PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD nem tudott volna 3ghz-es jaguart szálláítani vagy mi? Mert, ha nem 2,1-en futna ugyanez hanem 3-on az már elég lenne szerintem. Vagy úgy már megfőne? Nem vágom. Ha ez a 2,1-es 8magos jaguar a max mobil cpuja az amdnek így 2016ban, akkor ott komoly gondok vannak. Ez esetben a scorpio hogy lesz 6TFlops? Vagy inkább minek? Mert ha ott is cpu bottleneck lesz akkor a gpu erő elvész.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.13. 15:33:38
Amiga
Azt nem teljesen értem, hogy a mobilchip gyártók miért nem jönnek be erre a piacra? Qualcomm például. Csúnyán tudnának tarolni, nem? Iszonyatosan megizmosodtak a mobilpiacon.

Azt még megértem, hogy Sony nem fejleszt új cell-t, hiszen majdnem belerokkant az előzőbe. De nem lenne más, aki szívesen fejlesztene valami célhardvert? Motorola pl.?

Vagy ennyire elszállt az intel és a nvidia?

PC hardverben öt éve laikus vagyok, szóval bocsi ha túl hibbant a kérdés.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 15:27:32

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Nem nagyon van választás. Akikre egyáltalán építhetnek, azok is főleg döglődnek. A gpu piac, meg minden. Abból kell főzni ami van. lehetne másképp is főzni, több beszállítóval, de valszeg a még nagyobb kitettséget nem vállalja fel egyiksem. Ha az amd megizmosodna kicsit, az minden jó lenne, de olyan gecibénán tolják mindenhol, hogy az is csoda, hogy még vannak. És ha ebből se lesz nekik elég, akkor a konzolt mint platformot át fog kelleni költöztetni a felhőkbe, mert nem lesz értelmesen árazható, dobozolható termék. Vagy felveszik a faarcot, és bekopogtatnak az intelhez meg az nvidiához, de akkor 1000$ alatt nem lesz konzol, mert egy esetleges egyeduralom esetén nincs az a rossz forgatókönvy, amit ne lennének képesek alulmúlni, ha az árazásról lesz szó.

Adversus solem ne loquitor

Amiga
Értem. Ez eléggé FAIL, de ez van...

Most úgy okoskodok, hogy ha visszaadom a PS4-et és veszek egy pro-t, akkor kijövök talán úgy 70 ropiból, ami még vállalhatónak rűnik.

@TDC Geronimo, ebben az esetben a multi, ami most 900/60-nal megy, 1080/60-on lesz... az már elég jól hangzik.

TDC Geronimo
Pron tuti 1080p lesz minimum, mivel alapkövetelmény a full hd ress.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
>miért nem kap erősebbet?
Azért, mert...
.
.
.
.
nincs. A beszállítónak(azaz az AMD-nek) nincs ebben az architekturában erősebb gyártható vasa. Más architekturában talán lenne, de azok annyit fogyasztanak, amivel konzolképtelenek. Ezért lett a komunnikáció központjában ez a checkerboard rendered 4k-s, hdr-es őrület, ahhoz ugyanis nem kell más, csak erősebb gpu. Na az meg lett. Ez mamá nem úgy van, hogy rendelésre fejlesztődnek ezek, hanem fejlesztődik ami fejlesztődik, aztán a célt meg ahhoz igazítják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.13. 14:56:35

Amiga
Azt nem értem, ha a cpu már most szűk keresztmetszet, miért nem kap erősebbet? Olyan nagy az árrés az erősebb modellek és eközött?

Amúgy én annak örülnék, ha 900p-ről felvinnék a multit natív 1080-ra, azt talán elbírja.

Moby
Csodálatos...lenne, de ők is arra jutottak, hogy sajnos ez nem nagyon tűnik lehetségesnek a kula cpu miatt.

