PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
És már pénteken tolhatjuk, hurrá....ja nem 😄

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Ezt az FFXV harcot még nem sikerült megfejtenem, semmilyen taktikai lehetőség, csapdosol, teleportálsz, nagyokat nyögsz...e mi?!...beff.?..<#rolleyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Engem pl nem zavar, de értelmét nem látom, szerintem minden full tiszta mindenkinek, a konzol mit tud mire elég, meg a pc is...😄
Szerintem kár hetente elmesélni ugyanazt amit mindenki tud. 😄

Mindenki látja a félig vizzel teli poharat, csak másképpen értelmezik, félig üres/félig tele.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

PS3 esetében nem lehetett átrakni a vinyót, mert azonnal formázta is meg mivel nem egyezett az új gép adataival a régi. Ez szerintem a PS4 esetében is igy van, de nem próbáltam még majd most Pro-nál kiderül. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Moby
Nem. A ps4 filerendszere egy valós idejű enkriptum, aminek a kulcsösszetevője a junik hardverazonisító. Csak az adott gépben nyitható.

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Nem, az egy másik fórum

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Hát mivel a HDD is ugyanaz elvileg benne meg az OS is így szerintem simán átrakható

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amiga
Én meg pont azt mondom, hogy a kábeles lehetőség szolgálhat arra is, ha nem AKARSZ vinyót cserélni. :-) De logikailag nem zárja ki a HDD-cserét...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Pont ezért írtam, hogy valószínűleg nem véletlenül van a kábeles migrálási lehetőség.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Van egy LAN-kábeles lehetőség, de mivel alapból 500 GB-s vinyóval adták a PS4-et, ebben pedig 1 TB-s van, joggal feltételezhetik, hogy az ember inkább átjátssza, mintsem beletegye az új gépbe a kisebb vinyót. A kérdés konkrétan az, hogy a nagyobb vinyó áttehető-e, vagy az architektúra eltér annyira, hogy újra kelljen az OS-t rakni?

n000rbi
Valószínűleg nem véletlenül.

Tikal
jó kérdés. állítólak kábelen kell majd áthúzni a cuccost....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Az sajnos...de már végigviszem.

TDC Geronimo
deus exet én pára napja vittem végig. Elég hígfos volt 😞

Moby
Még ne jöjjön, este már horizon3 zümmög, és még a nyúlszexel sem végeztem...

TDC Geronimo
The science of The Last of Us

Spoilerbe raktam, mert a youtube kép is az. Hátha van még olyan elvetemült, aki nem tolta...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.26. 15:07:19

TDC Geronimo
Nem tudom ez volt-e már. Lesz még elvileg egy meg gondolom launch trailer.

TDC Geronimo
Inkább legyen már október és jöjjön a mafia meg a BF <#nezze>

Moby
Szerintem az én posztjaim száma a legkevesebb 😄

TDC Geronimo
ja nem moby ámokfutása csak... 😄

TDC Geronimo
105 hsz. wtf... Dark te voltál?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.26. 14:11:00

Amiga
Akkor azt mondjátok meg, hogy szerintetek... ha kiveszem majd a 2 TB-s vinyót a jelenlegi PS4-emből és átpakolom a Pro-ba, akkor az ott azonnal és simán működik tovább, vagy nem úszom meg a migrálást?

Miért? Megy a duma, anyázás nélkül, nem mindegy, hogy miről? Témába vág, eszmét cserélünk. Erre van ez a fórum, nem?

Amúgy egyszerűbben is megoldható, mint a törlés: Moby-nak adunk egy permaban PS4-et, amíg nem veszi majd meg a Prót egy hónap múlva, és máris megtisztul a topik a PS4 vs PC témától. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.26. 13:37:06

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
😄

Kandurex
(Tatyla ez a hozzászólás tiszta lesz, mint a papok gatyája <#vigyor5>)

Nekem a DaS 3 -nál fájt, olyannyira, hogy nem is voltam hajlandó megvenni....(legalább is nem PS-re)

Egyébként úgy érzem a Pro a legjobbkor jön.

A prevgen elég erősnek számított (X360,PS3), tulajdonképpen a skálázódása olyan 10-12X különbség volt az előző generációhoz, a mostani meg talán 5X? vagy 6X? A Pro -val azt a teljesítményt kapjuk, mint amit a kezdetekkor kellett volna, ezt mindenki készségesen elismeri, mindegyik tábor. Tehát hol is leszünk? (potom pénzér*) Ha ez a Pro, nem most, hanem 3 éve jött volna ki? A generáció közepén! Amikor a legjobb, legszebb dolgok jönnek a konzolra. Most lesz a legjobb konzolosnak lenni, mind HW, mind SW szinten.

*Tételezzük fel, hogy a Pro HW 3 éve olyan 170-190k között lett volna, most 130 környékén reális az ára...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.26. 13:06:36

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Erre tényleg nem tudok mit mondani 😄
Ha a jövőben az lesz a reklám, hogy mindenből demot adnak ki, CSINÁLJÁK! De még ma kezdjék el! 😄

Moby
Támogatom! <#eljen>

Tatyla
Gyerek hagyjuk már ezt a konzol vs PC témát mert innentől törlök minden ilyet és hasonlót

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
jobb? hát a nettó játékidőd több lesz, az biztos 😉

Forza.

