PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- játék alatt -30% fogyasztás
- minusz 8 dB hang, állítólag az xbox one szintjére ment le (=perfekt)
- ujdonság ereje: 3 ezerrel tényleg drágább a slim...
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
gyakorlatban viszont "semmit" - sima multiplatform fejlesztőként nem hiszem, hogy annyi erőforrást kapnának, mint kaptak az uncsihoz, hiszen "tucatfejlesztőként" akkora eladásokra sem számíthatnának. itt azért ők a sony üdvöskéi 😉
plusz oké, elvben megcsinálták - az a kérdés, tudnánk-e csodálni ennyire?
nem-e relativizál egy kicsit az ember, amikor a "kicsi", "olcsó" ps4en nézi ezeket és tudja, hogy ND? 😉
én bizton elfogult vagyok velük szemben ÉS minden képkockát azért is nézek hitetlenkedve, mert ez abból a gépből jön ki, amiből mondjuk a .... senkit nem akarok megbántani, szal legyen a... fallout4? 😄
Forza.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
de uncsiban van ilyen meg ilyen... nem kevés. (igen, ezek nem épp screenshotok)
tr-t uc4 előtt játszottam, ámultam és bámultam, legszebb ever.
de amikor uc4et játszottam, nem éreztem, hogy "áh, ilyet már láttam" ... hanem megint: legszebb, ever 😉
de hogy megint mondhassam, ahoz valszeg uj konzolgeneráció kell majd .... 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.10. 16:43:59
Forza.
Az anyagok minőségével sem volt baj,ha ránézel azokra a kövekre,ruha fegyver és egyéb darabokra, valódi ingame arcokra...😊
Összképileg persze UC4, de mint mondtam és mint mutatom a TR is oda tud sokszor vágni az Uc4 látványának. És akkor még hozzájön hogy ezek ingame shotok,nem photo mód ahol az UC4 még bevág pár extra textúrát,élsimítást,LOD-ot..😊
Nekem mindkét játék bejött és etalon. Ha választanom kéne akkor UC4. De a TR-nek sem kell szégyenkeznie.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.10. 16:08:00
bár oneon játszottam a tr-t, az uncsiban olyan magas az anyagok minősége, annyi asset van és ettől olyan változatos minden, hogy szvsz ezt még évekig nem lehet felülmulni összhatásban - tombraider sokszor elhanyagolt, suta (ez van, a nagy, "sandbox" táj tipikus velejárója... pedig ez még csak nem is nagy)
df megírta, hogy hatalmas előrelépés a pro által nyujtott képminőség, nyilván a ps4hez viszonyítottak (mi máshoz kéne? látványt tekintve egy 400 dolcsis konzol nem a 1080al küzd)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.10. 15:55:46
Forza.
+ látványban a fényekkel odab*sz (pc-n).
Én jobban élveztem ezt így mint az UC4 sokszor kamu-céltalan sandbox jellegét....
(a pro dologra pedig: ezért volt ott hogy MAJD HA 😊, viszont DF 3 órát töltött a pro-val és az alapján ment a dicsőítés főleg a 4k-ról )
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.10. 15:15:19
totya42-nek pedig igaza van, én nem mertem survivoron kezdeni és nem igazán nyujtott kihívást a végétől eltekintve
sajnos játék közben már nem lehetett váltani, én meg még1x a kétórás tutorialt nem akartam végigcsinálni 😄
Forza.
slimet kaptak, df meg is írta, amit meg lehetett (fasza, kivéve az optikátlanságát és a bluray olvasó hangosságát)
Forza.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Majd ha elfogyott a küldött pénz illetve majd ha lesz reális felhasználói élmény akkor lesz erről is infó.
Első körben a slim-re leszek kíváncsi amire kijelentették hogy kevesebet fogyaszt és mély kussban van.😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Majd ha kijön a pro akkor zuhan a ps4 ár a mélybe.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.10. 13:13:08
50 pluszert ott az 1 teras Pro. gyogyik elegge.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.10. 13:06:56
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
mar miota mondom. 3 nyelvet is megtanulhattal volna azota.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez elírás nem?
(abban egyetértek, hogy moderáció kell és esetleg még azzal is egyetértek, ha Amigát vagy másokat zavar a stílus, akkor kigyomláltat egy hsz-t, sokszor tényleg kicsit tulzásba visszük... de szerintem ezt itt Tatyla simán tudta/tudja kezelni... legalábbis szokta, nem egyszer kaptam törlést, hajaj... 😉 és megértem, ha 1-1 embernek bántja az igazságtalanság az igazságérzetét és szélsőséges lépésekre szánja el magát, amivel végül mindenki veszit.)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Komolyan ezt akarod játszani?
