121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    3rd party játékokra szerintem picit jobb, mint a ps5, mert erősebb a vas, bár ezt játéka válogatja. Ráadásul jóval több előző generációs játék kapta meg a 60 fps peccset, mint ps-en és ezekért legtöbbször nem kell semmit se fizetned. Kb ennyi a különbség.
  • Mephike
    Tegnap engedtem a sötét oldal csábításának és vettem jó áron egy kb 4hónapos használt Xbox Series X-et. A Game Pass részét ma intézem a gépre, szóval játékot nem tettem még fel rá, de a tapasztalatok már gyűlnek. :)
  • Mephike
    Ne aggódj az új modell miatt. Kicsit túl lett fújva ott ez a lufi. Hidd el, teljesen rendben lesz a géped.
  • Árpitallica
    Én konzolvilágnál rendeltem meg augusztus 7-én és meglepetésemre most írtak, hogy 2 héten belül szállítják a saját PS5-ömet, ha még mindig igényt tartok rá! :D Eddig májusi megrendelésekkel foglalkoztak, most hirtelen mi történt, hogy ahhoz képest ilyen hamar megkapom? Sokan visszamondhatták az újabb modell miatt? Vagy csak többet kezdtek gyártani belőle? Nemtom én elfogadtam az ajánlatot Miles Morales Ultimate editiont kértem hozzá csomagakcióba 21ért, de most kicsit tartok tőle, hogy az új modellel ha azt kapom, hogy játékteljesítményben rosszabbul járok vele, pedig úgy várom közben, hogy végre megkapjam, ez a kettős érzés van most bennem.
  • shaddam
    Predinek nagyon örülök
  • Seth
    Hitman 2
    Predator: Hunting Grounds
    Overcooked! All You Can Eat PS5.

• robicarlos6
    Iron Harvest – Érkezik a legteljesebb kiadás Október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re
  • Voltan
    Nem rossz, mákja volt.
  • Rage47
    Hát erre nem gondoltam volna... bedugtam egy LAN kábelt a laptopba (persze USB átalakítóval, mert nincs csatlakozó a gépen) és tökéletesen fut az xCloud :D Elég durva. Annyi, hogy nem rezeg a kontroller és az Xbox kontroller gombjait írja ki, hiába van PS kontrollerem.
    Így simán kipörgetem a Psychonauts 2-t. Amúgy a platforming részeknél meglepően balfék vagyok, valszeg régen ilyenek voltak a játékok és elszoktam tőle már, és gondolom a fejlesztők nem akarták túlmodernizálni a game-t :D De egyébként meg művészetileg, hangulatilag, hatalmas játék sztem.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.09.01. 08:21:35
  • lwb
    Ps now-n nagyobb a mennyiség, de nincsenek 0 day játékok, sem olyan nagy nevek, mint az EA vagy a Bethesda. Főleg régebbi játékok vannak fönt, amit sokan már megvásároltak amúgy is a megjelenéskor. A GP ultimate ráadásul pc-re is kínál vagy 150 játékot az xbox mellett, így aki két platformon játszik, az csak +5 dollárért (amiért kap egy live gold előfizetést is még!) pc-re is kap egy rakás játékot. És nem streamelve, mint a ps now esetében, hanem letölthetően.

A legfontosabb ugyanakkor az, hogy a MS minden first party játéka day 1 ott lesz a game pass-on. A sonynál erről szó nincs. Ha új Naughty Dog játékot akarsz, akkor az 70 euró lesz a havi 10 eurós PS now előfizetés fölött. Ha Starfieldet akarsz, akkor elég csak a GP előfizetés.
  • robicarlos6
    PlayStation’s Answer To Xbox Game Pass

Ezt sosem értettem amúgy, hogy ki és miért vár választ a game passra amikor a ps now sokkal jobb. Igaz tosznak elérhetővé tenni itthon, de a felhozatalt tekintve szerintem lazán üti a game passot. Egyedül amiben hátrányt szenved nem igen tesznek bele 0 day címeket
  • robicarlos6
    Közben már ki is derült. 190K volt
    Majd amikor 2-3 játék meg + kontrollerrel lesz 150 na akkor lehet benevezek majd én is
  • robicarlos6
    Gondolom 185.De majd reggel ma jönnek váltani meloba megkérdezem tőle
  • Voltan
    És mennyié´? :)
  • robicarlos6
    Munkatársam bement a helyi médiamarktba (esztergom) kint volt a polcon egy db ps5. Kérdezte az eladót ez csak a doboza? Nem! El is hozta Nem semmi pedig ebben sose szokott semmi lenni
  • Zozo76
    bocs elirtam. tehat a konzol kiraly-nal rendelte meg. ott ratettek az arra meg +20000-et, es ezzel egyutt vart ra kb 1 honapot.
  • darkSectorxxx #116377
    Ez is simán lehet. Gondolj bele, ez logikus, mert régen cikkezték hogy a KV kapja mindig a legnagyobb adagot, persze hogy mindenki ott rendeli elő akkor azt hiszi több van, többnek jut.

De ez miatt a nagyon kis üzletekbe meg lehet megy pár darab de mivel nem ott rendelnek elő ott készleten lehet hamarabb, annak aki nem megy a tömeg után. :)
  • Zozo76
    a haverom ott rendelte meg, 1 honapot vart ra, +20000.
  • robicarlos6
    Ez a platinumshopos gyorsaság nekem elég érdekes.

