PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sokkal pontosabb választ adtam. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.26. 11:30:40
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Én sokkal inkább érzem a pécéseket frusztráltnak, föleg azokat akiknek csúcs gépük van, hiszen hiába van atomarzenáljuk, de pl. az U4. nem fut rajta, éppen ezért szar a játék.
Neten van videó.
Igazából ja sok új pálya, 5 boss, rengeteg új mob.
Teljes értékű kiegészítő, nem DLC hanem kiegészítő. Nekem 100+ órát jelentett. 😄
Ez plusz 1 sirtáblát jelent, kb 6-7 lámpával, el tudod akkor képzelni mekkora területről beszélhetünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.26. 11:29:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
pc-n is megteheTED, hogy ralövöd a geforce experience auto settings-et a jatekra es nem nezel utana...
basszus ezek az ervelesek, agyam kette all.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Gondolkoztam, hogy berántom, most akciós, kőkemény ~2300 HUF.
Anno átmentem NG+ -ba - és az érdekelne, hogy mikortól jön a DLC content? a plusz pályarész jön hozzá a játék végére, vagy ... vagy hogy kell ezt elképzelni? jó ez így NG+ -ban? 😄
vagy végig van +content az egész játék alatt? Egy kis felhomályosítást tudnátok adni? :3
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.26. 11:19:54
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én Pc-n pont azt nem szerettem, amikor vissza kellett vennem egy játék grafikájából. Mert azonnal láttam, milyen LEHETNE.
Mint amikor étteremben rendelsz valamit, és amikor a pincér elviszi melletted a kaját a másik asztalhoz, azt mondod, "basszus, miért nem ezt kértem". Na konzolon ez legalább nincs, ott készen kapod, amit a fejlesztők megálmodtak. Ha exkluzív, nincs is miről beszélni, de ha multi, akkor is megteheted, hogy nem nézel utána, "miről maradtál le", mert nincs félmillás pécéd.
A játék egy hobbi, amiben mindenki a pénztársájának és a vásárlási hajlandóságának megfelelő módon és mértékben keresi a számításait. Attól nem lesz *ar egy konzol, hogy egy erős pécés szemszögből nem hoz megfelelő teljesítményt. Sőt, még ekkor is a fejlesztőn múlik, mennyit áldoz fel az fps érdekében. A TLoU remastered hozza a 60 fps-t, bármelyik fejlesztő csinálhatna hasonló színvonalú játékot. De inkább beleteszi a legmodernebb middleware-t, egy tesszalációs rendszert vagy bármit, amivel megzakkantja a gépet. Ezért szídhatom éppen a gépet is, de valljuk be, az átlag pécét ugyanígy megzakkantják az új játékok. A DF-analízisek se a 150 ezres pécét teszik oda a konzol mellé. :-)
Emlékszem, amikor hazavittem az ATI HD6790-emet. ICQ3 hűtéssel, két slotot foglalt. Alatta a kétmagos 3 GHz-s intel (használtan vettem) és talán 4 GB RAM. Nyomtam rá egy 3D Markt-ot, vagy mi volt akkor. Nagyon magas volt a pontszámom, online mutatta is, mennyire király vagyok.
Fél évre rá már nem voltam vele annyira király. Aztán eljött a nap, amikor elkezdtem visszaveszegetni a grafikát. A játék telepítése után órákat szórakoztam azzal, hogyan tudom az AA-t, AF-et és fps-t összehangolni. Kell-e nekem a +10 % látótávolság? A +20 objektum, amit kirajzol?
Egy ponton már úgy éreztem, kezd elmenni ennek az íze. És kellene lassan új videókari. Meg egy proci. Meg egy alaplap.
És akkor!!! kicsit belenéztem az akkor totálisan lenézett konzolos cikkekbe. Uncharted... Heavy Rain... Gran Turismo... The Last of Us.
Megvettem a PS3-at, kitettem a tévére és hányingerem lett a recés 720p-től. Mi ez a szar, mondom? A játékok viszont ANNYIRA jók voltak, hogy úlléptem ezen egy pillanat alatt, illetve hamar rájöttem, hogy a legtöbb játék 720-ban is szuperül néz ki.