Moby
>De ezt a frusztrációt te találod ki.

Nagyjából ez az egyetlen téma, ami posztolásra késztet Téged is 😉 Há most vagy nagyon kedveled, vagy nem. A használt kifejezésekből mintavételezve felgyülemlő fájdalom szaga terjeng a topikban 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 12:54:37

<#eljen>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Sírkő baszod, sírkő!

Akkor innen értelmetlen, bármit is mond Moby. A Suzuki Swit topikba se rohangál be napont, hogy embere, X6 BMW-t kell venni, nem Suzukit...

arty
demo, beta=reklám, promóció, de nevezhetjók bárminek

és a juzer szempontjából a legjobb "reklám"
és ugyanugy extra pénzbe kerül a kiadónak, mint egy spot a barátokközt alatt 😉

Forza.

Moby
Ennyire ne bonyolítsd a feltételeket. Mindenki hülye. Pont. 😄
Fájó pontra tapintott a doktorúr?😛

Amiga
Az én Win10-em a laptopról pedig rendszeresen eldobja a netet. Ötletem sincs rá. PS4, mobil megy rezzenéstelenül ugyanarról a hálózatról, a win meg levágja. Aztán közli, hogy nem találja a kiszolgáló dns-ét, majd rendszertelen időközönként megjavul, majd megint ledobja. Wifiről is, kábelről is. Ugyanekkor konzol és Android meg se reccen...Aztán jöjj rá, mi van.

Totti5
Sajnos sok a gány, bár ki mibe fut bele. Én folyamatosan szopok az ótókákkal, pedig mással PCn nem is játszok. Na nem mintha ezek konzolon jobbak lennének ( frém meg egyebek ), de az biztos hogy kormány / FFB, érzékelési hiba PCn van dögivel, aztán gyere rá mi okozza.. múltkor is volt. 1 hétnyi szüttyögés után kiderült hogy azért akad az F1-ben a kormányzás, mert az egér be van dugva. Ha kihúzom akkor jó... no comment. H mitől most sem tudom, pedig új wint is húztam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mint irtam egyik sem tökéletes megoldás, mert mindegyiknek van rengeteg negativ és pozitiv oldala. Persze ha tele van az ember lóvéval, és csak a játék az élete, az körbeveheti magát a világ összes kütyüjével, és örök gyerekkorban élhet.
A pécé csak akkor gány ha gond van vele, viszont akkor nagyon. Ha pobléma mentesen teszi a dolgát, akkor nem.
Amiga
Örülök, hogy mindenáron meg akarod védeni a pécét, nagyon aranyos vagy, de én csak Moby félmillás masinájára reagáltam. :-)

allandoan az allitgatasrol beszelsz.
ha kepben lennel, tudnad jol, hogy 1-2 het pc-s tapasztalat utan körülbelül 5 percedbe telik belöni barmely jatekot megfelelöen. vagy tökölhetsz vele sokat, ha mericskelni akarsz, de az egy masik topik. tisztan jaccasrol vanik szo.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

konzol aron lehet nem lesz meg a konzolos minoseg, viszont 2 * konzol aron kb ketszer annyi fremet es/vagy sokkal jobb kepminoseget kapsz.

az en karim nem csucskari (igaz bika) es nem erzem magam lekorlatozva.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
" fujjatok a mar sok eve nem helytallo "pc gány" szöveget"

Vajon ezt melyik kommentbe láttad bele? <#nemtudom>

az en igazam az, hogy fasza a konzol es a pc is. ti vagytok csak beszukulve. fujjatok a mar sok eve nem helytallo "pc gány" szöveget.😊

Amiga
Kiforgatod a szavaimat. :-)

PC-n természetesen kerestem a legjobb beállításokat, miért ne tettem volna? A legtöbbek számára pc-n is alapból egy kompromisszumot jelent a játék, viszont ugyanazt a szintet, amit a konzolon hozol, drágábban hozod ki, ha pécén tolod.

Így lemondtam az állítgatás lehetőségéről azért a kényelemért,amit egy konzol jelent. Nevezheted ezt lekorlátozásnak, de ilyen alapon a pécés minden nap lekorlátozza magát, amikor nem veszi meg a legújabb karit, hanem lebutítja a saját játékát, hogy futtatni tudja.

Amúgy ez vicces. Olyan mintha egy párhuzamos dimenzióban kommentelnénk, ahol nincs lehetöség a válaszokat elolvasni, igy mindenki fújja a saját igazát. 😊
darkSectorxxx
Haverom szokta mondani:

A a herkentyű bizgentyűjének a kallantyúja. 😄

n000rbi
>vagy végig van +content az egész játék alatt?

A többiek által leírt DLC-t területen felül az alapjátékba is kerülnek be új npc-k a dlc által, tehát még egy új végijátszás is lehet benne 😉

meglepöen sokan hasznaljak a geforce experience-t.
de meg ha kevesen is hasznalnak, attol meg ott a lehetöseg. latod ösztönösen allitgatnad te is, mert csak jo dolog az, ha szebb a jatek, nemde?
konzolon meg nincs opcio. lekorlatoztad magad szandekosan. ettöl jobb dolog a konzol?

Amiga
:-DDD

Igen... Mint a Macskafogóban: "valami izével belebeszélt az izénkbe". :-DDD