Amiga
Há de de. 😊

darkSectorxxx
Há de nem? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
FFXV ps4 slim

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.13. 13:33:56

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Minden világosabb lett, most már a Start sem fekete alapon van és gondolom valami okos úgy gondolta, hogy ez így lesz jó. Úgy fél év múlva majd beteszik a választható szín opciót 😄

Amiga
:-D

Amiga
Nem te csúsztattál, hanem az 58407-es lista összekombinálása azzal, hogy fél-egy évet késnek a játékok. Bocsánat, amiért félreérthetőenfoglamaztam meg ezt a gondolatot. Nem te vagy más csúsztatott, hanem a vita kezdett olyan irányba menni, ahol már csúsztatássá válik néhány tény vagy észrevétel összekombinálása.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 12:38:51

TDC Geronimo
Azt nem értem miért kellett megváltoztatni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Nem rossz ez a 4.00, de a fehér notification-öktől hányok.

darkSectorxxx
Megnyugodtam hogy a mai játékoknál a csúsztatás a legnagyobb probléma. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Amiga....
Csùsztatás??
Akkor ha én csùsztatok ùgy megkérdem az általad felsorolt játékok közül melyik az amelyik lassan 6 év késésben van (igen a guardian először 2011-re volt bejelentve megjelenéssel ps3 exkluzìvként), és mikor itt a megjelenés még mindig hùzzák valamint amit mutatnak nem fejlődött semmit és prevgen konzol szint? Melyik másik exkluzìv ilyen?<#confused>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.13. 12:02:45

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
>Mibe kössön az ember bele, ha nem abba, hogy késnek. :-D

Hát hogy túrja az orrát, vagy tudomisén...majdnem végtelen a lehetőségek tárháza 😊

Totti5
Ok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Szerintem kimaxoltuk a témát. Nem nagyon érdekel, mit csinál a rohattMS. Az ő játékaik nem csúsznak, mégis megkapják a delayed plecsnit a hírekben, amit maguk a fejlesztők jelentenek be, részemről erről ennyit.

"ReCore has been delayed to the “latter half of 2016”, Microsoft has confirmed. The Xbox One exclusive had been due to launch this spring."

Innen fogva erről részemről nem érdemes vitatkozni, ez már csak játék a szavakkal, hogy mi-hová volt bejelentve. Nyilván aki 2016 tavaszára várta a ReCore-t, ugyanúgy csalódott, függetlenül attól, hogy nem kapott napra pontos megjelenési információkat.

Totti5
DCbe nem kell belekötni, azt is a Sony szépen elintézte ( meg a fejlesztőket is ), mi hazudozás volt körülötte. Jót tett neki? dehogy tett... buktak. Ez se nem példás, sem nem követendő, még ha később adagoltak hozzá rakat DLCt és frissítést. Nem így kellene működnie, hanem úgy mint a Horizon 2-3. Az példás. Nem, nem kell most szem szeretni az MSt, nem erről van szó, ők is balfaszkodnak eleget másban, de ebben a dologban, ebben a genben pont nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.13. 10:51:44

Amiga
Valamibe mégiscsak bele kell kötni, na. Itt van az Uncharted 4, a Bloodborne, az Until Dawn. Most már a Driveclub is tele van tartalommal, fél-arcade autóversenynek kifogástalan. InFamous repetitív, de gyönyörű és egynek teljesen jó. Mibe kössön az ember bele, ha nem abba, hogy késnek. :-D

Totti5
Sem a QB, sem a Recore, sem a Scale nem csúszott, mert nem volt honnan hova. Akkor kaptak vagy fog kapni dátumot amikor biztos volt / lesz a megjelenés, előtte nem. Azt hogy ki mit mit hisz 2016 vagy 2017 senkit nem érdekel, az sem hogy a kiadó hova pozícionálja előreláthatólag ( az évet! ), mert az nem FIX. Akkor biztos amikor a kiadó mond egy dátumot. Nos a Sony ad, mindig, amit nem képes tartani, sem elsőre, sem másodikra. Nem kell szeretni senkit, nem azért vannak, csak ne másról beszéljünk és ne ragozzuk túl.

Sony nem pozícionál, dob egy dátumot, árat és rendeld elő. 2 hónappal rá azt mondja hogy bocs, vissza majd valamikor 2017. Biztos lehet ezt is szeretni és rohattMS is így csinálja ( de nem csinálja ).

