PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.13. 15:33:38
Azt még megértem, hogy Sony nem fejleszt új cell-t, hiszen majdnem belerokkant az előzőbe. De nem lenne más, aki szívesen fejlesztene valami célhardvert? Motorola pl.?
Vagy ennyire elszállt az intel és a nvidia?
PC hardverben öt éve laikus vagyok, szóval bocsi ha túl hibbant a kérdés.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 15:27:32
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
Most úgy okoskodok, hogy ha visszaadom a PS4-et és veszek egy pro-t, akkor kijövök talán úgy 70 ropiból, ami még vállalhatónak rűnik.
@TDC Geronimo, ebben az esetben a multi, ami most 900/60-nal megy, 1080/60-on lesz... az már elég jól hangzik.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azért, mert...
.
.
.
.
nincs. A beszállítónak(azaz az AMD-nek) nincs ebben az architekturában erősebb gyártható vasa. Más architekturában talán lenne, de azok annyit fogyasztanak, amivel konzolképtelenek. Ezért lett a komunnikáció központjában ez a checkerboard rendered 4k-s, hdr-es őrület, ahhoz ugyanis nem kell más, csak erősebb gpu. Na az meg lett. Ez mamá nem úgy van, hogy rendelésre fejlesztődnek ezek, hanem fejlesztődik ami fejlesztődik, aztán a célt meg ahhoz igazítják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.13. 14:56:35
Amúgy én annak örülnék, ha 900p-ről felvinnék a multit natív 1080-ra, azt talán elbírja.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.13. 13:33:56
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 12:38:51
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csùsztatás??
Akkor ha én csùsztatok ùgy megkérdem az általad felsorolt játékok közül melyik az amelyik lassan 6 év késésben van (igen a guardian először 2011-re volt bejelentve megjelenéssel ps3 exkluzìvként), és mikor itt a megjelenés még mindig hùzzák valamint amit mutatnak nem fejlődött semmit és prevgen konzol szint? Melyik másik exkluzìv ilyen?<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.13. 12:02:45
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Hát hogy túrja az orrát, vagy tudomisén...majdnem végtelen a lehetőségek tárháza 😊
"ReCore has been delayed to the “latter half of 2016”, Microsoft has confirmed. The Xbox One exclusive had been due to launch this spring."
Innen fogva erről részemről nem érdemes vitatkozni, ez már csak játék a szavakkal, hogy mi-hová volt bejelentve. Nyilván aki 2016 tavaszára várta a ReCore-t, ugyanúgy csalódott, függetlenül attól, hogy nem kapott napra pontos megjelenési információkat.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.13. 10:51:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sony nem pozícionál, dob egy dátumot, árat és rendeld elő. 2 hónappal rá azt mondja hogy bocs, vissza majd valamikor 2017. Biztos lehet ezt is szeretni és rohattMS is így csinálja ( de nem csinálja ).
ez a szép a mafia-ban, hogy ott van mód változtatni (szim mód!), ellenben a lebutult gta5-el 😛
Forza.
szerk: persze lehet 1-2 kivétel....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.13. 10:35:09
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Mafiat mindig is a hangulata vitte el.
Nekem a 2 is tetszet, igaz rovid volt.
De a hangulat meg a kuldik jok voltak.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ezt szeretem a MS-ben, hogy ők ilyen példásan tartják a megjelenési dátumokat. <#taps>#taps>
Készíthetek bármilyen jó ütemtervet, létrehozhatom a mérföldköveket, de ha belefutok valamilyen váratlan problémába, az egész úgyis borulni fog és jelenthetem be a csúszást.
Witcher 2 utolsó fejezetében pl. épp a magyarítást teszteltük - megelőzve a belsős tesztereket, akik még az előző act-on dolgoztak -, amikor a toronyba felrohanva elsüllyedtünk a lépcsőben és belezuhantunk a kódba. Ez sehol máshol nem jött elő, és a tervezetthez képest egy napot csak amiatt csúsztunk, mert nem tudták megoldani.
Persze az is lehet, hogy szándékosan távolabbi megjelenési dátumot mondok, csakhogy a megjelenés üzleti negyedéve már gazdasági szempontot is képvisel, akár még a tőzsdei szereplés is függhet tőle. Vagyis ütközik a kiadó és a fejlesztő érdeke - a fejlesztő annyi időt szeretne, amennyi csak lehetséges, a kiadó viszont a profit miatt nyomást gyakorol rá. Az, hogy a SONY képes akár a legtöbb címénél engedni a határidőből és teret engedni a fejlesztőinek, a legpéldaértékűbb kiadói gyakorlat.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.09.13. 08:53:31
"2015 vége, március 18. és április 26. után újabb megjelenési dátumot kapott az Uncharted 4: A Thief's End: most éppen május 10-re tűzték ki a premier időpontját."
Sony nincs a toppon megjelenésekkel, valaki kurva nagyot hazudozik mindig, vagy a fejlesztők vagy a Sony... tippre a Sony, mert kb az összes fejlesztőjük csak nem ekkora lúzer hogy képtelenek belőni egy dátumot.
Mafia 2 fizikája is nagyon jó, de szerintem az első rész az etalon ezen a téren. Aztán lehet, hogy csak azért, mert a második részben már alapból erősebbek az autók és ezért valamivel kevésbé érezni a súlyukat, mint az elsőben.
Ja de értem, a mondanivalót csúsztatással lehet a legjobban nyomatékosítani. InFamous: Second Son szintén nem igazán csúszott fél generációt, khm.
Nincs emlékszépìtés.
Mafia 2 remek volt. Azért én megnézném hogy a Mafia 1 mit tud a Mafia 2höz képest, mert gyanítom az emlékek dolgoznak a szépítsen gőzerővel megint.
S a videók alapján itt dettó olyan lesz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch