PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a tények ellened beszélnek:
- játék alatt -30% fogyasztás
- minusz 8 dB hang, állítólag az xbox one szintjére ment le (=perfekt)
- ujdonság ereje: 3 ezerrel tényleg drágább a slim...

Forza.

Kandurex
Szép,.....csak a téli pályán meguntam a genyóba...."deríts fel 3 farkasfészket"....anyáddal!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hogy megy ez az accokkal, ha eladom pst gépen deaktiválnom kell a konzolt? Otthon van USB2es külső vinyóm arra azt hiszem át lehet menteni a komplett gépet, accal, beállításokkal mindennel együtt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van valaki, aki otthon van tevepanelekben? Mit erdemes manapsag venni? Vilag eletemben Samsungos voltam, szamomra az A teve, de lehet, hogy elhaladt az ido felette(m).

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Slim egy totalis ervagas. Kurva draga, vekonyitottak rajta, egyertelmuen meg fog fôni a konzol. A vastag valtozata se nagyon birja, meg kisebb hazban megolvad majd minden. Slim kuka. Csakapro.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
elvben biztosan überelnék az uncsit - többfrém, több poli, nagyobb texturák, komplexebb bevilágítás/séderek
gyakorlatban viszont "semmit" - sima multiplatform fejlesztőként nem hiszem, hogy annyi erőforrást kapnának, mint kaptak az uncsihoz, hiszen "tucatfejlesztőként" akkora eladásokra sem számíthatnának. itt azért ők a sony üdvöskéi 😉

plusz oké, elvben megcsinálták - az a kérdés, tudnánk-e csodálni ennyire?
nem-e relativizál egy kicsit az ember, amikor a "kicsi", "olcsó" ps4en nézi ezeket és tudja, hogy ND? 😉
én bizton elfogult vagyok velük szemben ÉS minden képkockát azért is nézek hitetlenkedve, mert ez abból a gépből jön ki, amiből mondjuk a .... senkit nem akarok megbántani, szal legyen a... fallout4? 😄

Forza.

TDC Geronimo
majd last of us 2 a pron 😊

Bandicoot
Én a mai napig arra lennék kiváncsi hogy mit hoznának ki ND-ék egy pc-ből, ha a ps4 fing hardverével ilyet tettek.... És persze UC4 lesz az első amit betolok majd az esetleges Pro-ba...Remélem azis kap annyi féle opciót mint a TR és nem csak a nullasemmi 4k-t erőltetik.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
nem könnyű összevetni a kettőt... az első képed pl szenzációs, fal + fény a falon, perfekt!
de uncsiban van ilyen meg ilyen... nem kevés. (igen, ezek nem épp screenshotok)

tr-t uc4 előtt játszottam, ámultam és bámultam, legszebb ever.
de amikor uc4et játszottam, nem éreztem, hogy "áh, ilyet már láttam" ... hanem megint: legszebb, ever 😉

de hogy megint mondhassam, ahoz valszeg uj konzolgeneráció kell majd .... 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.10. 16:43:59

Forza.

Bandicoot
Nem tudom One-on milyen a TR. De pc-n főként ahol a képbe belép bármiféle fényforrás, odavág de legalább szinten van az UC-vel.
Az anyagok minőségével sem volt baj,ha ránézel azokra a kövekre,ruha fegyver és egyéb darabokra, valódi ingame arcokra...😊

Összképileg persze UC4, de mint mondtam és mint mutatom a TR is oda tud sokszor vágni az Uc4 látványának. És akkor még hozzájön hogy ezek ingame shotok,nem photo mód ahol az UC4 még bevág pár extra textúrát,élsimítást,LOD-ot..😊

Nekem mindkét játék bejött és etalon. Ha választanom kéne akkor UC4. De a TR-nek sem kell szégyenkeznie.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.10. 16:08:00

arty
szvsz sandbox nem volt az uncsiban, csak egy széles cső 😊 hálistennek!

bár oneon játszottam a tr-t, az uncsiban olyan magas az anyagok minősége, annyi asset van és ettől olyan változatos minden, hogy szvsz ezt még évekig nem lehet felülmulni összhatásban - tombraider sokszor elhanyagolt, suta (ez van, a nagy, "sandbox" táj tipikus velejárója... pedig ez még csak nem is nagy)

df megírta, hogy hatalmas előrelépés a pro által nyujtott képminőség, nyilván a ps4hez viszonyítottak (mi máshoz kéne? látványt tekintve egy 400 dolcsis konzol nem a 1080al küzd)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.10. 15:55:46

Forza.

