121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi

• Mephike
    Ez az egy hét már egész normálisan hangzik!
  • Zozo76
    most telefonaltak, jovo het kedd/szerda PS5. gyakorlatilag 1 het lesz a rendelestol a kezhezvetelig. 185000 a gep, 22000 a plusz kontroller, semmi extra koltseg.
  • n000rbi
    Köszi! :)
  • mucsácsó
    Terminatorhoz nem volt szerencsém, de DD-re hatalmasnagy +1, év egyik legjobbja!
    Ahogy Psychonauts 2 is, szerintem kb. ma belenyomtam egy 5-6 órát egyseggel :D és tolnám tovább, de kell már a pihi... :D

Zseniális lett, ha szerette valaki az elsőt, akkor ezt főleg imádni fogja, mert totál el van találva az egész, és kellőképpen elborult az egész! :)

jha.. és Isten éltessen! :P
  • n000rbi
    Az utóbbi időben két játék tudott a gépek elé szegezni, az egyik a Terminator: Resistance (PS5 verzió), a másik a Death’s Door (XSX).
    Az előbbi egy oldschool shooter, rpg elemekkel és tonnányi terminátor-hangulattal (licenszelt zenék, hangeffektek az első két filmből), aki a T1-2-őt szereti, annak bűn kihagyni, az utolsó küldetésnél visítottam, annyira jó volt átélni :)
    A Death’s Door pedig egy kis mestermű, souls-zelda keverék, iszonyatosan jó zenékkel, designnal. Egyszerre búskomor és vicces, jól megírt párbeszédekkel, karakterekkel. Nekem majd’ 20 órába telt elérni a true endinget, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti, ha egy játék nem rág mindent a szájába.
  • Evoluti0N
    PS4. Pfejj!
    Amúgy PC-re majd. Ha szar lesz az átirat, akkor PS5. Valszeg dobozos. Demót végigvittem. Jóvót.
  • robicarlos6
    GC 2021: Megszépült a Little Nightmares II

• TBTPumpa
    Tales of Arise játékot (lemezes verzióban) veszi valaki közületek PS4-re?
    Vagy már csak PS5-re vesztek játékot?
  • Mephike
    Jobb később, mint soha :D
  • lwb
    Végre befejezem akkor a tutorialt a gyerek Aloy-jal. :D
  • Zozo76
    Na, hosszas lelkitusa utan berendeltem en is egy PS5-ot. Elvileg mar az UJ szeriat kapom. Hat kivancsi leszek... :D
  • Mephike
    A Horizon Zero Dawn fps emelés nagyon adja (kipróbáltam most pár percig). Bár már a játék vége felé tartok az újrajátszásban, azért ez a patch jól fog jönni.
  • Seth
    Nekem már évek óta olyan érzésem van.... :D
  • TBTPumpa
  • Mephike
    Továbbra is a SIFU és a Horizon volt számomra érdekes.
    Nem akarok senkit megbántani és mindenki azzal játszik, amivel akar, de az új COD-nál nem volt olyan érzésetek, hogy olyan, mintha már láttuk volna?
  • Evoluti0N
    Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Forbidden West. 2022.02.18.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.08.25. 22:04:20
  • robicarlos6
    Pár hetet csúszik a konzolos Chernobylite

