121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Boldog születésnapot Amiga! -
Grafikátol nem fogunk hasra esni. De talán 60fix lesz :D
-
próbáld ki a demót, engem egyből megfogott, 40 óra kb. a fő endingek végigjátszása. nem egyszerű hack&slash, inkább egy olyan program, ami megmutatja, miket lehet elérni kreativitással egy játékban -
LBandi77 #72180 Én már kaptam kódot úgyhogy szombaton próba indul. -
Azért eléggé lehangolt tegnap a persona5-t. Be kellett menni Kamoshida kastélyba (keresni kell valamit nem árulom el mit hogy ne legyen spoiler. És átment az egész ilyen grindfesztbe. Semmi történés csak emeleteken át mész és vágod le az ellenséged. 20katonánál már a tököm kivolt. T_T Annyira azért nem profi a harcrendszer hogy ugyan azt a lényt ne legyen unalmas levágni huszadszorra. Monoton!
Már már úgy éreztem magam mint egy gyári munkás. Ki is kapcsoltam. Ma folytatom de még mindig van még emelet és rengeteg katona. De még az ellenfeleket se variálja csak ugyan az a 3jön. Pedig van vagy 20-30fajta shadow.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.13. 15:22:53 -
Na, akkor érted h miért fáj az árazás ;)
Ha tényleg 10 órás lenne, azt mondom oké... akkor is hörögnék persze egy kicsit... de valszeg a dlc elnevezés miatt. Csináltak volna inkább valami spinoff részt/részeket.
Uncharted Chronicles, pl ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.04.13. 14:32:09 -
GT Sport Closed Beta Test Expanded to include EU Regions -
Ránézésre valami vámpíros téma, úgy van értelme a dine-nak is :) -
Ez remélem valami metroidvania lesz -
Egy videót sem láttál belőle? Olyan -
prepare to dine?
-
-
Ulthane #72171 Ilyen nagy manga figurákkal van tele? Mert akkor nem jönne be tutira. -
SlickAdam #72170 annyiban, hogy "hekenszles" a harc -
Nem mondanám betegnek. Rendkívül kiforrott jrpg, ami egy hihetetlenül élvezetes sztorira van felfűzve. Ráadásul a karakterek "élnek", érdekesek, nagyon nehéz a játék bármilyen pontján "kiszállni". És mindig bejön egy új lehetőség, egy meghitt, vagy vicces esemény. Akár egy megható pillanat is. Ez a játék él. -
Ulthane #72168 Ez a NIeR mennyire hasonlít a Bayonettához? Annak idején azt letoltam, igaz, görcsölt is a kezem utána, régen jobban szerettem a hekkenszlesseket...De sokan dícsérik, jókat hallok róla. Fontolgatom. -
Ulthane #72167 De ez valami beteg japó cucc, nem?
Andromeda-t tolom én is, de nagyon nem tudok megbarátkozni vele. Ehhh, ha belegondolok, hogy a kedvenc játékom volt a trilógia, akkor elég csalódott vagyok. Több kedvem lenne folytatni a Nioh-t. -
Persona 5 elképesztően jó, gyakorlatilag éjjel-nappal csak azt tolom. Ha nem lenne a Horizon, simán kikiáltanám máris az év játékának, annyira fantasztikus. De a Horizon élménye még eleven bennem, ezért döntetlenre adom.
Szegény ME: Andromeda ezektől sehol nincs, el is jegeltem pár hónapra. Addigra felpeccselik egy normálisabb szintre talán.
De ez a Persona 5... Ááááh ezt játszani kell, hogy átjöjjön, mennyire egyben van. -
partizan182 #72165 Combat tutorialt csináld végig (menüből indítható), mindent elmagyaráz. Azért nehéz mert nem használod a combat lehetőségeket :) -
-
Bandicoot #72163 Most nézem itt zúgolódtak páran a tizenezres dlc miatt.
Persze külön soknak tűnik,bár 12k-ért többet nyújtanak mint a legtöbb dlc a játékokban illetve többet mint sok játék maga.
VISZONT!
Aki a Deluxe-ot rendelte elő (22500 forint volt) az ezt is kapja ingyé. vagyis ha azt vesszük akkor 0day volt ~10000 forintért UC4-e annak aki azt vette.
Én is ezt vettem kicsit most fel is hördültem mert a Sony eltüntette a Store-ból. De a számla megvan és írták is hogy a Deluxe triplepack és egyéb tulajok kapják ingyé. -
lesz mindkettő -
zsír!!! :) na, király, tartsák meg ezt a jó szokásukat...
E3-ra meg jöhet egy Wolfi2 bejelentés tőlük :D (rohadjak meg, de én egy Evil Within folytatást is adnék...) -
Biztos igazad van, ez kell. Na. Ez. -
-
Prey Demo [PS4/X1] out on April 27th
Na bethesda mostanában mindenből trialt meg demot csinál
-
Mindenki onnan nézi ahonnan neki a legkényelmesebb, a számok meg adottak, azt sehonnan nem lehet nézni. -
Zajos siker volt az biztos.
ha volt is valami, az nem a játék érdeme volt, hanem a világé...