És jött a PS4, ami az 1080p-vel már visszaadta azt az élményt is, amiért a PC-t szerettem, azokkal az fps-dropokkal, amik hadd ne mondjam, az esetek 90 %-ában a pc-men is ugyanúgy megvoltak, hacsak nem öltem a pénzt folyamatosan bele, vagy nem butítottam vissza a játékomat önként.
Akkor meg miről beszélünk? Ár/érték arányban a legtöbb játékosnak tökéletesen megéri egy konzol, aki pedig megengedheti magának, nyugodtan tartson mellé (vagy helyette) egy high pc-t. Nem tök mindegy?
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Meg csomó más alkalommal, verbálisan.
Csak azt nem akarod az istennek megérteni, hogy egy fél millás PC-t értelmes ember nem hasonlít egy 130-as konzolhoz. S nem fröcsög, hogy bezzeg a PC.
Van olyan ismerősöm, aki még PS3-on tolja, és az ő szemszögéből egy PS4-es játék maga a csoda. Megjegyzem, UC4 még a félmillás pécéseknek is az...
Akkor egyelöre marad a Sanyi konzol. A PS5 majd megoldja három év múlva, addig kihúzom valahogy. Ha elnézem a jövö évi ex termést, nem is fog unalomban eltelni. 😊
Pontosan! Én sem értem, miért posztolják ide az összehasonlító videókat!
Sehogy. De ami ettől is nagyobb baj: nem tudja kanállal enni a borsólevest sem 😞 Bár nem világos e kettő milyen relációban van egymással, mer nekem épp van uszkve félmilkás gépem, és a sony exeket sem hagytam ki, és mégsem szopatom magam ott, ahol el tudom kerülni. Szal nekem kicsit rejtélyes mindig, miről is szólnak ezek a posztok, és hogy miként keveredik ebbe a pécé, defőleg az ára.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 10:37:53
Amúgy ha lenne egy több mint félmillás pécém, hogyan tudnám rávenni hogy fussanak rajta a Sony exek 4K/60-ban? Ha van rá megfelelö válasz, akkor elgondolkodok egy ilyen taligán. Sajnos addig marad a kazán PS4 1080/30-cal. Vagy még ennél is gyengébben.
Ellentétben a felvilágosultakkal, akik boldogan dühönghetnek.
Bár nem vettem meg a ds4 adaptert (szerencsére), de azóta egyértelművé vált a helyzet. Nem hogy nem megy, de még annyira sem megy, mint egy randombármilyen amúgy vele működő BT adapter, mert az inputmappert ds4w-t külön buzizgatni kell hozzá, de nem egyszerű a helyzet, mert a ps szotfverek visszaállítgatják vagy szimplán elkúrja őket a mapper, szal egyelőre a legit és a wines felhasználás parallel szinte nem is lehetséges. Win10 A.U. mellett meg pont úgy nem műkdöik a kizárólagos mód, ahogy semmivel sem, szal a verdikt:
Messze ívben kerülendő pénzkidobás.
Tehát. A reklám jó játékot ígért, a demot tolták, az nem volt jó, a de a reklám jó játékot ígért, szal mégis inkább megvették, a látottak ellenére.
