PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.09.28. 13:49:35
My streams: https://beam.pro/oriic
vagy tudomanyosan ala van tamasztva, hogy a felfele nyil jobb ha kicsit balra van?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem, a szargyártás soha nem érthető. Maximum magyarázható.
3% miatt bele kellene tenni a még uj (és bugos és featureszegény) uwp-be/uwp-re írt app-ba iszonyat sok erőforrást... hát nem tették bele 😉
valahol ez érthető... (valahol meg nem, de gyanítom, hogy a hosszabb távra gondolkodás max csak szlájdok szintjén létezik az emesnél, a gyakorlatban nemigazán látni a tetteket érte.... és végülis lehet, hogy erőből is le tudják nyomni a torkokon, akkor meg...)
tulképp "mi" is megvettük, próbáltuk pécén, tehát toljuk a szekeret a "siker" felé 😛
Forza.
A textúra töltés inkább gond.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hátpersze.
Ha egy cím szar, nem igazán érdekelnek a magyarázatok. Sem az, hogy ki miatt olyan amilyen. MINDENKI miatt. Mindenki miatt, aki nem tett érte, hogy ne olyan legyen. Mindenki miatt, aki hagyta. Mindenki, aki részt vett benne, hogy ez így megjelenhessen, egy tróger igénytelen büdösparaszt, és azonnal el kell takarítani a gémingből örökre. Mert az ilyenek csak szennyezik a közeget.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.28. 10:44:20
Lehet, hogy valóban nem az A-team heggesztette a pc-s verziót, hanem külsősök vagy tartalékosok.
Ha egyáltalán masszívan nemzetközi a probléma, és nem csak néhány user gépén jelentkezik, mert olyan cikkre még nem emlékszem, hogy elismerten rossz lenne a pc verzió.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
éstalánmég: "pluszember? az most nincs, de majd ha jól szerepel a cucc (lol!!!), akkor az FH4PC-hez már kaptok!"
Forza.
(javárj, te nintendóztál is... hm... akkor neked van még remény! 😉 )
Forza.
Kontártetvek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.28. 10:13:24
Azért hozzá kell tenni, hogy nem semmi amit műveltek az acc megosztással, aztán a fele banda nem is tud vele játsznai. LOL. Így kell ezt, heppy géming.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.28. 10:13:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
FH3-at sztem en tolnam atom 30-al, 4K-bol le-DSR-ezve. motion blur asszondjak jo benne.
Ezek lassan de módszeres kiírják magukat a gémingtörténelemből. Nem kell ehhez már nekik a konkurencia sem.
Mondjuk tényleg durva akár csak benézni is a FH3 topikba... Kikapcsolt mikrofon, fps drop, játék közben (!!!) feldobott low video memory üzenetek (dafuq?). Ha ez nem szándékos szopatás, akkor nem tudom, mi az...
De nem, azé van egy határ. kutyába mégse megyünk le egyetlen címért.
szuperior kepminösegert megeri.
Előbb a deus ex, most ez...még az kell, hogy a mafia 3 is szar legyen. Óriási mázli, hogy mostmár mindegy mi történik, a BF1 megmenti a második félévet a fostornádó pusztításaitól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.28. 08:31:51
PSN ID.: Beegabor
Az akkor már ötéves Mario a 32 (OK, 8 világ, 4-4 stílusra többé-kevésbé különböző pályával) pályájával széjjelalázta méretre, persze warp zone-nal csalás nélkül 2 perc alatt az utolsó előtti pályáig juthattál, de ettől még ott volt a többi is benne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.27. 23:15:51

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Emlékszem hogy a C1.-et újra kellet kezdenem, mert az első lövedékvásárlásnál rosszat vettem, és a fejem fölött repkedő bagolyszerű főellenfelet nem tudtam kinyírni felfeleívelő skuló hiányában.
Én nem is aggódok a Dice miatt, lesz elég ember aki megveszi majd, én nem is durcizásból nem veszem meg, hanem mert egyrészt nem fogok a multiért fizetni, pláne egy játéknál aminek a multija nem kötne le. 😊
Így is untig lesz mit nyüstölni.
Ebből én annyit szűrtem le, hogy semmiféle 1 személyes mód nem lesz, nem mutat egy adott karaktert, ez egy offline multi lesz.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.27. 22:12:59
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.27. 22:11:46
A PoP-nál sok a csavar, némi malíciával említettem, hiszen valóban nem lett minden rész brilliáns - pláne Mechner nélkül. Viszont az AC azt a vonalt tényleg jórészt elintézte, bár a pihenőpálya nem feltétlen átok, de az nyilvánvaló, hogy Altair és Ezio kaszálásából nem lett több Herceg. (A 2008-as PoP már fejlesztés alatt állt, a folytatását lelőtték, és lett helyette a film miatt elkészített kétféle Forgotten Sands, szóval az AC óta vegetálás megy, ha technikailag jelentek is meg PoP-ok.)
Én nem vagyok játékok ellen azért, mert sikeresek vagy nem. Egyszerűen csak a helyén kell kezelni a siker értékét és hatását. Olyan már van, hogy a hatásuk nem tetszik, akár még olyan játék esetében sem, ahol az eredeti megoldása bejött, de számomra rosszul másolták. (Az első Transformers amúgy szerintem sem volt rossz, de én Blu-rayen mégis inkább ezt vettem meg, lepörgött a múlt héten is, és ütött megint, hiába "fekete-fehér szar".)
Na, ideje lesz keresnem egy C64-emulátort a C.R.E.A.T.U.R.E.S.-höz, ott a polcon az eredeti kazetta a "Pom-Pommal", így nem warez 😊
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.27. 22:06:38