Moby
Ennek semmi köze semmihez. Vannak valódi "halasztások" de a legtöbb halasztás olyan dátumokhoz kötődik, amik nem egyebek mint remények és marketingfogások. A legtöbb játék a projekt elején egy kibaszott nagy ötletzsák, amiből nagyrészt a fejlesztés idejében derül ki, hogy mi valósul meg, és mi nem. Illetve hogyan. Milestoneonként tervezhető, de hogy hány lesz, és hogyan változnak közben a trendek az még csak nem is jósolható. Ráadásul minden egyes feedback, ami az eredeti "határidők" betartásáról szól, kizárólag a biztonsági játékba tolja bele a kiadókat és a stúdiókat, azután meg azon lehet okádni.

arty
tehát neked a sleeping dogsos árkádfizika kell, abban "fordul" rendesen a "doboz" 😊

ez a szép a mafia-ban, hogy ott van mód változtatni (szim mód!), ellenben a lebutult gta5-el 😛

Forza.

arty
Manapság ___MINDEN___ nagyvállalat a működésképtelenség határmezsgyéjén egyensúlyoz.

szerk: persze lehet 1-2 kivétel....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.13. 10:35:09

Forza.

arty
"4thedevelopers."

😄DDDDDDDDDDD

Forza.

Amiga
Saints Row 2... Annál rosszabb autós irányítást még nem láttam. A karaktert se volt egyszerű...

Tikal
Dehogy nyelte, az minden idők legfosabb openword autokája, utána jön a WD 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem azért túrta mindegyik az orrát mert orrnehéz volt mindegyik? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Jó lesz ez. 😊 Bizom benne.

A Mafiat mindig is a hangulata vitte el.
Nekem a 2 is tetszet, igaz rovid volt.
De a hangulat meg a kuldik jok voltak.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amiga
Én úgy tudom, a közelmúltban a Quantum Break és a ReCore is késést szenvedett. Fable 3 PC-n csúszott. Scalebound-ot áttolták 2017-re. Halo online-t több csúszás után le is lőtték.

Ezt szeretem a MS-ben, hogy ők ilyen példásan tartják a megjelenési dátumokat. <#taps>

Moby
Jajhagyjuk már ezt....3x toltam végig a gtav-öt, hótugyanolyan abban is. Semmivel nem rosszabb. Semmivel. Irreális fasság mindegyikben, ahol egy fél város át tudok ugratni egy kamionnal. Nem ettől jó vagy rossz. Attól jó ha élvezem. Élveztem. Ezt is, meg a többit is. Nem annyira a vezetést, az nekem önmagában élvezhetetlen ezekben. De ha jók az autók, élő a város, van látnivaló, jók a hangok, stb. akkor nekem oké. Jöhet. Ezekből majdnem mind megvan a mafia3-ban is, kivétel a hangok, azok eléggé szarocskáknak tűnnek, és ha valami miatt kicsit szomorkás vagyok, ez az.

Moby
Erről? Mármint miről? Alig kellett autózni a játékban. A játék második felében már kvázi nem is kellett, mert volt gyorsutazás. Én nem utaztam, vezettem. Kipróbáltam az összes járművet. Jó játék volt, várom a második részét.

Totti5
Akárhogy is én ebben semmi jót nem látok. MSnek, Nintendonak megy hogy pl E3on kiadnak megjelenési dátumát. S tartják is, nem kell hozzá boszorkányság, jó az ütemterv, tisztában vannak a fejlesztés állapotával. Sony nem képes rá, hanem muszáj neki maszatolni ami rettenő kínos az előrendelőkkel kapcsolatban lásd GT sport visszafizetések. De még ha csak 1-1 játék lenne ami elbotlik, megesik, nincs ezzel semmi gond. Dehogy mind?!

Amiga
Valójában az a jó a SONY-címekben, hogy a legtöbb 'when it's done". Megjelenési dátumot a részvényesek és a rajongók miatt muszáj mondani, de nem hinném, hogy aki a játékfejlesztés buktatóit valóban ismeri, az bármiféle dátumot fenntartások nélkül kőbe vésettnek vehet.

Készíthetek bármilyen jó ütemtervet, létrehozhatom a mérföldköveket, de ha belefutok valamilyen váratlan problémába, az egész úgyis borulni fog és jelenthetem be a csúszást.

Witcher 2 utolsó fejezetében pl. épp a magyarítást teszteltük - megelőzve a belsős tesztereket, akik még az előző act-on dolgoztak -, amikor a toronyba felrohanva elsüllyedtünk a lépcsőben és belezuhantunk a kódba. Ez sehol máshol nem jött elő, és a tervezetthez képest egy napot csak amiatt csúsztunk, mert nem tudták megoldani.