Bandicoot
Van akinek ez több, van aki ezt élvezi.
+ látványban a fényekkel odab*sz (pc-n).
Én jobban élveztem ezt így mint az UC4 sokszor kamu-céltalan sandbox jellegét....

(a pro dologra pedig: ezért volt ott hogy MAJD HA 😊, viszont DF 3 órát töltött a pro-val és az alapján ment a dicsőítés főleg a 4k-ról )
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.10. 15:15:19

arty
van amiben több? értelmetlen, gyűjtögetés-kraftolásban, nudliszendbox-wannabee pályatervezésben? 😄

totya42-nek pedig igaza van, én nem mertem survivoron kezdeni és nem igazán nyujtott kihívást a végétől eltekintve
sajnos játék közben már nem lehetett váltani, én meg még1x a kétórás tutorialt nem akartam végigcsinálni 😄

Forza.

arty
senki nem kapott még prót
slimet kaptak, df meg is írta, amit meg lehetett (fasza, kivéve az optikátlanságát és a bluray olvasó hangosságát)

Forza.

Klassz játék xo-n végigzúztam kétszer is. Annyi, hogy egyből survivor nehézségbe kezdjétek majd, mert az első három nehézség az nagyon könnyű és úgy unalomba fullad hamar.
Bandicoot
Jó stuff vigyétek (nem feltétlen a gyüjtőit..😄) . Simán méltó helyen ül az Uncharted 4 mellett. Van a miben több és jobb,van amiben gyengébb kevesebb. Ha meg a pro megkapja a pc szintű látvány világot tényleg, akkor oda is vág az Uc-nek.

TBTPumpa
PS4 tábornak is kijut a perecből:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bandicoot
Egyelőre a Digital Foundry is elvan a nekik küldött pénzesbőröndökkel és agyondicsőitik az egész Pro cuccot meg a felskálázott 4k-t....😊
Majd ha elfogyott a küldött pénz illetve majd ha lesz reális felhasználói élmény akkor lesz erről is infó.

Első körben a slim-re leszek kíváncsi amire kijelentették hogy kevesebet fogyaszt és mély kussban van.😊

Kandurex
Arról gyütt valami, hogy milyen meleg/hangos/prüszkölős/csattogós stb. a Pro? Mert az alap finoman szólva is üvöltött az éjszakába.

Moby
Egybű vonja. A kód majd jön, ha lesz.

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
MÉG nincs ott ugye. Addig még toljk ahogy bírják.
Majd ha kijön a pro akkor zuhan a ps4 ár a mélybe.

TDC Geronimo
Ja meg is vettem mafiat 10kért.

Kandurex
Egybű

TDC Geronimo
greenmangaming akkor legit oldal? Beregiztem oda is, akkor mafiat onnan veszem. Pénzt egyből vonják vagy előtte?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.10. 13:13:08

most nezem Saturn honlapjan, tenyleg csak az 500 gigas PS4 kerül 299 euroba, az 1 teras 349... <#zavart2>

50 pluszert ott az 1 teras Pro. gyogyik elegge.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.10. 13:06:56

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
És mi van azzal a patchel aminek értelme is van,nevezetesen ami turbózza a grafikát 1080p-ben illetve a framerate-et?😊

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja nem, azt értem, csak mondom hogy nem hiszek nekik már. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

tanulj mar meg angolul vegre baszki!
mar miota mondom. 3 nyelvet is megtanulhattal volna azota.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Hogy mi? 😄
Ez elírás nem?