-
Attól még nem biztos hogy csudajó lesz. Kérdés mennyi energiát fektetnek bele, hisz a játék profilja a multi. Legyen jó!, a Titanfall 2 mutatta hogy lehet. De én nem ezt a SW játékot várom... egy kicsit többet mint pár óra darát. -
Én igen :
Star Wars Battlefront made its sales goal of shipping 13 million copies by the start of 2016 and had shipped 14 million copies by May 2016.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.12. 17:48:42 -
Wait mode be van kapcsolva?
-Az meg mi?
Fegyók az alapok. Amiket a játék adott. TheVr nal néztem a ff15streamet és ott dupla akkorát üt a robotos bossba mint nálam. Pedig csak normál fokozaton vagyok. HP accesoryk vannak berakva, a legjobbak amiket adott. ignis képessége ki van fejlesztve de gözöm sincs hogy működik. Mondom az a baj hogy kb minden one hitel. 1-2lövésel ütéssel fexik bármelyik karakter gladion kívül. Na mindegy majd lesz valahogy.
-
partizan182 #72152 Persona nekem is listás.
A DS3 DLC, Nier, Horizon, Nioh után. Ilyen sorrendben. Szal valamikor szeptemberben. :) -
partizan182 #72151 Kombinált támadás: helyezkedésen múlik: backstab vagy parry úgy hogy a közeledben van egy haverod és jön a joint strike automatikusan.
Nehézség: nem szabadna túl nehéznek lennie, figyelj rá hogy a fegyóid a szintednek megfelelően erősek legyenek. accessory-k dettó sokat számítanak + ügyesen kell elosztani az AP-t (az elején én szinte mindent Stats vagy Combat kategóriába tettem). Protipp: Ignis regroup képességét fejleszd ki azonnal, én kb más technikát nem is használtam. Ja és egyél mindig, sokat számít.
Wait mode be van kapcsolva?
A fő-szálat az elejétől ignorálom szinte, kb akkor megyek rá ha az összes alacsonyabb szintű mellékküldi/hunt elfogyott. Az első 7-8 chapter megteszi a dolgát (bejáratja veled a térképet + van 1-2 epic moment), a többi exponenciálisan egyre hulladékabb. Mellékküldetés 90%-ban mennyide, hozdvissza, de a felfedezés, a harc (mire belejöttem) és a fő karakterek nekem nagyon adták.
-
De egyenlőre a Persona 5 pörög. Destiny2- és a Lord of the rings játék amik még érdekelnek de szerintem nálam persona5 lesz az idei év legjobb döntése. Nálam messze az év játéka (de csak számomra!) Ár érték arányban is. Mivel kb 170óra játékidővel kecsegtet. És akkor az elborultan jó beteg japán történetekről még nem is szólva. Brutálisan jó a story. Persze videó alapján biztos nem vettem volna meg. Az első gondolatom ez volt mi ez a gagyi rajzolt valami. Aztán elolvastam a történetet az vett rá a vásárlásra. Na meg a metacriticen is érdekes pontszámon áll. -
Hát nem tudom. Én az elején járok pl nem tudom hogy lehet ilyen kombinált támadást indítani mert elvileg nem csak az utasításos támadás van. Meg egyenlőre tök jelentéktelen idegen emberekkel kell találkozgatni. Szóval semmi izgalmas nem történik. Most vagyok annál a résznél ahol a vízesésnél kell valami fegyvert keresni. De eddig dög unalom volt az egész. Meg a saját szintemnél 2lvl el magasabb szörnyek is bedarálnak hiába a dodge- meg a katonák egy lövésel kb istant killelik noctist. Szóval minden brutálisat sebez rám. Vannak itt problémák. Remélem felpörögnek a dolgok mert nyomát se látom a videóban látottaknak. -
partizan182 #72148 +1, bár most hogy a vége fele járok árnyalódott kicsit a kép. Az első fele, openworld, huntolás, felfedezés, dungeonok: mind fasza, nagyon fasza.
Cserébe a fő szori a felétől kb olyan szinten össze van csapva hogy csak lestem mikor érzésre az Act 2 közepén közli a játék hogy a főboss jön, készüljek fel nagyon...
Nehéz szavakba önteni milyen iszonyatosan félmunka az egész második fele a cuccnak. -
Amíg meg nem szólalt a ganxsta mjúzik -
Bocs ha vótmá' de jól összerakták eztet :D
-
"Ez továbbra sem single player orientált játék lesz"
az előző rész tükrében, akkor tovább sem értem mi léte ennek a piacon... -
Lesz rendes single benne. Külön studió csinálja majd azt nem a DICE. 3 csapat készíti a játékot
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.12. 15:57:26