hogy jól mutassanak együtt
  • TDC Geronimo
    Nem, nem fújjuk túl egy cseppet sem. Majd ha egyszer közelébe kerülsz rájössz, ha épp nem leszel rossz passzban :D
  • Moby
    Nemtudom mire megyek a lemezzel pécén, de ha nincs otthon elég bögre alátét, tudok ettől használhatóbb darabot is vinni!
  • arty
    VAAAAST WORLDS!!!!!444

... szerintem lemezesen vedd ;)
  • Moby
    Érzésre azt is picit túlfújjátok :) De ja. A 8 bites szimulációban látottak sokat elmondanak.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk a küldetések azt mondták kisebb kontrollált környezetben lesznek, mint régebbi részekben. Az egy kicsit megnyugtató. Zeldas open world után minden olyan picsafüst
  • Moby
    Asszimilálódik minden az igényekhez. Evvan.

/mindazonáltal a ME sosem volt cső, ezzel együtt néhány bukfenctől eltekintve egész ügyesen oldotta meg a feladatot. De openwolrd sem volt, legalábbis biztosan nem a mai értelemben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.08. 20:24:59
  • TDC Geronimo
    Nekem ez a kötelező open worldösdi nem tetszik itt :(

Tök üresnek néz ki az egész. Adjanak cső mass effectet jó karakterekkel meg storyval.
  • Moby
    Fű, remélem az óderwőd lehúzza a faszba. Az nekem már egyfajta garancia, hogy nem egy újabb félbites villogó pixelhalmaz-futásszimulátor. Bár valahol belenyugodtam abba is, hogy ez a jövő. A nintendo még tehetne az Elburjánzó Sekélyes Fos mindent elborító győzelme ellen, de a racionalitás sokkal inkább azt mondatja, hogy a konzolfront már rég elesett, végérvényesen.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #70938
    Nem tud ntfs formátumot a konzol, sem ez sem semelyik.
    Ezért is basz oda amikro mkv filmeket akarnál nézni letöltve. :)

Az új 4.5-nél nem tudom viszont, ami most jön, az lehet engedni fogja, de inkább szerintem nem.
  • darkSectorxxx #70937
    Hát várjuk, bár ebben az évben én nagy meglepetéseket nem várok. :)

De ettől még szerintem hogy ebben a játékban minden komponens, ha nem is hihetetlen, de átlagon fellül van, és egyben van, nem lesz szavazásokon soha v játéka.

Az év játéka inkább egy multiplatform, amit több ember megtapasztalhat és elsajátíthat, nem csak youtube videókból értesül a játékról.

Amikor zavaznak akkor mindig arra fognak, ami saját élményt adott, szóval én inkább vagy egy Mass Effect-re tippelnék, vagy ha kijön egy titkos überfasza cucc, akkor arra.
    Ha nem Mass Effect, akkor szerintem valami más összetettebb alkotás, netán multiplayer orientált játék, valami, ami gecisok embert érint.

Egyénileg meg aztán Isten tudja kinek mi az év játéka, az meg aztán emberenként más. ;)