TDC Geronimo
Report: PS4 4K HDR Patches Are Free, Despite Earlier Info

darkSectorxxx
Mondom ez egy nagyon balszerencsés ügy, itt senkit nem lehet konkrétan kaviccsal dobálni, minden oldalon van logikus magyarázat, egész egyszerűen a csillagok állása, ezt nehéz így megítélni...szar perse, nem kellett volna megtörténnie, de megtörtént, de szerintem kár keresni bűnbakot....(nem konkrétan neked mondom, hogy te keresel bűnbakot, hanem általánosan.)

darkSectorxxx
Amúgy azt mesljem el hogy balfaszkodtam a ps-nél mikor tegnap vettem Resi 4-et? 😄 (hálisten a support könyörületes, és segítőkész. 😄)

arty
sajnos sokszor a poént is rosszindulatnak, személyeskedésnek ítélitek és szankcionáljátok, aztán nincs apelláta (ill. van, csak bünti jár érte 😄) ... nekem ezzel van gondom 😞

(abban egyetértek, hogy moderáció kell és esetleg még azzal is egyetértek, ha Amigát vagy másokat zavar a stílus, akkor kigyomláltat egy hsz-t, sokszor tényleg kicsit tulzásba visszük... de szerintem ezt itt Tatyla simán tudta/tudja kezelni... legalábbis szokta, nem egyszer kaptam törlést, hajaj... 😉 és megértem, ha 1-1 embernek bántja az igazságtalanság az igazságérzetét és szélsőséges lépésekre szánja el magát, amivel végül mindenki veszit.)

Forza.

Tikal
Hűű, már ennyiért ilyen komoly bünti jár? Azért olvastam, olvasok sokkal komolyabbakat is nap mint nap Sg-n 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW

Komolyan ezt akarod játszani?

Azt persze senki sem veszi észre, hogy mind itt, mind a PH!-n miattunk tud az értelmesebbje normálisan kommunikálni. Komolyan azt gondolod, hogy holmi hatalomvágyból és unalomból kattintgatunk végig naponta 100+ topikot hogy fenntartsunk egy emberi szintet? Hidd el, sokkal jobb dolgunk is lenne ennél és baromira távol állunk attól, hogy egy kicsit is élvezzük azt, hogy ritkítsuk a fórum népességét. Alapvetően nem is érdekünk, nem szeretjük csinálni.

Harlekin téma: több helyen is leírtam, értem a poént - még ha le is kell alacsonyodnom arra a szintre, hogy nevetni tudjak rajta - de az ebben a stílusban a publikus fórumban nem fér el. A sajátban, gumiban nyugodtan, de az fórum arculatát romboló üzenetek mindig is moderálásra kerültek és fognak is. Ez a dolgunk, ez a ti érdeketek is.

Nem történt semmi, kapott figyelmeztetést, senki sem mondta hogy menjen el. Tök felesleges a dráma, de mint írtam neki is, az ő dolga, az ő döntése.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 20:57:37

[merlinw.org]

MerlinW

Komolyan ezt akarod játszani?

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Azt hallottam lesz IMAX kimenete is. 😄

Bandicoot
Tényleg,erre nem is gondoltam....
Micsoda váratlan meglepetés lenne egy ps4-hez szánt wireless házimozirendszer a csodás új Gold fejes mellé...<#idiota>

darkSectorxxx
The Incredible Adventures of Van Helsing - PS4-re és PS4 Próra is megjelenik

arty
irónia? az mi? <#ravasz1>

én egyébként azért örülök az optika száműzésének, mert a ps4el hdmin nincs 5.1-em (a ps4 manuálisan nem kényszerithető a (pcm)5.1 hang kiadására, automatikusan meg szarul ismeri fel az erősítőm képességeit(?))

szóval végre igényes módon sztereóban játszhatok! (ha cserélek 😄 )
az 5.1 parasztvakítás!!!

Forza.