Persze az is lehet, hogy szándékosan távolabbi megjelenési dátumot mondok, csakhogy a megjelenés üzleti negyedéve már gazdasági szempontot is képvisel, akár még a tőzsdei szereplés is függhet tőle. Vagyis ütközik a kiadó és a fejlesztő érdeke - a fejlesztő annyi időt szeretne, amennyi csak lehetséges, a kiadó viszont a profit miatt nyomást gyakorol rá. Az, hogy a SONY képes akár a legtöbb címénél engedni a határidőből és teret engedni a fejlesztőinek, a legpéldaértékűbb kiadói gyakorlat.

Myselor
ízlés kérdése úgy látszik én a gta és maffia után csak fogni tudtam a fejemet 😊 a sleeping dogsban is fosadék volt
Myselor
azért a gta és maffia után nevetségesen szar volt .de hát kinek mi de amúgy meg pont hogy erről is szólt a játék nagy része tudtommal 😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.09.13. 08:53:31
Totti5
Erős, gyors autók mindig is kényes pont bámilyen autós játékban. Ember hozzászokik a lassú, virsli gumis, csúszkálós hajókhoz, aztán ha kap egy sportkocsit az tapad mint ha sínen menne. Igazából a valóságban is, hisz ettől sportautók. Nehéz belőni a jó balanszot.

Totti5
Senki ne mondja hogy nem volt idegesítő az UC4 kálvária.

"2015 vége, március 18. és április 26. után újabb megjelenési dátumot kapott az Uncharted 4: A Thief's End: most éppen május 10-re tűzték ki a premier időpontját."

Sony nincs a toppon megjelenésekkel, valaki kurva nagyot hazudozik mindig, vagy a fejlesztők vagy a Sony... tippre a Sony, mert kb az összes fejlesztőjük csak nem ekkora lúzer hogy képtelenek belőni egy dátumot.

Amiga
Piszkosul jó volt a Mafia 2, de a sima Mafia fizikája jobb volt. Emlékszem, az egyik aluljáróból kijövet egy meredekebb utcán fel sem bírtál jönni, ha nem volt lendületed. A legendásan nehéz autóverseny is zseniális volt emiatt (nekem pár órába került, aztán később kipeccselték választható nehézségi fokozatokkal)-

Mafia 2 fizikája is nagyon jó, de szerintem az első rész az etalon ezen a téren. Aztán lehet, hogy csak azért, mert a második részben már alapból erősebbek az autók és ezért valamivel kevésbé érezni a súlyukat, mint az elsőben.

Amiga
Akkor viszont nem értem, mit keresett az elhalasztós listán pl. az Uncharted 4.

Ja de értem, a mondanivalót csúsztatással lehet a legjobban nyomatékosítani. InFamous: Second Son szintén nem igazán csúszott fél generációt, khm.

Bandicoot
Sosem volt az remek pont azért kapta a legtöbb savat mert rengeteg dolgot -köztük az autòk fizikáját és irányìtását alaposan visszavették...
Nincs emlékszépìtés.

Bandicoot
Ő...Olyan mint bármi más? Nem. Fényévekre volt a Gta/Mafia/ Driver triòtòl. Hogy nem erről szòl egy városban játszòdò sandbox amiben az idő jòrésze kocsiban telik el?<#ejnye1>

Totti5
WD teljesen jó volt, kimondottan élvezetes. Persze a népharag átment rajta, ellenben a valóban hót egyszerű, butaragasztó fizika nélküli Sleeping Dogsot lenyelte a kedves júzer kétpofára.

Totti5
Miért nem kapcsoltad ki a szim módot?

Mafia 2 remek volt. Azért én megnézném hogy a Mafia 1 mit tud a Mafia 2höz képest, mert gyanítom az emlékek dolgoznak a szépítsen gőzerővel megint.

Moby
Semmi baj nem volt a wd vezetésével. Nem volt egy különösebben élménydús dolog sem, de ezek a játékok nem is erről szólnak. Olyan volt, mint akármi másban. Se jobb, se rosszabb. Azt láttam, hogy ment a nyivák erről a fórumokban, de vagy azóta peccselték, vagy csak szokásosan felsírt a fakéz réteg.

Húha, hát kurvára nem. Az első játék etalon volt, ott igen. De a második részben katasztrófa volt. Úgy mentek az úton, mint valami koporsó, a kanyarban az összes túrta az orrát, jééézusom, botrányosan szar volt a vezetés a másodikban! 😞 Fizika nulla, törés nulla, ratyadék szar volt, a hátam közepére nem kívánom.

S a videók alapján itt dettó olyan lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
a régiekben jó volt igen bízzunk benne hogy most is és nem lesz szar watchdogs féle