121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja gondolom hányan csinálják azt :D -
Bilibe lóg a kezed. -
Evoluti0N #72059 Meg lehet venni és úgy is játszani PC-n. Tádám! -
Maximum azért vergődök, mert mindenki összelopja a játékot pc-re és veri a mellét hozzá. -
Bár minden létező videójátékot képes lennék ilyenmódon szétgányolni :P -
Nintendo mindig kihozta a maximumot az adott hwból ami főleg a kiváló artnak köszönhető. Szerintem is gyönyörű a zelda és egyáltalán nem volt fura, amikor horizont toltam előtte. Day night cycle meg időjárás amúgy is sokkal jobban meg van oldva zeldában :P -
Evoluti0N #72055 A kedvencem az egészben, h a fanboyok hogyan vergődnek, h nem csak a Nintendo konzolokon játszható. -
majd tolhatod egyszer négykába a szétgányolt verziót, ami gondolom még akkor se lesz hiba meg bugmentes. Nembaj, ha szétbassza a lényeget, de legalább négyká -
Evoluti0N #72053 "Mondjuk azt adom, hogy ahogy a készítők megálmodták, úgy csak a két gépen tolható. Ha feltolom 4K-ra, őgy valszeg a készítők sem láthatták soha, velem ellentétben"
-
Mivel ez egy experimental cucc, nem úgy megy, hogy letöltöm, és bódogság. De Ha elolvastad volna afaq-t, akkor tudtad volna milyen játékspecifikus csomagot kell letöltened, amivel úgy futott volna, mint nálam*
/*ez még így nem igaz, neked a nálam látható verzió holnapután lesz elérhető. Akkor viszont úgy fut, ahogy nálam. Miközben ásítozik a gép. Szal ehhez durvahardver sem kell. De majd itt a szakemberek elmesélik, hogy az nem is úgy van
Mondjuk azt adom, hogy ahogy a készítők megálmodták, úgy csak a két gépen tolható. Ha feltolom 4K-ra, őgy valszeg a készítők sem láthatták soha, velem ellentétben. Az is igaz, hogy az eredeti felbontás felett még ez a verza hibázik, de valami azt súgja, hogy két héten belül ez a megállapítás is érvényét veszíti.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.07. 12:14:13 -
Jobban fut. Nem még nem tolom, raklap játék van előtte, de fogom. -
Mert az elejét mutogatják, amin görcsölnek ezerrel hogy jó legyen, csak a játék ennél 19 ezereszer nagyobb és 37 millió változó van benne.
Két gépem játszható 100%osan ahogy a készítők megalkották.
WiiU
Switch
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.07. 12:04:07 -
15 fps es percenkenti 0ra droppok nekem nem jatszhato kategoria. A videok feltoltoi minden bizonnyal varazslok... Na meg nekem utazashoz kell a switch, napi 1 orat minimum buszon ulok -
lehet, na, lehet,..... csak a videóból ez nem jön le -
Nem fut jobban ebben az állapotában és egy raklap shader hiányzik. Majd egyszer biztos jó lesz. -
980 -on szarul? eee.... -
Akkor ezt most tolod? Mer' vállalhatónak tűnik, sőt, valószínűleg így is jobban fut, mint eszközön. -
* az én gépemen -
Szaggatós vacak??? :) -
Bandicoot #72042 Fólia. Problem solved. De amúgy azoknál karcol főként akiknek a dokkoló két függőleges síkja összeáll. -
Zelda nem handheld játék. Az egy dolog hogy a Switch tudja ezt is, mert van benne egy erős HW amit belegyömöszöltek egy táblába. -
Toltam egy kicsit, és nekem a grafika is rohadtul tetszik. Nyilván nem egy zero dawn, de nem is kell annak lennie egy handheld játéknak. Játékmenetben meg olyat ad,amit AAA címek talán nem is, vagy csak ritkán. -
Persze hogy veri. Azt értelmes ex meg nem biztos hogy lesz rá :D Meg az árára is kíváncsi leszek. Mert a jobb/erősebb hardver felhasználás eléggé megnyomja az előállítási költségét a konzolnak... Csak pörgettem a videót, lehet elsiklottam valami felett. Majd jönnek az okosok és megmondják. -
Tárolóba rakosgatása faszásan sérti a felületet. Arra figyelj. Jobb is ha nem teszed bele :D Van egy két ilyen hibája amit odafigyeléssel el lehet kerülni. Szinte minden szarért megsérül a képernyő...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.07. 00:44:13 -
Túl hosszú, veri a PS4 Pro-t vagy sem?
-
Olcsóbb, nem olcsó. :D -
akkor tárhely fele ugrik is :D -
Be, de amennyi eszem van digitben vettem a Zeldát, hogy 3 ezret spóroljak, aztán tetű lassú a letöltési sebesség... : / Maga a cucc eddig tetszik, nagyon ki van találva. -
Beüzemelted má?!
-
WiiU se valami olcsó, ahogy én nézegettem neten. -
WiiU + Zelda végigvisz, elad? :)
Sokkal olcsóbb. (bár a switchet is ugyanolyan eséllyel adhatnád el)
Ha lenne több lóvém adnék, vagy vennék külön konzolokat, azt kölcsönadogatnám mindenkinek....
De nincs sajnos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.06. 22:00:31 -
Kár hogy nincs valaki aki megszponzorálna 135k-val ezért a játék élményért,pc-m meg alkalmatlan az emulálásra, na majd egyszer ha nyerek a lottón :D -
Na készülj fel életed egyik legjobb gamer élményére 
És fáradj át N topikba :) -
Jött ám 1.05 patch Mass effecthez. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.04.06. 20:52:25 -
Húbammeg tényleg, AGYONÜTÖM, ha a szokásos módon elkotyog valamit (bár nehéz lesz behoznia 85 órát :D) -
SlickAdam #72026 akko faradj at a Nintendo topikba es ne feledd el hasznalni a SPOILER tag-et! -
OFF: Nem tudom milyen felindulásból, de vettem egy Switchet zeldával... :D Életem első Nintendo konzolja.
Emuval kipróbáltam a Zeldát PC-n, és már az első percekben megfogott, nem tudom mivel, de még az a szaggatós vacak is elvarázsolt.... :D Muszáj volt megvennem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.06. 20:35:45 -
Bandicoot #72024 Az vele a baj hogy móükolva ügyesen a One hardverén is megoldották a Forzával az 1080p/60 fps-t...A címek többsége mégis inkább 900p (vagy az alatt) 30 fps-el.
Itt is már megy a találgatás hogy minden 4k lesz. Ja. Skálázva.
Azzal az irodai számítógépbe való továbbfejlesztett emelt órajelű jaguarral támogatva megint vérezni fog a gép torka ahogyan sokszor a PRO-nak is, hiába a bitang tflop... -
-
Ami még mindig az ótókázás egyik legszebb példánya. De jön idén a Forza 7 az is az lesz.