PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ez jó. Tetszik. <#eljen> Jön ez számítógépre is, vagy csak a kávédaráló megint? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.29. 22:55:01

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Elnézést, nem Hunted....
Simán HUNT!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem tudom, csak remélem, és ne a Horizon környékén. 😄
Igy is a The Last Guardian kemény lesz. 😄

Hunted-et viszont venném szó nélkül.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Mehet. Mikor gyön jövőre?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amiga
Amúgy nem olyan rossz az, mint ahogy beállítják, és a legtöbb acsargó csak elvolt vele 20-30 órát. Az Orderrel meg ugyanannyiért hatot. Akkor pereljük azt is?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Miért ki nem hárít? Steam még mindig mindenkinek korlátlanul adja a refundot? Mert én nem így hallottam.

darkSectorxxx
Vámpíros Dark Souls

darkSectorxxx
nagyon erősen gyanus a day1

Totti5
Pofázás nélkül fél óra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Itt egy gameplay rendes HUDal

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Az jo mert egy percet se jatszottam a betaval sem. Mert a menü sem tetszett. 😄

darkSectorxxx
Engem meglepett azért, veszélyes az emberekre és ezt legálisan. 😄

TDC Geronimo
Kotaku: Battleborn Is Going Free-To-Play Soon

wow milyen meglepő

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Hogyis mondja kend? november? december? már most üres a persely. 😄

TDC Geronimo
Ez is november. jó drága lesz az október/november/december hármas, főleg, hogy új gép is jön :/

orichalcos
Egyelőre nem.
__

Hallgassatok inkább egy kis DOOM OST-t így este:

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Ez a domino képesség kicsit OP-nek tűnik

PSN ID.: Beegabor

Bandicoot
Szerintem az a ge*i már más néven hamis iratokkal valahol a Hawaii szigeteken éldegél frissen vett vityillójában az idiótákból beszedett zsetonból.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo

Moby
Szerintem nem lesz kit perelni. Sean Murray twittere augusztus 18 óta üres 😄D

Tikal
akkor most kiadják külön is? <#help>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
Britek vizsgálják a No Mans sky történetet (milliónyi csalódott - átvert vásárló).
Félrevezető reklámelemek,stb miatt.
Csak remélni tudom hogy a szart is kiperelik a Hello Games hazudozó mocskaiból,hogy a jövőben még a játékfejlesztés még a fejükben se forduljon meg....
A Sony persze továbbra is csak hárít.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Még mielőtt eladom külső vinyóra kimentem OS beállításokat/mentéseket stb

TDC Geronimo
bedessz 😊

AntiHero
Még 1 hét 😞

TDC Geronimo
Arcmimika nagyon jó és tetszik, hogy a korhoz méltóan brutális az egész. Nem mókerolták el

orichalcos

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Azt hittem a Star az a nevükben jót jelent. 😄

A DaS1 megmérgezte az elmém...

De igen, azt mondom, mindegy, hogy egy játékszoftver, egy lélegeztető vagy egy autó, működjön hibamentesen. Ámen.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
pro, BF az PCn :p

Kandurex
Mint a patkányok a süllyedő hajón....én voltam a második patkány <#vigyor5>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n000rbi
Marty McFly <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Mi lesz belőle? Pro, NX, netán BF1 ultimétedisön?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ki viszi at a plejsztesönöd a következö honapba?

nem birtad kivarni az NX hireket... ajjajj
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.29. 16:03:53

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Na nekem is viszik a PS-t jövő hónapba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.29. 15:59:55

Moby
Elképesztő ökörségeket bírsz leírni, ha kicsit lendületben vagy. És mostanában bele vagy lendülve rendesen 😄
Szerintem várjuk el ugyanazt funkcionalitást és hibamentességet egy játékprogramtól, és egy lélegeztető gép szoftverétől, ugyanolyan paraméterek mentén? Ezt akartad írni ugye? Kisegítelek én! <#banplz>

orichalcos
Ó a jó kis Pac Man Map 256 Glitch-re vajon hányan emlékeznek. 😄

Amiga
A glitch-ek előfordulhatnak, mert más, ha 100 ember tesztel egy játékot és más, ha már 4 millió játszik vele. Legtöbbünk ezekbe úgyis csak yt-n fut bele. Azért vannak a patchek, hogy befoltozzák a hibákat és javítsanak a stabilitáson, optimalizáción, stb.

"Ilyenek a pécsi éjszakák..."

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TOPLEL!

A mai autóknál se várjuk el a hibátlanságot! sületlenség? Ugyan-ugyan..

Moby
A glitchek egyidősek a videójátékokkal. A speedrunok, a törések, a konzolhackek jórésze ilyen glitcheket használnak ki. Vagy itt volt a minap a videóm, amiben flappy birds-öt programoztak snes-en futó supermarióba glitcheken keresztül. A mai összetettségű játéknak a hibákat felróni sületlenség. Az arányokat kell nézni.

mucsácsó
Ezt én sem értem - bár jómagam is onnan rendeltem elő az Overwatchot, mert itt vidéken (Pécsen) jó volt, hogy egyből day1 át tudtam venni, és árban is totál versenyképes volt akkor (kivételesen). Az egyetlen egy alkalom - valszeg utolsó is - hogy vettem ott valamit.
De a beígért előrendelői ajándékot nem kaptam, mondván hogy elfogyott sorry 😊 "kiengesztelésül" kaptam egy szaros posztert, amit szerintem mindenki kapott... 😄

Nagyon nagyon ritkán van 1-2 jóárasított játék, de ritka...szutykok 😊
Moby
Szerintem a fromot ebben a témakörben ne bolygassuk, mert a következő 16 napot videók nézegetésével fogjuk tölteni 😄

Na, akkor már van legalább kettö, Amiga linkje is pazar, fejlesztöcsapat a Dice-en kivül, akik alázzák a többieket.
Moby
FOSJÁTÉK MIND! PFEJ!

Ja, aztán adják 70-ért legalább.

Én mondjuk nem értem, hogy egyáltalán ember hogy vásárolhat ott BÁRMIT is? Legalább 2-3 ezer forinttal minden játék drágább, konzolokról nem is beszélve. Elképesztő. Ennyire nem néznek körül a vásárlók?

SOHA nem vettem ott semmit és SOHA nem is fogok.

Amiga
Vagy a CDP-nél. :-D Mondjuk ebben is nagyot dobtak, hiszen a segítségükkel megkaptuk az egyik legaranyosabb vlogger-reakciót ebben a műfajban. :-)

mucsácsó
Egyetértek. A másik híresen szarházi banda... 😄