Bandicoot
Hogy mivan? Nem is vágtam hogy Slim-en nincs optikai kimenet...Ez valami vicc?😄
Turtle Beach wireless tulajok (meg a fene tudja még hány olyan fejes gyártó van ps4-hez ami optikain keresztül kapja a minőségi hangot) eret fognak pattintani emiatt.....És most elnézve a netet már el is kezdték, joggal....De persze veteni kell majd a Sony Gold premium fejeseket a néppel. Akinek meg mondjuk van egy TB Elite 800-asa az menjen a picsbe....<#banplz>

Az kimaradt ebből a kis ironikus listából hogy a plus áremelésénél milyen jófejek voltak mert fél AAA címet adtak ajándékba a hónapban...<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 20:00:58

arty
szerintem a sony mindent megtesz értünk!
- most emelte a kiváló és nélkülözhetetlen psn árát, hogy még jobb lehessen
- a ps4 operációs rendszere fantasztikus, kéthetente jön újdonság, alapvető funkciók pedig day1 ottvoltak benne
- nincs eaccess, mert kapja be az EA
- figyelembe vették a kritikákat és kikapcsolható lett a lightbar az uj kontikon
- végre lehet nicknevet és régiót váltani
- sokak kérésére és a bluray alapvető támogatójaként uhd-bd lejátszót épített nemcsak a pro-ba, de a slimbe is
- a zavaró optikai kimenetet száműzték a ps4slimről
- fizetős pecsek engedélyezése, sőt a gyakorlatot maguk is lehet majd követik, ez garantálja a javítások maximális minőségét
- egyáltalán: a pro konzol ámblokk!

úgyhogy no para, greatness awaits!

a jófejkedő 2013as cég mára egy igazi büdös, önző kretén. mintha nem a pléjereknek köszönhetnének MINDENT, az egész rothadó multijukat megmentett.....ük. én értem ám, hogy a sony nem a haverom, hanem egy nyereségérdekelt kompánia, ám szvsz simán megengedhetnék maguknak a további jofejkedést, később még jól jöhetne, hogy a juzerbázisuk elkötelezett, lojális, esetleg mámrár fanboj 😉

Forza.

Moby
Helyes döntés! <#eljen> Már párszor nekilendültem én is, de túl sokan kívánják, én meg vagyok annyira geci, hogy ne adjam meg ezt az örömöt senkinek 😊
Egyelőre.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja hogy te eddig azt gondoltad hogy engem meg lehet sérteni? 😊
Ahhoz ti nem vagytok elegen! 😄

Bandicoot
Azt is szögezzük le hogy szerintem nem akar senki -még én se <#crazya> - megbántani még akkor sem amikor kicsit "sok" vagy.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.09. 19:37:37

arty
- sajnálom
- nagyon sajnálom, színfolt voltál
- az sg moderátorok sokszor bizonyították már, hogy ánuszpumpát nyelt smasszerek. ez egyébként nem helyi specialitás, magából a moderátorságból jön. ajánlom a Kísérlet c. német filmet... 😉
- gyere a leáldba!!! (lealdozott.hu) ki vannak éhezve egy xbotra, hogy szétmarcangolják... 😉) (viccnélkül 😄 )
- maradj a friendem lájvon! mindig öröm látni, hogy a héten valaki 6.2x annyi acsit szerzett mint én (lófaszt 😄 )
- vegyél ps4-et !!!! 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 19:34:10

Forza.

darkSectorxxx
Azért az szögezzük le az engem bántókat ha minden kommentben 1 büntit kapnának, akkor itt mindenkinek 10 profilja lenne már. 😄

Azt sem akarom hogy vita legyen, de azt se hogy elmenjen innen bárki.
Legalábbis ilyenek végett!

arty
mindenképp csinálnak SALE-t a kiadók - egy pro peccsel megtámogatott leárazás garantáltan nagyobb hírérték, ami talán eladásokban is materializálódik...

ez pláne igaz a mostani, első körös kiadásoknál - a pro tulajok ki lesznek éhezve uj kontentre, esélyesen megvesznek olyan játékot, csak mert PRO-s, holott lehet egyébként ps4en elmentek "mellette" ...

nyilván csak pecsből is bejön zseton, de hogy féreg lesz a vevő szemében a kiadó, az tuti és nagyon nem fog goodwill-t, brandet építeni - hogy ez mennyire fontos, az persze nehezen mérhető.... (későbbi játékuk hájpjához tuti jól jöhet)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 19:26:33

Forza.

Totti5
"Bethesda jelentette be, hogy a Sony nem támogatja a játék moddokkal történő kiegészítését, így sajnos ez a funkció se a Fallout 4-ben, se az ősszel érkező, felújított Skyrimben sem lesz ezen a platformon elérhető."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10