Hátpersze 😄
/nem lenne logikusabb az a magyarázat, hogy tetszett nekik a demo? Nemtudom, csak kérdezem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 10:15:41
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.26. 10:11:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
* játék HDR peccs nélkül - ugyanúgy fut majd, mint a mostani konzolon, max kicsit stabilabban, kevesebb fps droppal, full hdben
* játék HDR peccsel - szebb fények, színek, világítás, ugyanúgy full hd, esetleg kicsit stabilabb
* 4K-képes játék meg fut a felskálázott 4K-val
Nem kell itt pánikot kelteni, teljesen értelmetlen.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Jár most a szád, de jövő ilyenkorra már a tizedik pro-dat fogod koptatni a TLoU 2 miatt. :-D
/én ezektől függetlenül megveszem, megdemózom, megnyalogatom, aztán szintúgy ezektől függetlenül eladom, hiszen nincs rajta semmi, amit belátható időn belül játszanék. Majd talán jövőre valamikor veszek egyet saját használatra. Vagy talán a HZD bundleben, mittudomén.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 10:04:50
A régit, amihez nincs pro patch. Hogy az újakkal mit fog csinálni fullhd-ben, és mi lesz elérhető opcióból, ez egyelőre nem több, mint a rühes nagy kérdőjel. Egy gigantikus kérdőjel, mert a ködösítésen, és néhány demo cuccon kívül még csak utalás sincs semmire. A sony meg promóképeket meg videókat kizárólag 4k-hdr összefüggésben ad ki, ami egyértelmű jele annak, hogy részükről semmiféle prioritásban nincs a pro-fhd párosítás. Namost én ilyen kérdőjelekre biztos nem tennék fel látatlanban hatvanezret. Pusztán ennyit írtam Amigának.
Ennyit arról a k* tűzről. Melyik verzióból volt? :-D
A Sony tegnapi sajtókonferenciáján az új hardverek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy bemutassa, a játékok milyen hasznot fognak húzni a PlayStation 4 Pro extra erejéből. Ennek keretében láttunk példákat arra, hogy milyen előnyökkel jár a PlayStation 4 Pro azok számára is, akik nem rendelkeznek 4K-s megjelenítővel, akik pedig igen, azok nyilván élvezhetik a nagyobb felbontást.
Innentől kezdve tehát mondhatjuk, hogy egy játéknak többféle verziója, pontosabban többféle futtatási módja lesz. Ugyanakkor egy valamit már az elején le kell szögezni: a Sony újra megerősítette, hogy a multiplayer játékok ugyanakkora képfrissítéssel futnak majd a PlayStation 4 alap és Pro verzióin, ugyanis senkinek nem akarnak előnyöket biztosítani, és így szétdarabolni a játékosbázist.
Onnan tudjuk, hogy egy játék alapból (tehát a dobozból kivéve rögtön) valamilyen pozitívumot nyújt majd nekünk a PS4 Pro-n futtatva, hogy a csomagoláson találunk majd egy "PS4 Pro Enhanced" ikont. Ilyenkor tehát számíthatunk arra, hogy az adott cím az erősebbik konzolon szebb grafikával, jobb framerate-tel, HDR10-támogatással, vagy esetleg nagyobb felbontással érkezik. Vagy akár mindez egyszerre.
Az ehhez hasonló előnyöket persze nagyon nehéz online reklámozni a felhasználók felé. Ha a monitorunk nem támogatja a HDR-t, hiába nézünk HDR-es felvételeket az új játékokból, és a 4K-s felbontás nyújtotta jobb képminőség sem feltétlenül jön át YouTube-on. Azonban akik a PlayStation Meeting alkalmával élőben próbálhatták ki a játékokat PS4 Pro-n, egyöntetűen le voltak nyűgözve a végeredménytől.
Én ennek az ellenkezőjét nem állítottam. Sőt , nem is beszéltem ilyesmiről. Persze, hogy van külön pro mód.
>Csak fejlesztői döntés kérdése.
Ahogy a 30-as locker, és az is talán kettő belsős játékban van, amire emlékszem, pedig jóóóval egyszerűbb megvalósítani (KZSF, Infamous, más nem rémlik).
Várjuk már meg, hogy mi lesz ebből, mielőtt mindenki kedvét elvesszük, jó? Én leszek az első, aki először leírja a különbséget az original ps4 és a pro között fhd-n, mert nem adom el a régi gépem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.26. 09:52:28
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Már a Project Cars is elhozott PC-s beállításokat az options-ba, hogy te döntsd el, milyen effekteket kapcsolsz be a gépen. Miért ne lehetne ezt pro-n megcsinálni? Csak fejlesztői döntés kérdése.