Szeptember 28. Érdemes megemlíteni, hogy ez a dátum kizárólag a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióra vonatkozik, hogy a játék next-gen változatai pontosan mikor érkeznek, az továbbra is kérdéses.
  • Rage47
    Kell hozzá az első sztorijának ismerete? Régen azt elkezdtem, de abbahagytam, jött valami jobb :D
  • Seth
    Előbb utóbb mindenképp. Ha lentebb megy az ára. Most a Lost in Random meg a F.I.S.T kijön az árából.
  • Evoluti0N
    Tervben van, de előtte végig akarom az elsőt is. Amúgy meglepő, h nem vmi hatalmas visszhanggal jelent meg és a Steam értékelések mennyisége alapján nem egy kasszasiker. Habár az első sem volt az.
  • mucsácsó
    Psychonauts 2-t toljátok? Elég jól sikerült elvileg, simán idei GOTY várományos, főleg platformerben - hiába ott a Ratchet techdemo, nem minden a grafika továbbra se.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.25. 15:54:29
  • Seth
    Én a 18.körben jutottam el Hades-hoz, most olyan 22 körül vagyok,de még nem sikerült végigvinni. Már most unom azt a 4 területet, ami a játékban van, a szobák nagyon kevés variációval rendelkeznek. Az egyetlen ami kiemelkedik az a karakterek és a jól megírt párbeszédek. Tudom, ha legyőztem a fatert még van bőven tennivaló, sztori sem kerekedik ki teljesen, de nem hiszem hogy folytatom. Mondjuk nekem az agyon dicsért Dead Cell sem jött be, talán ezek a roguelite-ok nem nekem valók.
  • Rage47
    Átlagban kell vagy 30 run a végigjátszáshoz :D Én már hetek óta játszom Switch-en... szóval nemtom mit csinálnak egyesek, hogy pár óra alatt kipörgetik :D
    Én imádom még 21. run után is :D pedig csak nem vagyok béna, ha a Blasphemous-on is sikerült végigérnem.
  • darkSectorxxx #116318
    Igen. Ugyanaz a 2 játék.
  • benőmenő
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a Bloodborne alapjáték mentése kompatibilis-e a deluxe változatéval?
    Most épp akciósan olcsóbb lenne, mint simán a dlc-t megvenni. Mindkét esetben a magyar store-os verzióról lenne szó.
  • robicarlos6
    60 fps-re kapcsol az Assassin's Creed: Odyssey

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.24. 12:59:38
  • kutyakiki81
    Menj A-ból B-be, ölj meg minden alient. Kb ennyi dióhéjban.

OFF

A sör tényleg jó lett!
  • mucsácsó
    szar lett? :D
    nagyon adom a sört, meg a poharat is :D
  • kutyakiki81
    Ez se fog év játéka díjat kapni...

• robicarlos6
    A következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.05.15. Na már 4 hónapon belül vagyunk :)
  • Kandurex
    Nem rossz játékok, csak kb. a valid játékidejük kb. fél óra, és a maradék arra megy el, hogy a permanens cuccaid erősebbek legyenek és megtanuld az ellenfeleket. Aztán meg azon kamillázol, hogy akkor most a nyíl helyett karddal ugorj e neki?

Nekem ezek nagyon kevesek, de elismerem, hogy szórakoztató a görbe, míg eléred.
  • davidka003
    Ez tipikusan olyan játék, mint a Dead Cells. Ott is tipikusan ugyan az a pálya van csak más fegyverekkel mégis abba is bele lehet rakni simán 50-60 órát vagy még többet.

Nekem a Hadest 11 óra játék után sikerült "végigvinni" azaz megölni a fő bosst.
    De utána is még érdemes nyomni, mert megy tovább a történet. Másabb párbeszédek, mindig megtudsz egy kicsivel többet ahányszor csak megölöd a fő bosst.
  • Kandurex
    És ugyanazon a 10 szobán és ellenfelen vergődés,..szuper!
  • mucsácsó
    Semmi?! :D van egy halom fegyver, meg azoknak rengeteg módosulata, keepsake-ek, pact of punishment, rengeteg eldugott dolog... mindenvan, sztem simán 100-150+ óra, ha ki akar mindent szedni benne az ember, és nem az ilyen trophykra gondolok, mert soha a büdös életben nem érdekeltek :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.21. 20:29:22
  • Kandurex
    Az első 1-2 óra tényleg szórakoztató, aztán pikk-pakk vége lett és kb. semmi nem maradt benne.
  • Tatyla
    Ez a Hades nagyon szuper kis játék lett,rendesen jó újra és újra nekifutni
  • darkSectorxxx #116305
  • MrAndree
    Elvileg a drágábbat. Az olcsóbb az csak a DLC, a PS 5 upgrade nélkül.
  • AntiHero
    Ghost of Tsushima Directors Cut-bol melyiket kell megvennem digitàlisan, hogy PS5 Update is benne legyen?

Elég a:
    DC upgrade ? - 7.090Ft

Vagy a DC csomag kell ? - 10.590Ft