121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én biztosan nem fogom meginni senki elől a napi adag mérgét :) -
Bandicoot #71011 Elég fals tapasztalat.
Köszi a pc jól van a konzolom mellett immár 5 éves és akkora szopás volt hogy idáig 3-4 alkalommal költöttem rá, azt is mert maximalista vagyok - vga csere. Az első VGA-val (az alapgépel) a mai napig tolhatnám legalább ps4 minőségben a játékokat - csak nekem pc-n ez nem elég ha ki lehet hozni többet miért ne.
És nem,nem volt félmillió sem túlárazott az alapgép. Ahogy a dolgok pedig haladnak a VGA cserélgetés továbbra is elég lesz még a következő genben sem fogok máshoz nyúlni. 2-3 évente ráköltök cirka +50ezret és cserébe van egy Pro-nál is jóóóval erősebb gépem. Jót szoptam a túlárazott szopótengerbe (nem)...
Az ilyen "szar portok" (évente talán 1-1 de semmi extra olyan főleg nem mint a batman ami amúgy ps4 minőségben tolható volt így is), driver kínok és egyéb meséket meg hagyjuk.
Sőt inkább ne is menjünk bele mert sem a topik nem megfelelő sem az hogy kiderüljön hogy egy újabb user error / amatőr felhasználó.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.09. 19:55:22 -
LBandi77 #71010 Az itt már kevés,inkább 1 üveg kéne minimum. -
Evoluti0N #71009 Bajok vannak itt.
-
ppista #71008 Egy jó alvás segiteni fog. Elötte azért igyál egy felest is. Tapasztalat. -
Jinchuu #71007 Igen, exFAT kezeli. -
Honnan tudhatná az agyhalott konzoloid üszkösparaszt, hogy hol tart a pécévilág? Beleolvasott az óderwődbe? Ott mondták a hangok?
Felfogni is képtelen lenne! HE! Nem bírja értelmezni! Az egyik bitjét lefoglalják az exkluzív fosokkal, a másikat meg a hype a következőre! Há mi maradna az információk feldolgozására?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.09. 19:00:31 -
-
ppista #71004 De hát mindig is erröl szólt a pöcé világ. Fejlesztök és hardvergyártók kéz a kézben tolják le a gusztustalanul túlárazott alkatrészeket a megvezetett játékosok torkán, akik minden évben repetát kérnek. No nem azért mert izlik nekik, hanem mert imádnak szopni.
Nekem is vannak perverz szokásaim, de hála Istennek, ez nem tartozik közé. -
Úgy volt hogy tavaly megjelnik. Még csak béta? -.-
Tolják ide ha merik, had lássam. -
Kezd kikupálódni ez a foskonzol és százéves fícsörökkel gazdagodni néha....
-
Bandicoot #71001 Milyen meglepő hogy egy gtx 1060 (ami messze nem highend,csak középkategória teteje) nem elég a 4k-hoz de még csak az 1080p / fix 60 fps-hez sem (ez ÁLLÍTÓLAG)... Ja...Nem.
-
Huh hát ez a Nonification faszságot most jól összekúrták, semmi régi cucc nem törölhető belőle, ami esetleg neked már nem fontos, a kiválasztás jó ötlet, de hogy visszamenőleg nem lehet kitisztítani az állati jó mondhatom...:( -
Ja, ez hűdenagyonérdekes. Sőt. Izgalmas!
Gondolom izgulsz, hogy a moslékodon vajon meglesz-e a kettő frém. Per hét. -
GT Sports zárt beta, aki még nem jelentkezett rá! -
Holnapra kérem. :) -
Áhh grűsz gott:
-
Ja sorry, ez érdekes lesz, ha ez igaz. :D
Bár nem tudom az EA támogatási oldala milyen forrás.... -
vó'tma'
-
Szakemberek. -
Andromeda-nak pc-n elég izmos gép kell ha ez mind így igaz.... -
Az is tud 2GB felett? mert ezeket nem vágom nagyon, a Xbox az tutira nem tudott 2GB felett, mert azt probáltam. -
Nekem sajnos nem eladható, digitális formában van meg. :) -
megveszem dark i tól :D -
Jinchuu #70988 Ha exFAT-ra formázod simán mehet rá a nagy file is és nincs gond. -
Nézz szét jatekaim.hu-n ;) -
MEA: Az EA támogatási oldalán azt írják, egy Core i7-4790-nel, 16 GB RAM-mal és egy GTX 1060-nal szerelt masina kell ahhoz, hogy High szinten fusson a játék, viszont a BioWare-nél ez 1080p-t és 30 fps-t jelent, nem pedig a PC-s sztenderdnek számító 60 fps-t. Ennek tudatában felmerül a kérdés, hogy milyen PC-n fut a játék 60-nal, és mi kell ahhoz, hogy a 4K is meglegyen.
Imádom ezeket a gs híreket. -
honnan? -
igen, ez tényleg ilyen volt - szerencsére gémbréking bugba nem futottam bele, de volt jópár restartom nekem is :( -
Nioht behúztam 8500-ért letöltő kód formájában -
Ha valakit esetleg érdekel a Witcher 3, most nagyon akciós a PS store-ban. PS Plus-szal 5.394 Ft -
ppista #70981 Ez pazar. Amelyik ismerősöm játszott vele, mind azt mondja, hogy tele van elképesztő programhibákkal mind a mai napig. -
TomStorm #70980 :D -
A Just Cause az ilyen:
-
Szerintem ne várj vele. Most csatlakozz be a hive mindba. Kitudja mikor jön a következő exkluzív megint. -
megpróbálom dekódolni ezt 2017-re:
- szép = szaggat
- nagy = üres
- a fejlődés, meg gyüjthető szarok szerintem nem extrán túlbonyolitottak, de hozzák a normát = grind & craft, több grind, több craft
- hosszú = túlnyújtott
- tartalmas = 300 gyűjthető basz, 250 activity, fényképezz le ezer mókus trófea
;)))
-
Igazából a Horizon szép és jó volt csak nem kellett hozzá egy hét se hogy platina legyen, ráadásul day one kivettem egy nap szabit na ez hiba volt, több ilyen nem lesz -
nemnem, hétvégén FUSE-t nyomom és utána még minimum 2-3 csőjátékot :D
helyre kell billenteni az egyensúlyt!
hogy utána mi lesz, azt még nem tudom, de most tényleg hajlok egy próbakörre (lemezen).
majd. maaaaaajd. -
Ezt én se értem, nekem is csak akkor van rest módban ha letöltés megy -
Bandicoot #70973 El nem tudom képzelni hacsak nincs letöltés minek erőltetitek a rest módot. Hogy pár másodperccel gyorsabban álljon a rendszer? Minek?
Switchnél sem értem minek kellett a power offot eldugni.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.09. 08:00:21