Azt persze senki sem veszi észre, hogy mind itt, mind a PH!-n miattunk tud az értelmesebbje normálisan kommunikálni. Komolyan azt gondolod, hogy holmi hatalomvágyból és unalomból kattintgatunk végig naponta 100+ topikot hogy fenntartsunk egy emberi szintet? Hidd el, sokkal jobb dolgunk is lenne ennél és baromira távol állunk attól, hogy egy kicsit is élvezzük azt, hogy ritkítsuk a fórum népességét. Alapvetően nem is érdekünk, nem szeretjük csinálni.
Harlekin téma: több helyen is leírtam, értem a poént - még ha le is kell alacsonyodnom arra a szintre, hogy nevetni tudjak rajta - de az ebben a stílusban a publikus fórumban nem fér el. A sajátban, gumiban nyugodtan, de az fórum arculatát romboló üzenetek mindig is moderálásra kerültek és fognak is. Ez a dolgunk, ez a ti érdeketek is.
Nem történt semmi, kapott figyelmeztetést, senki sem mondta hogy menjen el. Tök felesleges a dráma, de mint írtam neki is, az ő dolga, az ő döntése.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 20:57:37
[merlinw.org]
Micsoda váratlan meglepetés lenne egy ps4-hez szánt wireless házimozirendszer a csodás új Gold fejes mellé...<#idiota>#idiota>
én egyébként azért örülök az optika száműzésének, mert a ps4el hdmin nincs 5.1-em (a ps4 manuálisan nem kényszerithető a (pcm)5.1 hang kiadására, automatikusan meg szarul ismeri fel az erősítőm képességeit(?))
szóval végre igényes módon sztereóban játszhatok! (ha cserélek 😄 )
az 5.1 parasztvakítás!!!
Forza.
Turtle Beach wireless tulajok (meg a fene tudja még hány olyan fejes gyártó van ps4-hez ami optikain keresztül kapja a minőségi hangot) eret fognak pattintani emiatt.....És most elnézve a netet már el is kezdték, joggal....De persze veteni kell majd a Sony Gold premium fejeseket a néppel. Akinek meg mondjuk van egy TB Elite 800-asa az menjen a picsbe....<#banplz>#banplz>
Az kimaradt ebből a kis ironikus listából hogy a plus áremelésénél milyen jófejek voltak mert fél AAA címet adtak ajándékba a hónapban...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 20:00:58
- most emelte a kiváló és nélkülözhetetlen psn árát, hogy még jobb lehessen
- a ps4 operációs rendszere fantasztikus, kéthetente jön újdonság, alapvető funkciók pedig day1 ottvoltak benne
- nincs eaccess, mert kapja be az EA
- figyelembe vették a kritikákat és kikapcsolható lett a lightbar az uj kontikon
- végre lehet nicknevet és régiót váltani
- sokak kérésére és a bluray alapvető támogatójaként uhd-bd lejátszót épített nemcsak a pro-ba, de a slimbe is
- a zavaró optikai kimenetet száműzték a ps4slimről
- fizetős pecsek engedélyezése, sőt a gyakorlatot maguk is lehet majd követik, ez garantálja a javítások maximális minőségét
- egyáltalán: a pro konzol ámblokk!
úgyhogy no para, greatness awaits!
a jófejkedő 2013as cég mára egy igazi büdös, önző kretén. mintha nem a pléjereknek köszönhetnének MINDENT, az egész rothadó multijukat megmentett.....ük. én értem ám, hogy a sony nem a haverom, hanem egy nyereségérdekelt kompánia, ám szvsz simán megengedhetnék maguknak a további jofejkedést, később még jól jöhetne, hogy a juzerbázisuk elkötelezett, lojális, esetleg mámrár fanboj 😉
Forza.
Egyelőre.
Adversus solem ne loquitor
Ahhoz ti nem vagytok elegen! 😄
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 19:37:37
- nagyon sajnálom, színfolt voltál
- az sg moderátorok sokszor bizonyították már, hogy ánuszpumpát nyelt smasszerek. ez egyébként nem helyi specialitás, magából a moderátorságból jön. ajánlom a Kísérlet c. német filmet... 😉
- gyere a leáldba!!! (lealdozott.hu) ki vannak éhezve egy xbotra, hogy szétmarcangolják... 😉) (viccnélkül 😄 )
- maradj a friendem lájvon! mindig öröm látni, hogy a héten valaki 6.2x annyi acsit szerzett mint én (lófaszt 😄 )
- vegyél ps4-et !!!! 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 19:34:10
Forza.
Azt sem akarom hogy vita legyen, de azt se hogy elmenjen innen bárki.
Legalábbis ilyenek végett!
ez pláne igaz a mostani, első körös kiadásoknál - a pro tulajok ki lesznek éhezve uj kontentre, esélyesen megvesznek olyan játékot, csak mert PRO-s, holott lehet egyébként ps4en elmentek "mellette" ...
nyilván csak pecsből is bejön zseton, de hogy féreg lesz a vevő szemében a kiadó, az tuti és nagyon nem fog goodwill-t, brandet építeni - hogy ez mennyire fontos, az persze nehezen mérhető.... (későbbi játékuk hájpjához tuti jól jöhet)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 19:26:33
Forza.