Ezek szerint a magyar ps közönségnek kb only a konzolvilág létezik mert a magyar ps5 rendelések kb 99%-a oda ment ezért a 4 hónapos csúszások minden máshol meg gyak. folyamatosan van ps5 1-2 hét alatt. Ezt jó tudni.Elmenteni agysejtbe hogy ps6-nál majd a legutolsó zugboltba kell megrendelni majd és tuti kapunk ps-t
  • Zozo76
    mult het kedden megrendeltem a lemezes ps5-ot a platinumshop-nal, ma este mire hazaerek mar itt fog varni (1 het volt). mar apamnal van a munkahelyen, oda rendeltem. este UNBOXING!
  • TBTPumpa
    Központi szalont elértem. Ígéretük szerint szeptember hónapban már lesz PS5 konzolom.
    Final Fantasy VII Remake/Tales of Arise superior verzió/Horizon Forbidden West jövök!
    Huhh, most előtört belőlem a gyermeki lelkesedés!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 10:57:00
  • TBTPumpa
    Az oldal nem listázza, de elhiszem, hogy van nekik.
    Köszönöm!

Platinumshopnál és a Konzolvilágnál leadtam rá rendelést. Talán Karácsonyra jut egy példány belőle.
    Mondjuk a Tales of Arise-t jó lett volna PS5 gépen nyomni a jövő hét végén, de ez szerintem csak hiú ábránd marad.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 09:35:55
  • Mephike
    A hivatalos Sony központi szalonból állítólag hamar lehet mostanában PS5-t kapni. Az utóbbi időben kb. 1-2 hét alatt géphez jutottak az emberek.A hátránya a dolognak, hogy némi telefonálgatásba is kerül néha a dolog, a honlapon nem mindig van fent a készlet, ezért kell telefonálni.
  • TBTPumpa
    Keveset használt PS4 Pro 1 TB konzol (minden tartozékával együtt) mennyiért adható el reálisan manapság?

Illetve hol lehet mostanság PS5 lemezes konzolt venni (elsősorban boltból és nem hirdetős oldalakról)?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 08:37:58
  • robicarlos6
    Esélyes, hogy új Uncharted készülhet a Naughty Dognál
  • Rage47
    Szerintetek mikor jön a PS5 Slim?
  • darkSectorxxx #116367
    Hát ne legyen az azért... remélem nem lesz vele neked gondod!
  • Zozo76
    attol meg lehet szar, meg most kezdtek kiszorni az uj szeriat, kiderul. ha megdoglik nalam, szolok! :)
    azert remelem nem fog... :(
  • darkSectorxxx #116365
    Ja akkor csak ránézésre spórolosabb... bár ezekszerint nincs szükség annyi anyagra sem.
  • darkSectorxxx #116364
    Ja nem arra értettem hogy te azt gondolod, hanem csak egy ilyen kérdés, hogy ez ugye nem jó. .)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.08.30. 18:45:02
  • Zozo76
    en inkabb arra lennek kivancsi hogy a memoria hutessel csinaltak-e valamit, eddig is az volt a leggazabb az egeszben.
  • Zozo76
    annyira nem lehet rossz, ha jol emlekszem 2 fokkal volt melegebb a rendszer es 1 decibellel halkabb az uj verzional.
  • Rage47
    23. runon sikerült kinyírnom valami nagyon jó szettel :D
    Amúgy aki elsőre végigtolja, legalábbis ezt állítja, az szerintem azt hiszi, hogy az első halál után kész is, kb. mint mikor a Nier Automatát abbahagyták sokan az A Ending után.
  • Tatyla
    Ha nem 4 élettel jutok el Hadesig akkor nagyon esélytelen a győzelem, sajnos nem is sikerült még. Igaz közben vettem egy Alien Fireteam Elitet meg egy Scarlet Nexust amit még el sem indítottam
  • robicarlos6
    Biztos sokat számít hogy sokan csüngnek rajta vs a stadiát a kutya se használja
  • Rage47
    Belenéztem az elejébe Xbox Cloudból laptopon, sajna beszaggat itt-ott, és elég zavaró, de amúgy hatalmas game. Amúgy nemtom hogy gondolja a MS a Cloud Gaminget, még mindig elég ratyi. Néha tökéletes, néha olyanokat szaggat, hogy elmegy az ember kedve újra elindítani a szolgáltatást. Stadia viszont szinte tökéletes, ott még arra is figyeltek, hogy ha PS kontrollered van, akkor annak a gombjait rakja be.
  • Kandurex
    Eee…inkább másba foghatna,…
  • robicarlos6
    Úgy tűnik, elkészül a Death Stranding 2
  • robicarlos6
    Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Available for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, and Nintendo Switch on October 26, 2021.
  • mucsácsó
    esetleg még egy technical/network test (alpha), mint mondjuk DaS3-ból is volt, de szerintem se annyira para, így hogy végülis zárt ajtók mögött mutatták...
    de amúgy tök igaza van Kandurexnek, az ilyen nagy kussok után jönnek a nagy csúszások, viszont reméljük itt most tényleg minden flottul megy :)

amúgy szeptember 30.-október 3. között Tokyo Games Show, szerintem ott 100%, hogy kintlesz a Namco a cuccal (pont ők ne lennének? :)), és talán többet tudunk majd róla már :)

viszont grafra fixen visszalépés lesz a DeS remake-hez képest, de mindegy is, csak JÖJJÖNMÁ! :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.29. 13:21:25